YORUMLAR
Toplam 25 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Dağ ve Fare 18 Nisan 2014 Cuma 14:28

İzmir'linin haklı olarak bu dönem hizmet kalitesi bakımından beklentisi çok yükseldi. Hizmet kalitesini kadrolar yükseltecek, sayın Aziz KOCAOĞLU Belediyenin nitelkli Personelinden on kişiyi tanımaz. Mühemdisi, işletmeciyi, Mimarı tanımaz. Çevresindeki on bürokrat personelini tanımasına hiç bir zaman fırsat vermediler. Çünkü nitelikli personeli tanıma fırasatı olsaydı, Bürokratlarını kesin kovacaktır. Onlar da kovulmalarını geciktirmek için sadece süslü laflarla işi götürmeye çalışıyorlar. O nedenle İzmir halkının beklentisi dağ fare doğurdu dedirtebilir.

Yorumu oyla      21      5  
İZMİR'Lİ 17 Nisan 2014 Perşembe 16:07

Hanzade hanım dilinize sağlık çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Kordon un süper yeni düzenlemesine baktık ve şaştım.Allah aşkına çim yenileme dışında ne var göremedim.Bu sahile neden hiç ağaç dikmez bu belediye anlayamıyorum.Diğer kent sahilleri yemyeşil ağaç dolu,bizim ki çöl sahili.Yoksa ağaç dikimine birilerimi izin vermiyor???Bir de altınyol,konak ve karşıyaka çarşı karayolu tamamen yeraltına alınıp iç kesim deniz ile buluşmadığı sürece ekilen çimler sadece oyalanmadır.Ne olur yazın niye sahile ağaç Dİ-KİL-Mİ-YOR.lÜTFEN GÜNDEME GETİRİN ALLAH AŞKINA...

Yorumu oyla      15      6  
nurettin 15 Nisan 2014 Salı 11:26

Bu başkanla İzmir'de bişi olmaz. Kordonun dolgu alanında Vasıf Çınar ve Gül sokağın kordona varış noktaları her yağmur sonrası bataklık oluyor. Bugün olduğu gibi hergün orada sağa sola bakan belediye çalışanları hiç bir şey yapmadıkları gibi bu bataklıktanda rahatsız olmuyor. Sizin yzanızdan sonra pasaport turu yapan başkana anlatmaya çalıştım ama dinleyen kim. Hem birşey bilmez hem ahkam keser durumda.

Yorumu oyla      25      10  
ado 15 Nisan 2014 Salı 08:38

sayın yazar izmirin görülen yüzü bu malasef hadi izmirliyi denizle buluşturacaksa belediye kapatsın araç tırafiğini pasaport konak pier arası daha görülmeyen buca karabağlar bornovanın birçoğu gibi yerler var sorunlu yazın izmir medyasıda yazsın ki sesimiz daha gür çıksın

Yorumu oyla      23      9  
ertugrul 15 Nisan 2014 Salı 07:12

Kocaoğlu..nun elinde balyoz varsa kesin sapı yoktur...bu da benden flaş haber...partili olmasam asla AZİZ ve EKİBİ..ne ki zaten böyle bi şey de yok oy varmazdım..

Yorumu oyla      25      11  
Zafer 14 Nisan 2014 Pazartesi 21:28

Benim anlamadigim sey su; bu sehrin basi Aziz Kocaoglu degil mi? Bu rezaletlerin.zaten farkinda olmasi ve onlemesi gereken o degil mi? Bu daire baskanlarini oraya koyan o degil mi? Hayir ben mi sectim bu adamlari bu goreve? O zaman neyin tesekkur telefonu, neyin aci dolu kararli ses tonu? Yahu biz siradan vatandas yapilirken gorduk isin ne kadar kotu oldugunu, Aziz Bey 100 metre arkasindaki isi gorememis mi? Adam gibi is yapacak adamlari neden koymamis oraya 10 yildir? Paralari sactiktan sobra bir daha kir bir daha yap bu mudur? Ha bir de Bornova'da rekreasyon alani yaparken vatandasin arazisine dalip belediyeyi 80 milyon lira zarara ugratan harita muhendisleri ne oldu??

