YORUMLAR
Toplam 56 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
FIRTINA 16 Eylül 2011 Cuma 10:52

MERHABA ARKADAŞLAR BÜTÜN YORUMLARI OKUDUM AMA MALASEFKİ ŞUNU GÖRDÜM ERCAN TATIYLA ALAKALI ALEYHTE YORUM YAPAN ARKADAŞLAR MALESEFKİ MUHALİF OLANA MECLİS ÜYELERİNİN YANDAŞLARI.AMA ADALETLİ MUHALİF DEĞİLLER BEYENMİYEBN VARSA ÇEKER GİDER.

Yorumu oyla      11      5  
COCO 27 Ağustos 2011 Cumartesi 20:35

ERCAN TATI GİDERSE CHP OYLARI 2.5 SENE SONRA ARTACAKMI YOKSA CHP DİYE BİR PARTİ KALACAKMI ACABA Bİ BUNU SORUN KENDİNİZE BUCA GİTSE NE OLUR GİTMESE NE OLUR. BIRAKIN BUCA YI DA MADEM BU KADAR CHP LİSİNİZ TÜRKİYE GENELİNDE CHP NE İŞ YAPAR ACABA? Bİ BUNU SORUN KENDİNİZE HERGÜN BURDA ATIŞIYORSUNUZ HEPİNİZ ÇIKAR KAVGASINDASINIZ YARIN TATI SİZEDE Bİ İHALE VERSE ACABA NELER YAZARDINIZ MERAK EDİYORUZ GERÇEK BUCALI ?

Yorumu oyla      13      7  
BUCALI 23 Ağustos 2011 Salı 22:57

bizim belediye başkanını sevenler köşesi olmuş çıkmış burası yahu :))yada BUCA belediyesi tarafından burda özel görevlendirilmiş kişiler , DEMOKRAT BEY SİZİN HER KELİMENİZE KATILIYORUM . BEN ERCAN BEYDEN FERDİ TAYFURU GETİRMESİNİ ÇOK İSTİYORUM :))

Yorumu oyla      16      10  
BELEDİYE BAŞKANINI SEVEN VATANDAŞ !!!! 23 Ağustos 2011 Salı 17:18

SEÇİM ÖNCESİ VE SEÇİLDİKTEN SONRA VERDİĞİ BEYANATLARDA - MUSTAFA KEMAL KIZ ÖĞRENCİ YURDUNU 2010’UN SONUNDA BİTİRİP HİZMETE SUNACAĞINI SÖYLÜYORDU. SÖZÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ.? - TAŞERONU KALDIRACAĞINI SÖYLÜYORDU,KALDIRDI ? - KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ GERÇEKLEŞTİRECEKTİ. GERÇEKLEŞTİRDİ. ? - TRAFİĞİ DÜZELTECEĞİNİ SÖYLÜYORDU. DÜZELTTİ ? - BUCA MAR İZBETONLA YARIŞIR HALE GETİRECEĞİM DİYORDU. GERÇEKLEŞTİRDİ. - BUCA YA YATIRIMCILARI GETİRİP BUCANIN İŞSİZLİK PROBLEMİNİ ÇÖZECEKTİ. ÇÖZDÜ ? - BÜTÜN ÇALIŞAN İŞÇİLERİ SENDİKALI YAPACAKTI. YAPTI ? - YEDİ GÖLLERİN DAHA İYİSİNİ YAPACAKTI. YAPTI ? - MASKI KALDIRACAKTI. KALDIRDI ? - BUCADA YAPILAN STADIN PROBLEMİNİ ÇÖZECEKTİ. ÇÖZDÜ ? - MAKAM ARABASI KULLANMAYIP, HEP HALKIN İÇİNDE OLACAĞIM DİYORDU, OLUYOR. ? - BÜTÜN BELEDİYE ÇALIŞANLARI MUTLU OLACAKTI. OLDU ? - BÜTÜN BELEDİYE MECLİS ÜYELERİYLE ORTAK KATILIMLA VE ORTAK AKILLA BELEDİYEYİ YÖNETECEKTİ. YÖNETİYOR. ? - BÜTÜN BUCA HALKI MUTLU OLACAKTI. OLDU ? DAHA NE İSTİYORSUNUZ…

