YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
konaklıııı 6 Haziran 2012 Çarşamba 23:48

Aytekin tunus bundan sora cizigin kralını görür..ya sav -ekip-yalı-sol kanat-önüne geleni cidin sattın bunun geri dönüşü var..unutma serkan cılıdan nerden geldi CHP ye araştırın...CHP sizin oyuncagınız değil halkın partisi cekin eliniziii partimizden..

Yorumu oyla      13      5  
nuretttin gelmez 6 Haziran 2012 Çarşamba 15:46

ve lütfen yorum yapanlar adlarını yazsınlar chp limi belli olsunki konuşarak partideki hataları tartışalım.bu parti hepimizin.ırkcı anlayışla öz izmirli olduğunu söyleyen arkadaşlara 1890 yılında nufus kayıtlarına bakmalarını öneririm .nereli olduğumuz değil hangi ideolojiye bağlı olduğumuzdur bizi biraraya getiren.che.nin denizlerin mahirlerin nereli olduğuna mı bakarak cocuklarımıza isimlerini koyduk .yoksa hayranlığımız mücadele ve inanclarına olan sevgimizdenmi.

Yorumu oyla      14      5  
nuretttin gelmez 6 Haziran 2012 Çarşamba 15:39

secim bitti.ille ilgili yapılan mezhep söylemleri doğru değil.levent beyinde listesinde alevi vardı.ali beyinde.kişileri inançları ile yoksa yaptıkları veya yapacakları ilemi değerlendireceğiz.partinin ideoloji olmayınca arkadaşlık dostluk cercevesinde olması doğru değil ama bizim ideoloji tartışmamız gerekir.son kaleyi nasıl savunacağız.yarın izmir düşerse ne chp kalırçne m.y.k.yarın faşizmde kimsenin alevi veya sünni olduğuna bakmazlar ideolojisi sebebiyle yargılarlar.

Yorumu oyla      12      5  
harbi öz bucalı 6 Haziran 2012 Çarşamba 14:24

Necati bey nedir sıkıntınız sizin görmek isteyip istemediğiniz değil DELEGEnin istediği olur.Hem kongrede silineceksiniz hemde kazanan liste hakkında kimin hangi görevi alması konusunda yorum yapacaksınız.Lütfen etik davranın.

Yorumu oyla      15      9  
dostça 6 Haziran 2012 Çarşamba 13:39

Arkadaşlar telaşlanmayın Sevda hanım yakın çalışma arkadaşım kurultay delegeliğini düşünüyordu.Yönetime girmek istemediği halde bilgisi dışında yazıldı.Sana ihtiyaç duyulduğu için burda olmanı istedik diye ikna edildiğini biliyorum.İl sekreterliği görevini de bir önceki bizim yönetim kurulundaki arkadaşlarının ısrarlarıyla zorla ikna edilmişti.Bu dönemde il sekreterliği görevini asla kabul etmeyeceğini çok iyi biliyorum.Son derece düzgün siyaset yapar.Telaşınız anlamsız."Kişi kendinden bilir işi

Yorumu oyla      15      11  
partili yorumcu 6 Haziran 2012 Çarşamba 13:23

Ali Engin ilk seçimlerde bence Bayraklıya aday olsun. Hasan Karabağ mahvetti orayı. 100-150 kelimeyle Koca Belediyeyi yönetiyor. Kemal Karataş'ın marifeti. Nihayet gitti Kemal Karataş umarım dönmemek üzere gitmiştir.

Yorumu oyla      15      11  
necati 6 Haziran 2012 Çarşamba 12:50

sevda hanım cevap veremez sekreterlik koltuğunu kullanarak deleğe ağalığına soyundu bu çabasına karşılık az oy bile almış biz onu tekrar sekreter görmek istemiyoruz