Yorumu oyla      28      8  
İzmir aşığı 14 Nisan 2014 Pazartesi 20:40

İzmirin en büyük sorunu denetimsizlik ,oto kontrol sıfır daire başkanları müdürler devamlı belediyede oturursa hangi iştenhayır gelir

Yorumu oyla      39      7  
izmir 14 Nisan 2014 Pazartesi 20:14

Biz Poligon da ağzımızın paYını aldık.HATAY CADDESİNDE BİTİRİLEMEYEN METRO VE BERBAT KALDIRIMLAR,DARALAN YOLLAR.O YÜZDEN KOCAOĞLU NE DERSE DENİZ İZMİR HALKINI İNANDIRAMIYOR.

Yorumu oyla      33      11  
14 Nisan 2014 Pazartesi 18:52

kaldırım üstünde bulunan iskele babaları sanal düzenleme resimlerinde yoktu. belli ki sökülmesi düşünülmüş... ama yerlerinde duruyor.işin hak edişinde iskele babalarının sokum işi kaleminin ödenip ödenmediğini öğrensek diyorum...

Yorumu oyla      24      10  
14 Nisan 2014 Pazartesi 18:18

adamlardaki savunmaya bak : "beklenti çok yüksek tutuldu." yahu kardeşim siz 100 mimar çizdi, müthiş proje, sahilleri baştan yaratıyoruz demediniz mi? 100 mimarlık ne projesi? yapacağınız bir bisiklet yolu, kaldırım taşı döşemek ama onu da doğru düzgün yapamadınız.bisiklet yollarını keçeli kalemle mi boyadınız?

Yorumu oyla      35      12  
14 Nisan 2014 Pazartesi 18:10

arkadaşlar şaka gibi yorumlar yapmayın.projenin tamamı 2,5 milyon, sadece pasaport değil.pasaport meydanı da olmamış ama düzeltilebilir, tabi bir kaç kişinin canı yanar.

Yorumu oyla      22      10  
Lombak 14 Nisan 2014 Pazartesi 17:51

15 Mayıs'taki mahkeme hele bir geçsin... Sonra Akdeniz akademisinin teorik düzleminde ilerlersiniz. Sonra goy goya devam. Ne de olsa geçmişte yapmadıkları gelecekte yapmayacaklarının garantisi. 22 ilçe Aziz'in "hazır ol"unda olsa da bir şey değişmez.

Yorumu oyla      28      12  
14 Nisan 2014 Pazartesi 17:17

Bu projeleri halka sorarak oluştursalar...Nasıl bir kentte yaşamak istediğimizi hiç mi akıl etmezler?

Yorumu oyla      23      9  
14 Nisan 2014 Pazartesi 17:11

Ah Alsancaklı ah, sen önce Fuarı otopark yapalım dersin yine..

Yorumu oyla      20      6  
14 Nisan 2014 Pazartesi 16:10

Alsancak'da oturuyorum.Deniz'den vazgeçtim. Fuar'daki binaları yıkıp, %10 u kadar bir kısmına yüzme havuzu, spor alanı v.s. yapsalar.Kalanı yeşil bırakılsa.İnanın bana hayal etmesi bile müthiş güzel.

Yorumu oyla      25      7  
işin iki yönü var 14 Nisan 2014 Pazartesi 16:09

Yazdığınız son paragraf var ya, müteahhit ve kontrol ile ilgili kısım; sonuna kadar katılıyorum ve Aziz başkanın bunu işini yapmayanın yanına bırakacağını hiç sanmıyorum.

Yorumu oyla      27      10  
Turdal Şentürk 14 Nisan 2014 Pazartesi 16:04

Hanzade hanım,Kordon ile ilgili yazılarınız için teşekkür ederim.Dilerim etkisi düşündüğümüzden iyi olur.Ben 35 yıldır İnönü Caddesinde Göztepe Metro İstasyonu meydanında oturuyorum.Göztepe İstasyonu çok güzel oldu.İlahiyat Fak.tarafındaki iki giriş çıkış çok güzel,ışıklandırması harika oldu.Ama ters tarafta Konak tarafında kalan kısım 88 sokak girişi çok karanlık.Işıklandırması yeterli değil.Park henüz düzenlenmedi.Sanırım daha bekleriz.Ayrıca Eşrefpaşa Pazarı girişinde ve karşısındaki iki boş alan neden düzenlenmez.Buraları depo mu? Oysa buraları İzmir'in kalabalık yerleri.Yeşil alan olsalar güzel görünmez mi? Bunları dile getirirseniz sevinirim.Saygılarımla,