Yorumu oyla      22      13  
DEMOKRAT 23 Ağustos 2011 Salı 13:04

Ah Be Ali"cim,Bunlarda Olmasa Kiminle Stres Atacağız.O kadar Amatörlerki Neyi, Niçin ,Neden Savunduklarını dahi bilemiyorlar.Acaba diyorum bunlar Belediyenin herhangi bir biriminde bize cevap vermekle görevlendirilmişmidir diyede düşünüyorum.Adam birçok Güzellikten söz ediyor,bekliyoruz bakalım şu güzellikleri bizde görelim.Adamcağızda haklı düşünmeden Salladı Lafı,şimdi nasıl kıvırayım diye düşünüyordur.

Yorumu oyla      21      13  
ali 23 Ağustos 2011 Salı 12:45

25 belediye çalışanı 25 spartalıya karşı; kazanan: 2.5 yıl daha belediye. uğraşmayın demokrat, isimsiz 46. vizyon yok kalite yok anlatamazsınız. taşının buca'dan kafanız rahat etsin. memnun olan arkadaşlarda belediyedeki öneri kutularına tebrik kartlarını atsınlar. bak ne kadar güzel buca mutlu bucalı mutlu gülen yüz mutlu. bi siz mutsuzsunuz.

Yorumu oyla      21      13  
DEMOKRAT 23 Ağustos 2011 Salı 12:29

Bak Ali Osman.Bir şeyler geveliyorsun ama bunları anlatman gerekiyor.Şu güzellikleri sıralarmısın bizlerde Buca"da dolaşıp görelim.Biz hiç bir şey göremiyoruz,acaba gözlerimizde bir sorun varsa doktora gidelim.Sen madde madde yaz bizde Okey Diyelim.Yanlız Parklar Yenileniyor deme o zaman külahları değişiriz ona göre.

Yorumu oyla      19      13  
Ali Osman 23 Ağustos 2011 Salı 12:22

Bazı yorumculara;kafanızı kumdan çıkarında Buca daki güzellikleri görün.Buca halkı başkanını seviyor sayıyor,güveniyor.çamur atmayı bırakında emeği saygılı olun lütfen.Başkanımıza ve tüm belediye çaılışanlarımıza güveniyoruz.

Yorumu oyla      20      13  
isimsiz 46 23 Ağustos 2011 Salı 11:07

chp , maalesef buca ' da yıllar boyunca , E.T.' nın partiye ve buca ' ya verdiği zararla özdeşleştirilip hep sırtındaki bu kamburla anılacaktır...Genel merkezin hızlı aksiyon alarak ve halkın sesine kulak vererek bu kişiyi partiden ihraç etmesi belki Buca ' da notu düşen partiye tekrar itibar sağlayabilir...

Yorumu oyla      21      12  
Muallif belediyeci.. 23 Ağustos 2011 Salı 10:17

Ali Osman Bey.. Siz başka bir Buca ' da yaşıyosunuz herhalde..?

Yorumu oyla      18      12  
Editör 23 Ağustos 2011 Salı 10:15

Aynı ipden isim değiştirilerek gönderilen yorum onaylanmaz.

Yorumu oyla      16      8  
Muallif belediyeci.. 23 Ağustos 2011 Salı 10:06

Ters köşe diye adlandırılan bu paralar nerelere harcandı acaba.. Ben halkım.. Bunun cevabını bekliyorum..Ters köşe yaptı ama bu düpedüz kendi kalesine gol atmaktır..Bu övüünülecek birşeymidir acaba..?İş yapan veya yapacak olan birkaç kişi vardı onlarıda ekarte ettiler...Aferin size bravo..Bakın sayın Ercan TATI artık sizi getirdiğiniz bu sanatçılarda kurtaramıyacak..Sandığa gömüleceğiz sizin yüzünüzden.. Yazık CHP' ye..