Yorumu oyla      22      10  
BAYKİM 6 Haziran 2012 Çarşamba 12:43

YAN SEMT DERKEN HAA SENİN EKMEĞİNE BAL SÜRMÜŞ ONDAN SAVUNUYORSUN

Yorumu oyla      22      10  
KARŞIYAKALI VATANDAŞ 6 Haziran 2012 Çarşamba 12:33

EVET HAYIRLI OLSUN BİROL SOYLUYA AMA EKSİK BİRDE MÜJDAT ÜNSALAN YANINDA MUSTAFA KARAGÖZ OLSA DAHA GÜZEL OLUR KARAGÖZ CHP.İL YÖNETİMİNDE AKP.AJANI VAR DİYORDU DİSİPLİN KURULU İHRAÇ ETMELİ DİYORDU ŞİMDİ YEDEKTEN MÜDAHALE ETSİN İSTEDİĞİNİ YAPSIN BAKALIM AMA ÇOK KOMİK KENDİSİDE AJAN DİYE SAĞDA SOLDA KONUŞTUĞU KİŞİ İLE AYNI SAFLARDA ACABA KENDİSİDE AJANMI ARTIK KENDİSİ ÇIKIP AÇIKLAR HİÇ YALAN SÖYLEMEM DİYOR HER ORTAMDA ULUSALCILARI SEVMEZ AJANLARI SEVMEZ YEDEKTEN GİRİŞİME BAŞLAR MI SOYLU İLE GÖRÜCEZ

Yorumu oyla      13      6  
SEMİRAMİS 6 Haziran 2012 Çarşamba 12:32

UZUNDERE KÖYÜNÜN İÇİNDEN AKPYE ÇIKAN OYLARDAN HABERİNİZ YOK GALİBA 400 OY SAKIN KÜÇÜMSEMEYİN YORUM YAPARKEN DİKKATLİ YAPIN

Yorumu oyla      22      9  
abdürezzek SOYER 6 Haziran 2012 Çarşamba 12:25

NE VAADLERDE BULUNDU ÇIKARINIZ BÜYÜK

Yorumu oyla      22      8  
Berk Ulusal'a 6 Haziran 2012 Çarşamba 12:14

Keşke yedek bile olamasaydın. Seni destekleyenleri yarı yolda bırakıp Metin Feyzioğlu'na gitmeler, milleti kandırıp elinden delege listelerini alıp ben bunları 12. maddeden üye yaparım demeler, sonra da kalkıp kongrede yönetime girmeler Sıtkı Kürüm'ün desteğiyle. Maaşallah bu yaşta bu siyasi kabiliyet. İzmir'de seni kimse sevmiyor bence ankaraya dön. Tabi orada da kendine dönecek yer bıraktıysan...

Yorumu oyla      16      6  
KAMİL 6 Haziran 2012 Çarşamba 12:01

BİZ KARABAĞLARDA YAŞAYAN UZUNDEREDE, YEŞİLKURTTA YAŞAYANLAR OLARAK SITKI KÜRÜMÜ BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ. LÜTFEN HERKES KENDİ ADINA KONUŞSUN.

Yorumu oyla      15      21  
vatandaş cevapa cevap olsun 6 Haziran 2012 Çarşamba 11:32

sen bir karabağlar lı olamazsın olsaydın bana cevap yerine destek olurdun.başkanın karabağlara kazandırdığı uzundere rekreasyon alanı bile bizden yan semtimizden 15 bin oyu almaya hak kazandı.şunu da söyleyeyim herkesin hataları olabilir ama başkanın yaptığı tek şeybile benim evimim fiyatını 70 binden 140 bine cıkmasını sağladı.allah bin kere razı olsun seni seviyoruz halkcı başkan.!!!!yanındayız düşmanların olara bilir ama sevenlerin seni izliyor ve her daim yanın da.!!

Yorumu oyla      16      19  
VATANDAŞA CEVAP 6 Haziran 2012 Çarşamba 11:09

ben bir karabağlar sakini olarak haemde koyu bir chpli olarak sıtkı kürümü birdahaki seçimlerde belediye başkanı olarak görmek istemiyorum kalmış ki kurultay delegesi olarak göreyim yaşadığım bölgede hem chplisi hem akplisi mhplisi hiç bir ALLAHIN kulu sıtkı kürümü istemiyor neden istenmediğinide herkes biliyor

Yorumu oyla      33      13  
Buca-dewil 6 Haziran 2012 Çarşamba 10:02

Kimsenin Sewda ablaya haksızlık etme hakkı yok. Ne yanlışı var. yazında bilelim. oda eşi ahmet kılıç abide bu parti için karşılıksız gece gündüz demeden çalışmışlardır. hemde hiç çıkar beklemeden. Alaatin yüksele yakın olmaları suçmu. buca halkı konak halkı onların ikisini çok seviyor. Çatlasında patlasında ister kotadan olsun sonuc olarak yeniden il yönetiminde ve göeceksiniz bak ali engin başkan sevda ablayı yeniden il sekreteri yapacak. Bosuna çabalamayın yine il sekreteri sevda abla olacak.

Yorumu oyla      18      22  
Konaklı 6 Haziran 2012 Çarşamba 09:48

Eyer Aytekin Bey Sevda Kılıçı listeden çıkarma için çalışma yaptısa onu yürekte kutluyom.