Yorumu oyla      18      6  
KRAL ÇIPLAK 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:52

Breh breh breh Sen kalk seçim öncesi dostlar çalışıyor, aziz bey iş yapıyor görsün diye etrafı kır dök, sonra da olmamış ayakları. Yok öyle yağma. o 2,5 trilyonu kim gömdü ise oraya çıksın hesap versin. Öyle bir projeyi Aziz Bey yapamaz, yaptıramaz, tıpkı metrodaki gibi eline yüzüne bulaştırır, bulaştırmış bile. Şimdi de balyoz vurup bir 2,5 trilyon daha gömecek ha. Ah İzmir Ah. Şimdi kendim ettim kendim buldum şarkısını mırılda da göreyim seni. Ha şunu da ekliyeyim. Kimse bu beceriksiz yönetimi aklamaya kalkmasın. Ekibi başarısızsa başkan da beceriksizdir. Bu böyle biline

Yorumu oyla      30      14  
Süleyman Alasya 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:47

İzsmir yıllardır denizi kullanmıyor. Çocukluğumda Güzelyalı'dan denize girerdik. Karataş ve karantinada onlarca sahil gazinosu vardı. Alsancak vapur istelesi bile gazinoydu. Şimdi deniz kenarında bir çay içmek istesem, rahmetli Piriştina'nın yaptırdığı seyir terasına gidiyorum. Yoksa denizin dibinde bir şey içebileceğim başka yer var da ben mi bilmiyorum?

Yorumu oyla      24      5  
Erkan 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:42

Bu işi özel sektörde yaptıran müdürü 5 dakika o koltukta tutmazlar. Belediyede iş yapmayan gönderilsin, izmirlinin parası da kendisi de çok kıymetli.

Yorumu oyla      28      5  
Sayın Kocaoğluna 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:37

Lütfen ekibinizi yeniden dizayn edin ve çalışmayanı, başarısız olanı kesinlikle yanınızda tutmayın. İzmir Eskişehir gibi CHP yönetiminin vitrini olmalıdır. CHP iktidar olacaksa izmirde başarılı olmalı ve izmir bir Barcelona olabilmelidir. Bunu yapacak çalışkan, başarılı ekibi kurmalısınız.

Yorumu oyla      30      5  
ufuk Keskin 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:34

hanzade hanıma teşekkürler Aziz Başkanıma sevgiler Aziz Başkanın yanındayız destekliyoruz ve inanıyoruz

Yorumu oyla      22      13  
Ben 14 Nisan 2014 Pazartesi 15:07

İyimser bir yazı :)

Yorumu oyla      22      6  
çalışan belediye 14 Nisan 2014 Pazartesi 14:35

Hanzade hanım, konuyu gündeme getirdiğiniz için çok teşekkürler. Muhtemelen İzmir ayıplı ve çirkin bir imalattan kurtulacak. Eğer müteahhit firma işi düzeltmekten imtina ederse Büyükşehir'in derhal firma hakkında yasasklılık işlemi uygulaması ve teminatını gelir kaydetmesi gerekir ki diğer firmalara da örnek olsun. Bir çağrım da Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a olacak. Sema hanım, Sayın Hakan Tartan zamanında yenilenin "Sevgi Yolu" İzmir'in en gösterişli ve sevimli yeri haline geldi.Ancak Karaca Otelinin olduğu bölgede özellikle restoranlar, yemek atıklarını kaldırımda bulunan çöp poşeti içerisine boşaltmışlar. Bu nedenle kaldırımlar vıcık,vıcık yağ içerisinde kalmış. Sizden ricam; 2 temizlik elemanı 1 kg'lık bulaşık deterjanı ve 1-2 adet tahta fırçası ile söz edilen yeri temizletmeniz. İsterseniz söz edilen bölgeyi görebilirsiniz.Bu görüntüler İzmir'imize hiç yakışmıyor. İlgi göstereceğinizi umarak saygılar sunarım.

Yorumu oyla      22      5  
Kadir 14 Nisan 2014 Pazartesi 14:30

Hadi bakalım bu yazıyı not ettik.

Yorumu oyla      18      5