YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
tarık başdaş 9 Şubat 2019 Cumartesi 19:14

neval salih işgöen hastanesiyle halil ibrahim şenol,un ne alakası var çözemedim.

Yorumu oyla      5      5  
muhammet kara 13 Aralık 2018 Perşembe 11:46

Bende kitaplardaki komünizmi severim ama. uygulamalara gelince..??

Yorumu oyla      11      5  
Ostrovetsli 10 Aralık 2018 Pazartesi 09:14

eskisi yenisi farketmez ilçe başkanlarımdan memnunum ilçe örgütü ise bir yuva gibim.ilçe binasına gidiyom ağırlıyola ilgileniyola hepsi iyiler ama belediye başkanını göremiyom gelmiyo bizlerin sorunlarını dinlemiyo. bence ilçe başkanı belediye başkanından daha iyi

Yorumu oyla      11      6  
Sarnicli 8 Aralık 2018 Cumartesi 12:34

Ben dogdugumdan beri chp liyim oylede kalacak kirmizi karanfillerimizi elimize alip erdal inonunun arkasindan miting miting gezdirirdi annem babam o heyecanla buyudum ilce olarak bornovadan geldim yillardir orda oturduk orda evlendim esim gocmen olunca sarnica tasindik gaziemiri hic sevmezdim tutucu siğ bir halki koy tarzinda bir ilceydi benim icin ben sarnica tasindigimda halil baskan secildi cok sevindim yillar sonra sol yonetecek diye... kadrosunu inceledigimde yani personelini icime o zaman hic sinmedi dedigi gibi bir suru lise ilk ort mezunu mahalle kulturu vari kisiler yoneticiler bu tarz insanlarla ic ice oturdugum icin benim asla merhaba bile demiyecegim kisiler 1.donem uzak durdum 2.donem secildiginde halil baskanda bu kisileri tanimis oldu cunku o esiyle ailesiyle saygin duzgun insanlar cok sevindim ve ilce calismalarinda secimlerde hep calismak icin mucadele etmeye basladim gordumku orasi chp nin ilce calisma binasi degil dedikodu kazani halinde amac chp partimiz bir yere gelsin diye ugrasmak yerine belediye ile dusman olunmus insanlar taraf haline getirilmis bana oradan biri aynen su cumleyi soyledi "taraf olmayan bertaraf olur "dedi şok olmustum bizler zaten hep beraber tekiz ki kimin tarafi baskan bizden ilce bizim ben hic bir zaman ailemle dusman olmam cunku onlar benim ailemdir chp de benim ailem olduguna gore ilceden calismalardan ayagimi cektim o kaynayan kazanin icinde bulunmak benim kisiligime ters baskanimiz halil bey demis ki bu kisileri cukurdan aldim... mevkiye getirdi adam etti keske demeyi sevmem lakin bu kisiler cukurda kalmaliydilar kendi copluklerinde otup duracaklardi kimseyi kucuk gormuyorum asla haddim degil fakat iki lafi bir araya getiremeyen lise mezunu bile oldugu mechul olan belediyeciligin yanindan bile gecmemis kisilerin 14 15 senede mal varligini kat kat arttirmis kisilerin ortaya ciktiginda lutfen ilk once mal varliklarini bu kadar kisa zaman icinde nasil katladiklarinin hesabini vermeli belediyelerde calisanlarida ilcedekilerde adaylarda kim bu isin icinde varsa... bizler akepeye kizarken devleti yediler bititdiler derken ayni sini bizlerin yapmasini eshefle kiniyorum hakkimida helal etmiyorum benim 15 yilda bir evim ve kucuk bir arabam zorla olmusken bu insanlarin ortalarda ihale ihale kostuklarini kim kime peşkeş cekiyorsa hepsinin ortaya cikmasini cani gonulden istiyorum benim evimdeki corba zorla kaynarken bu kisilerin colugu cocugu luks icinde otellerde tatillerde gezerken kimse mumkunse camur atmasin donup baksin kendine ben hangi batakligin icindeyim diye bana hesap sorulmazmi diye herkes cikip mal varliginin hesabinu vermeli bu cumhurbaskani ilk evvela olmaliki altina kadar inmeli belediye baskanida meclis uyeside ili ilcesi herkes vermeli yeter artik bal tutan parmagini yalar mantigi vallahi kostur kostur idealler icin amacimiz icin sonuc ati alan uskudari geciyor bizler piyon olarak kaliyoruz cok yazik şeffaf temiz durust siyaset istiyorum cok seymi istiyorum acaba????