Yorumu oyla      20      12  
DEMOKRAT 23 Ağustos 2011 Salı 10:04

Eeee Ali Osman Efendi,şunun şurasında daha 2 sene katlanırız.Biz Ne Başkanlar Gördük,bunamı dayanamayacağız.Başkanının Halkı İle Bütünleştiğini İddia Ediyorsun,Hadi Hodri Meydan Şöyle Yaylacıktan Yola Çıkalım,Üçkuyular,Çevik1,HeykeL"den Şirinyer yapalım,yanında kimse olmadan,bakalım Halkı ile ne kadar Bütünleşmiş Görelim.Öyle Sallamayla olmaz.

Yorumu oyla      21      12  
Muallif belediyeci.. 23 Ağustos 2011 Salı 10:02

Değerli arkadaşlar hepinizin bu yürekli fikirlerine katılmamak elde değil..Emre Aykutu da tebrik ediyorum..Paraların nereelere gittiği bence belli.Bakın Ramazan boyunca bir çok sanatçı geldi hemde en gallavilerinden..Öylebir tezat varki.Zara ediyor diye Tenis kulübünü başkalarına vereceksin.Ama Dünyanın sanatçısını getireceksin..Anlayamıyorum..!Bu sanatçılar her halde öpücük karşılığı gelmediler buraya.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..?Haaa size şunuda söyleyeyim.. Tenis kulübü zarar etmiyordu

Yorumu oyla      18      14  
Ali Osman 23 Ağustos 2011 Salı 09:55

Yorumların genelini değerlendirirsek;yanlı yorumlar olduğu izlenimi çıkmaktadır.Siz sanıyormusunuzki usulsüz bir harcama yapılacak ta bunu hiç kimse denetlemeyecek.Başkanımız halkı ile bütünleşmiş ve Buca halkı da belediyemizden de gayet memnundur.Başkanımızı ve belediyemizi buralara yazılan üç beş satırla yıpratamazsınız.Biz başkanımıza ve belediye çalışanlarımıza güveniyoruz.

Yorumu oyla      20      17  
DEMOKRAT 23 Ağustos 2011 Salı 09:00

Bir Belediye Başkanı Yanında Koruması Olmadan,Zabıta Memurları Olmadan Halkının İçinde Tek Başına Rahatça ve Hiç Kimseden Korkmadan Dolaşabiliyorsa İşte O zaman Benim Belediye Başkanım Olmuştur Derim.

Yorumu oyla      25      16  
DEMOKRAT 23 Ağustos 2011 Salı 08:56

Yorumların Genelini Değerlendirirsek,Çoğunluk Olarak Mevcut Belediye Başkanının Yetersiz,Acemi ve Beceriksiz olduğu İzlenimi Çıkmaktadır.Bir Belediye Başkanı Halkı ile Bütünleşmeyi Arabanın içinden Siyah Gözlükler ile Bakarak Sağlıyorsa burada iyi gitmeyen birşeylerin olduğu Anlamı Çıkar.Başkan Dediğin Sabah işine Yürüyerek gitmeli,Halkının Sorunlarını dinlemeli,onlarla iç içe olmalıdır.Her an her yerde,sorunların Merkezinde olmalıdır.Bu iş Klimalı Odalarda Oturmakla Olmaz.

Yorumu oyla      25      13  
ÖZ BUCALI 23 Ağustos 2011 Salı 01:20

SAYIN TATI YAPMIŞ YİNE YAPACAĞINI. BUCANIN BELEDİYECİLİK ANLAMINDA SONU NASIL OLACAK ACABA ...?

Yorumu oyla      21      13  
1974 BUCA LİSELİLER 22 Ağustos 2011 Pazartesi 23:47

SON SÖZ:ERCAN TATI BUCA'YA GELMİŞ GEÇMİŞ EN BECERİKSİZ BAŞKANDIR.YANDAŞ OLMAYAN ESNAF ÜZERİNDEKİ BASKILARINI KİMSE DUYMUYOR/YAZMIYOR.BUCAMAR LTD.ŞTİ.HEMEN KAPATILMALIDIR.HEM HALKIN DENETLENMEYEN PARASI GÜVEN ALTINA ALINIR,HEM DE BUCA/BUCA-MAR ŞAİBELERLE ANILMAZ.BUCA KÖY BELEDİYESİ DEĞİLDİR.650-700 BİN NÜFUSLU BİR ŞEHİRDİR.BU ŞEHİR VİZYONU OLAN BAŞKAN TARAFINDAN YÖNETİLMELİDİR.

