YORUMLAR
Toplam 23 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
turkan yildiz 8 Mart 2015 Pazar 19:11

Simdi ben de soruyorum kapartide Adaylar nasil brlirleniyor ? Meselâ temayül le 2011 yili temayül birincileri nerede? Mulakatla neye bakılıyor ? Halkami soruluyor ? AMA OYLE ISE BIRINCI BELLI IKINCI KIM ssadece bi merak

Yorumu oyla      11      5  
cemil bagatur 6 Mart 2015 Cuma 10:45

arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama eleştiri yaparken acımasız olmayın.bu listedeki isimler bu partiye hizmet vermiş gönül vermiş insanlar ne bekliyodunuz teşkilat tepeden inme insanları istemiyor oy verdiği arkaşlarımız dava arkadaşlarıdır tabiki onları yazacaklar.işalah genel merkez bunu dikkate alır

Yorumu oyla      11      5  
OSMAN KORKMAZ 5 Mart 2015 Perşembe 15:52

TEŞKİLAT NEYİN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYOR.KİM ÇALIŞIYOR,KİM EMEK VERİYOR FARKINDA,KİM RANTÇI KİM MENFAAT PEŞİNDE HER ŞEY GÜN GİBİ ORTADA.TEMAYÜL SONUÇLARINA BAKILINCA TEŞKİLAT HAK EDENE VERMİŞ.GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.BU PARTİDE HAK ETMEYENE MEVKİ MAKAM YOK ARKADAŞ.ATİLLA DA KEREM ALİ DE HAK EDİP KAZANMIŞLARDIR.

Yorumu oyla      12      6  
izmirli 5 Mart 2015 Perşembe 10:14

sıralamaya mı girmişler yoksa sıraya sokulmuşlar mı?

Yorumu oyla      15      8  
5 Mart 2015 Perşembe 09:23

Genelde listede adı çıkanlar sıralamaya bile giremediler ben üzülürdüm şahsen sıralamaya girsem

Yorumu oyla      13      7  
Mehmet cengiz 5 Mart 2015 Perşembe 08:15

siz bu yalan haberlerinizle insanları yanıltmaya devam edin ve vebal alın

Yorumu oyla      13      8  
Ak Partili 5 Mart 2015 Perşembe 01:29

şu an yönetimde olan ilçe başkanlarının çoğu Atilla Kaya'nın döneminde atanan adamlar. Yani kendi seçtikleri adamlar Atilla kaya ya oy vermiştir. Bence Bilal Kırkpınar ve Ömer Cihat Akay gibi onun da temayüle girmemesi gerekirdi.

Yorumu oyla      14      7  
reco baba 5 Mart 2015 Perşembe 01:00

davul ne demis? ...ben dugune gidicem,keman ne demis?beni de gotur.....def de demiski hep beraber,bremen mizikacilariyiz

Yorumu oyla      15      6  
Hulusi aydın 4 Mart 2015 Çarşamba 22:18

Temayülden çıkan sonuçlara şaşırdık mı hayır.. Tabiki Atilla Kaya ve Kerem Ali Sürekli isimlerini bekliyorduk. Halka partiyi sevdiren isimler bunlar. Atilla Kaya'nın adaylık açıklaması bile izdihamdı. İnsanlar kendilerine yakın bulduklarını, makam mevki hırsında degil dava mücadelesinde olanları görmek istiyorlar mecliste.. Tırmalayanlar çalışıp çabalayanlar zaten görüldüğü gibi hiçbir mevkide olmasa bile halkın sesinde mevcut..

Yorumu oyla      16      12  
ANKARA 4 Mart 2015 Çarşamba 21:36

Katılmıyorum Dıyerek Kırmızı Butonu Secen Okuyucular... Gecen Donem Bılal DOĞAN BırıncıÇıkmadı Mı... Şimdi Mılletvekılı Mı... Neye Katılmıyorsunuz da Kırmızı Butonu Secıyorsunuz. Gecen Donemın Temayul Haberlerıne Bakın...

Yorumu oyla      16      9  
İsmail güler 4 Mart 2015 Çarşamba 20:57

Atilla Kaya hak etti çalıştı emeğinin Hakk'ını Aldı. Vekilliğe yakışır bir kişiliktir inşallah Allah nasip eder.

