YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen 2 yorum var.
Güzel İzmirim 31 Ocak 2014 Cuma 10:54

Eğer bazı bölgelere stad düşünüüyorsa, arkadaşların dediği gibi o bölge insanının görüş ve önerilerini almak en doğrusu. Bu işe siyasetin sokulmamamsı da isabetli.İzmirli için takımı, siyasetin üstündedir. Ben stadyum eziyeti çekmedim, çekenler bu konuda daha isabetli düşünüyordur. Ancak karşı olduğum nokta şehir içinde, ana geçiş noktalarına yakın olan yerlerde bu tür tesislerin açılmasıdır. bir İzmirli olarak, stadyuma girmeyecekler adına bunu yazabilirim.

Yorumu oyla      11      5  
ERKAN 31 Ocak 2014 Cuma 09:56

Aziz bey 11 yıldır başkandınız yapsaydınız, kulüplerimizin hali ortada.Ulaşımı ve altyapısı olmayan bir yerlere stat yapmak anlamsız. Ayrıca şehir içine yapılacak statlara yürüyerek bile gidilir, daha çok seyirci gider.

Yorumu oyla      11      5  
engin 31 Ocak 2014 Cuma 09:20

Göztepe taraftarı olarak istanbul takımı tutan akp ve chp lilerin yorum yapmamasını rica ediyorum.Bu semtlere yapılcak stadları o semtin insanları oylasınlar.Tek çekincem şudur.Göztepe istanbul takımlarınla karşılaştığında, bu stadda güvenlik yeterli değil deyip Atatürk stadında oynamaya mahkum edilmemiz.

Yorumu oyla      14      5  
izmirllii 31 Ocak 2014 Cuma 09:17

AZİZ KOCAOĞLU hala anlayamadı herhalde İzmirli artık hizmetsizlikten bıkmış durumda şuan da izmir için ayak bağısın sendende 30 martta kurtulucaz

Yorumu oyla      14      7  
hayırsever 31 Ocak 2014 Cuma 09:12

Arkadaşlar , kısa süreli seçim vaatlerine kanmamak lazım. Ufkumuzu geniş tutarak o statların ileri de ne gibi sorunlara dönüşeceğini ve bunun geri dönüşü zor projeler olacağını bilerek hareket etmek ve yandaşca yazılan provokatör yazılara da itibar etmemek lazım . Rantsal alanlarla büyükşehirleri talan eden iktidarın iyileştirme adında şirince projecikleridir bunlar ne kadar yararlıdır şehrin merkezlerine stad dikmek meçhul. Aklı selim İzmirli hemşerilerim zaten gereken dersi gerektiği yerlerde vereceklerdir. Saygılarımla .

Yorumu oyla      13      7  
ziyaretçi 31 Ocak 2014 Cuma 00:20

halkın faydasına birşeyler yapılıyor.bu kıskançlıık niye.yapılacak işlere engel olun sonra yatırım yapıyor hükümet izmir e deyin.halk görüyor bunları

