YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen 2 yorum var.
Tevfik AKTUĞLU 21 Mayıs 2013 Salı 20:23

Görünen o ki, etkinlik alanında bile olmayan birilerinin hayali komplo teorisine gereğinden fazla önem verilmiş. Bence, Rıfat SAİT'in Büyükşehir Belediye başkanlığı rüyasını bir köşeye koyarak, Ömer Cahit OKAY'ın sinkaflı anlatımı sonrasında Bakan'ın söylediklerine yoğunlaşmak daha doğru olur: "Hemen cezalandıralım, tesisine [Orman İl Müdürlüğü'ndeki bürokratlar kullanılarak] el koyalım da görsün!". Ancak faşist yönetimlerde rastlanabilecek bu ifadenin bir adım ötesi özel mülkün müsaderesi!

Yorumu oyla      15      6  
Ali Osman 21 Mayıs 2013 Salı 19:43

Bazı arkadaşlar hala doktora gitmemiş anlaşılan...Bucada ve İzmirde inadına CHP

Yorumu oyla      16      6  
hacer 21 Mayıs 2013 Salı 16:54

M.Yıldırım sözüm sanadır. Siz TC mi tanıyorsunuzda, öğreten adam gibi TC'den bahsediyorsunuz. Senin Vekilin, benim değil 19 Mayıs ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI kutlamadan, bize gelin biz yolunuzu yapar, suyunuzu veririz diyebiliyor, sanki babasının ticarethanesinden getirmişte...İl Başkanı çıkıp bilmem ne diyebiliyor, AKP nin değil direk halkın oyuyla gelen Belediye Başkanı yapması gerekeni yapmayacak öyle mi? O kadar uzun boylu değil... Ben de oradaydım, iki kelimeyi bir araya getiremeyen Bakanını da dinledim, üstelik te hiç istemeden. Senin bakanların, milletvekillerin 19 mayıs kutlamalarında neredeydi, Reyhanlı da halk can verirken neredeydi OBAMANIN yanında mı? İşinize bakın bence, masum halkı galeyana getireceğiz diye hiç uğraşmayın.

Yorumu oyla      19      6  
BUCALI 21 Mayıs 2013 Salı 15:02

buca belediye başkanı niçin konser düzenliyor ? bence konserde şov yapmak için birilernin ekmeğine yağ sürüyor değil mi ..

Yorumu oyla      13      9  
bucali 21 Mayıs 2013 Salı 12:41

belgeyi bir site vermisti ucretsiz sekildeno gun icin verilmis jest olayina gelince evet yeri vermek icin izin alinan kisi buca belediye baskani yani belediye baskaninin orada konusmasi kadar dogal birsey olamazdi ancak tekrar soyluyorum birileri shov pesinde gitti ama ellerinde patladi

Yorumu oyla      15      11  
bucali 21 Mayıs 2013 Salı 12:36

Cumhuriyet Halk Partisi asla akape ile et ve tirnak olamaz olmayacakta

Yorumu oyla      18      11  
TC DEMOKRAT 21 Mayıs 2013 Salı 11:34

Evet Çok Haklısınız Bucali Adlı Yorumcu Arkadaş!Benim Öğrenmek İstediğim Bu Alanı Bu Şahıslara Ücretsiz Olarakmı Tahsis Ettiniz.Şayet Ücret Alınmadı İse Bu Konuda Siyaset Yapma Hakları Olmamalı.Bu Konuda Siz Haklısınız.Ben Olayın Farklı Boyutundan Bakıyorum.Bu Etkinlik Sahipleri Şayet Ercan Tatıyı Çağırıp Jest Yapıp Yahu Başkan Gel Konuş Deselerdi,Sevgili Başkan Ne Konuşacaktı.Oda Allahına Kadar Siyaset Yapmayacakmıydı.Unutmayın BŞB.Bşk.nı Bile AKP ile Et Ve Tırnak Gibiyiz Demiyormu?

