YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
berki 2 Aralık 2014 Salı 13:36

esas sorun yıllardır beklenen stadların kapasiteleri bana göre layık görülen kapasiteler 3.lig takımlarına bile teklif edilmemelidir, yalıya 40,000 kişilik stad yapılamayacağına göre çiğli yada başka bir yere en az 40,000 kişilik bir stad yapılmalıdır bunu belediye mi yapar devlet mi yapar bilemem ama 12,000 kişilik bir stad üstelik deplasman basın düşüldüğünde 9000 kişilere düşen stad karşıyaka yada göztepeye layık değildir, saygılar.

Yorumu oyla      14      7  
stad yalıya yapılmayacakkkkkkkkkkk 2 Aralık 2014 Salı 11:47

11.19 uzun yazmışsın ama içi dolu değil.Alsancak stadı kapatıldı akibeti hakkında bilgin var mı ? Depreme dayanıklı olmayan Alsancak stadına şimdiye kadar 50 defa portatif tribün yapılırdı.Niçin yapılmıyor sen böyle açık mektup yazasın diye.

Yorumu oyla      16      7  
Ufuk Mertcan 2 Aralık 2014 Salı 11:37

Yorumuma karşıt yorum yapan arkadaş. En az senin kadar sporu seviyorum.Söylenen ve yazılanı anlamaya çalış.Şehirlerimizin haline bak.Avrupa'ya giden gelenlerin oradaki şehirleri gördükten sonra bizim şehirlerimiz hakkındaki görüş ve şikayetlerini dinle.Herşeyin başı planlamadır. İnsan yaşamını, şehir yönetimini zora sokmayacak trafik, çevre, yaşam düzenlemeleri herşeyden önemlidir. Keyfiniz için olur olmaz yerde stadyum YAPILAMAZ. YALIDA bu mantıkla stadyum YAPILAMAZ.

Yorumu oyla      17      9  
stad yalıya yapılacakkkkk 2 Aralık 2014 Salı 11:19

ALİ ERTEN DEN SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA AÇIK MEKTUP: Eski Kayseri Stadı satıldı , Kayseri Forum AVM inşa edildi. Ali Sami Yen Stadı satıldı, rezidanslar ve AVM inşa ediliyor. Eski Afyon Stadı satıldı, apartmanlar inşa ediliyor. Trabzon Avni Aker , Eskişehir, Rize, Samsun, Mersin, Bursa, Antalya ve daha niceleri. Yerinde , Fenerbahçe başardı. Beşiktaş başarmak üzere, Bir de (Prangalarından kurtulabilirse) Karşıyaka’mız. Üstelik diğerleri kendi paraları ile, biz devlet bütçesinden. Üstelik sadece bizde gelir elde edelim diye ek sosyal tesisler yapılıyor. “Neden bizim stat yerinde yapılıyor, da diğerleri şehir dışında.” diye soruyor Belediye Başkanımız. Sayın Belediye Başkanımız , ne acıdır ki satılan statları örnek uygulama olarak gösterirken Karşıyakalılara bu soruyu soruyor. Oysa normal şartlarda bir yerel yönetimin, şehrin değerlerine , tarihine yerinde sahip çıkan korumacı anlayışı alkışlaması , desteklemesi gerekmez mi? Çok sevgili Karşıyakalıların izniyle ben söyleyeyim Sayın Başkan. Çünkü o satılan statlar şehrin içinde kaldılar, arazileri çok değerlendi, tıpkı bizim yalı arazimiz gibi. Türkiye’nin her tarafında onlarca stat yapan ve bunlar için kaynak arayan devlet , aradığını şehir merkezinde kalan eski stat arazilerinde buldu. Bunları satıp parasıyla şehir dışına yeni statlar yaptılar. Yani bu bir finansman modeli olarak uygulandı, başarılı oldu. Yoksa sizin zannettiğiniz gibi statları şehir dışına yapmak sportif veya şehircilik açısından doğrudur diye değil. Bunu bilmiyor olabilirsiniz ama ; bu stat yerinde yapılsın , tarihimizin yaşandığı yerde müzemizi yapalım, değerlerimiz korunsun, ruhumuz yaşasın, sosyal tesislerden para kazanalım, ekonomik özgürlüğümüzü elde edelim , bize emanet o kutsal toprak parçası sonsuza kadar KSK’ mize hizmet etsin diye 20 yıla yakındır mücadele ediliyor, emek veriliyor. Bu uzun mücadelenin 6 aydan öncesini bilmiyorsunuz. Sorunlarımızı ve sebeplerini bilmiyorsunuz. KSK mizin ekonomik kurtuluşu için, bu borçları nasıl ödeyeceğimize ilişkin hiçbir somut öneri getirmiyorsunuz. Elinizde hiçbir bilimsel ve gerçekçi alternatif öneri olmadan , ihalesi yapılmış , kapımıza kadar gelmiş kurtuluş fırsatına karşı çıkıyorsunuz. Bir gün ayrı, bir diğer gün ayrı bir şey söylüyorsunuz. Sahi, siz ne istiyorsunuz.

