YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen 4 yorum var.
Vali Rahmi Bey 30 Mart 2013 Cumartesi 12:01

Ayrıca İzmir 1 Nolu Kültür Varlıklarını Koruma kurulunca koruma altındaki bahçede, kaçak yapılaşmalar yapılırken engel olan kaç ağacın kesildiği beton zemin kalktığında ortaya çıkacaktır.Üzülerek söylüyorum ağaçları Belediye ekiplerinin kesip taşıdığını gördüm.Tatı nato kavşağına yaptırdığı dev bilbordu kaldırsın çünkü yaptıkları ile bağdaşmıyor.Bakınız Hancı ile ilgili belediyeye çok ihbar yapıldı, vatandaşlara verilen cevap; 'İsiminizi Adresinizi yazmazsanız ilgilenmiyoruz'.

Yorumu oyla      11      5  
Vali Rahmi Bey 30 Mart 2013 Cumartesi 09:58

Arkadaşları düzeltmek için yazıyorum. Hancı 2008 tarihinde orayı devraldı, daha önce başka biri legal haliyle işletiyordu Yani 56 m2 kapalı toplam 1333 m2 Parkın tamamı 5036 m2.Evet ruhsatı cemil şeboy zamanında verildi ancak bütün parkı işgal edince yine Şeboy zamanında işgal edilen alanlar boşaltıldı ve mühürlendi.Park nezaman tekrar işgal edildi biliyormusunuz Tatı seçildiğinin ertesi günü.Görüyorsunuz şu anda 1500 m2 ye yakın kapalı ve parkın tamamı kullanılmakta.Bilgilerinize.

Yorumu oyla      11      5  
mehmet 22 Şubat 2013 Cuma 23:34

eski yönetmelikle yeniyönetmelik arasında İMAR DURUMU verilmesi açısından bir değişiklik olmamasına rağmen ,işbilmez belediye çalışanları,yönetmelik değişti bahanesiyle imar durumlarını altı aydır vermemektedir.fakat imar da bazı müteahilere eskisi gibi imar durumları veriliyor.yönetmelik bazılarına farklımı uygulanıyor acaba

Yorumu oyla      12      9  
misafir 22 Şubat 2013 Cuma 12:06

DEMOKRAT, hancı 2000 yılından bu yana o parkta faaliyettedir istersen bir bak o yıllarda belediye başkanı kim miş? ayrıca bu araziyi devreden de belediye değil sgk dır.

Yorumu oyla      20      19  
Aysel 22 Şubat 2013 Cuma 11:05

Bucamızın değerli bir yeri elden gidiyor.Bazı arkadaşlar hala başkanla uğraşıyor.Çünkü dünyaya kapalı gözlükle bakıyorlar.Bu arkadaşların acilen doktora görünmesi lazım.Bizler yani gerçek Bucalılar ve Bucayı sevenler Buca için kamuoyu yaratmaya çalışıyoruz.Hala Köşkün verimesini ve ağaçların kesilmesini destekleyici yorumlar yapmışlar.Tabii bu ara da Sn.Başkana sallamışlar.Amaçları Bucayı düşünmek olmadığı aşikar.Köşkün restore edilerek halkın kullanabileceği bir yer olmasını istiyoruz.

Yorumu oyla      24      19  
mehmet 22 Şubat 2013 Cuma 10:39

DEMOKRAT efendı HANCI DDY mülkiyetidir ve hancı tarafından kiralanmıştır.ayrıca çalışma izni Cemil Şeboy ZAMANINDA VERİLMİŞTİR.

