YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
cevaplar 15 Nisan 2012 Pazar 22:32

insanların parti büyüğü sayılan kişilere aday olmalısın demesinde ne gibi bir sakınca var? bundan kim rahatsız olabilirki ? ayrıca uzun yıllar siyaset yapmış insanlar parti içi seçimlerde sürece göre hareket ederler ismini saydığın insanlar birbirine uzak insanlar değil dolayısıyla şimdi ya da daha önce görüşmelerinde bir sakınca yoktur.. sakıncalı olan insanları kutuplaştırmak, senden benden diye ayırmak, hizipçilik yapmaktır.. herkesi sağduyulu davranmaya çağırıyorum..

Yorumu oyla      16      5  
SORULAR SORULAR 15 Nisan 2012 Pazar 18:33

Bu sorulara cevap arıyorum: 1- Celal Balık bu toplantıya kim tarafından çağrılmıştır. Ayrıca aynı celal balıkçı bu toplantıda bahri dalın veya ali haydar aytactan birinin ilçe başkanı adayı olmalı dediği doğrumudur. 2- Azad Fazla, Kazım Çırak'ın Bahri dalı ziyaret edip sen veya ali haydar aytaçtan biri aday olmalı dediği doğrumudur. 3- Azad Fazla, celal balıkçı kazım cırak gibi isimler mehmet süne ve huseyın yuzerle beraber değillermiydı. 4- Bu görüşmeler şimdi neden yapılıyor?

Yorumu oyla      15      9  
erol durukan 15 Nisan 2012 Pazar 18:24

bucalı güç rumuzlu benimgibi gerçek ismini kullan yerim yurdum kim olduğum belli ben cumhuriyet halk partiliyim ne ö.savcı ne d.baykalcı ne k.kılıçdaroğlu cuyum sen eğer benimgi iş yerini ofisini seçimlerde chp bayraklarınla süslüyormusun veya süsleyen varmı bana 1 tane örnek göster ben işyerimde kendi ekmeğimi tepiyorum sen ne iş yapıyorsun ne ayaksın ne emeğin var senin kimle dans ettiğini bil beynine yerleştir beni ayrıca kime çamur attığımı ispatla ben adamgibi adamım senin le kardeş değiliz

Yorumu oyla      16      5  
bucalı güç 15 Nisan 2012 Pazar 16:31

evet erol durukan sana hak veriyorum: chp bucada uzlaşı kültürü olmalı. ha birde bir günde istifa edip geri dönme olmamalı, bir gün önder savcı bir gün deniz baykalcı, birgünde kılıçdaroğlucu olmamalı, yanı bukelamun siyaseti yapılmamalı, hele hele başkasına çamur atıp kendi akrabasının ilçe başkanı olması ıcın gızlı ısler yapılmamalı. demi erol durukan kardeşim

Yorumu oyla      11      11  
PARTİLİ 15 Nisan 2012 Pazar 16:05

CHP BUCA İLÇE KONGRE DELEGESİ SY EROL DURUKAN BY KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL SÖYLEMLERİ İÇİN ALTINA İMZA ATARIM SAYGILAR..!

Yorumu oyla      17      5  
EROL DURUKAN 15 Nisan 2012 Pazar 14:16

BUCA DA SANCILI GÜNLER ADAY ADAYI SAYISI 20 YE YAKINDI ÇOKTU GERÇEK ANLAMDA SES VEREN AZ YANİ ADIM DOLAŞSIN DİYEN ÇOK SİYASETİN ÇİLVESİ SEN BEN KAVGASI TOPLUM RAHATSIZ YENİ KREDİ VERMESİ İÇİN YENİ BİR UMUT VE HEYECAN GEREKİR O DA KAVGA DÖVÜŞLE OLMAZ UZLAŞI KÜLTÜRÜ BİRLİK BERABERLİK HAVASI OLURSA PARTİ VE PARTİLİLER YENİ İSİMLER*DE KUCAK AÇALIM HAK EDEN EMEK VEREN BAŞARIYA UZANIR BUCA DA DEĞİŞİM BAŞARIMIZ OLUR İŞTE O ZAMAN YEREL SEÇİMLERDE BİR GÜÇ YARATIRIZ CHP BUCA İLÇE KONGRESİ EROL DURUKAN...

