YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
19 Nisan 2015 Pazar 16:34

Oyum Vatan partisine olacak.Diğerleri ülkeyi batıracaklar.

Yorumu oyla      14      6  
19 Nisan 2015 Pazar 16:19

Sayın Yaldız,siz İzmir'in nabzını tutan ve yerel siyaseti çok iyi takip eden bir gazetecisiniz.Çok önemli tespitler bunlar.İzmir sadece kullanılıyor,İzmir,İzmirlinin elinden alınıyor.Bunu İzmirliler artık biliyor.Buna dur diyecek siyaset üretmenin zamanı geldi.Biz İzmirliler çağdaşız,Atatürkçüyüz,kendimizi kullanıdrmayız.Zamanı gelince dur demenin yollarını buluruz.

Yorumu oyla      13      5  
türkay 17 Nisan 2015 Cuma 13:59

çok güzel bir konuya değinmişsiniz,geçmiş seçimlere bakarsanız da aynı şeyler oldu,İzmir sporcu yetiştirir başk takımlar alır gibi,burda da siyasetçi olacak kapasitede hatta bütün Türkiye yi yönetecek ufku olan bireyler var seçilmiyor,parası olanlar seçiliyor,birçok padişah var ülkemizde..

Yorumu oyla      21      5  
Bucalı Ali Osman 16 Nisan 2015 Perşembe 18:15

CHP listelerine bakınca bizim de canımız sıkılıyor.Sn.Yaldız.Olurda bu kadarıda olurmu diyoruz.CHP den seçilecek sıralardan bir tane bile İzmirli yok.Göçmenleri temsil edecek bir aday bile yok.Bucalı, İzmirli Ercan Tatı başkanımızın bizi temsil etmesini çok isterdik.Osman Özgüvenin bizi temsil etmesini çok isterdik.Ama aday yapılmadılar.Ön seçimler danışıklı döğüş misali oldu.Bu eksikliği kontenjan adaylarla kapatılır diye umduk.Ama nerde orda da aynısı oldu.CHP li olarak İzmir sonuçları için korkmaya başladık.

Yorumu oyla      22      9  
YERLİ MALI 15 Nisan 2015 Çarşamba 21:57

Sayın Yaldız, CHP'nin önseçimden çıkan her iki bölgede 10 adayı toplam 20 adayı orjinal yerlidir. Genel Başkan sayma Aytun ÇIRAY Narlıdere'de oturuyor. Kalan 4 adayıda CHP Bağrına basar dolayısı ile bu ithal aday söylemi CHP için pek geçerli değil kanaatimce...

Yorumu oyla      21      27  
gence Oy verelim mi 15 Nisan 2015 Çarşamba 20:58

CHP de aday Adayları seçim kampanyalarında alt kimlikler üzerinde tribünlere oynadılar kimisi Alevicilik üzerinde kimisi de göçmenlik üzerine aidatlık üzerinde ve izmir ruhu üzerinde politika yapan adaylara kimse prim vermedi. popülizm var oldukça bir gelişme de bekleyemezsiniz.

Yorumu oyla      21      8  
yurttaş 15 Nisan 2015 Çarşamba 18:42

Bravo Yaldız İzmir'lilerin haketmediği konuyu almışsınız.Eskiden bir G.Mumcu vardı.Bütün partilerdeki adayların çoğu ithal yarın seçildiği an ta!seçim zamanına kadar gelmezler.Siz de gazetecisiniz İzmir'in her türlü sorununu aday yapılanlardan daha çok bilir ve bilgi deneyim sahibisiniz.Bu ünlü gazeteciler hava alanından Ödemiş'e Selçuk'gidemezler.Demek ki kalemlerini bu iş için kullanıyorlar.Bu adayların çoğu İzmir'e yararı olmaz.Bir beş yıl daha bekleyeceğiz.

Yorumu oyla      36      8  
Şerafettin ZEYREK 15 Nisan 2015 Çarşamba 18:17

İzmir politik yönden Ankara'nın çöplüğüne döndürüldü.

Yorumu oyla      37      6  
15 Nisan 2015 Çarşamba 16:06

ak torbalı boşuna emek vermişsin, meclise girecek olanı belirleyen "tek kişi" var, senin isyanın ne ki " o ne isterse o olur" biat kültürü bu.

Yorumu oyla      22      8  
Ak Torbalı 15 Nisan 2015 Çarşamba 11:54

Seçim öncesi İzmir siyasetindeki çığlığı, yazıya döktüğünüz için sonsuz teşekkürler! Biz Torbalı'nın ilçe teşkilatı olarak; tüm kadın kolları,gençlik kolları ve ana kademe, merak ediyoruz? 14 yıl bu partinin her kademesinde görev yapmış, maddi manevi tüm gücüyle çok çalışıp, emek vermiş,İzmir insanı,temayül ve STK sandıklarından birinci çıkmış adayımız; M.Atilla Kaya neden seçilebilecek bir sırada değil. Biz teşkilat olarak çok çalışıp, belediyeyi Ak partili yaptık ama nüfusu 150 bine dayanmış,vergi rekortmeni, sanayi bölgesi ve devamlı göç alarak gelişmekte olan ve sorunları çığ gibi büyüyen ilçemize ve bu bölge Menderes havzasına(Selçuk,Menderes,Ödemiş,Kemalpaşa) bir vekili çok gördüler.

Yorumu oyla      33      12  
Mahir 15 Nisan 2015 Çarşamba 11:20

Kesinlikle katılıyorum.Çok doğru yazmışsınız. İzmir'i adam yerine koymayan bu partilere bir olup nasıl cevap verilir bilmiyorum ama bir yerde yeter artık denilmeli.Belki Denizikurdu'nun fikrine sahip çıkılsa İzmir'den bir grup ya da parti doğsa devrim olur. Mahir=Sandığa gitmek istemeyen bir İzmir seçmeni !

Yorumu oyla      33      14