YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
kalenderi 2 Ağustos 2014 Cumartesi 02:53

arkadaşlar önümüzdeki yıllarda su petrolden daha kıymetli olacak ve türkiyenin bütün şehirlerinde su dağıtımı özelleşecek yüz yıl önce izmirde su dağıtımı fıransızların tekelindeydi emperyalizim tüz yıl sonra kapıya dayandı aziz koca oğlu milli servetimize sahip çıkıyor latin amerikada kırkyıldır uygulamaları mevcut akıllı olalım sonra çok ağlarız

Yorumu oyla      16      40  
%10 ? 2 Ağustos 2014 Cumartesi 00:56

Sevgili başkan;Kirazdan selçuk-Gümüldürden çeşme-Foçadan kemalpaşa bütünşehir yasasından buralarda ki hazır içme suyu şebekesi 1 kuruş harcamadan b.şehire geçti.gelir arttı üstelik suyun en yoğun kullanıldığı dönem de helal olsun %10 zam'mı geçirdin.(Zavallı sözde emek savunucusu sendikanın dik durşuyla!işçiye de ortalama %6 maaş artışı)işte sosyal demokratlık bu. Eeee söylediğiniz gibi sayın başkanım bu millet serdaaar....

Yorumu oyla      64      9  
Kağan 2 Ağustos 2014 Cumartesi 00:40

Bakanlık işini bilir sen merak etme başkan. arada bir web sitelerini ziyaret et, neler yaptıklarından haberiniz olsun. bir de o körfez dibinden çıkacak malzemeye kum, alüvyon denmiyor, onun adı dip tarama çamuru. dere yatağına stat yapılmayacağını bilmek için mühendis olmaya gerek de yok.

Yorumu oyla      55      8  
Kadir 1 Ağustos 2014 Cuma 21:32

Yağmur göletlerinin sayısını hızla arttırmalıyız.Buralarda birikecek suyu hafife almamak lazım.

Yorumu oyla      20      6  
Lombak 1 Ağustos 2014 Cuma 16:56

Tüm illerde aynı yanlış var. İllerde suların büyük bölümü tarım sulamasında harcanıyor. O zaman tasarrufta öncelik tarımda olmalı. Çiftçi bakanlığın taktığı saatleri söküp atıyor. Damla sulama tüm sulanan alanların %1'inde bile yok. Kentte yağmur sularını depolarken kırda da çiftçiyi tasarrufa zorlayın. Bu Melih'in de Kadir'in de görevi.

Yorumu oyla      24      6  
Denizköy2 1 Ağustos 2014 Cuma 16:56

Arife gününden bu yana su yok .Daha önceki yıllarda olduğu gibi tankerlerle su alıyoruz.Belediye halledecek dendiği halde bu sorun maalesef hala devam ediyor.Nüfuzlu sitelerin suları akıyor havuzları doluyor,çimleri sulanıyor.Bizler tuvaletlere bile su bulamazken bu adaletsizlik kimlere rant sağlıyor acaba?

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 1 Ağustos 2014 Cuma 16:06

Vatandaşın söylediklerine katılmamak mümkün değil.Dünyayı ve ülkemizi bekleyen kuraklığı düşünürsek bir damla dahi tatlı suyun ziyan edilmemesi gerekli.Buca daki yağmur suyunu taşımak belki ilk etapta maliyet yaratabilir fakat suya duyduğumuz ihtiyac bunun kat kat fazlası olacak.Üstelik Motor ve pompalar sadece yağmur yağdığı zamanlarda çalışacak bence çokta mantıksız değil Barajlarda güzel su toplanabilir bu sayede

