YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Sinan 16 Nisan 2014 Çarşamba 15:20

Başkanım size bu saçma ada fikrini vereni emekli edin, emekliliği gelmiş onun.

Yorumu oyla      19      8  
Lombak 16 Nisan 2014 Çarşamba 14:48

Ha çılgın proce için birkaç cümle: Körfezin su sirkülasyonunu bozuyor diye yıktırdığı dalyan varken, ada sirkülasyonu ne kadar bozacak? Hesaplandı mı? Ada körfezin dibindeki balçıkla mı yapılacak?

Yorumu oyla      18      9  
murat 16 Nisan 2014 Çarşamba 14:37

her yağmurda yüreğimiz ağzımıza geliyor "ada" için harcanacak parayla kanalizasyon drenaj sistemi iyileştirilse de selden kurtulsak artık.

Yorumu oyla      21      10  
TC misafir 16 Nisan 2014 Çarşamba 13:58

Ne adası arkadaş? çok mu gerekli? körfezin içine yapacağınız her dolgu körfezi etkiler saçma sapan iş yapmayın. Ada yapacağınıza Bucaya raylı sistem yapın, ada yapacağınıza karşıyaka-çiğli arası hat boyunu yer altına alın mahalleler birleşsin, ada yapacağınıza kanalizasyon çalışmalarına hız verin aşırı yağışlardaki sorunlar minimize edilsin, ada yapacağınıza bozuk yolları doğru düzgün yapın, hiç olmadı belediyenin ihtiyaçlarını karşılayacak üretim tesisi açıp istihdam sağlayın... ada gibi kanal gibi saçmalıklarla gelmeyin milletin karşısına.

Yorumu oyla      19      7  
ercan 16 Nisan 2014 Çarşamba 12:54

izmir yeni bir döneme giriyor bu dönemin adı degişim olacagıdır başta aziz kocaoglu olmak üzere. söylemlerinden bunu anlıyoruz. zaten gerçekleştirilecek projelere de baktıgımızda tamanlandgında izmir farklı bir konuma gelecektir kimsenin nedense fazla dikkatini çekmeyen aslında bence çok önemli bir olay olan izmirin ülkenin kredilendirmece kuruluşlarından aldıgı puanının çok üzerinde olan kredlilendirme puanıdır bu da gerçkleştirilecek projelerde izmirin dış finans sorununun çok uygun koşullarla finans destegini rahatlıkla bulup borçlanabilcegidir aziz kocaoglunun bu başarısını kimse küçümsemesin vaat edilen raylı sistem projeleri gerçekleşirse izmirin ulaşım sorunu büyük ölçüde çözülecektir başarılı olan kentlerin çogunun devletin destegini büyük ölçüde aldıklarını biliyoruz izmir dışlanacak bir şehir olmamsı gerekirken bu destegi bugüne kadar arkasında göremedi engellemeler çıkarılmaması bile izmire büyük bir destektir tranway projesi bile bugüne kadar bitmişti aslında engel çıkarılmasaydı dilerim izmir bir takım engellemelerle karşılaşmaz hakettgi yere bir an önce kavuşur yüzülebilir bir körfez yeni fuar alanının izmire kazandıracagı şeyleri düşününce heyecanlanmamak elde degil bir geçek var ki izmiri büyük bir degişim ve dönüşüm bekliyor olacagıdır

Yorumu oyla      16      13  
Doktor 16 Nisan 2014 Çarşamba 12:36

Eğer o iş te metroya benzeyecekse 25 yıl sonra görürüz. 10 senedir dinliyoruz. ama sadece dinliyoruz.

Yorumu oyla      23      17  
kafkaflı 16 Nisan 2014 Çarşamba 11:59

ibb başkanı bu işi bilmiyor uzmanlarıda bilmiyor rant uğruna vizyon sahibi havası yaratmaya çalışıyor. arkadaş yapmayın izmire kıymayın o yapılacak ada körfezin doğal akıntısına aykırıdır; ve kendini temizleme kabiliyetini kısıtlar bu sebeple doğaya aykırıdır.

Yorumu oyla      25      17  
özgür 16 Nisan 2014 Çarşamba 11:57

Anlamsız izansız vizyonsuz uydurma bir proje daha. Hani vapurlar ne oldu üçkuyularda yatıyor, üçkuyular trafik tasarımı komedi, inönü cad tek şerit. Millet ölmemek için sıtmaya razı oldu hala kendilerini başarılı sanıyorlar.

Yorumu oyla      27      12  
Lombak 16 Nisan 2014 Çarşamba 11:04

Çok basit susup iş yapsın, 8 ili kaybettik başarısızız, ileride telafi edeceğiz falan desin bir şey diyecekse... Ne bileyim, ben mi kurtaracağım bunları yav? Allah alah.