Yorumu oyla      17      10  
bucali 21 Mayıs 2013 Salı 11:04

demokrat ya hayatin cok disindasin yada senin mantigina verilecek cevap yok cok acik ve net shov meselesi degil bu bir cok kez anlatildi ama umrunda degil sanirim o alanda siyaset yapilir ama sen anlasma yapmissin ve demislerki siyasetci gelmeyecek se inat gibi akp bakani ve millet vekilini kabul ediyorsun bundan otesi mi var bu arada buca belediye baskani ercan tatidir konusma yapacaksa veya o a davet edilecekse baskandan baska kimse olamaz unutma buca golet ve belediye sirketine ait bir yer

Yorumu oyla      17      9  
T.C.isimsiz 46 21 Mayıs 2013 Salı 10:06

bu konuyla ilgili olarak tv lere yansıyan ve akp li bakan ile il başkanının mikrofanların açık olduğundan habersiz şekilde kendi aralarında geçen konuşmaları seyretmenizi tavsiye ederim..Seyredin ki , kimlerin hangi kindarlıkla ve hangi mantıkla ülke yönettiklerini görün..Konuşmalarda geçen birkaç kelime ; " cezalandıralım , izni yoksa elinden alalım vb.."..İleri demokrasimizden inciler..

Yorumu oyla      17      7  
TC DEMOKRAT 21 Mayıs 2013 Salı 09:42

Nereden de Uyduruyorsunuz O Alanın Etkinlik Alanı Olduğunu.O Alanda Siyaset Yapılamaz Diye Bir Kuralmı Var Acaba!Kim Koymuş Bu Kuralı.Sadece Ercan Tatıya mı Serbest ŞOV Yapmak.Sanırım Çağırmış Olsalardı 2 Saat Yine REKLAMI nı Yapardı.

Yorumu oyla      19      13  
AYSEL 20 Mayıs 2013 Pazartesi 23:08

Olayı bizzat yaşayanlardanız.Sn Rıfat Sait o alana akşam saatlerinde geldi.Yanındakileri kendi açıklasın.Geldiğinde etkinlikte devam ediyordu zaten. bu olaylar geliştiğinde Sn.Sait oralarda yoktu bile.Birilerinin aktarmasıyla haberi olmuştur.Kaldıki kesinti tüm kaynaklar bölgesinde vardı.O alan etkinlik alanı idi.Siyaset yapılması yanlıştı.Çok istiyorlarsa tv ye çıksalardı.

Yorumu oyla      21      11  
SAYIN TATI'YA İTHAFEN 20 Mayıs 2013 Pazartesi 21:36

BUCA GÖLETTEKİ STANDLAR NE ŞARTLARDA VERİLMİŞTİR?. KİME VERİLMİŞTİR?.İLAHE YAPILMIŞMIDIR?.YAPILDIYSA KAÇ PARA KARŞILIĞI VERİLMİŞTİR? BUCA BELEDİYESİ OLARAK HANGİ FİRMA İLE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR? O FİRMA 2009 YEREL SEÇİMLERİNDE ERCAN TATI'NIN ÜNİVERSİTE MEZUNU OLMADIĞINI ORTAYA ÇIKARAN GAZETENİN SAHİBİ YADA OĞLUNUN FİRMASIMIDIR? SEVGİLİLER GÜNÜNDE SANATÇI GÜLLÜYE KAÇ PARA ÖDENMİŞTİR. GÜLLÜYÜ GETİRMESİ İÇİN HANGİ FİRMA YADA KİŞİ VEYA KİŞİLER DEVREYE GİRMİŞTİR.

Yorumu oyla      15      12  
TATI OLAYA EL KOYMUŞ ANLAŞILAN :)) 20 Mayıs 2013 Pazartesi 21:25

sayın tatı,belediye meclislerinde,ak partili meclis üyelerine defalarca "bakanlarla beni görüştürün" diye söylüyor. bucaya bakan geliyor etkinliğin elektriğini kesiyor.))yine buca belediysinden bir ilk..Allahım yaa gülermisin ağlarmısın.

Yorumu oyla      13      10  
T.C.isimsiz 46 20 Mayıs 2013 Pazartesi 19:56

bucalı ve chp li olarak tatı ' nın bugüne kadar ki duruşunu ve icraatlerini tasvip etmem ve her zaman da eleştiririm ama bu konuda belediye başkanının tepkisini haklı buluyorum..Sapla samanı karıştırmayalım..Adamların tek derdi milli bayramlardan kaçacakları abidik gubidik etkinliklere koşarak gidip siyasi şov yapmak..Amaç , 19 mayısı da pas geçmek..Ama nereye kadar ? Hiçbir şey sonsuza dek sürmez..