Yorumu oyla      22      5  
Bucalı 15 Nisan 2012 Pazar 14:01

Belediye Başkanı yoksa ilçe başkanının bir önemi yok. Halk belediyenin çalışmalarını baz alarak Buca da CHP yi değerlendiriyor gerçek bu. anlamamazlık yapanlar kendi kendilerine gelin güvey olmaya çalışanlardır.Belediye Başkanı ile koordinasyonu sağlayacak toparlayıcı, kitleleri sürükleyecek,lider, vizyonu olan 2014 yerel seçimlerinde etkinliği arttıracak bir aday etrafında birleşmek şart. Gerisi lafı güzaftır. Adı geçen isimlerden bu kriterde biri varmı ? bunun değerlendirilmesi gerekir.

Yorumu oyla      13      5  
M.Koray ARICI 15 Nisan 2012 Pazar 13:04

Valirahmibey mahallesi kongre delegesiyim mahallemizde yapılan delege seçimlerinde Gazi ÇIRAK-Kasım ÇİFTÇİ-Nail DAĞDELEN-Zaim KARABİBER in başı çektiği listenin belediye başkanı, beldiye meclis üyesi ve muhtarın başı çektiği listeye karşı fark atarak seçim alması bazı partililerimizi kızdırmış olacak ki hemen her haberde mahallemiz ve sn: Kazım ÇIRAK hakkında alay edici yorumlar yapılıyor. Saygısızlığın anlamı yok parti üyelerimiz bu yönde karar vermişlerdir.siyaset bezirganlarını silmişlerdir.

Yorumu oyla      17      5  
Hüseyin Günay 15 Nisan 2012 Pazar 12:53

Gaziemir'de Umut Tekin, belediye başkanının desteğini alabileceğini söylemiş. Adama gülerler, sana başkan adsaylığını teklif eden belediye başkanı ve eşi değilmi, dürüst ol gerçekleri konuş.

Yorumu oyla      11      5  
15 Nisan 2012 Pazar 12:20

bence chp buca adayını KAZIM CIRAK belirlesin valirahmıbeyde çok kısıyı sandıktan cıkarmadı onun taktıklerıyle yenı beledıye baskanını guclu secerız. valırahmıbeyde nasıl sandık ağladıysa bucada yerel secımlerde de aglar. ha bu arada kazım cırak kardesımızı beledıye baskan adayı da yapsak ınanıyoum kı en yakın rakıbıne 200 bın oy fark atar:)

Yorumu oyla      15      6  
izkent cumhuriyet delegesi 15 Nisan 2012 Pazar 12:16

bucada konuşulan adayların arasında şaibesi olmayan yeni adaylardan hakkı geyi ile harundüşenkalkanın birleşmesi bucayı hareketlendirir bu iki adaya sonuna kadar destegimiz var öbürleri lütfen çekilsin biraz kaba oldu ama şartlar onu gösteriyor başarılar dileriz

Yorumu oyla      13      10  
15 Nisan 2012 Pazar 10:08

bucada örgütün her alanında olan bektaş gül olmalki örgüt yeniden kendine gelsin çünkü örgütü ondan iyi bilen yok diğer arkadaşlarda biraz örgütü tanımaya çalışsın ve biraz zaman hrcasınlar

Yorumu oyla      12      12  
Kenan 15 Nisan 2012 Pazar 08:58

Helal olsun Balçova Belediye Başkanına uzlaştırma diye kendi elemanını aday yapıyor işte siyaset,işte Çalkaya işte demokrasi :)

