YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen 1 yorum var.
ezgi yılmaz 4 Mayıs 2011 Çarşamba 10:43

sayın başkanım her zaman her yerde her daim yanınızdayız seçim zamanı yapılan bu komple çok seviyesizce

Yorumu oyla      12      5  
Erdi 4 Mayıs 2011 Çarşamba 09:02

Burs paralarında da yolsuzluk olduğu zaan hesabını verdin mi ki şimdi de timsah gözyaşları döküyorsunuz hesabını verecekmişler..... Serhat Balcı kardeşim de iyice abartmışsın sana bakınca anadoluyu görüyoruz demişsin anadoludaki köyleri görüyorsun galiba :D

Yorumu oyla      11      6  
4 Mayıs 2011 Çarşamba 04:45

Bir arkadaş adana Belediyesi'nin Başkanı 'nı örnek vermiş. ama ismi yanlış yazmış. Adana Büyükşehir Belediyesi'^nin yolsuzlukla suçlana belediye başkanı Aytaç Durak'tır. Senin yazdığın Cevat Durak Karşıyaka Belediyes Başkanı'dır. İlk önce araştırmadan direk kafadan atmayla yazmamayı öğrenin. Aytaç Durak'a gelince. Kendisi yargılandığı davalardan bir bir aklanıyor. Senin savunduğun AKP'nin Kayseri, Elazığ, Ankara ve Malatya belediye başkanları yargılandı mı ? Cumhurbaşkanı yargıyı etkilemedimi bizzat ? gurbetçilerin paralarını hortumluyan holding ve Deniz Fener'lerine ne oldu ? Kopya skandalına çözüm buldular mı ? Geçin bu yargıya müdahele laflarını. MHP'li ve CHP'li olursa hemen suçlu olur. Ama AKP'li olursa zinhar günahsız.

Yorumu oyla      15      5  
4 Mayıs 2011 Çarşamba 01:00

Amaçları nedir anlamıyorum bırakın izmirin peşiniii alamazsınız alamıyacaksınız syn akp liler

Yorumu oyla      14      5  
mustafa ÖZMEN 4 Mayıs 2011 Çarşamba 00:34

DÜRÜST VE ONURLU İNSANLAR OLARAK OLUP BİTENLERİ SEYRETMEYELİM.SİNSİCE UYGULANAN PLANLARI BOZALIM.

Yorumu oyla      12      5  
ruhi 3 Mayıs 2011 Salı 23:47

evet AZİZ KOCAOĞLUnun açıklamaları biz İZMİRlileri (tatmin) etti...

Yorumu oyla      18      5  
Bilge Hanoğlu 3 Mayıs 2011 Salı 22:42

Aziz Bey, şimdi eksikleri gediikleri giderme zamanı. Belediye bürokrasisindeki yaraları sarın lütfen. Metroyu bitirin, Teleferik'i canlandırın. İzmir sizi saygıyla ansın. AKP iktidarının yaptıklarını umursamıyoruz.

Yorumu oyla      17      5  
uğur 3 Mayıs 2011 Salı 22:39

İzmirin dürüst başkanı biz senin ne kadar fedakar olduğunu biliyoruz bunun için hiç kendini yorma bu rezilliği yapanlar kazdıkları kuyuya kendileri düşecekler.TÜM CHPLİ BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN YANINDAYIZ 7/24

Yorumu oyla      16      6  
ALİ KEMAL ELİTAŞ 3 Mayıs 2011 Salı 22:33

BİR SÖZ VAR ....SEN DOĞRU DUR EĞRİ BELASINI BULUR... DİYE ....EĞRİNİN BELAYI BULACAĞI GÜN YAKINDIR..... DOĞRU DUVAR YIKILMAZ.

Yorumu oyla      14      6  
İzmir'e Yazık.. 3 Mayıs 2011 Salı 16:52

Öncelikle şu an yargı kovuşturma ve yargı sürecinde bir olay hakkında yorum yapıyor herkes. Bunu batan söyleyeyim. Aziz Kocaoğlu da yanlış yapıyor bence. Yargıya müdahale edilmemeli. Tamam, "Hesabını bana sorun" demek güzel de, ya bürokratlar gerçekten de suçlu çıkarsa? Ya yolsuzluk(lar) varsa? O zaman ne denecek çok merak ediyorum. Bir de asfalt diyorlar ya, en çok ona gülüyorum. Ne asfaltı? Ne zamandan beri yamalar asfalt kabul edilir oldu? Köy yollarını geçtim, şehrin içinde yollar köstebek yuvası gibi. Bakımsızlıktan geçilmiyor. Varsa yoksa kaldırım, çim, park, bahçe. Ama trafik felç. Bir de Kadifekale diyorlar,kamulaştırma diyorlar, şöyle başardık, böyle yaptık diyorlar ya, tüylerim diken diken oluyor. Hiç kimse Kadifekale demesin bana, yıllarca ne çektiğimizi bir biz biliriz.

Yorumu oyla      17      29  
ULAŞ GÜNEN 3 Mayıs 2011 Salı 16:23

Sayın; SERHAB BALCI abimin yazdıklarına en içten samimiyetimle katılıyorum. yüregine sağlık serhan abi bencede Sayın; Bşkn. AZİZ KOCAOĞLU Türkiyede belediyecilik anlayışına yeni soluk getirmiş ama kişiliği ile ama dürüstlüğü ile önce halkına örnek olmuş bir liderdir. maaşını öğrencilere burs olarak dağıtan bir tane başkan daha gösteremezler türkiyede. kendine ait aracı ile izelmanın otoparkına geliğinde otopark ücretini ödeyen birisidir Aziz Başkan bir tane örneği varmıdır acaba. Aziz başkan rantı pazarlamayan, halkı azarlamayan, adam gibi adam adam gibi BAŞKAN dır.kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın.