Yorumu oyla      20      13  
bucali 20 Mayıs 2013 Pazartesi 18:11

bu siyaset oyle birseyki babadan dededen chpli olan birini bile bir yanda akp bakani varken chpli bir belediye baskanini bile sattirabiliyor sizlere yazik hemde cok yazik bu zihniyete anlam vermek imkansiz

Yorumu oyla      17      9  
bucali 20 Mayıs 2013 Pazartesi 18:10

elektrik kesintisininde mi baskan yapmis adamlar soyluyor tedasdan dogan bir sikinti diye tabi siz ve sizin gibiler bunlarida duymazdan ve gormezden gelir bu arada bakana bir sozum var sen kafa kesme koparma islerini birak sen kimsin ki buca goleti elimizden alacaksin mafya vari sekilde yaparak mi yuzde 50 oylara geliyorsunuz bunlarda bunun gostergesi kimse kimse yi kandirmasin ercan tatı bu konuda oldukca hakli bunun otesi yok demokrat rumuzlu kisiyede sunu soylemek isterim

Yorumu oyla      18      9  
bucali 20 Mayıs 2013 Pazartesi 18:05

yorumlarda muhalefet olsun diye yine bos bos gurleyenlere laf soylemek bosuna olay su ki yoruk federasyonu yer istiyor belediye baskanida bu istegi kabul ediyor ancak siyasi kimse gelmeyecek diye de ekliyor ancak chp li bir partide olan bucanin malini gidip birileri shova donusturuyor burada kim olursa olsun bu olanlardan sonra daha bile sert bir cikis gosterirdi ancak akp ve bos zihniyetler bu olaydan pay cikarmaya calisti hemde haksiz olduklari halde elektrik kesintisi icinse kaynaklardaki

Yorumu oyla      18      8  
bucali 20 Mayıs 2013 Pazartesi 18:05

yorumlarda muhalefet olsun diye yine bos bos gurleyenlere laf soylemek bosuna olay su ki yoruk federasyonu yer istiyor belediye baskanida bu istegi kabul ediyor ancak siyasi kimse gelmeyecek diye de ekliyor ancak chp li bir partide olan bucanin malini gidip birileri shova donusturuyor burada kim olursa olsun bu olanlardan sonra daha bile sert bir cikis gosterirdi ancak akp ve bos zihniyetler bu olaydan pay cikarmaya calisti hemde haksiz olduklari halde elektrik kesintisi icinse kaynaklardaki

Yorumu oyla      18      8  
Aydınlanma neferi 20 Mayıs 2013 Pazartesi 17:44

Şu alt da yazılanları okudukca güldüm,oradan dedikodu yapana kadar k.....zı kaldırın da buca yı gezip nerede nelerin yapıldığına bir bakın böylece vaktinizi boşa geçirmemiş olursunuz.Amman dikkat sakın birahanelerin önünden ğeçmeyin zira abdesiniz bozulur.

Yorumu oyla      19      11  
hakan çelik 20 Mayıs 2013 Pazartesi 17:39

arkadaşlar gölette olanların canlıu şahitiyim T.C DEvlet bakanı konuşmasında atatürk'ü anma ve gençlik spor bayramını kutlamamıştır.elektrik kesintisi tedaşın sorunudur.karşısında topluluğu görünce siyasi şov yapan devlet bakanıdır. belediye başkanımız o alanı siyasi şov için değil yörüklerin kültürünü tanıtmaları için tahsis etmiştir.olayları kasti olarak a.k.p vatandaşlara yanlış anlatmaktadır. BİLGİLERİNİZE

Yorumu oyla      22      10  
m.yıldırım 20 Mayıs 2013 Pazartesi 15:51

bu sy başkan cuma erteside bua sipor tesislerine sy eski bakan ve millet vekilleriyle desdek vermeye gittik il bş ve yöneticilerde vardı demek duysaydı oranında yollarını kapadırdı ağıllı ol bş demokrat ol bş ayıptır oradaki tc bir bakanı ve millet vekili saygılı olman gerekirdi yazık

Yorumu oyla      17      13  
BUCALI 20 Mayıs 2013 Pazartesi 15:46

RUHSAT KONUSUNDA SON DERECE HAKLISINIZ DEMOKRAT RUMUZLU ARKADAŞ.BUCAMIZDA HER SOKAKTA CAFE BAR TARZI MEKANLAR HERGÜN ARTMAYA DEVAM EDİYOR .OKULA 80 METRE MESAFEDE VE DERSHANE DİBİNDE BİRALAR BALKONLARDA İÇİLİR OLDU BUNLARIN DÖNEMİNDE ..