Yorumu oyla      25      18  
HAYIRLI OLSUN BUCAMIZA.. 22 Şubat 2013 Cuma 02:12

BUCA İÇİN BÜYÜK ŞANS BENCE. ORADA HİÇ KİMSE SAĞLIKLI AĞACI RANT UĞRUNA KESMEZ. HELE HELE BUCA'NIN GÖBEĞİNDE BİR YERDE BU HİÇ OLMAZ.. AMA İÇİ ÇÜRÜMÜŞ,GÖREVİNİ TAMAMLAMIŞ OLAN AĞAÇLARI YETKİLİLER KESMİŞ OLABİLİRLER BU DURUM HASANAĞA BAHÇESİNDE DE MEVCUT.BİR SÜRÜ AĞAÇ İŞARETLENMİŞ DURUMDA ÇÜNKÜ SERT BİR RÜZGARDA YIKILMA DURUMU SÖZ KONUSU O YÜZDEN.. BAŞKAN KAHRAMANLIK YAPMASIN...YAPACAKSA HASANAĞA BAHÇESİ İÇİNDE YAPSIN O ZAMAN. ORADADA AĞAÇLAR İŞARETLENMİŞ GİDİN BAKIN..BUCA'YA HAYIRLI OLSUN TESİS.

Yorumu oyla      13      19  
DEMOKRAT 21 Şubat 2013 Perşembe 22:32

Bucalı Rumuzlu Çok Bilmiş Arkadaş.Senin Methettiğin Başkanının Gücü Yetse,O Alanıda Halkın Yararlanacağı Yer Bahanesi İle Para Babası Birine Kiralar.Canlı Örneği Karşısındaki Hancı Tarzı Devasa Bir İşletme Gibi Olur.Tarihi Dokuymuş,Tarihe Sahip Çıkıyormuş Gibi Laflara Karnımız Tok.

Yorumu oyla      31      18  
izmirli 21 Şubat 2013 Perşembe 21:55

ankara asfaltında bulunan bornova vergi dairesi neden şifa üniversitesine devir edildi???????

Yorumu oyla      16      6  
misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 18:03

alanı işletme hakkını alan grup özel okul işletecek ücreti yıllık binlerce TL olacak yani vatandaşın yararına bir durum yok puanı tutan burslu okuyacak tutmayan parayı basacak, özel okul bu devlet okulu değil. kamu yararı söz konusu değil tamamen ticarethane öncelikle bunu kavrayın oraya tüm vatandaşların faydalanacağı başka birşey yapılabilirdi oranın dokusu bozulmadan. ama amaç belli önemli olan birilerine rant sağlanması kamu yararı değil.

Yorumu oyla      25      10  
DE JONGH FANATİĞİ 21 Şubat 2013 Perşembe 17:27

BÜYÜK BAŞKANIM!BUCA HALKI YARARINA DAHA ÖNCEKİ DÖNEM DE YAPILMIŞ OLAN VE SİZ EKİBİNİZ TARAFINDAN İCRALIK VE BATIRILMIŞ OLAN GÖLET,TENİS KÜLÜBÜ,KREŞLER,DÜĞÜN SALONLARI,BUCA MAR VB.GİBİ BÜYÜK İCRAATLARINIZ VARKEN,ŞİMDİ SIRA DE JONGH'A MI SIRA GELDİ BARİ BUCA HALKINA BU BÜYÜK İYİLİĞİ!YAPMAYIN NEDEN Mİ 'YAPTIKLARINIZ YAPACAKLARINIZIN TEMİNATIDIR'DAHA NE DİYELİM SANA,SİZE FARKETMEZ

Yorumu oyla      27      23  
Bucalı 21 Şubat 2013 Perşembe 16:31

Sm.Demokrat ve isimsiz 46; konu ne siz ne yorumları yapıyorsunuz.İşiniz gücünüz başkanla uğraşmak.İşiniz gücünüz yoksa bu olaya daha duyarlı olun.Bucamızın tarihi binası ve o güzelim bahçesi talan ediliyor.sizin derdiniz ne bırakın bunları.Tüm Buca halkını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.O köşk verilecekse tüm halkın kullanabiliceği bir yer olarak verilmeli.Hastahane yapılacak çok alan Bucada yapmak istiyorlarsa oraya yapsınlar.

