YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen 4 yorum var.
söz sahibi 10 Temmuz 2015 Cuma 10:19

karabağlar halkı gerçek hakimdir. kimse kendini şirin göstermesin. bu belediye meclis üyelerne zamanı geldiğinde her şeyin hesabını bu halk misli ile verecekler. imuhittin beyin ne paraya nede başka menfi bir değere ihtiyacı var. zaten adı dürüstlükle markalaşmış halktan bir başkana bu yapılan haksızlığın bir bedeli mutlaka olacaktır.

Yorumu oyla      14      8  
karabaglar. 9 Temmuz 2015 Perşembe 19:44

Akp ile ortak oluyosan chp li zaten olamazsiniz kisisel cikarlariniz on pilana cikmis durumda sayin meclis uyeleri chp li halk sizi unutmaz.

Yorumu oyla      13      10  
veli öztürk 9 Temmuz 2015 Perşembe 19:42

sayın yıldız ceyhan kayhan geldikten sonra hem karabağlar belediyesi spor kulubu ve karabağlar spor aş'nin yönetim kurulu başkanlığında görev aldıktan sonra kendilerine yakın olmayan işçiler üzerinde aşırı şekilde mobbing uygulamıştır.bu işçilere yapılan baskılar sonucunda bir çok işçi işten çıkartılmıştır.bunu bir egenin sesi haber yapmıştır.http:(//www.egeninsesi.com/180294-karabaglar_belediyesinde_sessiz_sedasiz_isci_kiyimi)bu linkten inceliyebilirsiniz.sosyal demokrat olarak geçinen ceyhan kayhan işçilerin hepsini tek tek fişleyerek işten atmıştır.dediğiniz gibi aşırı şekilde mezhepçilik yapılmaktadır.meclis üyesi özgür özdemir belediye şirketinde müdür ve aynı zamanda yönetim kurulu başkan yardımcısı ve komisyonlarda görev verilmiştir.meclis üyesi olan özgür özdemirin karabağlar spor a.ş'de sigortalı olarak çalışması etikmidir.Bu verilen görevlerden ne kadar maaş almaktadır.bazı meclis üyelerine hiç bir görev verilmezken bu bayana neden birden fazla görev verilmiştir.sosyal demokrat ve sol değerleri savunan insanların koltuğa oturunca menfaatleri uğruna yaptıkları ortada bunların sol ile sosyal demokratlıkla ilgileri olamaz bunlardan olsa olsa ÇAKMA sosyal demokrat olur.Konak beledeiyesinde ne kadar emekli varsa getirip bürokrat yaptınız hangi biri seçimde çalıştı.bedavadan geldiniz şimdi ise kimseyi tanımıyorsunuz.meclis üyeleri emir eri değildir.siyaset ile uğraşacağına cık alana iş yap

Yorumu oyla      17      7  
KARBEL 9 Temmuz 2015 Perşembe 14:40

geçen dönem işciler arasında kardeşlik duygusu vardı bu dönem ise bir başka sınıf muamelesi görüyoruz.muhalif meclis üyerine sesleniyorum; BELEDİYE İŞÇİSİDE SİZİNLE,YÜREĞİNİZE SAGLIK.KORKUMUZ OLMASA OMUZLARDA TAŞIRIZ SİZİ AMA BİLİYORSUNUZ NELER ÇEKTİGİMİZİ

Yorumu oyla      15      9  
işcii 9 Temmuz 2015 Perşembe 12:51

bu meclis üyeleri hala gecen dönem gibi belediyeyi sömürcekler hesabı yaptılar ama sert kayaya carptılar bu meclis üyellri aslında partili falan degil menfatleri varsa o zaman başkandan iyi kimse olmaz onlar için yıpratmayın bu başkanı yazık olur karabaglara

Yorumu oyla      19      8  
Çağdaş Kaya 9 Temmuz 2015 Perşembe 00:49

bedri serter olup biteni görmüyormu? Herkes yerini ve haddini bilsin.

Yorumu oyla      19      13  
Çağdaş Kaya 8 Temmuz 2015 Çarşamba 19:24

bedri serter olup biteni görmüyormu? Herkes yerini ve haddini bilsin.

Yorumu oyla      19      13  
Recep Ali 8 Temmuz 2015 Çarşamba 19:12

Meclisi ayrıştıran belediyeyi yönetemeyen, akp ile iş birligi yapan belediye başkanı derhal istifa etmeli, partiyi daha fazla kamuoyunda tartıştırmamalıdır.

Yorumu oyla      21      17  
Recep Ali 8 Temmuz 2015 Çarşamba 18:46

Meclisi ayrıştıran belediyeyi yönetemeyen, akp ile iş birligi yapan belediye başkanı derhal istifa etmeli, partiyi daha fazla kamuoyunda tartıştırmamalıdır.

Yorumu oyla      24      19  
Muhittin bey 8 Temmuz 2015 Çarşamba 18:43

Gecen mecliste şirketin sermaye artışın da meclisi terkeden meclis üyelerinin neden sesi cıkmıyor, onlar zaten taşerondan yana? Belediye baskanı akp grup sözcüsü işe ne göeçrüştü meclisten önce onu acıklasın önce.

Yorumu oyla      22      12  
Karabaglar chp uyesi 8 Temmuz 2015 Çarşamba 17:50

AKP ile ittifak işbirligi yapan meclis üyeleri Derhal DİSİPLİNE Yaziklar olsun...

Yorumu oyla      23      19  
kamil şen 8 Temmuz 2015 Çarşamba 16:57

meclis üyelerinin görevi sadece maaşı belirlemektir. tanımadıgı bilmedigi, şirkketten alınacak diyipte dışarıdan getirilen kişilerin maaşını neden belirlesin meclis üyeleri? Mademki personel alımı başkanın elinde o vakit derhal alsınlar sözleşmeli personelleri onlarında cok ihtiyacı varsa işe devletin belirledigi maaşlar calışsınlar, meclis üyelerinin belirledigi maaşla degil. Siz syn selvitopu kac yıllık partilisinizde disiplinin calıstırılmasını istiyorsunuz? burası büyükşehir degil, önce bi detur deyin bakalım.

Yorumu oyla      27      15