YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
chpli 16 Nisan 2014 Çarşamba 00:06

Hasan Arslana bir sorarmısınız bu anlaşmalı işe giren ve anlaşmalı işten çıkıpta tazminat alanarkadaşlar kim, şimdi orada hakkıyla yıllarca çalışıpta diğer belediye başkanları tarafından haksızca çıkartılan işçiler de var neden bunlarla ilgili de konuşmuyor, ayrıca evet cafesanın başındakilerden birisi çok hemde çok yakın akrabasıydı bu bir, duyumlarımıza göre bu kişiler belediyeden ayrılırken yüksek tazminat almışlar bu iki, ayrıca haksız yere işten çıkartılan işçiler belediyenin kendilerini işe iade davalarında iş başı yaptırılmadıkları için tabiki başka belediyelere girip çalışmak zorunda kalmışlardır kimse kimsenin keyfini bekleyemezherkes iş peşinde aş peşinde.kusura bakmayın hasan arslan size birileri birşeyler anlatmış siz bunu anladığım kadarıyla geneline anlamışsınız oradan çıkartılıpta hala mahkemeleri süren birçok arkadaş tanıyorum hepside alınlarının teriyle çalışıyorlardı önce bunu bir bilin, sonrada cafesanı kimler batırdıysa giidip hesap sorun işçilerle uğraşacağınıza önce yakın akrabanıza bir hesap sorun sonuçta o kişide cafesanda yetkiliydi sonra tazminatını alıp ayrıldı ..önce siz bir hesap sorun da sonra konuyla ilgili biz çiğli halkınada bir cevap verin,,,hasan bey lütfen olayları önce iyice bir araştırın hangi işçi ne sebeple işten çıkartılmış diye sonra basına demeç verin, ben olsam önce metin solak ve adamlarını bir çağurır kime neborcumuz kimden ne alacağımız var diye bir sorar hesapları detaylı inceletir varsa bir yanlışlık sonra basınla bazı şeyleri paylaşırdım dün bir bugün iki herşeyide şimdiden insanların ağızlarına düşürmezdim.hasan bey birde şunu merak ediyorum bu haksız yere işten çıkartılıpta davaları kazandıkları halde yıllardır süründürülen paraları ödenmeyen işçilerin paralarını ödemeyi düşünüyormusunuz yok bende vermem sürünmeye devammı etsinler diyeceksiniz yada mahkeme kararıyla daha öncede yaşadığımız gibi icra yoluyla mı alsınlar bu konu hakkında da bilgi verirmisiniz..ayrıca geldiğiniz günden beri yaptığınız kısıtlamalarada katıldığımı belirtmek isterim..

Yorumu oyla      14      5  
MUSTAFA 15 Nisan 2014 Salı 13:02

ENSARİ BULUT VE METİN SOLAK DÖNEMİNDE İŞTEN ÇIKARTILAN VE KAZANDIKLARI HALDE NE İŞE GERİ ALINAN NE DE TAZMİNATLARI ÖDENEN BİRÇOK İŞÇİ ARKADAŞLAR VAR ŞİMDİ BUNLAR İLK ÇIKARILDIKLARINDA FARZEDELEM 20.000 TL ALACAKLARDI AMA 3-4 YILDIR DAVALARI SÜRÜYOR BUNLARA FAİZ İŞLEYECEK OLDUMU PARALAR 40-50.000 EEE ARADA Kİ FARK BELEDİYENİN ZARARI DEĞİLMİ SORUYORUM SİZE BUNUN HESABINI KİM VERECEK AYRICA CAFESANIN BAŞINDA KİMLER VARDI BUNU HASAN ARSLANDA ÇOK İYİ BİLİYOR BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BİR TANESİ DE KENDİSİNİN YAKIN AKRABASI DEĞİLMİYDİ ÖNCE KENDİ AKRABASINA BİR SORSUN BAKALIM BU PARALARI BU KADAR BATIRACAK NE YAPTILAR..YANLIŞ ANLAŞILMASIN SAKIN BEN KİMSEYİ İTHAM ETMEK İÇİN SÖYLEMİYORUM YALNIZCA O KİŞİLERİN DE İFADELERİNE BAŞVURMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.AYRICA İŞTEN ÇIKARTILAN ARKADAŞLARIN TAZMİNATLARINI ÖDEMEYİ DÜŞÜNÜYORMU BU GEÇEN 3-4 YIL BOYUNCA BU İNSANLAR NE YAPTI NE YEDİ NE İÇTİ ÇOLUĞUNA ÇOCUĞUNA NASIL BAKTI BUNLARLA BİR GÖRÜŞME YAPACAK MI BUNLARIN DA CEVABINI BEKLİYORUZ..ŞUNU DA SÖYLEMEM GEREKİR Kİ EVET GÖREVİNE GELDİĞİ GÜNDEN BERİ LÜZUMSUZ HARCAMALARI KISITLADIĞI İÇİN KENDİSİNİ DE TEBRİK EDERİM..UMARIM ÇALIŞMALARI BU ŞEKİL DE DEVAM EDER..HASAN BEY KÜSKÜNLÜKLERİN OLMADIĞI,BARIŞ İÇİNDE YAŞAYABİLECEĞİMİZ BİR ÇİĞLİ OLMASI ÜMİDİYLE SİZE YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLİYORUM..LÜTFEN ÇİĞLİ BELEDİYESİNİ BU KADAR BORCA SOKAN HERKESTEN HESAP SORUN..