Yorumu oyla      16      12  
kuva-i Kafsinkaf 2 Aralık 2014 Salı 11:10

UFUK MERTCAN RUMUZLU ARKADAŞ. Sen yeter ki isteme futbolu ve basketbolu yasaklayalım ülkede olur mu paşam. Yorumlara gel . Otomobil çokmuş.Karşıyaka Çarşıya bence yaya trafiğini de yasaklayalım yürürken insan seli oluyor eli kolu çarpıyor insanların ne dersin paşam.

Yorumu oyla      15      9  
Kazım EMİR 2 Aralık 2014 Salı 10:40

REFERANDUM YAPALIM HALK NE İSTİYORSA O OLSUN

Yorumu oyla      17      8  
Ufuk Mertcan 2 Aralık 2014 Salı 10:32

10-15000 kişi 22 kişinin kalitesiz futbolunu seyredecek diye kıyı şeridinde, apartmanların arasında stadyum yapılamaz.1500 kişilik Mavişehir Arena Kapalı Salonda basketbol maçlarının olduğu günlerde gelin görün.Otomobil seli o bölgeye akıyor, park ediyor, maçtan sonra bir saatden önce yerinden çıkamıyorlar.Bunun 10 katı kalabalığın Karşıyaka sahilinde yaratacağı karmaşayı görememek için vicdansız olmak gerekiyor. Başkan %100 haklıdır.

Yorumu oyla      21      11  
poyraz 2 Aralık 2014 Salı 09:54

"Yeşilyurt sahasında oynadığımız Uşaksportif ve Sarayköyspor müsabalarında cereyan eden olaylar ile ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri,İzmir Büyükşehir Belediye yetkilileri ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.Çevre sakinlerinin huzuru,can ve mal güvenliklerinin korunmasının da değerlendirildiği toplantıda taraftarlarımızın rakip takım taraftarlarının tahriklerine kapılmamasının büyük önem taşıdığının altı çizildi" yukarıda ki duyuru şehir içinde apartmanların arasında olan bir stadyum dışında cereyan eden olaylarla ilgili yazıldı.

Yorumu oyla      17      5  
İzmirli 2 Aralık 2014 Salı 09:10

Bildiğim kadarı ile Karşıyaka stadı Çiğli'deki antreman tesisleri yakınına yapılacak. Örnekköy'de stadmı olur? Bir kere ulaşım diye birşey yok. Örnekköye stad yapılırsa insanlar maça nasıl gidecek? Bunu düşünen yok.

Yorumu oyla      17      13  
sak 2 Aralık 2014 Salı 08:29

çarşı rumuzlu Bursa nın yeni stadının yerini,konumu öğren öyle yaz.

Yorumu oyla      22      6  
karşıyakalı 2 Aralık 2014 Salı 08:28

holigan istemeyen, sen karşıyakalı mısın ki holigan istemiyorsun. sen nereden geldiysen git oranın stadına karış.

Yorumu oyla      16      16  
kuva-i Kafsinkaf 2 Aralık 2014 Salı 08:20

demogoji yapmanın sırası değil.Bu bir utançtır.İki izmir takımı geçen hafta manisa'da maç yaptı.Karşıyaka'ya ayıp ediliyor.Dünyanın en modern statları şehir dışındaymış.Yok öyle birşey.Başkan isterse önüne yığınla stat koyarım.Stat kentin ekonomik gelişiminde bir öncüdür.Bunu bilemeyecek vizyona sahipseniz boşuna konuşuyoruz.