Yorumu oyla      27      13  
örgütten biri sağdece 6 Haziran 2012 Çarşamba 09:47

sayın.a.kocaoğlu senin sinirin senin asapi tavrın senin alaverelerin beni bir örgütte sabah akşam calışarak emekveren biri olarak rahatsız etmeye başladı bunu bil istedim.!!

Yorumu oyla      21      14  
kaf kaf 6 Haziran 2012 Çarşamba 09:45

VE BEKLENEN SON SOYLU DİSİPLİNDE HAYIRLI DİSİPLİNLER

Yorumu oyla      18      7  
SEVDA KILIÇ ve ALTAN İNANÇ CEVAP VERMELİ 6 Haziran 2012 Çarşamba 09:23

Tacettin Bayır bugün yerel bir gazetede "Partim zarar görmesin diye birçok şeyi içime attım. Kongrede son konuşmacı bendim. Yüksel, Kocaoğlu ve bir Genel Başkan Yardımcısı'nın beni çalıştırmamak için neler yaptıklarını orada anlatabilirdim. Ama yapmadım. Yönetim içinde 7-8 kişi il yönetiminin çalışmaması için elinden geleni yaptı. Yekta Varnalı bizi çalıştırmadı. Kimseye kırgınlığım yok. Emekli olmuş değilim. Siyasete devam edeceğim. Önümüzde Parti Meclisi çalışmaları var." demiş. Sevda Kılıç ve Altan İnanç bu açıklamalarla ilgili ne diyecek merak ediyorum.

Yorumu oyla      25      10  
6 Haziran 2012 Çarşamba 09:16

Yukarda Kılıç il yönetminde yazyor. Bu saadden sonra İl yöntimde olsa ne olyur olmusa ne olyur. Kendissi artık kottanın il yönetcisi olmuşdur. Ne diylim hayyırlısı olsun. Ben ossam istifa ededim. Delge beni istemyorsa 1 dakka dumazdım. Hadi hayılı işler. :):):):):):)

Yorumu oyla      25      10  
vatandaş 6 Haziran 2012 Çarşamba 09:15

bir vatandaş olarak koskoca karabağlar belediye başkanını k.sıtkı kürümü kurultay delegesi olarak görmek isterdik bu bizi biraz düşündürüyor 500 binlik bir ilçe belediye başkanı nasıl olmaz aklım almıyor umarım bu şeçimde ali cengiz oyunları dönmemiştir yoksa vay haline chp nin vede a.kocaoğlunun.!!!!!

Yorumu oyla      20      20  
düğüm 6 Haziran 2012 Çarşamba 09:09

Konaklı bir delege olarak gelen anahtar listeden sonra Aytekin Tunus'un bizlere dağıttığı anahtarın anahtarında baktım ki 154 çıkan 33 giren olarak gösterilmişti 154'ün Sevda Hnm ın olduğunu bildiğim için yapmadım ama kotadan dolayı kazanmasına sevindim. kişisel hırslarının oyuncağı sandı galiba bizi Aytekin Bey.Aytekin Beyin verdiği liste de daha numaralar var ama o konuda kendisi haklı gereğini yaptık fakat Sevda hnmın orada olması beni rahatsız etti güzelbahçe delegelerinden tanıdıklarımım da böyle bir olayın içine girmişler engel olabildiklerime engel oldum Sevda hnm bu ilçe de de çizik yedi ben birine engel oldum ama herkese engel olamam ki neyse iyi ki delegenin yaptığı yanlış sevda hnm da olmadı

Yorumu oyla      14      10  
Adalet 6 Haziran 2012 Çarşamba 03:12

Adalet yerini buldu.Berk iyi bir genç keşke yönetimde kalsaydı ancak Aytekin Bey'in il sekreteri Sevda Hanımı keserek Berk'e verdirdiği oylar tekrar yerini buldu.

Yorumu oyla      17      10  
YOLDAŞ... 6 Haziran 2012 Çarşamba 00:57

HER DÖNEMİN ADAMI OLMAKLA BİYERE GELEN,BÖYLE GİDER.....TAKDİRİ İLAHİ BERK ARKADAŞ. ANAHTAR LİSTE OLMASA ZATEN 197 OYDA ALAMAZDIN...SENİN ARKANDA DİMDİK DURAN,SANA YOL ARKADAŞLIĞI YAPANLARI TANIMADIN SEN. PARTİ EVLADINA,KENDİ EVLADINA KIYANLARDA DÜŞÜNSÜN ŞİMDİ. GEÇMİŞ OLSUN....

Yorumu oyla      19      5