Yorumu oyla      16      5  
TC misafir 15 Nisan 2014 Salı 09:46

Bankamatik memuru hadisesi sadece chpli olan belediyelerde demek saçmalıktır. Çünkü tüm partilerin belediyelerinde aynı durum mevcuttur. Bu memleket yedek müdür diye çalıştığı yere uğramadan maaş alanları da gördü siz hala neyin "o partisi bu partisi" muhabbetini yapıyorsunuz?

Yorumu oyla      13      5  
Bayraklılı 15 Nisan 2014 Salı 09:21

Zihniyet her yerde aynı. Yok farkları birbirlerinden. Uzaylılarmı yönetti bunca zaman Çiğli Belediyesini. Siz Bayraklı'ya da bakın benzer olaylar orada da var.

Yorumu oyla      12      5  
15 Nisan 2014 Salı 08:16

Butun izmir belediyelerin de bankamatik memuru dolu hani bilmiyordum falan hikaye ben evdeki vatandaş biliyorum, diğer belediye Bşk ları niye susuyo onlardada dolu ve birakin herseyi chpli belediyelerin genelinde var bu sorun

Yorumu oyla      15      7  
SALİH ERKEK 15 Nisan 2014 Salı 03:01

HASAN BAŞKAN'NIN BU İLK İCRAATINI ÇOK BEĞENDİM BANKAMATİK PERSOLENE EL KOYMASI MÜKEMMEL DARISI DİĞER BELEDİYE BAŞKANLARINA HER KİM EVİNDE OTURUYOR AY BAŞI GELDİĞİNDE BANKA MATİK'TEN MAAŞINI ALIYORSA O ALDIĞI MAAŞIN FAİZİYLE BELEDİYEYE GERİ ÖDEMESİNİN ÇALIŞMALARINI TÜM BAŞKANLARDAN İZMİR HALKI ADINA TALEP EDİYORUM BU KONUYLA İLGİLİ HASAN BAŞKANLA EN KISSA ZAMANDA GÖRÜŞECEĞİM...!!!

Yorumu oyla      18      5  
sinan yılmaz 14 Nisan 2014 Pazartesi 22:35

belediye başkanı,önce belediyeye işe almışlar sonra çıkarmışlar derken kimi suçlıyor.işten çıkarılan birçok kişi ensari bulut döneminde olmuştur.kim ister işten çıkarılmayı.evet haksızlık vardı ve yargıtay'da bunu düzelterek işe iadeleri verdi.burada usulsüzlük belediye başkanlarından kaynaklanıyor,işçiden değil.metin solak zamanında yargıtay kararına uyup işe iadeleri alsaydı yada zamanında paralarını ödeseysi faiz işlemeyecekti.bu da onun hatası,işçinin değil.

Yorumu oyla      20      6  
Geranimo 14 Nisan 2014 Pazartesi 22:04

Bu açıklama diger belediyelere de örnek olmalı, çünkü aynı sorun diğer belediyeler için de geçerli. sayın başkana çiğli halkıolarak güveniyoruz, tanıdığımız kadarı ile de başaracağına inanıyoruz. Temiz referans, temiz gelecek demektir.

Yorumu oyla      14      5  
3544 14 Nisan 2014 Pazartesi 21:17

Başkanımızdan alt geçidin üstündeki yan yollarda araç park edilmesini ve yan yola girişi tıkayan Minibüslerin bilhassa Menemen minibüslerinin o yolu tıkamalarının önlenmesini istiyoruz.Alt geçidin yan yollarına park edilen araçlar ve orada minibüslerin yolcu beklemesi trafiği tıkıyor.

Yorumu oyla      14      5  
Nurullah COŞKUN 14 Nisan 2014 Pazartesi 20:22

Arkadaş zihniyet değişti mi ki izmir değişsin. Şu olanların binde biri akpli bir belediyede olsa devleti yıkma derdine düşer izmirin sayın laik demokrat ulusalcı halkı.

Yorumu oyla      15      10  
TC misafir 14 Nisan 2014 Pazartesi 19:56

Nerede usulsüzlük, nerede vatandaşın vergisinin çarçur edilmesi ve peşkeş çekilmesi varsa hangi partiden olursa olsun mutlaka hesabı sorulsun. İzmirli bu dönem her zamankinden daha fazla denetleyip sorgulayacak haberiniz olsun. yöneticiler ya gönlümüzde vezir ya da gözümüzde rezil olacaksınız bunun arası yok ona göre hizmet edin.

Yorumu oyla      15      6  
chp li 14 Nisan 2014 Pazartesi 19:32

halkın parasını sorumsuzca dağıtan vicdansızlara çiğli li hakkını helal etmez.etmemeli.işiniz çok zor sayın başkan.ama söylediklerinizi gerçekleştirirseniz.çiğlili sizi sırtında taşır.yolunuz açık olsun.

Yorumu oyla      19      6  
süleyman 14 Nisan 2014 Pazartesi 16:08

izmirin hemen hemen tüm ilçeleri aynıııı

Yorumu oyla      21      7