YORUMLAR
Toplam 37 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
çalışan 3 Ağustos 2014 Pazar 22:49

Bende çalışanım rumuzuyla yazan arkadaş, kanun zaten 2010 da yayınlandı. Uygulaması da bazı maddeleri hemen,çoğu maddeleri 1 sene sonra başladı. Dolayısıyla uygulamaya 2014 değil daha önceki yıllarda başlandı ve devam ediyorrr.Yeni bi şey değil

Yorumu oyla      13      5  
Bende Çalışanım 1 Ağustos 2014 Cuma 15:35

Sevgili "çalışan" rumuzuyla yorum yapan arkadaşım, bende bir Belediye çalışanıyım. Biz belediye çalışanları şunu iyi biliriz bir kanun maddesinin çıkması ayrı bir şeydir, ama uygulanması ayrı bir şeydir. Burada kanunun uygulanmasıyla ilgili idarecisinden tutunda, bütün çalışanlarına kadar emek veren insanlar var, neden bunu adrese teslim algıladığınızı ben anlamadım. Ben de bir çalışan olarak eğer gerçekten hem üreticisini, hem de çalışanını, emekçisini koruyan herkesin hakkının sahibine teslim edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sebze Halinin bütün emekçilerine ve emekçisinin arkasında duran bütün idarecilerine teşekkürler.

Yorumu oyla      13      11  
şengül 1 Ağustos 2014 Cuma 13:27

Daha önceleride Sebze Haline işim düştü açıkçası çok pespaye geliyordu. Şimdi gerek içinde, gerekse dışında bana çok güzel gelen deşiklikleri gördüm ve sevindim. Gerek dış duvarları, gerekse içerinin temizliği düzeni insana "sanki buraya kadın eli değmiş gibi" dedirtiyor. Sonradan hal personelinden öğrendim ki hALİN yeni müdürü bir kadın olmuş. Gerek bir partili olarak, gerekse bir kadın olarak gurur duydum. Teşekkürler Müdüre Hanım.

Yorumu oyla      15      10  
çalışan 1 Ağustos 2014 Cuma 13:24

kanun 2014 te uygulanmaya başlanmadı. 2,5 senedir zaten uygulanmaktaydı. iş yapılıyor görüntüsü vermek adına yapılmış bir haber. kimse kimseyi kandırmasın. yorumlara bakılırsa kişiye özel bir haber olduğuanlaşılır

Yorumu oyla      16      8  
Ebtu 1 Ağustos 2014 Cuma 09:52

iyi çalışmalar başarının arkasında olanlara bakmak lazım bence, eğer idareci memuruna sahip çıkarsa memurda korkmadan cesurca çalışır. Daire başkanı Saadet Hanım bu süreçte çok kararlı durarak hem Müdürünün hem Amirlerinin hemde çalışan işçi arkadaşların arkasında durarak başarının gelişmesinde destek olmuştur.Sonraki aşamada yeni daire başkanıda aynı kararlılıkla devam etmiştir. Emek veren herkese iyi çalışmlar. İzmir Büyükşehir Belediyesi herşeyin iyisine layık olmalıdır çünkü belediye halkın huzuru ve rahatı için ve sağlığı için olmalıdır. Gıda deyince sağlık ..

Yorumu oyla      13      8  
mert. 1 Ağustos 2014 Cuma 08:47

Doğru bir çalışma aynen devam, sağlık önemli tabiki. Gıda olunca dahada önemli. Hadi bakalım aynen devam arkadaşlar. Zabıtası, polisi, maliyecisi. Herkes iyi çalışınca bizlerde daha huzurlu oluyoruz. Hadin gari başarılar kızanlarım ...

Yorumu oyla      15      8  
yasemin. 1 Ağustos 2014 Cuma 08:43

iyi çalışmalar. Keşke tüm görevli Zabıtalar bu şekilde başarılı çalışıp işlerini dört dörtlük yapsalar ama malesef bir elin parmağı aynı değil.

Yorumu oyla      14      7  
selımcan 1 Ağustos 2014 Cuma 08:40

slm. Sadece yollardaki denetimlerle olmuyor bu işler, birazda Konağa Alsancağa bakın. Başıboşluk hat safhada..

