YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ali Osman 29 Nisan 2015 Çarşamba 10:46

Sayın Başkan size oy verdiğimize çok pişmanız.2.yıla girdik hala doğru dürüst bir icraat yok.Siz lay lay lomlarla uğraşıyorsunuz.Buca icraat bekliyor.Nerde kapalı pazar yerleri,nerde yüzme havuzları,nerde trafik sorununa çözüm?

Yorumu oyla      17      8  
Serdar Hışım 29 Nisan 2015 Çarşamba 10:03

Evet sizde anlayış kıtlığı var.Haber konusu balayı yapılıp yapılmaması değil.Madem belediye böyle bir hizmetin parasını ödeyecek,neden aynı ihaleye konser maddesini de koyuyor.Diyelimki 4 yıldızlı bir otel bu iş için 3 lira teklif verecek ama konser işiyle alakası ve isteği yok.Bu yüzden ihaleye teklif veremiyor.Diğer yandan başka biri konseri de organize edeceğinden otel parasını 6 ya katlayıp üzerine de konser parasını dilediğince ilave edip ihaleyi alıyor.Zaten çağırılacak sanatçılar da ismen yazıldığı için ihale adresi baştan belli olabiliyor.Ortada ciddi rant dönebiliyor.Yapılması gereken otel ayrı,konser ayrı ihaleler düzenlemektir.Zaten konsere de herkes katılabilecekmiş..

Yorumu oyla      18      6  
Birol 29 Nisan 2015 Çarşamba 08:48

Hala boş işlerle uğraşıyoruz.Halk aş,iş bulamıyor.Balayına göndermekten bahsediyorsunuz.Üstüne üstlük bir de konser.Madem bir proje yapacaksınız bin kişiyi balayına götürmek değil. 100 kişiye hatta 50 kişiye iş verin.Çok daha makbule geçecektir.İşinize gelmedimi karalama diyeceksiniz.Yakışıyormu Bucaya.

Yorumu oyla      20      6  
AKTARMA 29 Nisan 2015 Çarşamba 07:49

Başkan Adatepe de seçim Mitingin de kapalı Pazaryeri sözü vermiştin ne oldu! Buca da kapalı pazaryerin'den" faydalanan Bucalı lar göremiyorum!!!!! Meclis üyeleri ile yurtdışı gezileri yaparak! Konserler ile etkinlikler ile Bacaya ne katabilirsiniz. Şunu bilmeni istiyorum Çok pişmanım seninle koştuğum için.

Yorumu oyla      21      6  
Mert meriç 29 Nisan 2015 Çarşamba 07:15

Şartnameyi inceledim, bence Piriştina kimsenin yapamadığını yaptığı için kıskanılıyor... Konser işin süsü ve en düşük maliyeti... Asıl amaç dar gelirlileri Balayına göndermek... Parası olana balayıda malayıda çok olduğu için eleştirmesi normal... Bu arada üç Sanatçının konseri değil, üç sanatçıdan biri konser verecek şartnameye göre... Başarılar piriştina

Yorumu oyla      15      17  
şirinyerli 28 Nisan 2015 Salı 23:09

başkan masrafları kendi maaşından karşılayacaksa? konserde olsun kimene!

Yorumu oyla      21      5  
nevra 28 Nisan 2015 Salı 21:02

Bende mi bir anlayış kıtlığı var?Okuduğumu anlayamıyor muyum? Yoksa insanlarda mı bir sorun var* Adam dar gelirli gençleri balayına göndermekten bahsediyor. Çok da iyi yapıyor.

Yorumu oyla      21      24  
28 Nisan 2015 Salı 19:47

Başkan! Biz Şirinyer'den Buca ya gelinceye kadar canımız çıkıyor..Kaynaklar'dan" Buca ya giremiyorum trafikten..bırak önceki dönemden kalan alışkanlığı!! Yeter biz konser istemiyoruz!!!!!!

Yorumu oyla      30      10  
Veli 28 Nisan 2015 Salı 18:51

Trafik felç,umrundamı?

Yorumu oyla      35      13  
bucali 28 Nisan 2015 Salı 18:42

buca tam anlamıyla köy oldu bucaya parktan başka birşey yapılmazmı arkadaş ya bucaya yol yapılsın bucanın trafik sorunu çözülsün bizler başka birşey istemiyoruz. . .

Yorumu oyla      36      13  
28 Nisan 2015 Salı 17:45

Bucalı bir şeyler bekledi piriştinadan fakat büyükşehirin çalışmalarını bile bak biz yaptırıyoruz diye anlatan bir yönetim var. ne yazık ki geçen 5 yıl konserler çiçek böcekle geçmişti yine aynı mantık değişmeden piriştina da ercan tatının izinden gidiyor..Buca belediyesi sanki Buca belediye organizasyon şirketi gibi çalışıyor. her türlü konser organizasyonunda emrinizdeyiz "BUCA BELEDİYESİ BALAYI ve KONSER ORGANİZASYONU" PROFESYONEL HİZMET :)) YAZIK... BU MİLLETİN PARALARI NE İŞLERE HARCANIYOR.

Yorumu oyla      29      11  
YORUMCU BABA 28 Nisan 2015 Salı 17:13

Ercan Tatı Sırf Bu Tarz Gereksiz Etkinlikler Yüzünden Tekrardan Aday Olamadı.Bak Başkan.Şu Ana Kadar 2 Tane Güzel İşe İmza Attın.İstasyondaki GÖKSU Parkının Eklentilerini Ve Buca Pazar Yerinde Pehlivanoğlu Önündeki Park İçindeki,Önceki Yönetimce Peşkeş Çekilen Yerleri Yıktın.Bunu Kamu Yararını Gözeterek Yaptığın Belli Olmakta.Daha Bir Çok Peşkeş Çekilen Yerlerede Gereğini Yapmanı Bekliyoruz.Senden Ricamız Lütfen Bu Tarz Konser İşlerini Biraz Azaltın.Halk İnanın Paralarının Havaya Uçmasını İstemiyor.Üstelik Bu Konserlerde Karın Doyurmuyor.Gerçi Kimlerin Karnı Doyuyor Orası Bellide.O Konulara Girmeyeyim.Son Sözüm Halk Artık Harcamaların Kamu Yararına Olmasını Sizden Bekliyor.

Yorumu oyla      25      11