Yorumu oyla      18      12  
gören 4 Mart 2015 Çarşamba 19:57

Atilla KAYA tek başına o teşkilatta çalışmadı. Eğer olaya bu şekilde yaklaşırsak, Atilla kendisine çalışmış değerlendirmesi ortaya çıkar. Atillayı Teşkilat Başkanı yapan, Teşkilat Başkanlığının etkin olmasında bir, beraber olan partinin tüm unsurları ile teşkilat teşkilat olmuştur. Aksi takdirde, kendisine güvenip o göreve atayanlar başarısız, sadece Atilla başarılı yaklaşımı ortaya çıkar. Bu çok yanlış bir durum. Atilla teşkilata/partiye değil kendisine çalışmış algılanır. Cihat Akay derdine yansın o zaman! Atilla KAYA'nın teşkilattaki başarısını mı yoksa teşkilatın başarısını mı öne çıkaracağız? Bir de 13 isim yazmanın zorunlu olduğu bir temayülde, sıralama, orta ortalama gibi ölçme kriterleri olmayınca, mecburi 13 isim yazılması temayülün objektif ölçme kriterini de ortadan kaldırıyor. Süreçte manipulasyon, prodüksyon yapmazsak, daha doğru sonuçlar elde ederiz. Aksi durum, "siyasi yarışı "savaş hiledir" kriteri ile referanslarsak bu durum partiye zarar verir. Bence her aday adayı gerek partiye olan fiili, fikri katkısıyla, gerekse önümüzdeki süreçte güçlü siyasi aktör olma yönleri ile kendilerini öne çıkarmalı, tanıtmaya çalışmalıdır.

Yorumu oyla      12      9  
cem beşgül 4 Mart 2015 Çarşamba 19:34

Buca'nın adam gibi adayları Mehmet'ler.başarılar dilerim.

Yorumu oyla      13      10  
ANKARA 4 Mart 2015 Çarşamba 19:24

Gecen Donem Teyamulde 1. Cıkan Çıkan Bılal DOĞAN Mılletvekılı Oldu Mu!

Yorumu oyla      13      7  
Can 4 Mart 2015 Çarşamba 16:58

Teşkilat hakedene oyunu verdi Atilla Kaya on sene gece gündüz çaliştı vekil olmayı haketti adam gibi adam

Yorumu oyla      18      13  
emrah sert 4 Mart 2015 Çarşamba 15:23

Akparti ikinci bolge ne onu ne bunu mehmet bayindir i istiyor akparti secmeni haykiriyor bunu kimse duymuyorrrrt

Yorumu oyla      16      10  
4 Mart 2015 Çarşamba 15:21

Ne gariptir ki secmenler mahsun kaliyor her temayül sonrasi elbette dileriz hak yerini bulur hak yenmez ve secmenin sectigi isimler listede yerini bulur ama şunu da belirtmeden gecemiyecegim 2011 yili temayül de birinci degil şampiyon nitelendirecegimiz isimler aldiklari oylarla birinci bolgede bilal doga n ikinci bolgede dr mehmet bayindir bu secimde listenin neresinde olacak. ... Bilal dogan bey istifasini geri cekerek gorevde kaldi fakat dr mehmet bayindir ise yogun bi sevgi seli icinde istifa etti fakat müracaat etmedi cunku onunda siyaset kadar baska sorumluluklari oldugunu bizzat izah etti hepimiz okuduk gördük buyuk bi heyecan ve istekle istifa etmis ve sonrasinda müracaat etmekten vazgecmisti sebep acik ve net ti Cunku o bi siyaset ci oldugu kadar eş ve bir babaydi elbette ailesini dusunmeliydi unuversite ye hazirlanan bi oglu olmasi onun yipranmamasi icin bu karari almasi aslinda takdir edilecek bi durum . Kendisinin kendinden emin oldugunu yipranmiycagini bildigini belirtiyor bu da normal halktan biri oldugu icin kendisine Gosterilen teveccuhu biliyor .ama lakin aile farklidir yipranir uzulur kirilir bu süreçte Bunu cok başarılı bi doktor bile olsa mehmet bayindir da tedavi edemez . Bircok mehmet bayindiri seven sevenide bunu dile getiriyor açıkça sizi uzmeleri bizi kahr ediyor diye Bakiyoruz her an her faaliyet te dr mehmet bayindir partisinin basinda onlarla guluyor onlarla uzuluyor her seyi bire bir paylasiyor aktif bi doktor olmasina ragmen partisine ustaya olan aski galip geliyor ve ailesinden ve kendinden kisitlayip zamani butur faaliyet lere harciyor. En son temayül de bile guler yuzu ve sicakligi ile secmenlerin ilgi odagi olan bayindir bu donem listeyi hakediyor ve secmeninde dr m bayindir inda iadei itibari hakettigine inaniyorum

Yorumu oyla      13      10  
Sinan Öztan 4 Mart 2015 Çarşamba 15:15

Parti içi demokrasinin olmadığı AKP'de temayül sonrası ilk 10'da çıkan aday adAYLARINA LİSTEDE YER VERİLECEK DİYE BİR GARANTİ YOK.hER ŞEY eSKİ bAŞBAKAN VE davutoğlu'nun vereceği karara bağlı.

