YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
bir bilen 27 Ekim 2013 Pazar 15:29

Ey Bayraklılı ak partililer tanıyın bu ALI ASLAN'i 2007 de partisi hakkında neler demiş bu adam atanirsa asla oy vermem

Yorumu oyla      14      5  
hakkı turan 27 Ekim 2013 Pazar 15:17

AKP'nin adayı partisini sildi Son sıradan aday gösterilen AKP'nin etkin ismi Ali Aslan içini döktü: Teşkilatın nabzı yoklandı ama genel merkez listeleri keyfi hazırladı. Seçimde AKP için çalışmayacaÇım. Çünkü adalet bu partinin sadece adında var... "BURADA LİYAKAT VE SADAKAT YOK" DİYOR, KAMPANYAYA KATILMIYOR İl başkan yardımcılıÇı yaptı İZMİR'DE AKP'nin 2. Bölge 12'nci sıradan milletvekilliÇine aday gösterdiÇi Ali Aslan, isyan bayraÇı açtı. AKP'de kurulduÇundan bu yana çalışan, yönetim kademelerinde görev alıp il başkan yardımcılıÇı da yapan Aslan, listenin dibine itilerek rencide edildiÇini söyledi. ASLAN, şöyle dedi: AKP'de milletvekili aday listeleri ehliyet, sadakat ve liyakata göre hazırlanmadı. Genel merkez aday yoklamasını dikkate almadı. Adamı olanlar üst ve orta sıralara yerleşti. Adamı olmayana haksızlık yapıldı. Teşkilatın her noktasında aktif görev aldım. Adamı olan işini halletti MADDİ imkansızlıklara raÇmen her türlü etkinliÇi gerçekleştirdik... Adaletten kopulmamalı. Bu partinin sadece adında adalet var. Adalet olmayan yerde çöküntü başlar. Seçimde AKP için çalışmayacaÇım. Oyumu vereceÇim ama başkalarını vermeleri için ikna etmeyeceÇim. Böyle yerde çöküntü başlar Ali Aslan, siyasete Refah Partisi'nde başladı, kuruluşuyla birlikte AKP'ye geçti. Ege Özel Güvenlik, Pizza Tomato ve Ege Atış Poligonu'nun sahibi... Dört yıl Karşıyaka İlçe BaşkanlıÇı, bir yıl İzmir İl Başkan YardımcılıÇı yaptı. Bu kez milletvekili adayı oldu. 2'nci Bölge'nin 12'nci sırasına konuldu. Listeler açıklanınca partiden uzaklaştı, hiçbir etkinliÇe, toplantıya ve seçim çalışmasına katılmıyor. Artık hiçbir toplantıya katılmıyor0

Yorumu oyla      14      5  
izmir cadısı 27 Ekim 2013 Pazar 11:56

çiğli de GALİP ÖZTÜRK

Yorumu oyla      12      5  
büyülşehir 27 Ekim 2013 Pazar 11:05

Büyükşehir belediyesini ancak KENAN yAVUZ iLE KAZANILABİLİR. iZMİRE AZİZ BEY GİBİ BECERİKLİ İŞ ADAMLARI GEREKLİ... petkim başarısı, SAYIN YAVUZUN EKPO faaliyetleri takdire şayan.

Yorumu oyla      12      5  
xyz 27 Ekim 2013 Pazar 10:35

biraz daha sabredin binali başkanım geliyor.izmiri güzel aydınlık günler bekliyor.izmire seni gerek seni BİNALİ YILDIRIM......

Yorumu oyla      11      7  
Hasan aktaş 27 Ekim 2013 Pazar 09:39

Bayraklıda oyumuzu MHP adayına vereceğiz.

Yorumu oyla      12      5  
Hayret 27 Ekim 2013 Pazar 09:28

Sen git Türkiye'de yüzde 50 oy al sonra git ilçe başkanlarının KURDUĞU teşkilata, köy yöneticilerine, GENçLİĞE KADINLARA KİMİ GÖRMEK İSTİYORSUNUZ DİYE SOR, HEPSİ İLÇE BAŞKANI KİMSE ONU YAZCAK ZATEN çok önemli sonuçlar alacaklar sanki akıl fikir versin bu temayül kararını alanlara

Yorumu oyla      13      5  
Mega AKP li 26 Ekim 2013 Cumartesi 22:35

İşte AKPnin demokrasiden anladığı oylama yaparım sonucu ben belirlerim Niye oy kullananlara kimin çıktığını açıklamıyorsun.

Yorumu oyla      13      5  
GENEL SEÇİMLERDE nE OLDU? 26 Ekim 2013 Cumartesi 22:31

Hatırlarsınız Genel seçimlerde bir temayül yoklaması yapılmıştı. O yoklamada ön sıralardaki kişilerin çoğu listeye giremedi. İmam yine bildiğini okudu. Yani Temyül Yoklamasına katılanlar ve bu yoklamada çok oy alanlar ENAYi yerine koyuldu. Şimdi farklı bir şey olacağını düşünen var mı?

Yorumu oyla      13      5  
hasan gürsel altuğ 26 Ekim 2013 Cumartesi 20:03

Sadece komedi demek istiyorum.sonuçlar açıklanmayacak ,yukarısı istediği adayı açıklayacak itiraz edenlerede teyamülden bu isim çıktı diyecek:)siyasette vefa istanbulda bir semtdir örneğinin en güzel örneğidir yarın yapılacak teyamül yoklaması.

Yorumu oyla      20      6  
TOZBOYA 26 Ekim 2013 Cumartesi 19:30

HER SECİM ÖNCESİ YAPILAN BU İŞLEMDE **1**SIRADA ACIK ARA ALANIN LİSTEYE GİREMEDİĞİNİ,İSMİ BİLE OLMAYANIN 4 SIARADA OLDUGUNU HATTA İL BAŞKANI OLMASINA RAĞMEN 30 İLÇEDEN 29 AKYIP EDENİN MİLLETVEKİLİ OLDUĞUNU BİLE GÖRDÜK..SAYGILAR..

Yorumu oyla      19      6  
baytak 26 Ekim 2013 Cumartesi 16:28

SEVSİNLER BÖYLE TEMAYÜLÜ. Vatandaşa “üyelere” güvenilmez. Sadece YÖNETİCİLER “yani ELİTLER, genel merkezce ATANMIŞLAR” ” OY VERECEK. Temayül yoklamasına kimler katılacak? Belediye başkanları ve meclis üyeleri, il ve ilçe başkanları ile yöneticileri, il genel meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri TOPLAM 4.000 PARTİ YÖNETİCİSİ katılacak. BŞ ve ilçe belediye başkan adayı için 2 şer isim yazacak. Temayül sonucu açıklanmadan “hatta zarflar açılmadan” Ankara’ya götürülecek.

Yorumu oyla      17      6