Yorumu oyla      19      5  
31 Temmuz 2014 Perşembe 17:28

pazarlarımızda kayıt dışı mal satanları kim denetliyor? kemeraltında her yerde işporta var! eşrefpaşa otobüs duraklarında pazar kuruluyor resmen ama bir tane zabıta memuru görünmüyor ortalıkta!! konak meydanında midyeciler cabası sayii onlar kayıt dışı ve halkın sağlığını tehdit eden gıda maddesi satmıyor.

Yorumu oyla      17      5  
Ferdi. 31 Temmuz 2014 Perşembe 17:01

Mrb. İzmir Büyükşehir Belediyesinde güzel işlerde oluyor ve işini iş gibi yapan birimlerin olması da sevindirici. Müsama ve tolerans göstermeden yapılan çalışma başarılı...

Yorumu oyla      16      7  
Şöför.. 31 Temmuz 2014 Perşembe 14:21

Mrb. İzmir sınırına girdiğimizde artık bir yerden bir denetim aracının çıkıcağını biliyoruz, ben aracımda sebze meyve taşırken mutlaka belgelerimin tam olmasına dikkat ediyorum. arkadaşlara tavsiyem eğer ceza yemek istemiyorlarsa sistemden plakalarını sorgulatıp kontrol etsinler ve künye numaralarına mutlaka baksınlar, yanlarında fatura, sevk irsalyesi bulundursunlar. Bildiğim kadarıyla şöförlerede yasa sorumluluk veriyor. iki milyarın üstünde ceza yiyen arkadaşlarım olmuştu. İzmir sınırları cidden tehlikeli, adamlar yerlerinde durmuyor ki. Diğer şehirlerde neden bu kadar sıkı değil onuda anlamış değilim.

Yorumu oyla      17      7  
Ömer 31 Temmuz 2014 Perşembe 14:07

slm. Zabıta arkadaşlar neden bu kadar çok ceza kesiyorlar, ceza kesilmeden bu işler olmuyormu. İlla cezamı kesilmesi lazım neden uyarılarak geçiştirilmiyor. Ne olacak idare edilse, ve biraz tolerans gösterilse. Biz bu zor çartlarda çalışılırken bu sıkı denetim niye neden diğer şehirlerde geçişlerde yollarda denetim yokken İzmir sınırları dahilinde ekipleriniz bize kan kusturuyor. İzmir neden işi bu kadar sıkı tutuyor. Herkes yorumlarda başarıdan söz ediyorda tamamda çok ceza kesiliyor arada affedilse ne olacak.

Yorumu oyla      13      10  
Mesut... 31 Temmuz 2014 Perşembe 14:03

İzmir Hali bu son dönemde gerçekten olumlu yönde bir değişime uğradı. Halde yapılan çalışmalar eski dönemlere göre oldukça belirgin. Kararlı bir Müdür olunca doğal olarak ekipte disiplinli oluyor. Biz İzmir Halimizin Avrupa Standartlarına uygun bir hal olmasını istiyoruz.Bu çalışmaları taktir ediyoruz ama tabi ki daha bir çok eksik mevcut.. Biz halde ki arabacılardan rahatsızız lütfen buraya da bir el atın Müdüre Hanım, çünkü bir başıbozukluk vurdum duymazlık var. Daha kontrolü daha düzenli olmasını istiyoruz ve bizler halde ürün alırken rahatça dolaşmak istiyoruz. Bu soruna da en kısa sürede el atacağınızı biliyor çalışmalarınız da başarılar diliyoruz..