Yorumu oyla      23      16  
Ozgür 22 Ağustos 2011 Pazartesi 23:46

Bu partide eleştrinler ,doğruyu söyleyenler dokuz köyden kovuldu zamanında.Ama artık devir değişti.Koltukta oturanların her yaptığı doğrudurdiye bişeyyok!!Yarınbirgün bu durumda bir uygunsuzluk çıkarsa bunun hesabını tüm encümen verir.Tebrik ediyorum Emre Aykutu.

Yorumu oyla      20      14  
H.D. 22 Ağustos 2011 Pazartesi 23:25

Partilerin asıl bilmesi gereken şey Halk için yola çıkma,halk menfaatine çalışmadır.Devletçilik, sistemcilik yapmaz. Halkçılık yapar.Kendi sisteminin/sınıfının menfaatleri için, üst kademelerdeki belli sınıflar için, belli bir azınlık için, ensesi kalınlar için çalışmaz.Ama kendi içinde de çürük yumurtaları ayıklar, hatalarından ders alır.Doğru yolda yürüyen partililerle el ele yürür.Emre Aykut' u kutluyorum Halk yararına çalışmak yürek işidir.Herbirinizin böyle olması dileği ile saygılar..

Yorumu oyla      18      12  
İ SİM SİİZZZZZ 22 Ağustos 2011 Pazartesi 21:20

İsmi falan bırakın arkadaşlar icrata bakın bence, ortada ne war??? kocaaa bir HİÇ.. EMRE AYKUT'u tebrik ediyorum helal olsun.

Yorumu oyla      32      22  
özgür yeğin 22 Ağustos 2011 Pazartesi 20:40

Ya şu nickleri bırakın yürekli olun ne rubbit falan ya. tek isim altında kaç psden yazıyosun neyin reklamı bu ya.herkes herkesi biliyor.siz anca buralarad çamur atın birilerini pohpohlayın.siz maaş alanlardan bahsetin sevilay yılmaz veli balyemez onları konşun haa şimdilerde muzaffer katerde iş almış belediyeden.

Yorumu oyla      41      14  
özgür yeğin 22 Ağustos 2011 Pazartesi 20:37

Tebrikler Emre bey çok büyük başarı ama ıyı rteklama yapmıssınız kendi adınıza bu kadar olur.Şunu anlayamadım başkanın yanında müthiş yancısınız halkın yanındada halkçı bu kadar olayın lütfen.lütfan kayaların sağlamların zayıfoğullarının yanına başkalarını yanaştırmayın onlar profesyonel kimse onlar kadar olamaz.özellikle sayın nezir haksızlık etmeyin.bence meclisteki herkes makam peşimde olmayan yok.ama bazıları konrtol amaçlı bazılarıda gelir amaçlı.ama meclis üyelerine haksızlık etmeyelim .

Yorumu oyla      39      12  
isimsiz 22 Ağustos 2011 Pazartesi 20:36

bir başka haberde gaziemir başkanının operasyonu var. acaba sayın tatı bundan feyz alırmı ki. tatının etrafında bir tane iş yapan çalışan ne müdür ne bürokrat var.ama ısrarla bugüne kadar onlarla yola devam dedi. ama sayın başkan bu etrafındaki çalışma arkadaşların senin sandığa gömülmene neden olacaklar.konser düzenlemekten başka bir işe yaramıyor senin müdürler. daha tek bir sosyal proje görmnedik bucada. gerçi başkanın kendisini de görmüyoruz ya :))

Yorumu oyla      29      23  
tek başına''ya 22 Ağustos 2011 Pazartesi 19:42

yorumunuza katılıyorum bencede başkan tek başına.ama insan ister istemez düşünüyor buca ve bucalılar karşısında kendisini buy duruma düşüren başta h.k ve diğerlerini neden etrafından uzaklaştırmaz.neden bile bile lades diyerek 2014te gitmeyi göze alır.başarısını bu insanlar uğruna neden feda eder acaba.o zaman işte insan aklına başka düşünceler geliyor ahbap çavuş ilişkileri. ikibuçuk yılın başta h.k. olmak üzere etrafındaki bu insanlar yüzünden boşa gitmesi ne kadar acı bir durumdur, yazık oylarımıza

