YORUMLAR
Toplam 24 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Hakan Erdemir 15 Temmuz 2019 Pazartesi 05:33

Sayın Başkanım Allah yolunuz açık etsin inşallah izmir büyük şehir belediyesi Ailesinin Ve izmirli hemşehri lerine verdiğin ve köylüye çifçiye hayvancılık| üreten bir Nesil yetiştirdin Allah yolunuz açık etsin inşallah saygılarım onur ve gurur duyuyorum saygilarimla

Yorumu oyla      4      5  
ışıl süalp özden 10 Haziran 2019 Pazartesi 16:40

Dürüst Başkan'a emekliliği hayırlı olsun

Yorumu oyla      4      5  
doğan işleyen 22 Mayıs 2019 Çarşamba 18:47

tebrik ederim çok güzel bir görüşme

Yorumu oyla      4      5  
ali 6 Mayıs 2019 Pazartesi 17:47

hizmet adamı.dürüst adam.

Yorumu oyla      4      5  
mami 4 Mayıs 2019 Cumartesi 12:18

yorumlara bakıyorumda ekseriyetle memnunlar.. Efsane demişler aziz başkan için. merhum Priştina içinde öyle şeyler söylenmişti. bu kadar efsanenin görev yaptığı izmir, acaba neden kalkınma fakiri.bende chp i aday ve başkanları destekliyorum. acaba doğrumu yapıyorum diye hep kuşkuluyum.

Yorumu oyla      5      5  
BABA 27 Nisan 2019 Cumartesi 23:45

pes yani izmire ne yaptı 15 sene bilen varsa yazsın ben hiçbir sey görmedim .varos yerlere ,orta direğin yasadıgı yere ne yaptı ben söyleyeyim hiç koca bir hiç .ohbee kurtulduk senden iyikide gitmişsin.15 sene nede zor gecti ..ha sakın unutmadan mümkünse gözüme gözükmesin hiç hayırla yad etmicem .

Yorumu oyla      5      6  
HAKAN YAVUZ 17 Nisan 2019 Çarşamba 09:36

AZİZ BAŞKANA BAKINCA İZMİR İÇİN 15 SENE CANSİPERANE ÇALIŞMIŞ ÖZVERİLİ, GÜVENİLİR BİRİNİ GÖRÜYORUM. HEP DE ÖYLE HATIRLAYACAĞIM. HAKKINI HELAL ET BAŞKANIM. İYİ Kİ SİZİ TANIMIŞIZ.

Yorumu oyla      4      6  
ahmet 13 Nisan 2019 Cumartesi 07:47

Aziz Başkan gerçek bir efsanedir.Belediyecilikte devrim yapmıştır.Şimdi bütün belediyeler tarıma destek vermeye başladı.

Yorumu oyla      5      7  
eng 13 Nisan 2019 Cumartesi 00:12

körfez projesi çok büyük bir tuzaktır, hiç bir bilimsel altlığı olmayan bazı kişiler koltukta kalmak üzere dostlar alışverişte görsün diye yapılmış bir projedir, aklı olan başkan o projeyi rafa kaldırır...

Yorumu oyla      5      5  
Mehmet TANRIÖVER 13 Nisan 2019 Cumartesi 00:07

CHP Aziz KOCAOĞLU,na Zaman Zaman Haksızlıklar yapmasına rağmen asla küsmedi Benim hiç hazmedemediğim bir haksızlık şöyle olmuştu Deniz BAYKAL,ın Genel Başkanlığı dönemiydi Rahmetli PRİŞTİNA,nın yarım kalan döneminin sonrasında Aziz bey Adaylığını ilan egmesine rağmen Deniz BAYKAL KOCAOĞLU,nun Adaylığını son ana kadar onaylamayarak Aziz beyi haketmediği halde fazlasıyla üzmüşlerdi bu son dönemdede aday yapılmamasının nedeni Aziz beyin kendi ikircikli kararı baştan aday olmadığını açıklayıp sonra aday olması hata idi herşeye rağmen kendisini seviyoruz sağlık ve esenlik diliyoruz.

Yorumu oyla      5      5  
Saraylın memurları 12 Nisan 2019 Cuma 23:41

Dışı siİ içi bizi yakar. İnş. Artık şekeri çıkınca yazlıkta olur ha bu arada yazlık komşularına allah yardım etsin memuru işçisi görüp azarlayıp küfürler ederse fena karışır ortalık.

Yorumu oyla      4      6  
sezarın hakkı sezara 12 Nisan 2019 Cuma 21:52

Aziz Kocaoğlu ne iyi nede kötü bir belediye başkanıydı. elinden geleni yaptı bu şehir için. haksız yere yargıladılar ayakta durdu. çalışanlarını hapse attılar ayakta durdu. paralı troller ile üstüne geldiler ayakta durdu! hani bakın sosyal medya da ve forumlarda bir tane izmir kokuyor diyen troll kaldımı? hepsi seçim sonrası oluşan büyük fark ile kesildi gitti. aziz başkanın hakkını çok yediler. önüne koyulan tüm engellere ragmen bir çok projeyi hayata geçirdi izmirde ve belediyeyi de neredeyse yok denecek kadar az bir borç ile devretti. ki nüfus oalrak izire en yakın şehir anakra 4.5 milyon izmir, ankaranın da 5.5 milyon nüfusu var. gelişmişlik farkında tabi anakra başkent olmanın avantajı iel biraz daha önce bir şehir ama anakra büyükşehir belediyesinin borcunu sanırım hepimiz biliyoruz? hatta tüm ulaşım projelerini ulaştırma bakanlıgı yapıyor ama ona ragmen 6-7milyar TL ile devredildi. izmir ise tüm ulaşım projelerini belediye yaptı. bu sebeple hangi parti taraftarı olursan ol. aziz başkana bir teşekur etmelisiniz !!!

