YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
cihad islam kılıç dersim 12 Eylül 2013 Perşembe 03:09

t.c.devleti m.i.t.ajanları*kx9*işportacılık devlete ve milletine yapılan törör suçu kapsamındadır.devletimizin hükumeti herbir ferde ekmek verecek muktedir ve kabiliyettedir.ecdadışehitlerin şanı şerefisin.hasdur.

Yorumu oyla      12      5  
*kx9* 12 Eylül 2013 Perşembe 03:03

yorumsuz. *kx9* yorumu

Yorumu oyla      12      5  
dayak yiyen esnaf 2 Kasım 2012 Cuma 22:05

çarşı esnafıda zabıtadan farksız işportacıya çek tezgahını dediğinde kaleden 100 kişi gelip esnafı hastanelik ediyor yazıklar olsun zabıtayada polisede yuh olsun

Yorumu oyla      15      6  
kerim 14 Haziran 2012 Perşembe 09:19

mardin mafyasına izmir en çok ta belediye esir oldu meclis üyelerinin belediye çalışanlarının çoğu mardinli doğma büyüme izmirliyim ben aç kaldım onlar illegal köşe oldu kemeraltı derneği bunu önlemezsen yakında kemeraltında gündüz bile aile girmez

Yorumu oyla      19      5  
yazıkk 14 Haziran 2012 Perşembe 02:37

zabıta ne yapsın.. adamlar kemarltında polis merkezinin önündeki pasajda terzilere, dükkanlara sigara satıyor. acaba bunların parası kime gidiyor?? işportacılık, el altından mal satma işini zabıta her gün denetim yapsada bitiremez. bu işe polisin ve valiliğin de el atması lazım.. Kemeraltı kanayan bir yara...

Yorumu oyla      16      5  
kordelya 14 Haziran 2012 Perşembe 00:12

zabıtaya saldırılar her zaman yaşanmaktadır.seyyar satıcı ile mücadelede kararlı olunmalı.yorumcunun belirtiği gibi karşıyaka çarşısı seyyar satıcıdan yürünemez duruma gelmişti.o zaman zabıta müdürü olan Adnan NAMLI nın ekibinin başında ne zorluklarla mücadele ettiğini yakından tanığım ancak böyle müdürleri belediye başkanları işleri görüldükten sonra çabuk harcarlar.Aynı kişi bayraklıda da aymı sıkıntaya maruz kaldı.işinden başka düşüncesi olmayan böyle insanlara sahip çıkmak gerekir.

Yorumu oyla      20      6  
izmirişgalde 13 Haziran 2012 Çarşamba 23:00

yazık ki ne yazıık polislerin acizligi!!..... adam ne kadar rahat , devlete kafa tutuyor,Büyükşehir Belediye Başkanının hiç mi sözü geçmiyor, Valiye , emniyete ? İstanbulda yaşayan biz İzmirli olarak üzülerek söylüyorum "İZMİR BİTMİŞ " arkadaşlar.. ÖVünsün yöneticiler eserlerleri ile....

Yorumu oyla      30      6  
ALİ 13 Haziran 2012 Çarşamba 23:00

ZABITA AMİRİ EVLADI OLARAK ZABITA HER ZAMAN SAHİPSİZDİR. KÖTÜ GÜNÜNDE EN YAKIN ARKADAŞI YANINDA OLMAZ. DÜŞENİN MAALESEF DOSTU OLMUYOR. BELEDİYELERİMİZ KURUMSAL HALE GELMEK ZORUNDA.

Yorumu oyla      20      5  
13 Haziran 2012 Çarşamba 18:34

bu işportacılar kazandıklarının bir bölümünü pkk ya veriyorlar her yeri ele geçirdiler siz onlara hala acıyın ekmek parası diye bunları kazımak için ne bekliyorsunuz akşam 6 dan sonra kemeraltında işportacıdan adım atamazsınız büyükşehir belediyeside 20 metre ilerisinde kordonla uğraşıldığı kadar bunlarlarda uğraşılsın zabıtaya saldıracak cesareti bunlara kimler veriyor acaba karşıyaka çarşısıda aynı vaziyetteydi fakat artık yoklar demekki istenilse işporta sorunu yok olur göz açtırılmasın

Yorumu oyla      30      9  
HAİNLER! 13 Haziran 2012 Çarşamba 17:46

Mardinli eşkıyalar yine iş başında! Halk ucuz diye bu şerefsizlerden alışveriş yapmaya devam ettikçe çaresiz zabıta bu olayları hep yaşayacaktır... kanunlar, polis vs her şey yalan! insanlar bilinçlenmeli o kadar

Yorumu oyla      29      6  
İzmirli 13 Haziran 2012 Çarşamba 16:18

Bu seyyar denenlar yanlarından geçen kadına kıza ıslık çalar , laf atar.. kimse bulaşamaz çünkü onlar berduş ya , sonra sor ekmek parası abii der..

Yorumu oyla      36      5  
işportadan alışveriş yapmayın 13 Haziran 2012 Çarşamba 15:55

Aşağıdaki yazı özgürgündemden.İşportadan adığınız midyeler ile kimlere paralar saçtığınızı öğrenin.___ Hamriye Ana 13 çocuğuyla birlikte 1992'de göç ettikleri İzmir'de ailecek girdikleri midye işini... Midyeci Hamriye ana ayrıca her yıl PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın doğum günü olan 4 Nisan'da Amara'ya giden yolculara midye verdiğini ve Amara köyüne gönderdiğini belirterek şunları söylüyor: "Yaşlı olduğum için kendim gidemiyorum ama kendi ellerimle yaptığım ve emeğim olan midyeleri gönderiyorum.