Yorumu oyla      58      16  
tek başına 22 Ağustos 2011 Pazartesi 19:15

sayın başkanımız sizin dürüslügünüze güveniyorum bu düşüncem başkan olmadan önceki iş yaşımınızda hic böyle bir iftiralara uramamanızdır sizin vicdanınız rahatsa bizlerde rahat oluruz vicdanınızda rahattır buna inanıyorum bu laflar sizi sadece üzer sizin daha fazla yıpranmamanız icin bir bayram temizligi yapmanız grekiyo etrafınızdan cünkü kendi meclis üyeleriniz yani chp li dye kendilerini kandıranlar yanınızda degil hep TEK BAŞINIZA dimdik yürüdüz.bunlara bişeler gsterme zamanı gelmedimi?

Yorumu oyla      33      45  
gökhan 22 Ağustos 2011 Pazartesi 18:49

yakışır sana bildiğin yoldan şaşma arkandayız...

Yorumu oyla      30      46  
isimsiz 46 22 Ağustos 2011 Pazartesi 17:40

tebrikler Emre , sana yakışan da buydu...Geç de olsa gerçeklerle yüzleşiyor olmanız sevindirici...Darısı genel merkezin başına..

Yorumu oyla      58      26  
rubbit 22 Ağustos 2011 Pazartesi 17:33

sayın ışık muhaliflerin lideri olan ışık hani sen bu tatıya bu kadar muhalif iken son 1 yıldır tatı yanlısı oldun bide onu yorumlarsan hep beraber bi okusak

Yorumu oyla      57      42  
rubbit 22 Ağustos 2011 Pazartesi 17:27

yav bide bu arada bu tatı ne zaman düzgün bi işle çıkacak ortaya bilen varsa yorum yazsın....

Yorumu oyla      58      27  
rubbit 22 Ağustos 2011 Pazartesi 17:19

helal sana be emre bir daha ki yerel seçimlerde birileri oraya buraya koştururken senin peşindende chp liler sahip çıkma adına koşması gerekiyor yürekten kutluyorum seni

Yorumu oyla      55      25  
SEMA 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:55

MECLİS ÜYEM SN EMRE AYKUT U YÜREKTEN DESTEKLİYORUM CHP YE BU YAKIŞIR,,KONUYU TÜM ÖZVERİSİ VE DÜRÜSTLÜĞÜ İLE TAKİP EDECEĞİNDEN VE YAPILAN HER YALNIŞA TEPKİ VERECEĞİNDEN EMİNİM,,TEŞEKKÜRLER EMRE İYİ Kİ VARSIN SENİN LE GURUR DUYUYORUM

Yorumu oyla      62      24  
MURAT IŞIK 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:49

KENDİ İSMİNİ DAHİ YAZMA CESARETİNİ GÖSTEREMEYEN PARTİLİ DENEN ZAAT. BENİM CHP HARİCİNDE HERHANGİ BİR PARTİ İÇİN BİR SANİYE BİLE ÇALIŞDIĞIMI İSPAT EDERSEN BEN HEMEN GEREĞİNİ YAPARIM. BEN VE AİLEM GEÇMİŞTEN BUGÜNE CHP.LİDİR. VE ÖYLE KALMAYADA DEVAM EDECEKTİR. BÖYLE ÇAMUR AT İZİ KALSIN NUMARALARINI SEN BAŞKALARINA YAP. HODRİ MEYDAN. YA İSPATLA YADA KENDİ YALANINLA YÜZLEŞ. HİÇ KİMSE BENİM PARTİLİLİĞİMİ SORGULAYAMAZ. EMEĞE SAYĞI İSTİYORSAN, ÖNCE BAŞKALARININ EMEKLERİNE SAYGI GÖSTERMESİNİ ÖĞREN

Yorumu oyla      100      60  
aklım almıyor 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:46

sayın tatı anlamadığım hiç bir şey yapılmadığı halde bu paraları nerelere gidiyor anlamakta zorluk çekiyorum.konserlere gidiyorsa bilelim.ücretsiz dediğinizde her helde gelen sanatçıyada vermiyorsunuz değilmi.?dalga geçiyorum.o kadar saf değilim.?.hep sizmi halkla dalga geçeceksiniz.? biraz da biz geçelim.asıl dalga 2014 de gelecek.rahat ol.çok şaşıracaksında gülermisin bilmem.!!!