Yorumu oyla      15      9  
karşıyakalıyız-2 30 Ocak 2014 Perşembe 21:32

Eminim şu saydıklarımın birini yaşamamışsınızdır.Daha karşı çıkarken bile karşı çıkmak için kullandığınız argümanlar yanlış. Neymiş inönü taşınıyormuş.Bir kere gerçek karşıyakalı adam futbolu,basketbolu adı gibi bilir.İnönü olduğu yerde yeniden inşaa ediliyor bilmeyen çakmalara duyurulur! Biz ne yapıyoruz işte daha karşı çıktığı şey hakkında ahkam kesen adamlara ahkam kestiği noktaların yanlışlığını izah ediyoruz! Bu insanlara bir de semt kültürünü , taraftarlığı o duyguyu nasıl anlatabiliriz ki baştan yanlışlar.Bak arkadaşım benim babam 50 senelik Karşıyakalı ben gelmişim 30 yaşına ben çocuğumun bu semtin kültürünü taşıyarak yetişmesini bayrama gider gibi evden çıkıp stada gitmesini o İstanbul'un endüstriyel futboluna inat KARŞIYAKALI olarak yetişmesini istiyorum! Bunun önüne bakın değil chp yada Aziz Başkan kim çıkarsa babam çıksın karşısında olurum.Taraftar olarak sonuna kadar mücadele ederim!Alsancakta ,Atatürk'te abuk sabuk adamlara para kazandıracağıma kendi esnafıma para veririm. Sonuna kadar bu stadın yapılması için çalışırım. O yüzden taraftarı karşınıza almayın sandığa gitmeme protestosu yaşanırsa Karşıyaka gibi yerde seçimlerden sonra bakışır kalırsınız.Bu işi Akp-Chp kavgasına dönüştürmeyin!

Yorumu oyla      17      7  
karşıyakalıyız 30 Ocak 2014 Perşembe 21:19

burda yorum yazan bazı vatandaşların dünyadan haberi yok. Ben girnede oturuyorum elimi kolumu sallaya sallaya o stada yürürüm.Arabaya yada otobüse binmeme gerek dahi yok. Örnekköy çiğliden bayraklıdan gelecek adamlar zaten otobüsüne biner, metrosuna biner gelir stadın yeri toplu ulaşıma çok uygun.Diğer bir nokta işi saçma sapan akp-chp rekabetine indirgemek.Siz kişisel parti hırslarınıza bu kadar düşkünseniz istemiyoruz bizi savunmanızı.Biz sehrimizi her zaman savunuruz. Hatta salon siyaseti yapan her tipten 15 yaşında ki kardeşimiz daha etkilidir.( gezi olayları buna örnektir). Kaldı ki karşıyaka esnafıyla taraftarıyla bu butik stadı sizin evladınızın gurbetten gelmesini bekler gibi bekliyor. Yok trafikmiş yok alan darmış bırakın boş konuşmayı.Hayatınızda 1 kere üşenmeyip o koltuklarınızdan kalkarak bir göztepe yada karşıyaka maçina gittiniz mi de ahkam kesiyorsunuz!Birşeyden haberiniz yok !Atatürk'te 2 saat o rüzgarı ciğerlerinize yediniz mi!Alsancak'ta 1 tane çıkışı olan daracıcık kapıdan geçerken yeğeninizi ezdirmemek için omuzladınız mı!

Yorumu oyla      17      7  
SADECE VATANDAŞ 30 Ocak 2014 Perşembe 17:50

Dağlarla 3 taraftan kuşatılmış. Binalarla daraltılmış yolların zaten zar zor yettiği, kimi yerde yetmediği bir şehir İzmir. İki haftada bir maç olacağı zaman kullanılacak, onun dışında atıl kalacak bir tesis. İzmirli balık, kalamar yakalama, rakı mezesine katma sporunu futboldan daha çok seviyor. Şehir merkezinde yakınında olması bu nedenle gereksiz. Nerede olursa olsun zaten toplu taşıma ile ulaşım mümkün. Şöyle denize, toplu ulaşıma yakın açık hava konserlerininde verilebileceği bir tesis olursa harika.

Yorumu oyla      19      14  
Burak 30 Ocak 2014 Perşembe 17:25

Neymis trafik varmis ulen Karsiyakada millet zaten evine yuruyerek gelip gidiyor gercek 35 isimli arkadas nerde ikamet ediyor acabada bos muhabbet yapiyor. 1. Olarak inonu tasinmiyor. 2. Olarak gs taraftrina sor ulasimda nasil rezil oluyorlar. Ayrica oraya yapilacak stad carsiyida dahada canlilastiracak ekonomik anlamda 1 seviye daha anlatacak. KSK tarftar derenegi ve kariyaka daki esnaflar bu projinin gerceklesmeni 4 gozle bekliyor KARSİYAKADA yasayanlar olarak bu projeyi onayliyorsak size laf hakki dusmez !!!!!! !!