Yorumu oyla      19      10  
ersin 14 Nisan 2012 Cumartesi 23:59

Bu toplantıyı yapan isimler Buca da partinin önde gelenleri mi?Dursun ali polat mı Buca nın önde geleni,yapmayın lütfen yaa,bu Buca ya çok yazık ediyorsunuz.Bu isimleri tanımasak hepsine inanacağız.Bakın o zaman bir şey diyeceğim CHP nin oyları neden yükselmiyor diye kimsenin sormaya hakkı yok! Eğer Buca nın önde gelenleri bu yazılan isimler ise siz kendi kendinizi avutun, toplantı yapın, isimlerinizi ön plana çıkartın,Buca ilçe başkanı bu yazdığınız isimlerden hiç biri olmayacak.İddia ediyorum

Yorumu oyla      23      7  
delege buca 14 Nisan 2012 Cumartesi 23:27

organizeyi oluşturanlara hatrlatmak istiyorum bir delege olarak bu isimlerden ali hıdır uludağ asli görevini yapsın halk ona meclis görevi vermiş,bektaş gül yeter halk ve delege sizi başka yerde görmek istiyor ilçe bşk degilzaman süer bayram kurt mehmet bavank heval şavaş kaya orhan karaoğlan sizin delege desteginiz asla olamaz gnl merkezciyseniz çekilin hakkı geyik ve harun düşenkalkan buca için birleştirici olur şaibesiz arkadaşlar bunlar vizyonları var lütfen bu iki aday arasında teke düşülme

Yorumu oyla      19      8  
GADE KAZIM 14 Nisan 2012 Cumartesi 22:13

CHP BUCA İLÇENİN BAŞKANI BENCE KAZIM CIRAK OLMALIDIR. KAZIM CIRAK ONCE BUCA İLÇE BAŞKANI SONRADA CHP BUCA İLÇE BAŞKANI OLMALIDIR. TARİH YAZDI VALLAHA DELEGE SEÇİMLERİNDE... VALİRAHMİBEY MAHALLESİNDE SANDIKLAR AĞLADI VALLAHA.

Yorumu oyla      18      9  
L.F 14 Nisan 2012 Cumartesi 22:04

Büyük siyaset adamı, Buca adına bir büyük 'temsil' mekanizması olan bilgi abidesi, Buca siyasetin ender yetişen kabİliyetli ismi, Buca CHP’nin insan-ı kâmili DERVİŞ BENK NEREDE YA… ONSUZ TOPLANTI MI OLUR?:) :)

Yorumu oyla      20      8  
bucalı chp sempatizanı 14 Nisan 2012 Cumartesi 20:37

A.Erergin, B.Dal, A.H.Aytaç, C.Balıkçı, D.A.Polat, D.Zengin hangi özellikleriyle bu toplantıya katılıyor.Mahallesinde buyuk zafer kazanan Kazım Çırak neden çağrılmıyor. Buca siyasetinin her zaman önemli isimlerii olan Erol Durukan, Suat Bulut, Hüseyin Çimenli, Engin Aladağ,Mehmet Feraset,Bayram Kaygusuz neden çarılmıyor.

Yorumu oyla      26      10  
zeybek 14 Nisan 2012 Cumartesi 19:59

neden hep belediye başkanları etkin. Biz onları politika yapsın diye seçmedik. İlçelerine görev yapsın diye seçtik. 3-5 aydır işini gücünü bırakmışlar ilçe başkanı seçmeye kalkışıyorlar. Sonra da belediyeye süre ayıramadıkları için çoğu başarısız.

Yorumu oyla      25      7  
AYSEL 14 Nisan 2012 Cumartesi 19:41

İSMİ GEÇEN ADAYLAR BUCAMIZA BARIŞ SEVGİ GETİŞREMEZLER.TOPARLAYICI OLAMAZLAR.BAZILARI İSE KENDİ ADLARINI DUYURMAK İÇİN BUNU YAPIYORLAR.ADAYLARA BAKIN VAY BUCANIN HALİNE YAZIK OLUYOR.BAZILARI HADLERİNİ BİLMEDEN ADAY OLUYORLAR.

Yorumu oyla      20      7