YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
şz 27 Ocak 2015 Salı 11:19

Dikilinin İslamlar köyünün üretim yolları hala yapılmadı. Oy zamanı yolları yapmadan köye gelmeyin.

Yorumu oyla      13      5  
Bilge yatan 27 Ocak 2015 Salı 11:02

Izmir' de okadar eleştirildiği halde kış günü okula işe gitme telaşındaki insanlara eziyet edercesine günlerce süren kaldırım yenilemesi, en merkezi yerlerde kavşak göbekleri yıkılıp yeniden yapılıyor, o iş makinalarına ihtiyaç duyan onlarca sokak hizmet beklerken urla gibi merkezi yerlerde koskoca makinaları park edip trafiği tıkamak ancak sonradan görme böyle beceriksiz yönetimlerin işi olsa gerek.

Yorumu oyla      12      5  
AKTARMA 27 Ocak 2015 Salı 10:13

HÜSEYİN AVNAİ'YE CEVAP! Demişsin ki! Adam sanki ikiçeşmelik caddesinde yürüyormuş gibi oradaki İŞGALLERDEN bahsediyor! Kendi elinle yazıyorsun İşgal olduğunu yani SPOTÇULARA isyan edişimi o bölgede kaldırımları işgal eden ele geçiren babalarının malı gibi kaldırımlara BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNASI VS SPOT EŞYA atıp görüntü kirliliği oluşturan ve kaldırımda yürüme hakkımızı gasp eden SPOTÇULAR'a ve Kemeraltında el arabalı seyyarlara halkın sağlığı ile oynayan midyecilere ve hergün otobüslerde vatandaşın dıka basa balık istifi misali ulaşım'ına çözüm bulunmadıkça HABERDE KONUSU GEÇEN 13 EKİP 180 KÖYE ZİYARET ETMİŞ NE FAYDA.

Yorumu oyla      13      5  
hlk 27 Ocak 2015 Salı 09:59

Mezarlıklar hali perişan baskan

Yorumu oyla      12      5  
İZMİR'Lİ 27 Ocak 2015 Salı 09:19

İşim gereği sürekli bütün şehirleri geziyorum ve diğer şehirlerin yatırımda,şehir planlaması ve gelişiminde ne derece ileriye gittiğini görüyorum ve İzmir'in bu hantallığına gerçekten üzülüyorum.Bu konu siyasi bir mesele değil değerli hemşehrilerim.Şehir içerisinde yapılan araçlar için alt geçit görebiliyor musunuz,yatırımcıyı çekecek cazip alternatifler var mı.Öğrenci yuvası Buca ve otagara hala metro yapılmadı,projesi bile yok.Kentsel dönüşüme neredeyse başlanamadı.Manisa'ya verilen teşvik İzmir'de olsa elbette avantaj sağlar ama bu hükümetin İzmir'in bu haklı talebini yerine getireceğini zannetmiyorum.Bu şartlar altında oturup sadece ağıt mı yakacağız.Bakın Bursa'da da teşvik yok ama yatırımcının peşinden koşuyor adamlar ve başarıyorlar.Artık gerçekleri görüp silkinmeliyiz.İzmir gerçekten çok güzel ve yatırım için cazip bir il.Hadi başkan,hadi İzmir vekilleri(her parti),hadi vali,hadi iş adamları,sanatçılar ve İzmir severler.Artık el ele verip çalışmak ve kulis oluşturmak zamanı geldi de geçiyor.

Yorumu oyla      16      5  
İzmirli 27 Ocak 2015 Salı 08:46

Köylerle uğraşacağına şehrin merkezindeki Çiğli'ye gelsin. 500binlik dairelerin sokakları perişan, alt yapı yok üst yapı bozuk, parklar bile tamamlanmamış. Siz ne biçim belediyesiniz kardeşim? İstifa edin yahu. Şehrin merkezi semtlerin rezillik içinde. Yolları, alt yapıyı yapın diye bas bas bağırıyoruz bir Allahın kulu gelmiyor. İSTİFA !!!!!

Yorumu oyla      16      6  
eser 26 Ocak 2015 Pazartesi 22:53

İzmir 10 yıldır bir ÇÖP sorununu çözemiyor,çözemez bu kadroyla

Yorumu oyla      13      6  
Hüseyin Avni 26 Ocak 2015 Pazartesi 19:21

Adam sanki ikiçeşmelik caddesinde yürüyormuş gibi oradaki işgallerden bahsediyor, bırakın bu feyk mesajları !

Yorumu oyla      13      7  
izkent 26 Ocak 2015 Pazartesi 17:31

Çöğ olayı ayrı tuhaflık, yer aranıyor deniyor ama anlayamadığım var olan yer neden adam edilemiyor. Harmandalı zaten perişan tesis buraya neden yapılmıyor.

Yorumu oyla      15      9  
İzmirli Vatandaş 26 Ocak 2015 Pazartesi 17:00

İzmir 10 yıldır bir ÇÖP sorununu çözemiyor ise ,yerelden kalkınıyor söyleminine pek katılmayacağım.Belediye Başkanı çöp konusunda gerçekten gayret gösteriyor.Fakat İlçe belediye başkanları ve muhalif parti yetkilileri belediye ile birlikte çözüm üretmemektedirler.Büyükşehir Belediyesi de çöp tesisi konusunda zayıf kalmaktadır.