Yorumu oyla      27      17  
GERÇEK 35 30 Ocak 2014 Perşembe 16:10

çakma 35 lere duyurulur İstanbulu yağmaladınız Ankarayı yağmaladınız İzmir'i yağmalatmayacağız kentin göbeğine stadmı yapılır? Ali Sami YEN niye taşındı İnönü niye taşınıyor düşünmüyormusunuz bu kentin altyapısını düşünmüyormusunuz insanlar hangi yoldan gidecek Aziz bey yerden göğe kadar haklıdır.

Yorumu oyla      32      22  
Spartakus35_1/2 30 Ocak 2014 Perşembe 15:48

Sayın Kocaoğlu 10 yıldır stadlar için bir icraat yapmadınız. Artık samimi değilsiniz. Yapsa idin akp'ye karşı olumlu puan alacaktın. Karşıyakalısı da Göztepelisi de sıkıldı artık bu meseleden. İnsanlar kendi semtinde bir stadı olsun diye ne hayaller kuruyor biliyor musunuz? Alsancak ve Atatürk Stadları bizim için miadı dolmuş yerlerdir. Sportif başarılar da gelmiyor. Ya 35 bin kişilik stadlar yaparsın iki tarafa ya da 15 bin kişilik stadyum projelerine engel olmayın ve susun. Saygılar.

Yorumu oyla      40      22  
35 30 Ocak 2014 Perşembe 15:40

Karşıyaka taraftarı Alsancak'taki maçlara zaten toplu ulaşım araçlarıyla gidiyor yeni stada da öyle olacak hatta yürüyerek gidecekler. Karşıyaka da nitelikli bir açık hava konser alanı yoktu böylelikle o ihtiyaç da karşılanmış olur. Hayırlı olsun butik statlarımız. Atatürk stadının yenileneceğini de geçen gün Binali Yıldırım açıkladı zaten.

Yorumu oyla      31      15  
Sinan 30 Ocak 2014 Perşembe 15:29

Karşıyaka nın sahiline stad mı yapılır. 15.000 kişiden bahsediyoruz. Başka yer bulamadınız mı? Aziz beye katılıyorum.

Yorumu oyla      28      31  
kuva-i kafsinkaf 30 Ocak 2014 Perşembe 15:27

yapma başkan allah için yapma!

Yorumu oyla      30      20  
30 Ocak 2014 Perşembe 14:02

Adam haklı! şehrin göbeğine stad yapılmaz! 15 bin kişilik stad İzmir'e hiç yapılmaz.

Yorumu oyla      33      32  
Göztepeli 30 Ocak 2014 Perşembe 13:28

Zorla izmiri AKPYE vereceksin,bırak artık ben yapacam demeleride inanmıyoruz sana

Yorumu oyla      35      30  
çarşı 30 Ocak 2014 Perşembe 13:12

Sayın başkan,optimum avm ye de dava açtınız mı?oradaki ulaşım sorunu ne olacak?trafik berbat!!

Yorumu oyla      44      19  
Sinan ÖZTAN 30 Ocak 2014 Perşembe 13:00

TOKİ kendi başına buyruk B.Şehir belediyesini devre dışı bırakarak gelişi güzel stad yapamaz.Önce Belediye ile görüşülür,yer tesbit yaplır ve imar planlarına bakılır.Sayın Kocaoğlu stad yapılmasına karşı değil,neden Belediye ile işbirliğine gidilmiyor,buna karşı.TOKİ kendi başına buyruk hareket ederse konu davalık olur.

Yorumu oyla      41      19  
yağız 30 Ocak 2014 Perşembe 12:15

YAPMA BAŞKAN ALLAH AŞKINA,YAPTIĞININ NE OLDUĞUNU BİLE BİLE YAPMA...

Yorumu oyla      27      32