YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
altındağlı 29 Kasım 2011 Salı 22:17

sayın karayolları 2bölge müdürü erol bey ayakkabıcılar sitesi önü otaban iniş ve çıkışları sizin yapdığınız işler sizce bu iniş ve çıkışlar kara yolları kıriterine uygunmudur sizde yorum yaparsanız aydınlanmış oluruz.

Yorumu oyla      15      6  
bornovalı 29 Kasım 2011 Salı 21:54

sayın karayolları 2 bölge müdürü izmirli olarak ne yapmak istediğini tahmin etmek zor deyil izmirin yolunu kapatan deyil acan olman gerekir yol bitmiş kapatıyorsun izmirli kapanmaya gelmez.

Yorumu oyla      17      5  
Av.Şehrazat Mercan 29 Kasım 2011 Salı 21:44

Karayolları 2.Şube Müdürlüğü eğer kendi koyduğu ilke ve esaslara uyacaksa, önce; İzmir-Çeşme Otoyolunun, İçmeler mevkiindeki Taş Ocakları ile Kırma- Eleme Tesisinin çalışmasına olurunu kaldırsın bakalım. Önce, otoyolola 1000 m yakınlıkta bu gibi toz çıkaran tesis yaplamaz, toz nemle birleştiğinde yol yüzeyi kayganlaşır ve kazalara sebep olur diyor.Sonra eften,püften gerekçelerle görüş değiştiriyor. Üstelik otoyol altındaka 2m genişliğindeki menfez de koskoca kamyonlara yol olarak kullandırılıyor

Yorumu oyla      15      5  
Kadir Demirel 29 Kasım 2011 Salı 20:46

6001 sayılı yasada, erişme kontrolü uygulanan karayollarına bağlantılar KGM'nin sorumluluğuna bırakılmış. Ancak aylarca süren yol yapımına müdahale etmeyip bitince kapatmaları anlamlı bence. Bornova'da da Baumax girişini kapatmışlardı. Çıldırmıştım. Kazımdirik Mahallesindeki viyadük altlarını pazaryeri olarak kullanmak istemine hep olumsuz yanıt verdiler. Şu an otopark için bile viyadük altlarına izin vermiyorlar. Nedense sadece Şifa Hastanesine izin var. Şu lanet olası devran ne zaman dönecek?

Yorumu oyla      27      5  
komplomu 29 Kasım 2011 Salı 19:56

Karayolları Ukome Genel Kurulunun bir üyesidir ve bu yolun Yeni Girne Caddesine bağlandığı projeyi görerek onaylamıştır. Altında imzası var. O yol orada 3 gündür değil 1 aydır açık, 1 hafta önce yapılan oradaki köprünün temel atmasıydı. O yolun yapımı ise 5 ay sürdü, bu sırada niye belediyeye müdahale etmedi, bak yapıyosun ama ben kapatacam niye demedi. Sanki birden 4 koldan belediyeye saldırın talimatı geldi gibi geliyor bana.

Yorumu oyla      25      5  
izmirli 29 Kasım 2011 Salı 19:50

Merak ediyorum, Karayolları 2.Bölge Müdürü bu yolları kapatıyorda, otoyolun Dudayev Bulvarına bağlanan kolunu niye kapatmıyor. Yeri anlamazlarsa tarif edeyim şu Koçtaşa, Karya Evlerinin olduğu kısma çıkan kol, 100 metre ilerde benzinliğe de giriş var hani. Burası tehlikeli değilmi, trafik kanununa uyuyor mu, egedesonsöz olarak bunu takip etmenizi rica edecem. Bir yere başka bir yere başka mı oluyor. Yoksa orada kapatmaktan korkuyor mu!

Yorumu oyla      23      5  
Ali ÇANKAYA 29 Kasım 2011 Salı 19:39

İzmir baskıya gelmez,baskı yaparsanız böyle tam tersini yapar İzmir.Melik Gökçek'e ( arsenik oyunu )seçimlerde haddini bildirdiğimiz gibi 2014 İzmir Belediye seçimlerinde Erol Altun'a ve senin Bakanın Binali ( CİNALİ) YILDIRIM'a haddini bildireceğiz.İzmir hep Atatürk'ün ve Cumhuriyetin izinden gidecek,İzmirde vurduğu yetmedi akp nin pariste Expo'da vurdu izmiri.Siz akp liler izmir'i ve izmirliyi sevmiyorsunuz.Sizin amacınız İzmir'i Erzurum gibi konya gibi yapmak,gericiliğe geçit yok İzmir'de !!!

Yorumu oyla      24      6  
izmir35 29 Kasım 2011 Salı 18:43

hersey ortada belediyeyi pasifleştirme çalışması ama malesef halk herseyın farkında izmir üzerinde oynanan oyunlarında sandıkta alınamayan galibiyetin cezasını çektirmeye çalışıyorlar ama emin olun geri tepiyor..

Yorumu oyla      24      6  
Alper Deniz 29 Kasım 2011 Salı 17:43

Sayın 17;08 - aynı yeri konuşmuyoruz. O alt geçit tokulların hemen sonrasında olup serbest bölge ile hava alanı arasındaki 3.alt geçittir. 100 mt.sonra lojmanların yanından sonraki yol ise kültür merkezi önünden Akçay caddesine bağlantı verilmek istenen yoldur. Ben kimseyi yanıltmıyorum ancak belkide sizle aynı yeri konuşmuyoruz. O nedenle boş yere kimseyi suçlamayın

Yorumu oyla      11      14  
Hangi Altgeçit ??? 29 Kasım 2011 Salı 17:18

Sayın Alper Deniz, Yol bağlantısının 100 metre gerisindeki bir altgeçitten söz ediyorsunuz. Ancak öyle bir altgeçit YOK ! En yakın altgeçit, Önder Caddesi'nin Akçay Caddesi'ne bağlandığı noktada bulunan. Onun mesafesi de 2200 metre. Lütfen insanları bilerek veya bilmeyerek yanlış yönlendirmeyin !