Yorumu oyla      20      7  
izkent 26 Ocak 2015 Pazartesi 16:16

Kardeşim iş yapılmayınca borç yok, kredi notu yüksek.

Yorumu oyla      22      13  
tayfun 26 Ocak 2015 Pazartesi 15:40

izmir bir kere kendi ayakları uzerinde durmayı ogrendi bundan sonra geri donus yok ,hizmetler artarak devam edecek. bu ivmeyle tarihteki Akdeniz'in en guzel kentlerinden biri olma yolunda hızla ilerlemekte .bunu anlamak icin "kent ve sosyal yaşam" ne demek onu anlamak gerekir ,yoksa kent deyince sadece "RANT" anlayan arkadasların bunu anlamalarını beklemek sacmalık olur.

Yorumu oyla      21      15  
AKTARMA 26 Ocak 2015 Pazartesi 15:32

Vallahi yorumcu baba sana gerçekten katılmamak mümkün değil..İkiçeşmelik caddesi kaldırım işgalleri ve kemeraltında el arabalı seyyarlar toplanmadıkça Otobüslerde balık istifi gibi yolculuk yaptıkça Kredi notunun bana ne faydası var!

Yorumu oyla      23      13  
YORUMCU BABA 26 Ocak 2015 Pazartesi 15:06

Kredi Notunun Yüksek Oluşu Benim Ulaşım Problemimi Çözüyormu?İzmir in Bütün Kaldırımları Esnaflar Ve İşportacılar Tarafından İşgal Edilmişken Benim Rahatça Yürüyebilme Özgürlüğüme Çare Olabiliyormu? 10 Yıldır Teleferiğin 2 Telinin Değiştirilememesi ne Katkı Sağlıyormu?Şehrin Bütün Caddelerindeki Trafik Sıkışıklığına Çare Olabiliyormu?Otopark Alanlarının Ve Viyadük Sayısının Artmasına Faydası Olabiliyormu Acaba!

Yorumu oyla      26      14  
ercan 26 Ocak 2015 Pazartesi 14:49

Düne kadar hiç bir şey yapmıyor bu belediye başkanı diye eleştirenler şimdide zaten bunlar yapılacaktı diyor.Neyse aslında düne kadar söylediklerini çöpe atmış görünüyorlar.Bu bile gelişmedir.İzmir türkiyenin sadece en hızlı gelişen şehri degil türkiyenin en yüksek kredi notu olan bir şehridir .Bunun hala görmezlikten gelinmesi bilemiyorum neyle açıklanır gelsin biri açıklasın.

Yorumu oyla      19      19  
Haydar 26 Ocak 2015 Pazartesi 14:21

Bütün şehir yasası sayesinde, ilçelerin vergi borçları katlandı hizmetler eksildi. Bir çok ilçeye, belediye otobüs konulurken, Bergama ve Dikili'ye konulmamıştır. Oysa bu yasayla çalışan eşler açısından 60KM sınırı kalkmış en uzak ilçelerde bile çalışma yükümlülüğü gelmiştir. Zaten enflasyon ve dar gelirle yaşamaya çalışan memur, işçi, taşeron emekçileri, ailevi nedenlerle yerleşemedikleri ilçelerden günübirlik gidip gelmek zorunda kaldıklarından, kazançlarının yarısından fazlası yola gidiyor. Bu yüzden sayın yetkililer biran önce ve çok ivedilikle Aliağa İzban'dan Bergama'ya ve Dikili'ye ayrı ayrı otobüs hatları koymalıdır. Sosyal belediyeciliğin gereği de kanımca budur.

Yorumu oyla      20      11  
Umut Yırcalı 26 Ocak 2015 Pazartesi 13:38

"YORUMCU BABA" Bey, Kocaoğlu izmir ve Türkiye için bir şansdır. Belediyesini kendi şirketi gibi yöneten bir adam. Borçtan kurtarıp , finans programını çizip, yatırımlarını yapan hakedişlerini aksatmayan,müteahhite ilave masraf yüklemeyen(senin anlaman için açayım.Rüşvet, destek vs hiçbir talebi yok), bu nedenle hem Türk hem yurtdışı firmaların,bankaların,finansörlerin,hükümet ve uluslararası kuruluşların takdirini kazanmış bir idarecidir. Anlamsız yorum ve suçlamalar onları yapanların tiynetini gösteriyor.

Yorumu oyla      22      21  
HASAN GÜRSEL ALTUĞ 26 Ocak 2015 Pazartesi 13:06

Bergama'da 180 kişilik ekipten bir tek kişi göremedim eski bir belde belediye başkanı olarak.Bütünşehir yasası çıktığında seçimlerden önce Aziz Kocaoğlu bizleri toplayıp görüşlerimizi sordu.Yukarıda yazılan sorunların olabileceğini bundan 2 yıl önce Kocaoğluna söyledik önlem almasını söyledik.Seçimler geçeli 1 sene olmuş o daha hala saha çalışması yapıyor ne çalışması ise ????

Yorumu oyla      16      11  
YORUMCU BABA 26 Ocak 2015 Pazartesi 12:59

İddia Ediyorum.Kocaoğlu O Makamı Hiç İşgal Etmemiş Olsaydı Bile,İzmir'de Yatırımlar Ve Projeler Rutin Olarak Devam Ederdi.Hatta Daha da Başarılı Olunurdu.

Yorumu oyla      27      18