Yorumu oyla      5      5  
Mehmet TANRIÖVER 12 Nisan 2019 Cuma 18:33

Sevgili Aziz Başkan İzmirin vefalı insanları sizi hep iyilikle yadedecek bundan kuşkunuz olmasın Sivil yaşamınızda hep sağlıkla kalın.

Yorumu oyla      5      6  
Eshot şoforu 12 Nisan 2019 Cuma 17:28

Son yapılan toplu iş sözleşmesinde yüzümüzü güldürdünüz fakat tek bisey var eshot şoförleri hep yanliz bırakıldı üvey evlat gibi hissediyoruz kendimizi Umarim yeni yönetimle birlikte izmirin en zor işini yapan bizlere sahip çıkılır.

Yorumu oyla      5      5  
Mister No 12 Nisan 2019 Cuma 17:00

En cok Bayindir nemalandi Kardesim. Daha 10 yil öncesine kadar esamesi okunmuyordu Bayindirin. Cepleri biraz para görünce havalandilar ve ihanet ettiler Kocaogluna. Sanirim Kocaogluda " hakkim haram olsun " diyordur.

Yorumu oyla      5      5  
KARABURUN 12 Nisan 2019 Cuma 16:46

Ne kadar güzel gülüyorsunuz,içten samimi,sevgi dolu.İnsanın yüreği yüzüne yansır derler hani öyle işte başkanım,yüzünüzde ki o güzel gülümseme hiç eksik olmasın...İyi ki vardınız ve iyi ki sizin gibi dürüst bir başkan yönetti İzmir'imizi.

Yorumu oyla      6      5  
Bucali 12 Nisan 2019 Cuma 16:44

Adamsın başkanım. Saygılarımla.

Yorumu oyla      6      5  
mücella kayrancılı 12 Nisan 2019 Cuma 16:34

Aziz beyin tek hatası iyi bir iletişim ekiibinin olmamasıdır. özellikle kent merkeziyle doğru iletişimi kuramadılar. efsane olması gereken başkan tu kaka oldu. tek sebebi iyi bir iletişim ekibi olamadı. halkla ilişkileri kırsalda kendi sağladı ve tuttu ancak kent merkezi başka bir yöntem gerekiyor. o yüzden sevilecek bir kişi kötü uğurlandı. benzer iletişimsizliği parti genel merkeziyle de yaşadı. bunda kendisinin de payı var elbette ama yanında görev alan o danışmanların bunu görüp müdahgale etmesi gerekiyor yapamadıklarını gördüklerinde de istifa ile cevap vermeleri gerekirdi. sırf makam için başkan ne derse ne yaparsa doğrudur ses etmeyelim anlayışı yanlışltır. görevlerini doğru yapmayan yapamayan bu kişiler nedeniyle kente büyük hizmetleri olan kişi, saygın bir başkan olarak görülmek yerine şekeri olan kavgacı bencil sermaye sever hale geldi. ne yazık ki

Yorumu oyla      5      5  
İzmir Aziz'dir Aziz kalacak 12 Nisan 2019 Cuma 16:17

Aziz başkanım sizi çok seviyoruz ,gönlümüzün başkanı sizsiniz. Verdiğiniz emeğe sonsuz teşekkürler.

Yorumu oyla      6      7  
Bornovalı 12 Nisan 2019 Cuma 13:16

Büyük Holdinglerin kısım müdürleri- genel müdürleri, yönetim kurulları üyeleri,başkanı, vs vs görev yaptıkları süre içinde şirket içinde ve dışında büyük saygı görürler. Hatta sevenleri de vardır. Ancak iş hayatları sona erince,sokakta karşılaştıkları kaldırım değiştirir. Politikacılarda da böyledir. İnanıyorum ki- Aziz bey'in nesli onu hep sevecek,saygısını esirgemeyecek.Ne mutlu.

Yorumu oyla      5      5  
Gönülden teşekkür 12 Nisan 2019 Cuma 11:50

CHP Bayındır ilçesinde belediye başkanlığı seçimini niye kazanamadı ? İzmir modelini Bayındır ilçesinde uygulanamadı mı ?

Yorumu oyla      4      6  
Işık Dikicigil 12 Nisan 2019 Cuma 11:06

ADAMSIN

Yorumu oyla      5      6  
Z.B 12 Nisan 2019 Cuma 10:31

Bu yazı ve resmin özeti: mevki, makam bunlar boş şeyler.Esas olan;buralardan ayrıldığın zaman sokakta yürürken,sana verilen bir selam ve bir içten tebessümdür. Bunun keyfini ve değerini hiçbir şeyle ölçemezsin.Hiç bir para ile satın alamazsın. Şu sıralar bunu yaşayan Sayın Aziz KOCAOĞLU bu anlamda da çok önemli bir örnektir. Özellikle Ankara'da bundan ders alması gereken o kadar çok kişi var ki, say say bitmez...

Yorumu oyla      6      5  
üzgün memur 12 Nisan 2019 Cuma 09:22

15 yıl çalıştığımız zaman surecinde maaş açısından bizleri hiç memnun etmediniz ama olsun benim İzmir'e kalıcı eser bırakan başkanlara her zaman saygım ve sevgim vardır. Benim için sız gerçek efsane başkansınız iyi ki sizinle çalışmışım.

Yorumu oyla      8      8