Yorumu oyla      37      5  
sosyal demokrat 13 Haziran 2012 Çarşamba 15:32

zabıtaya bağırıyorlar vurmaya çalışıyorlar bunu önleyecek polis ise sadece bu azılı haydutları sakinleştirmeye çalışıyor. bunlar seyyar satıcı değil organize çete üyeleri hepsi. polis istemeden ve olmadan bu iş bitmez.

Yorumu oyla      40      5  
alpakut 13 Haziran 2012 Çarşamba 15:29

İşporta ile mücadele arada bir değil hergün yapılır.Bu mücadele sadece zabıta ve polisle değil halkla birlikte olur.Halkı bilinçlendirmek için yoğun reklam kampanyaları düzenlenir.İşportadan alışveriş yaparsanız sağlınızla oynarsınız.İşporta şehirdeki pisliğn temel kaynağıdır.İşportacılar gerçek esnafı, alnının teriyle çalışan,vergi ödeyen esnafı öldürür.İsportacıya verdiğiniz her kuruşun önemli bir miktarı birilerine gider. İşportacılar devlete vergi vermezler onlar başkalarına vergi veririler.

Yorumu oyla      35      5  
Sinan Öztan 13 Haziran 2012 Çarşamba 15:06

Kemeraltı işportacılar yüzünden kanayan yara.Vicdan muhasebesi ve ekmek parası konu olunca işportacılara görevliler zaman zaman göz yumuyor.Bu işin çözümü dükkan sahiplerinin işportaya geçit vermemeleri.Özellikle ara sokaklardaki dükkan sahipleri para karşılıği çığırtkan tutuyor.Malları caddede sergiliyor.Çok dükkan sahibide mallarını caddeye koyarak işportacılık yapıyor.Bunu herkes biliyorda,dükkan sahipleri bir türlü uyarılmıyor.Dernek acilen bu işe el atmalı ve cezai yaptırım uygulamalıdır.

Yorumu oyla      37      5  
İZMİRLİ 3535 13 Haziran 2012 Çarşamba 14:52

bunlara göz açtırmayalım izmir sahipsiz değildir ZABITA arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum İZMİR BELEDİYESİ bundan sonra bunlara karşı inş daha büyük operasyonlar yapar .... GÜZEL İZMİR bunlara kalmadı ..

Yorumu oyla      39      5  
13 Haziran 2012 Çarşamba 14:48

Sadece Kemeraltı nda değil her yerdeler. Yıllardır bunlara göz yuman ve arada bir göstermelik operasyonla şehri kandırdığını sana Aziz Kocaoğlu bunların sebebidir. Ayrıca devletin memuru zabıtaya saldıranları tutuklamak yerine sakinleştiren polislerde taktire şayandırlar!!!! Senelerdir tarihi valilik binasının duvarına ve pencerelerine mallarını asarak işportacılık yapanları penceresinden izleyen sevgili valimizde ayrı ayrı övgüleri hak ediyor.....

Yorumu oyla      41      8  
DEMOKRAT 13 Haziran 2012 Çarşamba 13:20

Operasyonlar Hergün yapılmalıdır.Bunların EL ARABALI Gurupları Kadifekaleden Sürüler halinde İzmirimiz"in Can Damarlarına her Gün Saldırılarını Gerçekleştirmektedirler.Arabaları Bir Gecede Toplama Cesareti Gösterebilirsek bunların kökünü Kazırız.Kimsede Bunlar Garibandır,Ekmekparası İçin koşturuyorlar Demesin,Beni İnandıramaz.Hele hele MİDYE Olayıda Sistematik Olarak Bizleri ZEHİRLEME Projesidir,Kimse Unutmasın,Mümkünse Yememeye bakınız!

Yorumu oyla      53      6  
DEMOKRAT 13 Haziran 2012 Çarşamba 13:15

Fotoğrafa Dikkatlice Baktığınızda EŞKİYALAR"ın İzmir"i Ele Geçirmiş Olduğunu Rahatlıkla Görebilirsiniz.Bu EŞKİYALAR"ın Şehirden MEN Edilmesi İçin Yıllardır,Başvurmadığım Makam Kalmadı.Suçun Çoğuda MALİYE"ye Aittir.İrsaliye,Fatura Vb.Kontrolunu Bunlara Uygulamıyorlar.Bu EŞKİYALAR"ın Belediyelerde Bir Çok Meclis Üyesi Adı Altında DAYILARI"da mevcuttur.Zabıta Sahipsizdir.Can Güvenlikleri Hiç Yoktur.Birileri Bunları Bilhassa Koruyup,Kollamakta ve Şımartmaktadır.

Yorumu oyla      42      5  
umıt aydın 13 Haziran 2012 Çarşamba 12:58

acaba bu sorun izmirden baska turkıyenın hangı sehrınde var...

Yorumu oyla      33      11  
3535 13 Haziran 2012 Çarşamba 12:38

MARDİN MAFYASI YILLARDIR ESİR ALDI,ÖNCE SİYASETE BULAŞAN DESTEKLERİ TEM,İZLEYİN..

Yorumu oyla      45      6