Yorumu oyla      66      24  
KÖYLÜ 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:44

Encümendekiler tabi geçirir gerçek partili birtek EMRE AYKUTTUR

Yorumu oyla      60      27  
KOMA 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:42

ARKADAŞLAR RED VEREN ARKADAŞLARA BAKARMISINIZ HEPSİ BU PARTİNİN GERÇEK NEFERLERİ HELAL OLSUN SİZE DİĞERLERİNE DE YAZIKLAR OLSUN

Yorumu oyla      64      25  
BUCALI 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:39

ŞİRİNYERL,İ PARTİLİ ARKADAŞ KIZILATEŞİ UNUTMUŞUN GÖLETTE YEDİ İÇTİ ÖDEMEDİ BİR YER AÇTI BAŞKANI RUHSATLARINI VERSİN DİYE EVET DEDİ NASIL UNUTTURSUN

Yorumu oyla      66      33  
Buğra 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:38

Ercan tatı bu kafayla devam et milleti CHP'den soğutuyorsun.GİT VE BIRAK KARDEŞİM, BİZ EMRE AYKUT GİBİ BELEDİYE BAŞKANLARI HAKEDİYORUZ, senin gibi değil!

Yorumu oyla      67      27  
VEFASIZLAR 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:31

EMRE AYKUTU KUTLUYORUM PATİLİLĞİNİ ASLA TARIŞMAYACAĞIM BİR PARTİLİDİR İL GENÇLİK KOLLARINDAKİ GÖREVİNİ NASIL İCRA ETTİĞİNİ BUCADA TATI NIN ADAYLIĞINDA NASIL ÇALIŞTIĞINI HERKES BİLİR MURAT IŞIK ÖNCE KENDİ PARTİLİĞİNİ BİR SORGULASIN BU PARTİDE NE KADAR EMEĞİ VARDA KONUŞMA HAKKINI GÖRÜYOR KENDİNDE AYRICA EMRE BEYDEN ÖZÜR DİLİYORUM IŞIK GİBİ BİRİYLE AYNI SATIRDA YER VERDİĞİM İÇİN KENDİSİNE EMRE BEY BİZ SİZ VE ARKADAŞLARINIZLA ARKANIZDAYIZ

Yorumu oyla      67      44  
partili 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:25

MURAT IŞIK ta biliyorki meclisi terk eden arkadaşlar kendinden çok partililer red gerekçeleride seçim öncesi TATI nın başar başarısızlığını seçim sonucunu bu arkadaşlara yüklenmemesidir TATIeğer bu arkadaşlar o mecliste red verseydi seçim sonucunu bu arkadaşların üstüne atacaktı asla kendi başarıszlığını görmeyen bir adam o arkadaşlar MURAT IŞIK gibi GENÇ PARTİDE koşup gelip birilerinin EMEĞİNİN ÜSTÜNE OTURANLARDAN DEĞİLLER ben bir partili olarak o arkadaşlarla gurur duyuyorum HELAL OLSUN SİZE

Yorumu oyla      68      88  
hakan 22 Ağustos 2011 Pazartesi 15:02

emre adlı meclis üyesini kutluyorum.helal olsun böyle meclis üyeleride var.

Yorumu oyla      108      122  
şirinyerli partili 22 Ağustos 2011 Pazartesi 14:59

böyle bir yönetim anlayışı olurmu.ercan tatı buca ya ne yaptı birileri hala yalakalık yapıyor.ben yılların c.h.p lisiyim bir daha partiye oy vermeyeceğim.ercan tatı halk oylaması yaptırda halini gör.kendinide partimizide bitirdin.zayıfoğlu,kaya,sağlam.balyemez,ışık,nezir,erözel,gürsoy,sönmez,geçgel gibi üyelerle yönet,

Yorumu oyla      108      135  
isimsiz 46 22 Ağustos 2011 Pazartesi 14:48

Dediğim dedik çaldığım düdük ancak bu kadar olur...Sosyal demokrat ! başkanımıza da zaten bu yakışırdı..