Yorumu oyla      35      33  
Kimsesiz Bucalı 21 Şubat 2013 Perşembe 16:13

Yaa bu neyin telaşıdır ki Tatılı CHP istemüzük diyo.Bekleyin daha ne HİZMETLER görecek BUCAMIZ.Sizin hayallerinizdekiler balon gibiydi.AK parti balonunuzu çok güzel söndürdü.O da yetmedi yerel seçimlerde Buca yı geri alacak göreceksiniz.Vatandaş reklam değil ey TATICILAR hizmet görsün.Şunu iyi BİLİN ki üretemezseniz Dürüst HİZMET sonunuz olur BÜYÜK HEZİMET..

Yorumu oyla      23      33  
DEMOKRAT 21 Şubat 2013 Perşembe 16:11

İsimsiz 46 Rümuzlu Arkadaşa Katılıyorum.Aynı Zamanda Bucanın SİT Kapsamındaki İstasyon Mevkiinde"de Birçok Tarihi Binalar"a Ruhsat Verilerek,Cafeterya Ve Canlı Müzik Yapan Eğlence Yerlerine Dönüştürülürken,Hassasiyet Göstermeyen Belediye Başkanının Bu Yaklaşımını Kesinlikle Samimi Bulmuyorum.Mağdur Olan Bir Çok Kesim,Sandıkta Hesabını Soracaktır.Hiç Kimsenin Şüphesi Olmasın.

Yorumu oyla      55      30  
isimsiz 46 21 Şubat 2013 Perşembe 15:37

tarihi binaların , tarihin , Buca ' nın sembolü olan tarihi her tür imgenin talan edilmesine karşı olup bu kampanyayı desteklerim..Ancak , bu konuda bu kadar duyarlı olan belediye başkanından , Buca ' nın sembol sokağı " öğretmenevleri sokağı " nın talan edilmesi konusunda da aynı duyarlılığı beklerdik..En azından ruhsat konusunda caydırıcı olup yılların bu sessiz sakin sokağının barlar - cafeler sokağı olmasına engel olabilirdi..Tabi ki gerçekten tarih ve doğaya bu kadar duyarlı ise..

Yorumu oyla      37      25  
private35 21 Şubat 2013 Perşembe 15:17

neden şifa grubu? ihaleye mi çıkılmış, kiraya verilecek diye ilan mı var? kim biliyor bunu.Zihniyet meselesidir bu, izmiri almak istemeleri vatandaşa hizmet için değil yandaşa peşkeş çekmek içindir.Şehircilik bakanı ne dedi istanbul da para kazanamazsınız izmir hem avrupa şehri hem potansiyeli var.maksat belli.

Yorumu oyla      29      17  
YAPILAN UYGULAMADA HİÇBİR USULSÜLÜK YOK...ÇEKEMEMEZLİK VAR... 21 Şubat 2013 Perşembe 15:14

Niye BUCA BELEDİYESİNE DEGİLDE, ŞİFA HASTANE ve ÜNNVERSİTE GURUBUNA VERİLDİ...Sorun bu herhalde. EGER HUKUK AÇISINDAN BİR SORUN YOKSA Mesele yok demektir...Kedi ulaşamadıgı Cigere Mundar dermiş... O HESAP. ONLARDA TOPLUMA DÖNÜK HİZMET VERİYORLAR NE VAR BUNDA...Buca Belediyesine verselerdi ayni şekilde TALANMI YAPILMIŞ OLACAKTI. Ayıptır, Ayıp...

Yorumu oyla      23      20  
AHMET 21 Şubat 2013 Perşembe 14:30

HANİ BAKAN BEY DİYORYA BİZ İZMİRE SİYASET YAPMAYA GELMEDİK DOĞRUDUR İZMİRİ TALAN ETMEYE GELİYORLAR BUNLARIN HER YAPTIĞI İŞTE YANDAŞLARA RANT VAR

Yorumu oyla      41      14