YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
TC İZMİRLİ 18 Nisan 2013 Perşembe 21:22

YILLARCA KÜRT KARDEŞLERİMİZLE BERABER YAŞADIK BİR TÜRK OLARAK BİR SORUNMUMDA HİÇ OLMADI KÜRT SORUNU DİYE BİRŞEY YOK TERÖR SORUNU VAR O TERÖRÜN ADI PKK BÖLÜCÜ ÖRGÜT BUNDAN SONRADA KARDEŞÇE YAŞAYACAĞIZ 3-4 MİLYON PKK LIMI VE APO MU BELİRLEYECEK HERŞEYİ AKİLLEREDE KARŞIYIM BÖYLE BARIŞADA TAVİZ VERİLEREK BARIŞ OLMAZ..

Yorumu oyla      12      5  
İZMİRLİ... 18 Nisan 2013 Perşembe 21:10

YARIN GİDİLECEK YERLERİ BİR GÜN ÖNCEDEN AÇIKLASALAR YA, BİZDE ŞİDDETLE ONLARI BEKLEYELİM, YOK ÖYLE LAP DİYE ÇAKTIRMADAN GELMEK, VATANDAŞA HABER VERİN EYY AKİLLER...

Yorumu oyla      18      5  
partizan 18 Nisan 2013 Perşembe 18:28

AKİLİM DİYEN HEYETİ İZMİR DE GÖREMEDİK ONLARI KONAKTA HASAN TAHSİN ANITI ÖNÜNE EŞREFPAŞA MEYDANINA BEKLİYORUZ ABD PROJESİNİ ANLATSINLAR BEKLİYORUZ...

Yorumu oyla      22      5  
y yeter 18 Nisan 2013 Perşembe 17:06

İki İnşaat ustasının kendi aralarındaki konuşmayı akıl insanlara soralım.ne diyecek. Yaşar usta Veysi ustaya hayırlısı olsun devletiniz kuruluyor Artık memleketine gidersin Veysi usta gitme neden çifte vatandaşlık hakkımı kullanırım demiş. vermezlerse ille de gideceksin derlerse o zaman ne yaparsın kürtlükten vaz geçerim. zaten yıllarca biz Türk olarak yaşadık hiç bir sonun çıkmadı senle benim ne sorunum var yıllara beraber çalıştık.

Yorumu oyla      21      5  
TC misafir 18 Nisan 2013 Perşembe 16:44

Öyle Urla ve Kemalpaşada İzmirin kıyısında köşesinde milletin haberi olmadan toplantı yapacağınıza adam gibi çıkın herkesi haberdar edin konak meydanına da kurun masaları o zaman görün destek oranı neymiş.

Yorumu oyla      21      5  
TC. Öz Vatandaş. 18 Nisan 2013 Perşembe 15:19

Heyette bulunan akiller yalan konuşuyor. Bir kere siz kime neyi anlattınız da destek gördünüz onu açıklayın. İzmir e gelipte yapılan görüşmelerde tek kelime Türkçe bilmeyen Muş'lu vatandaşa anlattığınız ve verdiği cevabı bile anlamadığınız bir diyalogtan ne medet umuyorsunuz. Siz kendinize ve sizi piyasaya salanlara bir sözüm var; kendinize bu kadar güveniyor ve yaptığınız işe inanıyorsanız bırakın varoşlarda gezmeyi gelin Alsancak, Hatay, Bornova, Buca, K.Bağlar, Çeşme vs. semtlerede anlatın.

Yorumu oyla      20      5  
18 Nisan 2013 Perşembe 14:09

BU NEYİN BARIŞI BİLEN VARSA SÖYLESİN KÜRTLERLE TÜRKLER NEZAMAN KAVGA ETTİLERDE BARIŞ SÜRECİ BAŞLADI PKK İLE BARIŞIN SÜRECİMİ BİLEN VARSA LÜTFEN YORUM ATSIN

Yorumu oyla      25      6  
gereken yapılır 18 Nisan 2013 Perşembe 14:08

evet izmir gereken cevabı sandıkta verir zaten hep veriyor sıkıntı yok siz izmiri başka illerle karıştırmayın lütfen

Yorumu oyla      27      6  
CEMAİL 18 Nisan 2013 Perşembe 13:56

Hepsi katil Apo'nun esiri olmuş sanki(!)bu yüzde beş oy alabilen bölücülerin istekleri asla bitmez.Yavaş,yavaş son isteklerine Amerika sayesinde ulşmayı hedefliyorlar.Akepe ve kadroları iktidar'da kalmak uğruna bu bölücülerin oyunlarına figüran oluyorlar.Akepe içindeki vatnsever vekiller bu rezilliğe fırsat vermemeledirler.Başbakan başkanlık veya yarı başkanlık uğruna gözlerini ve kulaklarını gerçeklere tamamen kapatmış.Başbakan yanlış yoldadır.Bir an evvel uyanmalıdır.Hala geç değildir.

Yorumu oyla      26      7  
İZMİR'Lİ 18 Nisan 2013 Perşembe 13:45

Ne barışı arkadaş,ülkede savaş mı var.Sanki bu memleketin askeri ,polisi,batıdaki vatandaşı birileri ile savaşıyormuş gibi göstermenin amacı nedir.sORUN VARSA PKK denen terör var,EKONOMİDE,SİYASETTE,EĞİTİMDE,İŞSİZLİKTE,PAHALILIKTA VE GERÇEK ENFLASYON UN hayatımıza yansıyan olumsuzluğu var.Üstelik memleketin her köşesinde yaşanmaktadır.Orası,burası diye ayrım olabilir mi hiç.Peki amaç ne.Allah bu memleketi bölücülerden,bayrak ve Cumhuriyet düşmanlarından korusun.Vatandaşlar arasına fitne sokmayın

Yorumu oyla      30      7  
BALKAN GÖÇMENi 18 Nisan 2013 Perşembe 13:43

Gerçek neyse o söylenmeli. amblajlı süslü barış.. süreç.. sözcüklerinin sonu nedir onu deyin bre.. ama korkumuz yok biz atamızdan böyle gördük; yine de son noktada mücadele etmek gerekirse yine omuz omuz savunuruz memleketimizi..bu olaylar hep vardı var olacak ama unutulmasın TÜRK milleti hep payidar olacak !

Yorumu oyla      30      6  
Lombak 18 Nisan 2013 Perşembe 13:12

90 yıllık ezber dediği Türkiye Cumhuriyetinin batıya rağmen var oluş mücadelesidir. O nedenle bu güç yıkılmaz. Nafile çabalar bunlar.

Yorumu oyla      31      6  
18 Nisan 2013 Perşembe 13:08

Avni Özgürel ve Baskın Oran'ın bulunduğu heyete İzmirli hayran olmuştur... Kimlerle görüşmüşler de bu kadar iyimser sallıyorlar?

Yorumu oyla      31      7  
AK Partili Yorumcu 18 Nisan 2013 Perşembe 12:35

Budur işte. Barışa katkı koymak için sizi bekliyoruz. Arayı açmayalım sık sık gelin. Huzurla yaşayacağımız bir Türkiye Cumhuriyeti için sizin çabalarına ihtiyacımız var.

Yorumu oyla      15      30