YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
27 Ocak 2015 Salı 10:00

spotçular acilen kaldırılmalı , kaleye kadar tüm gecekondular biran önce temizlenmelidir , şu haliyle bırakın turisti ben bile gitmek istemem zaten gelen bir daha gelmez , sokaklar pakistan gibi

Yorumu oyla      11      5  
İZMİR'Lİ 27 Ocak 2015 Salı 09:30

Acilen katlı otoparkın yıkılması,ikiçeşmelik araç geçişlerinin yeraltına alınması ve Ağora'nın tarihi Kemeraltı çarşısı ile birleştirilmesi gerekir.Ayrıca Kemeraltı restore edilerek 24 saat açık bir turizm merkezi olmalıdır.İnciraltı tarafına büyük bir deniz müzesi kurulmalıdır.Kadifekale'den yeşildere tarafına şelaleler ve etrafına dokusuna uygun restoran ve kafeler yapılmalıdır.Fuardan kadifekale'ye telefirik konulabilir.Buca gölet tarafına gerçeğine uygun kovboy şehri yapılabilir.Sayın başkan hadi artık sizlerde proje üretin,üretemiyorsanız vatandaşın sesine kulak verin ve hayata geçirin.Hadi artık silkinin lütfen..

Yorumu oyla      13      6  
Gökhan 26 Ocak 2015 Pazartesi 16:49

Az önce Agora'dan geldim, katlı otoparkın arka kısmında yıkımlar devam ediyordu. Bu bölge İzmir turizminin göz bebeği olacak, buna eminim. Sabetay Sevi Evi'nin restorasyonu şuan mahkemelik, mahkeme sürecinden sonra o ev de Müze Evi olarak kullanılacak. Kazılar sona erdiğinde bölgenin, tarih parkı olarak düzenlenmesine geçilecek. Antik Tiyatro'da da kazılar başladı. Tabi bütün bu çalışmaları Büyükşehir Belediyesi yapıyor. Turizm Bakanlığı'nın esamesinin okunmaması ne acı. İstanbul'da tüm yapıları Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı restore ederken, İzmir'in görmezden gelinmesi çok acı.

Yorumu oyla      30      6  
izkent 26 Ocak 2015 Pazartesi 16:21

İzmir roma olamaz, Roma da bu kadar dilenci, işportacı, maganda yoktur. Bir yerin ilgi çekmesi için önce insanların insan olması lazım. Ben yabancı olsam roma, barcelona ya da Amsterdam a giderim 3. dünya ülkesinin 5. dünya şehrinde ne işim var. İngilizce tabela bile yok şehirde.

Yorumu oyla      19      20  
m.y. 26 Ocak 2015 Pazartesi 16:11

920 sokağın trafiğe kapatılıp kazı alanına ilave edilmesi ile, faustina kemerinin yanındaki imparator kemerininde bulunması hedefleniyor olmalı.orada iki kemer olduğu varsayılıyordu.genişletilen ve gidiş-dönüş yolu olarak kullanılacak yolda ise, araçların yola park etmesi önlenmelidir, trafiği engelleyecektir. belediyemizi bu önemli çalışmaları için kutlamak gerekir.birde kadifekale surları restore ediirken, kale içindeki sarnıçta restore edilip, turizme ve kültür hayatına kazandırılmalıdır.

Yorumu oyla      26      5  
Mustafa Y 26 Ocak 2015 Pazartesi 15:40

izmirlininde desteüiyle, yerel yönetim izmirin tarihini ayağa kaldırıyor, 920 sokağında kazı alanına ilave edilmesi, katlı otopark yönünde de kamulaştırılan otopark alanı ile. bölge sadec "roma agorası" olmakrtan çıkmış, roma agorası ile birlikte, roma hamamı, şehir meslisi de ortaya çıkarılmış ve izmirin roma yerleşkesi yavaş yavaş ortaya çıkıyor, yukardada antik tiyatro ile izmirin roma tarihi ayağa kalkıyor. 1900 lü yıllarda izmirde geçmiş roma dönemine ait iz yokken, 1940 larda agoranın bulunması ve günümüzde de antik tiyatronun ortaya çıkması ile roma izmiri geri geliyor.kaifekalede st.polşcarp ın mezarının da ortaya çıkarılması gerekiyor ama turizm bakanlığı ve il müdürlüğü bu konuda çok yavaş hareket ediyor, henüz bir adım yok. izmir turizmde, homerosu, stçpolicarpı ve sebütay seviyi kullandığında, izmir önemli bir turizm destinasyonu haline gelir.

Yorumu oyla      24      5  
26 Ocak 2015 Pazartesi 15:15

o bölegede (SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİ ADI ALTINDA) yapılan kaldırım çalışması ve engelli yürüyüş sarı çizgili yol! SPOTÇULARA ÖZEL SANIRIM..böyle bir rezillik dünyanın hiç biryerinde yok.

Yorumu oyla      17      16  
26 Ocak 2015 Pazartesi 14:19

bölgeye yeni bir otopark yapılıp, mevcut otoparkın bölgeden kaldırılması gerekli. ve tabi ki de bölgede büyük bir kentsel dönüşüm şart.

Yorumu oyla      29      6  
ozan 26 Ocak 2015 Pazartesi 12:33

Bravo Aziz başkana, AKP izmire istediği kadar yatırım yapmasın yinede izmir eninde sonunda hakettiği yerde olacaktır. Düşünün ne kadar büyük yatırım yapıldı bu bölgeye, eskiden burası girilmeye korkulan bir bölgeydi.

Yorumu oyla      33      7  
ercan 26 Ocak 2015 Pazartesi 12:06

Kadifekale agora aksı. Hani birileri çıkıp habire aziz kocaoglu ne yaptı İzmir 10 sene kaybetti falan derler ya.Böyle konuştukları zaman şu fotografı göstermek bile yeterli bırakın gerisini.Bir müzeyi bile izmire çok gördüler.İzmirin gelecegi gerçekten çok parlak.Anfi tiyatroyla birlikte çevre yatırımlarıyla izmiri dünyada oldukça tanınır bir hale getirecektir bu alan ama Kısa vadede olmasa da orta vadede o spotçuların ordan kalkması şartıyla tabiki

Yorumu oyla      34      7  
Ahmet Türkan 26 Ocak 2015 Pazartesi 10:52

İzmirin önümüzdeki 20 yılını değiştirecek proje bu. Bu proje ile izmir Türkiye'nin Roma'sı olabilir.

Yorumu oyla      32      7  
Hüseyin Avni 26 Ocak 2015 Pazartesi 10:05

Agora kazı alanını büyükşehir halletsin kültür bakanlığı ortada görünmesin, yeni fuar alanını büyükşehir yapsın sanayi bakanlığı ortada görünmesin, sonra laf söylemeye gelince ampuller konuşsun dursun, İzmirli yemez..

Yorumu oyla      35      7