Yorumu oyla      17      9  
Ak Nefer 4 Mart 2015 Çarşamba 14:12

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Ancak dikkatimi çeken detaylar var bu sonuçlarda.Bu listelerde Hamza Dağ gençlik kolları üzerinden sağlam bir çalışma yapmış belli.1.Bölge Maksut Karaosman Hamza Dağ'ın ortağı.2.Bölge Uğur Türkan,Abdurrahman Çabuk ve İ.Etem Yorulmaz tamamen Hamza Dağ tarafından desteklenmiş.Yunus Kalkan Rahmi Taştan için tüm ilçe Başkanlarından rica etmiş.2. bölge listesinde 3 isim teşkilat tarafından tanınmayan isimler onlarda ilçelere maddi destekte bulunmuşlar.Kerem Ali Sürekli ve Atilla Kaya teşkilattan geldiği için 2 bölgenin baş sıralarını kazanmışlar görünselerde teşkilat içi rakip gördüklerini samimi ilçelerde çizdirerek kendilerini yukarı taşıdılar.2.Bölgeden bayan ve engelli adayların yeralmaması tamamen talihsizlik.Hak yemek bu kadar ucuz ise vay bu teşkilatın seçimlerde ve sonrasında haline.Bu arada o listelerde Ali Aslan,Tansu Kaya,Ilhan Kaya,Raşit Ürper ve Ali Hadim gibi isimlerin dışarda kalması ne kadar teşkilat ağırlıklı olduğununda işaretidir.

Yorumu oyla      22      12  
Emine 4 Mart 2015 Çarşamba 14:08

Benim milletvekilim Atilla Kaya. Yakışır başkanım arkandayız.

Yorumu oyla      19      21  
Serpil Güncan 4 Mart 2015 Çarşamba 13:48

Atilla Kaya'yı ve Kerem Ali Sürekli'yi tebrik ediyorum. Beyefendi duruşlarını hiç bozmadılar, mükemmel bir kişilikleri var, teşkilata çok emek verdiler ve karşılığını aldılar. Kim ne derse desin, AK Parti Teşkilatları vefalıdır, partisine emek vereni, sadakatle hizmet edeni asla unutmaz. Atilla Kaya'nın efsane il teşkilat başkanı olduğunu, İzmir'e damga vurduğunu herkes biliyor. Kerem Ali Sürekli de en zor zamanlarda Karşıyaka'da ilçe başkanlığı görevini üstlendi, ateşten gömlek giydi. İkisine de yakışır. Tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      21      18  
Serdar 4 Mart 2015 Çarşamba 13:48

Teşkilatın tozunu yutmuş, kendinden, ailesinden fedakarlık etmiş, herşeyini adamış biri olarak Mahmut Atilla Kaya hakkının karşılığını temayülde almış. Umarım genel merkez nezdinde de alır.

Yorumu oyla      18      18  
kemal yıldız 4 Mart 2015 Çarşamba 13:44

İşte gerçek ve doğru liste. 1. Bölge'de Atilla Kaya'nın 2. Bölge'de ise Kerem Ali Sürekli'nin birincilikleri tartışılmazdı. Diğer sıralarda kafa karışıklığı vardı. Egedesonsoz yine noktayı koydu ve en doğru bilgiyi bizlere verdi. Teşekkür ediyoruz. Benim şahsi kanaatim 1. Bölge'de Atilla Kaya 2. Bölge'de ise Kerem Ali Sürekli seçilecek sıralarda olur. İki isim de güleryüzlü olmaları, teşkilatın emekçisi olmaları, sadık birer dava adamı olmaları, çalışkan olmaları, dürüst olmaları ve vefalı olmaları sayesinde listeye girecekler. Ve çok başarılı milletvekilleri yapacaklar. İkisine de hayırlı olsun.

Yorumu oyla      17      16