Yorumu oyla      17      5  
Komisyoncular... 31 Temmuz 2014 Perşembe 13:57

Şunu çok iyi biliyorum ki biz yeniliklere çok alışık değiliz ve yeni bir durumla karşılaştığımızda hemen direnç gösteriyoruz. Sistem ocak 2014 tarihinde uygulanmaya başlanıldığında çok yoğun cezalar kesildiğini ve çok direnç gösterildiğini biliyorum. Bu süreçte birçok kişinin uygulamanın kaldırılmasını ve denetimlerin yapılmamasını istediğini biliyorum Ancak Sebze Hali yönetici ve ekibinin yani Hal müdürü ve diğer Büyükşehir Daire başkanının kararlı durduğunu ve çalışmaların aynen devam etmesi gerektiği yönünde ki ciddi duruşları, sistemin yerleşmesini ve herkesin yeni sisteme alışarak bildirim yapmasının zorunlu olduğunu esnafa hissetirmesi tabi ki kaçınılmaz olarak başarıyı getirmiştir. Umarım bundan sonrada aynı kararlılıkla devam eder ve bu haberler çalışanları olumla yönde motive ederek başarıları devamlı kılar.. Başarıda katkısı olan Daire başkanlarına, Müdüre Hanıma, Amir ve memurlarına teşekkürler..

Yorumu oyla      18      6  
Çiftçi.. 31 Temmuz 2014 Perşembe 12:03

Ortada yoğun bir emek yoğun bir çalışma var, her ne kadar bizler bazen şikayetçi olsak ta yinede sistemin üretici ve çiftçileri koruduğunu biliyoruz çünkü bize yollarda arkadaşlar nasıl çalışmamız gerektiği konusunda bilgi veriyorlar. Zor şartlarda üretim yapıyoruz mazot pahalı ilaç fiyatları pahallı ve bizim ürünümüz para etmiyor. Ama büyük market zincirlerin de üretiğimiz ürünlere baktığımızda iki hata üç misli fiyat farkının olduğunu görüyoruz. Neden asıl üretici olan bizler kazanamıyoruz da bizim sırtımızdan başkaları kazanıyor. Evet Türkiyede tarımı bitirmeye çalışıyorlar umarım bu kontrol ve denetimler haksız para kazananlara ders olur.

Yorumu oyla      20      5  
Ferit 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:53

Bu sıcaklarda 40 derecede yollarda gerçekten hem sizin hemde nakliyeci arkadaşların işi gerçekten zor. Hepsine Allah kolaylık versin

Yorumu oyla      19      5  
Zeynep A. 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:51

Umarım en kısa sürede pazar yerlerine de bir çeki düzen verilir.

Yorumu oyla      19      5  
Aydın.. 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:51

Ben bir çiftçiyim ve yolda aracım yakalanmıştı ancak çiftçi belgemi gösterip üretici olduğumu söylediğim de Zabıta Memuru arkadaşlar yardımcı oldular ve benim gitmeme izin verdiler. Ve neler yapmam gerektiğini sölediler. Teşekkürler hepisine..

Yorumu oyla      19      5  
Mehmet Ç. 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:50

Bir üretici olarak hakkımı koruyan görevlilere sonsuz teşekkürler. Allah razı olsun.

Yorumu oyla      17      5  
Oğuz K. 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:49

Memura gerekli destek verilince sonuçlarının nasıl olacağını ortaya koyan başarılı bir çalışma olmuş. Tüm Türkiye'ye örnek olması dileğiyle.

Yorumu oyla      18      6  
Mehmet. 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:49

Yeni sistem gerçekten zor bir sistem ve içinde birçok eksik var, buna rağmen tüm arkadaşlar elinden gelen çabayı göstererek başarılı bir şekilde çalışma yürütmüşler. Herkese teşekkürler ve aynen devam...

Yorumu oyla      16      5  
Hal Esnafı.. 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:45

Sebze hallerinde sıkı çalışma var biliyoruz, biz düzgün esnafız ve vergimizi veriyoruz. Biz Yetkililerle görüşürken denetimi desteklediğimizi ve yollarda sıkı denetim olması gerektiğini ve denetimden kaçmadığımızı belirtik. Çünkü denetim oldukça insanlar hale yönelecek ve halden alışveriş yapacaklardır. Sağolsunlar Amirimizle yaptığımız toplantıda bu isteklerimizi değerlendirip yol denetim araçlarını ikiye çıkardıklarını öğrendik ve sayıyıda artırdıklarını. Çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler ve başarılar diliyoruz ve bizde bu yeni dönemde ki çalışmaları destekliyoruz.