Yorumu oyla      21      5  
Vahap Güler 29 Kasım 2011 Salı 17:07

EŞREFPAŞALI Yüce mevlam o BEYİN'den sanada verdi.Sende kullanabilirsin o beyni süs veya boynuna ağırlık diye yaratmadı Allah(cc) :) Sonuç olarak gazel okumuyorum canım işgüzarlık yaptığı!Yargı bir tarafdan şimdi de bunlar işe TAŞ KOYUYUYOR KENDİ YAPACAKKİ AKP MİLLETVEKİLİ YAPAR İLERDE BELKİ.Arabam var çok şükür BAŞBAKAN FIAT'a bin dedi ama ben TOYOTAYA biniyorum :D Gel senide gezdiriyim kordonda ? Deniz karayolundan güvenli ordan atarım seni güvenli güvenli yaşarsın :DDD YA SABIR!!!

Yorumu oyla      23      6  
ALPER DENİZ 29 Kasım 2011 Salı 16:34

ben gaziemirde söz konusu yolun hemen yanında oturuyorum.O yol trafiğe açılacak olursa yüz metre gerisindeki alt geçitten hava alanı yönüne hızla giden araçlar nedeniyle bol bol ölümlü trafik kazaları haberleri okursunuz.Burada bilen bilmeyen atıp tutuyor ama işin aslı bu değil.İnsan hayatı bu kadar ucuz değil o yol çok büyük hata olur faciaların önüne geçmeye bakalım insan hayatı üzerinden politika yapmayalım yaptırmayalım

Yorumu oyla      12      17  
İZMİRLİ 29 Kasım 2011 Salı 16:02

UKOME yi tanımayan devlet bürokratı olamaz..UKOME yi tanımamak 5216 sayılı yasayı tanımama anlamına gelir.

Yorumu oyla      26      5  
Ali Rıza DUMAN 29 Kasım 2011 Salı 15:57

UKOME Genel Kurulu'nun aldığı kararlar, yasa gereği, o büyükşehirdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile diğer gerçek ve tüzel kişileri bağlar. Sayın Bölge Müdürü'nün İmar ile ilgili birimin UKOME olmadığını bildiğinden de eminim. Neden İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynakları ve insan gücüyle yapmakta olduğu hizmetler ve çalışmalar bloke edilmeye çalışılıyor? İzmir'deki resmi görevliler neden bu hizmetler yanlış yapılıyormuş gibi bir algı yaratmaya çalışıyorlar? Nedeni çok açık!...

Yorumu oyla      27      5  
Muhittin yılmaz 29 Kasım 2011 Salı 15:38

Bir AK Partili olarak, tasvip etmediğim bir şekilde kraldan çok kralıcılık yapan ve tüm şehri inat uğuruna madur eden ve bunun için karayolu güvenliğini bahane eden Müdür Erol Altun'u kaptılan yolları açmaya çağırıyorum. İzmir'de AK Parti karşıtlarının ekmeğine yağ sürüyorsun.

Yorumu oyla      24      10  
izmirlee 29 Kasım 2011 Salı 14:58

daha 2 gee once yesılovada kapatılan yoldan gecere ege unıversıtesı hastanesı acıle hastamızı yetıstırdık. o yol kapalı olsa ve ben hasatamı o yodan goturemeseydım sayın Bölge Müdürü Hangi CAN ve MAL GÜVENLİĞİNDEN soz edecektı. bana ne cevap verecektı. oturdugun koltuk siyasi iktidarın tetıkcılıgını yapabılecegınız bır yer degıl. ılla sıyaset yapacaksanız il baskanı falan olun.

Yorumu oyla      36      6  
EŞREFPAŞALI 29 Kasım 2011 Salı 14:24

SAYIN YORUMCU "VAHAP" BEYNİN VAR ÇÜNKÜ SEN CHP LİSİN.ADAM SENİN BENİM CAN GÜVENLİĞİM İÇİN ÇALIŞIYOR ALLAH BİLİR ARABANDA YOKTUR BU İŞLERİ BİLESİN DIŞARIDAN BOL BOL GAZEL ATIYORSUN HEY GİDİ HEY.

Yorumu oyla      12      33  
29 Kasım 2011 Salı 14:20

NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR BU ADAM KİMDİR AKP DEN 12 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE ADAY ADAYIYDI BU İŞLERİN ARKASINDA BİNALİ YILDIRIM VAR BU ŞEYLERİ HOYAPIYOR ADAM İZMİRE GELDİ GELELİ OYUNLAR OYNANMAYA BAŞLANDI İZMİRİ ALMAK İÇİN HERTÜRLÜ KÖTÜ YOLU DENİYOR

Yorumu oyla      33      5  
Vahap Güler 29 Kasım 2011 Salı 13:37

Ne yapmaya çalışıyor bu adam ??? Sende hükümetin valisim diyenler gibi, ben hükümetin memuruyum mu diyorsun şimdi bize ! Milletin canını okadar düşünüyorsunuz yani karayolarında terörden daha çok can kaybediyoruz git de oraları denetle işgüzarlık yapma birilerine yaranmak için.

Yorumu oyla      35      6