Yorumu oyla      25      5  
aziz beyin adeletsizliği 1 Ağustos 2014 Cuma 15:56

sayın kocaoğlu,siz zerre kadar halktan yana değilsiniz,siz de sermayeden yanasınız,örnek veriyorum,ortalama 4 kişilik bir aile ayda azami tasarruf yaptığında kullandığı su 20 metreküpten aşağı değildir,siz gerçekten halkı düşünen bir başkan olsaydınız su zammını yaparken konutlar için 20 metreküpü baz alırdınız,20 metreküpün üzerinde kullanılan suya zam yapardınız,siz ne yaptınız 20 metreküpe kadar kullanılan suya azami zam yaptınız,20 metreküpten sonra daha çok kullanana zam yapmadınız sabit tuttunuz,sizin şehirde su tasarrufu yapılsın gibi bir kaygınızında olmadığı bu uygulamanızdan bellidir,az kullanan çok ödesin,çok kullanan az ödesin mantığıyla halkçı başkan olunmuyor,sermayenin başkanı olunuyor,20 metreküpten çok tonlarca su kullanan hamamların,otellerin,yemek fabrikalarının,oto yıkama halı yıkama fabrikalarını ödüllendirdiniz bunların ayda kullandığı binlerce metreküp suya zam yapmadınız,sizin adaletiniz budur işte,ticaret yapan ayda milyarlarca lira kazanan ve yüksek gelire sahip çok su kullanan işletmelerin suyuna bir kuruş zam yapmadınız,dar bütçeyle geçinen emekli,dul,yetimin,asgari ücretle çalışanın konutunda azami tasarruf ederek kullandığı suya fahiş zam yaptınız,hemde bu zammnı sosyal demokrat belediyecilik adına yaptınız,bravo sizi ve ekibinizi tebrik ederim,unutmayın bu halk bu cezalandırmanın faturasını bir gün gelecek sizin önünüze koyacaktır,............. saygılarımla

Yorumu oyla      48      18  
Denizköy 1 Ağustos 2014 Cuma 15:41

Yıılardır su sorunu olan Dikili Denizköyde sorunun bir rant uğruna tegahlandığı belediyeye bağlanınca anlaşıldı,Gel gelrlim Dikili belediyesi bu sorunu çözmeğe aciz kaldı.Arife gününden bu güne kadak Denizköyün Nufuslu siteleri dışıbda diğer yerlerde damla su yok. Eyyyyyy Başkamımız Aziz bey.Su gibi Aziz ol'lafının doğruluğunu sizden bekliyoruz.

Yorumu oyla      19      13  
rant 1 Ağustos 2014 Cuma 15:29

rantçı sistemi ilçelerde çok iyi görüyoruz.

Yorumu oyla      50      12  
1 Ağustos 2014 Cuma 15:28

Örneğin Buca'da ki yağmur suyunu hangi baraja taşıyabilirsiniz ki? Elektrik pompaları vs. büyük yatırım ve hafriyat demek. Ayrıca yolların pisliğinin barajlara dolması demek... Mantıklı gelmedi bana.

Yorumu oyla      17      13  
Vatandaş 1 Ağustos 2014 Cuma 14:39

Başkanım anlattıklarınız söyledikleriniz çok güzel çok olumlu.Sormak istediğim KAnalizasyon ve yağmur suyu atık şebekesinin ayrılma işlemi bazı yerlerde tamamlandı bazı yerlerde devam etmekte Ayrılan Yağmur suyu boru hattı bu suları denizemi taşıyor yoksa en yakındaki barajamı ? Sonuçta tatlı su Denize akıyorsa ziyan etmek yazık olur.

Yorumu oyla      31      8  
private35 1 Ağustos 2014 Cuma 14:35

onların master planları Ortadoğu projesidir, ülkenin menfaatleri değil.Onlar işi gösteriş için yaparlar örnek mi? yerel seçimler öncesi bayraklı otoban kenarındaki hastane temel atma töreni ortada ne temel var ne başka bişey. alanda yeller esiyor. İzmire yaptıkları 15 km çevre yolu onunda harmandalıdan sonrası kablumbağa hızıyla gidiyor. kaç yıl oldu. Ama iş ranta iş adamına arsa vermeye gelince çok mahirler örnek mi Bornova ağaçlı yol. İzmir size müsaade etmez. Bize namuslu insan lazım, planlı insan lazım.

Yorumu oyla      32      32