YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ecz Hatice Şengün 6 Temmuz 2021 Salı 13:36

Tüm çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sizin gibi insanlara memleketimizin çok ihtiyacı var. Bir meslektaş olarak sizinle gurur duydum. Yolunuz ve zihniniz açık olsun. Serbest eczane çalışanları için de projeleriniz var mı merak ediyorum.

Yorumu oyla      2      3  
Emin bodur 5 Temmuz 2021 Pazartesi 22:05

Enver bey tüm çalışmalarınız ve çabalarınız için tebrik ve teşekkür ederiz saygılar

Yorumu oyla      2      3  
Fidan Cabar 1 Temmuz 2021 Perşembe 21:23

Sevgili meslektaşım çalışmalarınız gurur verici tekrar sizi bize tanıtan sevgili İhsan hanıma teşekkürler ederim

Yorumu oyla      2      3  
Recep Küçükbayraktar 1 Temmuz 2021 Perşembe 17:31

Başarılar.Tebrikler.

Yorumu oyla      2      3  
Mehmet Bardakcı 1 Temmuz 2021 Perşembe 14:43

Çok değerli sanayici, eğitimci, girişimci, cumhuriyet aşığı, Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı Enver bey ağbimizi İZKA projesi çalışmaları vesilesiyle tanıma fırsatı buldum, iyiki tanışmışız, kendisi her yönüyle dolu ve bu yüklü bilgi ve becerileri topluma verme, bilgilendirme sevdalısı, nedir bu proje ;Meslek liselerinin önemi konusunda farkındalık yaratmak, Meslek Lisesi kökenli girişimcilerin İzmir iş dünyası içerisindeki yerlerini kamuoyu ile paylaşarak Meslek lisesi algısını olumlu yönde geliştirmek amacıyla, İzmir in en köklü mesleki eğitim kurumları ile iş birliği yaparak gelecek nesillere faydalı olmak. Değerli ağbimizin sanayi ile iç içe olması tabiki tecrübe ve bilgi birikimi vurgulayarak "Güçlü ekonomi güçlü sanayi ile olur, güçlü sanayi de üretimin her alanını bilen, eli anahtar tutan, mühendis, tekniker ve teknisyenler ile olur" felsefesi ile hareket eden değerli ağbimizi teknik öğretmen ve eğitimci olarak tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.

Yorumu oyla      2      3  
Enver Olgunsoy 29 Haziran 2021 Salı 17:18

Röportaj icin sn.Özbelge Özduran a tesekkur ediyorum..Bir düzeltme icin yazmak istedim..Daha önce başka bir platformda da ifade etmistim, o nedenle olsa gerek ,Konak taki en eski devlet hastanemizin duvarinda yadigar kaldigini doyledigim MEMLEKET SAGLIK HASTANE MÜZESI yazisi maalesef kaldirilmis.Dün o civardan gecerken gormedim..Binanin yeni sahipleri o yaziyi bile çok görmusler..Ancak röportajımda da ifade ettigim gibi O BINA BIR GÜN MUTLAKA EGE BOLGEMIZ SAGLIK MÜZESI olacaktir buna inancim tamdir..

Yorumu oyla      2      3  
İsa Durmax 27 Haziran 2021 Pazar 17:26

İnsan olarak bizlerin yaşadığımız toplumu daha ileriye taşımak gibi bir sorumluluğumuz vardır. Enver Bey, iş hayatı ve sosyal faaliyetleri ile bu konuda örnek bir sanayicimizdir. Dolu dolu bir yaşam! Kutluyorum

Yorumu oyla      2      3  
Serap Koca 27 Haziran 2021 Pazar 14:03

İzmir’imize dolayısıyla ülkemize,insanlığa verdiği emek koyduğu katkılar,yaşattığı güzellikler için değerli Enver Olgunsoy’u kutluyorum.Eşi değerli Reyhan Olgunsoy’u gerek eşine desteği,gerek kendi sosyal çalışmaları İçin Kutluyorum.Yazarımız sevgili arkadaşım İhsan her zaman ki gibi çok değerli bir ropördaj gerçekleştşrmiş,emeğine yüreğine sağlık.

Yorumu oyla      2      3  
Tunç Üçer 27 Haziran 2021 Pazar 11:58

Camiamızda böyle başarılı bir arkadaşımızın olması bizleri mutlu etti. Enver kardeşim seni içtenlikle kutlar selam ve sevgilerini iletirim.

Yorumu oyla      2      3  
Tülin Akbaylar Öktem 26 Haziran 2021 Cumartesi 19:03

Yaşamınız boyunca araştırma geliştirme ve eğitim için emek vermişsiniz…Halktan bir kişi olarak bu çabalarınızın ,çalışmalarınızın sonuçlarını görmeniz dileğimdir…Sizi ve eşinizi kutluyorum.

Yorumu oyla      2      3  
Şenol utku 26 Haziran 2021 Cumartesi 18:37

Hocam sizinle gurur duyuyoruz....

Yorumu oyla      2      3  
Ertuğrul Doğuç 26 Haziran 2021 Cumartesi 15:44

Devamı da güzel gelsin inşallah.

Yorumu oyla      2      3  
İpek özçelik 26 Haziran 2021 Cumartesi 15:09

Sevgili arkadaşım Enver beyle yaptığın röportaj çok verimli olmuş Enver beyin kazandırdıkları ve yaptığı işler taktiri şayan sana be kendisine çok teşekkür ederiz kalemine sağlık ??

Yorumu oyla      2      3  
Recep Küçükbayraktar 26 Haziran 2021 Cumartesi 14:45

Eline sağlık.

Yorumu oyla      2      3  
Ecz.M.ali manav 26 Haziran 2021 Cumartesi 11:05

Sevgili hocam Ulusumuza hayat veren Hyper yaratıcı gücünüze hayran kaldım.yeni öğrettiğiniz Eğitim+sa?lık+sanayi .kollarının Kamu ile özdestirmeniz beni etkiledi ulusumuz adına katkılarınızdan dolayı Şükranlarımı sunarım sevgiler.

Yorumu oyla      2      3