Yorumu oyla      114      128  
HAYDAR 22 Ağustos 2011 Pazartesi 14:43

MURAT IŞIK BEY BAZI MECLİS ÜYELERİNİN TERK ETME GEREKÇELERİNİ SENDE BİLİRSİN.ONLAR SERMAYE ARTIRIMININ DOĞRU OLMADIĞINDAN DOLAYI TEPKİ KOYDULAR.TEPKİNİN YÖNTEMLERİ BAZENDE KARŞISINDAKİ KİŞİLER ANLASIN DİYEDİR.ONLAR ONAY VERMEDİLER.ONAY VERDİLER DİYEBİLİRMİSİN.ONLAR HİÇ BİR ZAMAN YALAKALIK YAPMADILAR.

Yorumu oyla      114      140  
AYSEL 22 Ağustos 2011 Pazartesi 14:38

murat ışık başkan yardımcılığı kapmak için bunları söylemeye devam et.kendi arkadaşlarını bile ercan tatı ya şikayet ediyorsun sırf makam uğruna.meclis sizin gibi düşünen insanlar yüzünden aktarım kararı aldı .red edenler ve meclisi terk edenler onay vermedi.kendiniz çaldınız kendiniz oynadını.birileri bir şey kapma pesinde halkı düşünen yok. halkı düşünenler aktarıma red verenlerdir.murat bey hala makam alamadınızmı

Yorumu oyla      114      142  
MURAT IŞIK 22 Ağustos 2011 Pazartesi 13:29

23 MECLİS ÜYESİNİN 12'Sİ AKP 11'İ CHP.LİDİR. BU AKTARMAYA RED VEREN CHP.Lİ ARKADAŞLARIMIZIN HEPSİNİN DÜŞÜNCESİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE HEPSİDE DEĞERLİ ARKADAŞLAR AMA BU ARKADAŞLARIMIZDAN BAZILARI SERMAYE ARTTIRIMI KARARI VERİLİRKEN MECLİSİ TERETMESEYDİ VE RET KARARI VERSEYDİ ZATEN AKTARMA OLMAYACAKTI. ENCÜMEN YETKİSİ DAHİLİNDE GÖREVİNİ YAPIYOR. BİZ KENDİMİZİ AVUTMIYORUZ GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ. BUCA HALKINI ÇOCUK BELLEMEDİK AMA KENDİMİZİ BUCALI BELLEDİK. BUCA İÇİN ÇALIŞMAYADA DEVAM EDECEĞİZ.

Yorumu oyla      185      125  
Bucalı 22 Ağustos 2011 Pazartesi 12:56

O zaman paranın aktarılması ile ilgili önergeyi niye meclise getirip oylattınız. Sn Murat Işık, siz Buca halkını çocuk mu bellediniz? Kendinizi avutunuz. Madem öyle her şeyi encümenden geçirin, hiç meclisi de toplamayın.23 oyu hiçe saydınız.

Yorumu oyla      135      163  
turabi ozan 22 Ağustos 2011 Pazartesi 12:33

sağlam-kaya zayıfo"lur" buca'nın halleri nice olur turabi der ey ercan tati 2014'te gideceksin bu kati

Yorumu oyla      155      66  
Tevfik Fikret Ne güzel Bir Şiir Yazmış 22 Ağustos 2011 Pazartesi 11:47

HAN-I YAĞMA Bu sofracık, efendiler - ki iltikaama muntazır Huzurunuzda titriyor - bu milletin hayatıdır; Bu milletin ki mustarip, bu milletin ki muhtazır! Fakat sakın çekinmeyin yiyin, yutun hapır hapır... Yiyin efendiler yiyin bu han-ı iştiha sizin, Doyunca, tıksırınca çatlayıncaya kadar yiyin! Efendiler pek açsınız bu çehrenizde bellidir Yiyin yemezseniz bugün yarın kalırmı kimbilir? Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin

Yorumu oyla      162      90  
DEMOKRAT 22 Ağustos 2011 Pazartesi 11:36

Bundan sonra Yapılması Gereken,BUCA MAR"a Giden Bu Paranın Nerelere ve Kimlere Aktarılacağının Takibinin Yapılmasıdır.Şayet İndira Gandi Olayları Var ise Muhakkak Biryerlerde Açık Vereceklerdir.