Yorumu oyla      18      8  
baweri 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:37

Tevrik ediyorum. ..

Yorumu oyla      18      6  
eedip 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:36

Temiz çalışma olmuş...

Yorumu oyla      18      6  
sevcan 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:36

Demek ki istenilince başarıda geliyormuş.

Yorumu oyla      16      6  
ercan 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:35

Namuslu zabıta örneği, tüm ekibi kutluyorum. ..

Yorumu oyla      16      6  
Burcu. 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:35

Örnek alıncak bir çalışma. merak ettim acaba bu çalışmalarda direnen kavga eden ve karşı koyan olmamışmı. Bu kadar aracı sorunsuz ve problemiz hem gece hem gündüz ve üstelikte kısııtlı sayıda personelle yapmak cidden başarı. Çiftçimizi koruyalım arkadaşlar, tarım Türk tarımı çok önemli ve bununda can damarı üreticiler. Bu çalışmalar sanırım üreticiyide koruyucu. Kolay gelsin hepinize.

Yorumu oyla      16      6  
kadim 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:34

Tebrikler. ..

Yorumu oyla      16      6  
Sevil 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:32

Tebrikler arkadaşlar. Zabıta memuru arkadaşları hep kötü haberlerle görüyorduk basında bu çalışma sanırım herkese iyi örnek olacaktır. Sistemin uygulanması demek ki başarıyı getirmiş.. Tüm çalışan Ekiplere Müdür Ve Amirine Allah kolaylık versin cidden işiniz zor. Başarılar..

Yorumu oyla      16      6  
tanerin 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:31

Zabıta memurlarının disiplinli çalışmalarından dolayı kutluyorum

Yorumu oyla      16      7  
fatoş 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:29

Başarılı bir çalışma.. Çok kararlı davrandıklarını ve asla taviz vermeyerek göz açtırmadıklarını, birçok baskıya maruz kalmalarına rağmen sistemin oturması için geri adım atmamışlar. Birçok hal esnafının yakınıp sitem ettiğini biliyoruz. Başarılı Müdürümüz Ve başarılı Amir ve memurlarına teşekürler..

Yorumu oyla      16      6  
serhat şehrii 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:29

gerçekten yapılan işe baktıkça Türkiyede ilk defa bu denli denetim sonuçları geliyor..emeği geçen tüm personeli kutluyorum..

Yorumu oyla      16      5  
çawreş 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:28

Çalışan memur farkı...

Yorumu oyla      16      5  
mehmet 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:25

İlkeli , dürüst ve emeğinin hakkını veren tüm çalışanları kutluyorum , umarım bu uygulamanız diğer kamu kurumlarında çalışanlar da örnek alınır.

Yorumu oyla      15      5  
Burcu.. 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:20

Tarladaki üretici zor şartlarda çalışarak ürününü yetiştiriyor ve üreticinin üzerinden tüccar rant sağlıyor. Üretici koparatif ve benzer araçlarla ürününü satabilmeli. Bu denetimler tabi ki kayıt dışılığı önlüyor. Biz yollarda sıkı kontroller olduğunu ve ekiplerin gece gündüz çalıştığını üreticiler olarak duymuştuk ama bu derece olduğunu bilmiyorduk. Başarılarınızın devamını dileriz.

Yorumu oyla      15      5  
Selçuk... 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:14

Türkiye"de çiftçinin desteklenmesi gerekiyor ve bildiğimiz kadarıyla müstahsil yani çiftçilere ceza yazılmıyor ve bu bir bakıma üreticiyi koruyucu bir yasa. Bu çalışmayı gerçekleştiren tüm ekiplere teşekkürler. İzmir her konuda en iyisine layıktır..

Yorumu oyla      15      5  
selim 31 Temmuz 2014 Perşembe 11:11

Sebze halinde çalışan arkadaşlar gerçekten çok sıkı çalışarak Türkiyeye örnek olmuşlardır. Bu İzmir için oldukca gurur verici bir haber. Başta çalışkan Müdüremize ve çalışan tüm Zabıta arkadaşlara teşekkürler.

Yorumu oyla      17      7