Yorumu oyla      13      15  
Gercek taraftar 2 Aralık 2014 Salı 08:11

BAK BAKALIM ÇARŞI RUMUZLU BURSA STADI NEREYE YAPILIYOR!! 1 / 125 Trabzonspor evinde seri peşinde! Bursa Stadı nerede olacak? 22.03.2010 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gündemde olan yeni stadın, Acemler semtindeki veledrom sahalarının bulunduğu bölgede yapılabileceğini söyledi. Altepe, Bursaspor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Bursastore'un, Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasının açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'ya yeni bir stat kazandırılmasına yönelik çalışmaların, yoğun bir şekilde sürdüğünü belirtti. Yeni stat projesinin, mevcut stadın olduğu yerde hayata geçirilebilmesi için bugüne dek büyük mücadele verdiklerini ifade eden Altepe, 'Biz irademizi stadın yerinde yapılmasından yana kullanmıştık ama zaman içinde uygulamada birtakım teknik problemler ve başka sorunlar önümüze geldi' dedi. Altepe, bu nedenle yeni stadın Acemler Mahallesi'ndeki veledrom sahalarının bulunduğu bölgeye yapılmasının gündeme geldiğini bildirerek, şunları kaydetti: 'Stadın büyüklüğü ve diğer özellikleri tabii ki bizim için de önemli. Şimdi yeni stadın 40 bin seyirci kapasitesinin üzerinde olması isteniyor. Bursaspor'un gelecek sezon Avrupa kupalarında oynaması şimdiden kesinleşti. Dolayısıyla yeni yapılacak stadın da her türlü büyük organizasyona ev sahipliği yapabilmesi lazım. Yeni stadın kapasitesi 43 binden aşağı olmayacak. Yeni yerin ulaşım kolaylığı da var. Şehrin merkezinde, Çekirge'nin yanında. Buraya yapılırsa maçlar da aksamayacak. Şu an kullanılan stat da ikinci stadımız olacak. Dolayısıyla biz de yeni stadın 2011'e yetişmesini istiyoruz. Şu anda daha çok bu tarafa ağırlık veriyoruz.' Kaynak: AA

Yorumu oyla      15      7  
SONSOZ 2 Aralık 2014 Salı 01:04

%71 tribunlere oynayip aldiniz, yine tribunlere oynuyorsunuz. Bu kadar karsiyakali sevdalisi iseniz coplugu karsiyakaya getirmeye evet diyorsunyz? o oylar sizin degil Mustafa Kemalin oylari. Bu kadar hemen melankolik olmayin

Yorumu oyla      15      16  
1 Aralık 2014 Pazartesi 23:55

şehrin göbeğinde stat istemiyoruz holigan istemiyoruz

Yorumu oyla      30      15  
çarşı 1 Aralık 2014 Pazartesi 23:05

bursa statı şehir dışında mı??sayın başkan danışmanlarınızı değiştirin bence!!konak adayı olup Karşıyaka'ya başkan oldunuz,bunun için karşıyaka'yı bilmemeniz normal ama örnek verdiğiniz yerleri de bilmiyorsunuz.

Yorumu oyla      18      24  
Efe 1 Aralık 2014 Pazartesi 23:04

Statla ilgili söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin başkan. Helal olsun sana. Bu kent 3-5 kişinin kişisel heveslerine kurban edilemez

Yorumu oyla      29      12  
1 Aralık 2014 Pazartesi 22:31

stad yoksa oy da yok

Yorumu oyla      17      21  
1 Aralık 2014 Pazartesi 21:20

Allahına kurban gel artık şu büyükşehiri başına ya da ereğlinin başına geç gelelim sonsuza kadar yanına

Yorumu oyla      20      11  
Kadızade Zühtü Işıl Bey'in Süvarisi 1 Aralık 2014 Pazartesi 20:55

Yalı'da ki Zübeyde Hanım Stadı yapılacak. Tıpkı Beşiktaş İnönü Stadı gibi tarihi ve gerçek yerinde. Yalı Stadı kulübümüzün kurtuluş ve ekonomik bağımsızlık projesidir. Dolayısıyla Karşıyakalılar bundan vazgeçemez. Her maç Aziz ile isminiz şarkıda geçiyor. Ayrıca % 71 30 Mart'taydı. Köprünün altından çok sular aktı akıyor. Sizin o eskiden aldığınız oylar eriyor.

Yorumu oyla      22      19