Yorumu oyla      33      11  
Güzel İzmirim 16 Nisan 2014 Çarşamba 10:41

Körfez ortasında ada fikri bence mantıklı. Çünkü körfezden dipten çıkan o kokulu çamur ve atıkların bir yere toplanması lazım. Ayrıca deniz dibi uzmanlarıyla değerlendirip doğru yere konabilirse, körfez akıntılarınıda istendiği gibi belirleyebilir.

Yorumu oyla      18      17  
tayfun 16 Nisan 2014 Çarşamba 10:27

Aziz başkan konuşmasa konuşmuyor diye eleştiriyor ,konusüyor görüş açıklıyor yine suç. acaba ne yapsa ?

Yorumu oyla      24      24  
izmirli gozgoz 16 Nisan 2014 Çarşamba 10:25

Tamam başkanım güzel diyorsunuzda izmirde 10 yıldır siz başkansınız izmirde uygulasaydınız. Ama biz izmirde CHP ye vitrin olacak bir ilerleme göremedik henüz.

Yorumu oyla      36      10  
35 16 Nisan 2014 Çarşamba 09:53

Havaalanından şehir merkezine gelirken karabağlardan sonra sağlı sollu duran gece kondu dağları modern görünüme kavuşmadıktan sonra körfeze ada yapmak benim için bir anlam ifade etmiyor. güzel ama yapılmayı bekleyen çok daha önemli işler var.

Yorumu oyla      47      11  
Lombak 16 Nisan 2014 Çarşamba 09:36

Azizim üç dönem üst üste seçim kazanmışsın. İlk dönem Bornova'dan kazanıp Büyükşehir'e Baykal'ın işareti ile seçtirilmiş olmayasın?

Yorumu oyla      35      11  
engin 16 Nisan 2014 Çarşamba 09:35

Körfezin ortasına ada yapılmasına ben karşıyım.İzmirin projeler konusunda öncelikleri var.Ulaşım ve kentsel dönüşüm'e ağırlık verilmeli.

Yorumu oyla      43      10  
Zafer 16 Nisan 2014 Çarşamba 09:32

Chp evet politika ve soylemlerinde sacmaliyor. Halkin dilinden, ekonomiden, problemlerden ve bunlarin cozumlerinden bahsetmesi lazim. Dogru adamlarin dogru yerlere konmasi lazim. Ama bu konuda akil vermesi gereken son kisi Aziz Kocaoglu. Sanki bizim belediye tikir tikir calisiyor, personel hep isinin ehli kisiler, yapilan isler on numaraymis gibi kalkip baska yere akil vermesi manasiz. Sen once kendi kapinin onune bak 10 yilda ekibini kuramadin daha derler. Akil verecek kisinin her seyden once ciddiye alinmasi lazim. Yilmaz Buyukersen soylese bunlari anliyim...

Yorumu oyla      36      8  
Kemal Erişen 16 Nisan 2014 Çarşamba 09:22

Sayın Kocaoğlu!...Bırakın körfezin ortasına ada yapmak gibi ütopik ve verimsiz projeleri.Öncelikle;Üçyol'dan Havalimanı'na uzanan Akçay caddesine alternatif yol yapın da trafik rezaletinden kurtulalım.Keza,Yenişehir'den Otogar'a uzanan Kemalpaşa caddesine alternatif yol yapın da stresten dudaklarımızı kemirmeyelim.Bırakın boş projeleri!...

Yorumu oyla      36      10  
AZİZ KALKAN 16 Nisan 2014 Çarşamba 09:18

AZİZ KOCAOĞLU BAŞKAN PERSONELİNİ HENÜZ TANIMIYOR. ÖZELLİKLE MÜHENDİSLERİ HİÇ TANIMIYOR. NEDEN Mİ? ÇEVRESİNİ KÜÇÜK BİR MEVKİ-MAKAM ÇIKARCISI SARMIŞ, İŞ VE PROJE BİLMEZ BUNLAR, İDDİA EDİYORUM, BOŞ İNSANLARDIR. MESLEĞİNDE YETERLİ YETİŞMİŞ MÜHENDİSLER BUNLAR TARAFINDAN MOBBİNG İLE SİNDİRİLMİŞ, KÖŞEYE ATILMIŞTIR. ÖNÜMÜZDEKİ BEŞ YILA YAZIK ETME AZİZ KOCAOĞLU BAŞKAN, ÇEVRENİ BUNLARDAN BOŞALT, GÖZÜNÜ AÇ DÜNYA BAŞKA GÖRÜNÜYOR. KORDON GİBİ YENİ DÖNEM BATMAMALI...

Yorumu oyla      36      8