Yorumu oyla      20      11  
TC DEMOKRAT 20 Mayıs 2013 Pazartesi 15:17

Ali Osmanım,Sen Benimi Takip Ediyorsun.Burada İddia Edilenlerin %99 u Doğrudur.Haa Osmanım,Birşey Hatırlatmak İstiyorum.Ben Aday Olamam! Sebebide Sağa Sola Yedireceğim Param da Yok.Bu Adaylık Olaylarını Sende Bilirsin,Kimse Kimsenin Kaşına Gözüne Bakmaz,Öyle Değilmi.Şundan Emin Olabilirsin,Belediyecilik Konusunda İnan Ercan Tatı dan Çok Çok Daha Başarılı Olurum.Esnafın Bir Tanesi Dahi Kaldırımları İşgal Edemez.Asvaltsız Bir Tane Sokak Bulamazdın.Önüne Gelen Her Yerede RUHSAT Vermezdim.

Yorumu oyla      20      13  
Ali Osman 20 Mayıs 2013 Pazartesi 15:04

Demokrat başkan olsaydı.Obamayı da davet ederdi.BEBABER çok güzel konuşurlardı.Reklam da yapmazdı.

Yorumu oyla      20      14  
TC DEMOKRAT 20 Mayıs 2013 Pazartesi 14:49

BUCALI Rümuzlu Arkadaş! BUCASPOR Final Oynayıp Kazanarak Süper Lige Çıkarsa,Bakın O Zaman Belediye Başkanını Görün.En Önde O Olacak.TV lerde Boy Gösterip,Beyanatlar Verecek.Bucaspora Her Türlü Desteği Verdiğini Belirtecek.Herkeze Mavi Boncuk Dağıtacak.Sizler Bile Buna Şaşıracaksınız.Çünkü Onun Tek Amacı,Bilhassa KONSERLER de Yaptığı Gibi REKLAM dır.Bir Sonraki Dönemde de Belediye Başkanı Olabilmektir.Bunun İçin BUCASPORU da Kullanmaktan Çekinmeyecektir.Bundan Emin Olabilirsiniz.

Yorumu oyla      25      16  
TC DEMOKRAT 20 Mayıs 2013 Pazartesi 14:35

Böyle Bir Mantık Olabilirmi? Siyasi Bir Şahsiyet Davet Edilmeyecek Ve Siyasi Bir Görüş Ön Plana Çıkmayacak.Emirde Büyük Yerden,Yani,Sosyal Demokrat Buca Belediye Başkanından.Neden Çekiniyorsun.Bucalıların AKP ye Tornistan Yapabileceklerindenmi Korkuyorsun.Bu Korkunun Göstergesidir.Yörük Vatandaşlarımız,İstediği İnsanları Davet Edebilme Özgürlüğüne Sahiptir.Sanırım Buca Belediye Başkanını Davet Etmemiş Olacaklarkı,Kıyamet Ondan Kopmuş.Üzülme Başkan Sende 2 Hazirandaki KONSER de Yaparsın ŞOVUNU !

Yorumu oyla      24      17  
BUCALI 20 Mayıs 2013 Pazartesi 14:25

Bucada BUCASPOR'a Destek Verecek Köstek Olmayacak Bir Belediye Başkanı İstiyoruz! Cumartesi Günü Ankaraya Onlarca Otobüs Kaldıran CHP İlçe Yönetimi Semtteki Takımı Bucaspor'u Görmezden Gelip Birtane Bile Taraftarlara Otobüs Tahsis Etmemiştir !Taraftarlar Kendi İmkanları İle Süper Lig Yolunda Emin Adımlarla İlerleyen Takımları Bucaspor'umuza Destek Vermiştir,Ne İlçe Başkanı B.GÜL Nede Belediye Başkanı E.TATI Bucaspor'umuza Bu Önemli Maçlarda Destek Vermemiştir .Seçim Döneminde Görüşmek Üzere !!

Yorumu oyla      19      15