Yorumu oyla      31      9  
Işık Dikicigil 3 Mayıs 2011 Salı 15:58

AKP BU KADAR KIYAĞI İSTESE YAPAMAZDI . LAKİN VATANDAŞLARIN ADALETE OLAN GÜVENLERİ SARSILMIŞTIR.

Yorumu oyla      29      9  
NGD 3 Mayıs 2011 Salı 15:44

BEN AZİZ KOCAOĞLU'NA VE YÜZDE YÜZ DÜRÜST OLDUĞUNA YÜREKTEN İNANIYORUM.BU YAKALAŞAN GENEL SEÇİMDE OY DEVŞİRME HESAPLARIDIR.AYNI OYUN MHP'YE DE OYNANIYOR.BU OYUN BİR BUMERANG GİBİ AKEPE'YE GERİ DÖNECEKTİR.KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN..NE DİYORDU BİR CAMDAN OKUMA KONUŞMASINDA SAYIN BAŞBAKAN"MEN DAKKA DUKKA"EVET..SAYIN BAŞBAKAN BEN DE SİZE SÖYLÜYORUM..MEN DAKKA DUKKA..

Yorumu oyla      38      11  
ferda dingil 3 Mayıs 2011 Salı 15:38

sayın aziz başkanım senin dürüstlüğünden hiç şüpemiz yok sonuna kadar arkandayız. akp kayseri.istanbul .ankara belediyelerine baksınlar yolsuzluk varsa orda kılıçdaroğlu dosyalarla gösterdi oraları incelesinler.

Yorumu oyla      40      10  
ahmet tok 3 Mayıs 2011 Salı 15:21

2009yerel seçimdeki pisliklere başladı chp. sömürü dürüst başkan imajı. hee kadrosunda bir tane dürüst bürokrat.devlet yedirmez kimse detaylı araştırmadan kimseyi gözaltına almaz adanada aynı hortlamştı ne oldu cevat durak adananın anasını ağlatttı meark etmeyin izmirdeki hırsızlarada ortaya çıkacak

Yorumu oyla      18      33  
Serhan Balcı 3 Mayıs 2011 Salı 15:17

AZİZ KOCAOĞLU KİMDİR : Aziz Kocaoğlu; Belediyeden aldığı maaşın tamamını fakir öğrencilere burs olarak veren, Aziz Kocaoğlu, Başkanlık makamının tüm harcamalarını, Yurt içi seyahatlerindeki ulaşım ve konaklama masraflarını kendi cebinden karşılayan, Aziz Kocaoğlu; yazlığına makam aracı ile değil, kendi özel aracı ya da minübüs kullanarak giden, Aziz Kocaoğlu; Belediyeye ait Metroya ve otobüse binerken kentkart kullanan, Aziz Kocaoğlu; Belediye Hastanesine gittiğinde numara alarak kuyruk bekleyip muayene olan Ve Aziz Kocaoğlu 2004 yılında Belediye Başkanı olduğundan bu yana mal varlığında önemli derecede eksilme olan onurlu, erdemli, faziletli, dürüst bir insandır. O böyle bir insandır. Ona yetim hakkı yedi diyen, ona yolsuzluk yaptı diyenler bunları düşünsünler. Onun 63 yıllık yaşamında boğazından haram lokma geçmemiştir. Ona inanıyoruz. Ona güveniyoruz.

Yorumu oyla      56      12  
Serhan Balcı 3 Mayıs 2011 Salı 14:47

Eski dilde Belediye Başkanlarının adı şehremini idi. Aziz Kocaoğlu'da emin insandır, dürüst insandır, namuslu insandır... Sayın KOCAOĞLU; sana baktıkça Anadolu’yu görüyoruz.. Güneşin doğuşunu görüyoruz.. Sen bizim cesaret ve yaşam umudumuzsun… Halkın adamı! Haklının adamı… seninle gurur duyuyoruz. Düzenbazların oyununu sen bozacaksın, Çin yapımı ampulü seninle söndüreceğiz, Yüreğini ve yüreğimizi ortaya koyduk … Sevgili İzmirliler hepimiz bir olalım ve o su gibi AZİZ insana AZİZ KOCAOĞLU'na destek olalım.Sevgiler, saygılar sunuyorum...

Yorumu oyla      44      12  
Haydar Karayünlü 3 Mayıs 2011 Salı 14:35

Kusur aratmak değil yaptıkları, seni yüceltmek Sayın Kocaoğlu...Kayseri Belediyesi başta olmak üzere veremedikleri hesabın rövansı için çırpınmak aslında... Amo olmadı, olmayacakta. Gavur İzmir denilerek %70 e çıkarılan oy, bu davranışlar ile tavan yapara; size ve partimize oy olarak dönecektir. Buna inanıyorum.

Yorumu oyla      46      12  
hasan durmaz 3 Mayıs 2011 Salı 14:35

sayın aziz kocaoğlu izmir için demokrasi için taşeronu bitirmek için izmir idael başkan

Yorumu oyla      43      10