YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
goztepeli 12 Ocak 2015 Pazartesi 22:43

Alsancak Stadı İzmir futbolunun simgesidir. kESİNLİKLE yenilenmeli.Arkdaki tarihi yerlerde restore edilmeli.terk edilmiş gibi duran bölge biraz hareket kazandırılmalı.

Yorumu oyla      11      5  
kvncozsy 10 Ocak 2015 Cumartesi 10:51

İzmir her nekadar CHP nin kalesi olsa da artık CHP izmir de söz geçiremiyor! izmiri istanbullaştırma çabası var ve biz nekadar karşı çıksakta aslında hükumet istediği herşeyi yaptırabiliyor. bu projede onlardan biri!! allahtan yeni kent merkezi sınırları içerisinde kalıyor yani skyline a katkısı olacaktır ve o bölge ucube durumda olduguiçin AVM iyi olabilir ancaaak alsancak stadına dokunursan bizi yani izmirlileri kaybedersin orada onlarca klubün tarihi yatıyor!! stad güçlendirilerek futbol müzesine çevrilebilir.

Yorumu oyla      16      7  
9 Ocak 2015 Cuma 18:18

rant var, yapılmasın. bu şekilde kalsın :)))

Yorumu oyla      18      10  
ercüment şah,n 9 Ocak 2015 Cuma 17:18

RANTÇILAR ATAKTA

Yorumu oyla      22      11  
9 Ocak 2015 Cuma 16:22

stat yerine modern bir stat yapılmalı ancak diğer yerlere yapılacak yatırımın önü kesilmemeli. şu an bildiğin terk edilmiş bölge gibi. üstelik dağ başı da değil, liman arkası bir bölge.

Yorumu oyla      23      7  
9 Ocak 2015 Cuma 15:50

İBB ve Konak Belediyesi bölgenin imar planlarını onayladı.

Yorumu oyla      14      14  
TC misafir 9 Ocak 2015 Cuma 15:24

Ertan Sayın konuyla ilgili 15 aralıkta yazısını yazdı ama ben yaklaşık 2 ay önce konuyla alakalı aldığım duyumlar neticesinde uyarımı yapmıştım atı alan üsküdarı geçmek üzere. Duyarlılığımızı yitirirsek bu tavırlarını her konuda sürdürürler. Bu da geçmişteki yorumum: TC misafir 4 Kasım 2014 Salı 12:32 Resmi bir kurumda çalışan arkadaşımdan aldığım duyumlara göre etrafındaki araziler satılmaya başlanmış Stat için ise malum planlar yavaş yavaş işliyor Göztepe ve Karşıyakaya stat yapıldığında ise Alsancak stadına olan desteklerini sönümleyip stat unutturulduktan sonra orayı en uygun kişiye satacaklar.

Yorumu oyla      15      9  
35 9 Ocak 2015 Cuma 15:14

Stat yerine AVM yapılmasın spor alanı olarak kalsın hepimiz bunu istiyoruz ancak haberde bahsedilen stadın arkasındaki yerlere yatırım yapılması İzmir'e bir şey kaybettirmez aksine kazandırır. Zaten çok bakımsız bir halde o bölge... Belki bu yatırımla biraz toparlanır.

Yorumu oyla      19      5  
Murat Demir 9 Ocak 2015 Cuma 14:40

Alsancak Stadı'nın yok edilmesine karşıysan, sen de Alsancak Stadı'na sahip çıkmalısın. İzmir uyuyor, taraftar uyuyor, ama birileri uyumuyor malesef...

Yorumu oyla      22      5  
Devrim Cem 9 Ocak 2015 Cuma 14:27

Neredeyse rantı yenilecek alan bırakılmayan İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmir'in bakirliği rantiyeciler için iştah kabartmaktadır. Alsancak Stadı; ülke ve İzmir futbol tarihi, kent kültürü ve belleği bakımından asla ranta kurban edilemeyecek kadar değerlidir. İzmir gibi deprem riski yüksek bu kentin en riskli bölgesinde, 405 bin nüfuslu Konak ilçemizin İzmir Afet ve Acil Durum Eylem Planı ile belirlenmiş 4 çadırkent alanından 1 tanesi de Alsancak Stadı’dır Yani mesele, hem futbolseverler hem de kentliler için stadtan da ötedir. ALSANCAK STADI'NI KORUMA VE YAŞATMA PLATFORMU kuruluş toplantısı için BUGÜN (9 Ocak 2015) saat:19.30'da Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde buluşuyoruz. Sen yoksan, çok eksiğiz... Son sözümüz de, ilk sözümüzdür. #AlsancakTarihtirYokEdilemez

Yorumu oyla      21      6  
Mustafa Y 9 Ocak 2015 Cuma 13:07

burası izmir, bay balık bu yatırımı izmire yapamatyacak. alsancak stadı yerinde kalacak, aldığı arsalara avm. dışında yatırım yapabilir, turizm ve kültür-sanat ve konut-işyeri olarak.izmirin AVM. ihtiyacı yok. boş kalır iş yapmaz....

Yorumu oyla      30      6  
ercan 9 Ocak 2015 Cuma 13:01

orada büyük bir proje gerçekleştirelecegi uzun zamandır biliniyordu zaten.Tek engelinde stat olduguda ayan beyan ortadaydı.Bu haber malumun ilanı olmuş. Şimdi ben burdan ne olursa olsun destekilyen akp severlere sesleniyorum.Partinizin böyle ali cangiz oyunları yapmasını içinize sindirebiliyormusunuz.Birde kalkmışlar spor alanı diye bahsediyorlar.Bu yüzden izmiri statsız bıraktılar.Sonrada sırf dikkatleri dagıtsınlar diye karşıyaka statını gündeme getirdiler.Bir taşla iki kuş.Pes diyiyorum.Diyorum ya iş paraya geldi mi ne muhafazakarlık kalıyor ne de başka bir şey.Tamam planınız bu statı ortadan kaldırıp projeyi gerçekleştirmek.Peki karşılıgında ne yapıyorsunuz.Şu yıkılmaya yüz tutmuş atatürk statını bile yeneiden yapmak diye bile bir düşünceniz yok.Ne güzel iş degil mi ne karlı iş. İzmir statsız kalmış önemli degil.Al sana awm .Güle güle kullan. Topunu da orda oynarsın Daha ne istiyorsun. Kalkıp yatırım düşmanlıgı yapma.Dogrudur.Fazla söze de gerek yoktur.

Yorumu oyla      22      5