Yorumu oyla      156      83  
MURAT IŞIK 22 Ağustos 2011 Pazartesi 11:11

BURADA MECLİS ZATEN SERMAYE ARTTIRIMINA KARAR VERMİŞTİR. FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAPILACAK KAYNAK AKTARIMINI UYGUN BULMAMIŞTIR. BAŞKANLIKTA AYNI FONSİYONEL SINIFLANDIRMA İÇİNDE YER ALAN DİĞER MÜDÜRLÜKLERDEN ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜNE AKTARMA YAPARAK MECLİSİN ALDIĞI SERMAYE ARTTIRIM KARARINI UYGULAMAKTADIR. BU 5393 SAYILI YASANIN ENCÜMENE VERDİĞİ YETKİ ÇERÇEVESİNDE YASAL YETKİLERİN KULLANILMASIDIR. MECLİSİN YOK SAYILMASI DEĞİLDİR. ÇÜNKÜ ORTADA SERMAYE ARTTIRIMI İLE İLGİLİ MECLİS KARARI VARDIR.

Yorumu oyla      224      157  
MURAT IŞIK 22 Ağustos 2011 Pazartesi 11:07

BUCAMARIN SERMAYE ARTTIRIMI 03/06/20011 TARİH 96 SAYILI KARARLA BUCA MECLİSİNCE KABUL EDİLMİŞTİR. FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖZEL KALEM MÜD. YAPILACAK KAYNAK AKTARIMI 04/07/2011 TARİHLİ MECLİSTE KABUL EDİLMEMİŞTİR. KAYNAK AKTARIMI YAPILACAK MÜDÜRLÜKLER AYRI FONKSİYONEL SINIFLANDIRMAYA GİRDİĞİNDEN VE BU TÜR AKTARMALARDA YETKİ MECLİSTE OLDUĞUNDAN BU ÖNERGE MECLİSE GELMİŞTİR. ŞU AN ENCÜMENİN YAPTIĞI AKTARMA AYNI FONKSİYONEL SINIFLANDIRMAYA DAHİL OLAN MÜDÜRLÜKLER ARASINDADIR. BUYETKİDE ENCÜMENE AİTTİR

Yorumu oyla      227      156  
Ali Osman 22 Ağustos 2011 Pazartesi 11:05

Sn.Meclis üyeleri artık yanlışı bırakın.Başkanınızla beraber hareket edin.Bu gemi batarsa sizde batarsınız.Muhalefeti bırakın.Çalışmaya bakın.Biz Başkanımıza güveniyoruz.Sizlerde güvenin ve birlikte çalışın.Bucanın artık muhalefetle ismi duyulmasın.Bütün güzellikler Bucanın ve Bucada yaşayanların olsun.Buca bunu hakediyor.

Yorumu oyla      61      161  
barış koç 22 Ağustos 2011 Pazartesi 10:32

bazen sükut ikrar dan gelir.sözün bittiği an yani.ama yine de bir çift söz de muhalif meclis üyelerine.evet,buca'da doğrular için mücadele ediyorsunuz,tamam ama buca toplumu belediyeyi bir bütün olarak görüyor.2014'te hepiniz aynı geminin içinde olacaksınız.içinizde gelecek beklentisi olan bir yığın arkadaş olabilir.toplum şu doğru bu yanlış demeden belediyeyi bir bütün olarak değerlendirecek.naçizane önerim ,yanlışa karşı "bağımsız" olmanızdır.öyle anlaşılıyor ki 2014 e kadar bu gemi yürümez..

Yorumu oyla      141      49  
bunlar nasıl başkan 22 Ağustos 2011 Pazartesi 10:13

her halde ellerinin aldında nasıl hülle yapılır adlı bir el kitapcıkları olmalı.yasaların açıklarını sonuna kadar bilen ve bunları acımasızca kullanan bu başkanlardan nasıl adalet ve hizmet bekliyebilirimki.

Yorumu oyla      165      92