Yorumu oyla      10      5  
Levent Çelik. 8 Aralık 2018 Cumartesi 11:23

Özünü koruyan Halkçı Belediye Başkanını kutluyorum.Çevre dostu hayvan dostu insancıl güler yüzlü doğa sever özgür ve demokratik belediye anlayışını yaşama geçiriyor. Mustafa Kemal ilkelerinden ödün vermeden ileriye taşıyor. Diren Halil Halkın seninle. Onurlu mücadelenidestekliyoruz.

Yorumu oyla      10      6  
Cengiz Kuçhan 8 Aralık 2018 Cumartesi 06:15

Hakkaten Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek lazım. Doğru söze ne hacet. Özeleştiri ancak bu kadar güzel yapılır. Yolun açık olsun.

Yorumu oyla      11      6  
Gül parlak 7 Aralık 2018 Cuma 23:16

Sayın belediye başkanım gaziemirdeki heykelerden ciddi anlamda rahatsızlık duyuyorum özelliklede önder caddesindeki kadın heykeli ve gaziketteki şehit fotarafının yanındaki hac şekline benzeyen heykelden nedir bunlar bence çevre kirliliği ve israftır eğer benim bir kuruşum bunlara gidiyorsa helal etmiyorum 25 yıldır gaziemirde oturuyorum okula yakın birahaneler heryer nargileli kafeler sivrisinekler çıplak geldik kefenle gideceğiz yiyin için israf etmeyin.Heykelleri kaldırmanızı beklerken heykel yaptıracağınızı vaadediyorsunuz ne fayda sağlayacak çevre güzelleşeceğinimi sanıyorsunuz aksine çevreyi kirletiyor fayda yok taşlara para harcamayın canlılar aç.Hep dualarımda ülkeminde ilçeminde ALLAH c.c kanunlarıyla yani şeraatle yönetilmesidir RABBİM o günleri göstersin İNŞAALLAH.Camiye girerken bile ayakkablarımızı kilitliyoruz ama ozaman dükkanlarımızı bile açık bırakıp gideriz.Önder olmak çok sorumluluk ister ALLAH c.c yar ve yardımcımız olsun.RABBİM öteki tarafta hesabını veremeyeceğimiz makamları nasip etmesin AMİN.Asla size karşı muhalefet olsun diye yorum yapmadım sadece isteklerimi ve rahatsızlık duyduklarımı dile getirdim.SELAMLAR ALLAH c.c emanet olun.

Yorumu oyla      10      6  
Realist 7 Aralık 2018 Cuma 20:58

Bu kadar kışkırtıcı röportaja; ilçe yönetiminin seviyeyi korumak adına cevap vermemesi CHP''ye oy veren seçmen olarak bizi sevindirir.

Yorumu oyla      11      5  
ALİ ULVİ BOLEL 7 Aralık 2018 Cuma 20:46

GAZİEMİR DE YAŞIYORUM. BAŞKANDAN MEMNUNUZ. DAHA İYİLERİNİ DE YAPACAKTIR.

Yorumu oyla      12      7  
İrfan mavuk 7 Aralık 2018 Cuma 18:10

Ağzına sağlık,başarılarının devamını dilerim.

Yorumu oyla      12      7  
Örgütten 7 Aralık 2018 Cuma 18:08

Ben yıllarını bu partiye veren biri olarak şöyle diyorum Yıllarca yenildik ağlayan biz olduk Yillar sonra iki kere yuzumuzu güldüren bir belediye başkanı altı oklu bayrağı dikmiş Gaziemir i Gaziemir yapmış bir başkan Karşısında ki kim yine aynı partiye gönül vermiş ( sözde) eleştirip çamur atıyor karanliyor da ne geçecek eline durun ben soyleyim hiç birşey ÇÜNKÜ CHP SECİM KAYBETTİGİNDE AGLAYANLAR ARASİNDA ZATEN YOK TU

Yorumu oyla      12      6  
Izmirli 7 Aralık 2018 Cuma 17:12

H ibrahim başkanı severim ve lakin kim olursa olsun beldeleri Bask.ligi iki dönemden fazla olmamalı. Evet kim olursa olsun iki dönemden fazla olmamalı.

Yorumu oyla      11      8  
Doğuştan CHP'li 7 Aralık 2018 Cuma 16:36

Kişiliğinize saygım sonsuzdur Sayın Şenol ama hiç kimse Patrimizden üstün değildir. İlçe başkanımız ve İlçe örgütümüz Halkı temsil eder ve Halkın kendisidir. Bir bütünün parçası olamıyorsanız Bağımsız Belediye Başkan Adayı olun Sayın Şenol.

Yorumu oyla      13      6  
Ecem akkuş 7 Aralık 2018 Cuma 16:07

Bizim oğlan halil ibo her daim yanındayız asla yanlız yürümüyeceksin

Yorumu oyla      12      6  
Vatandas a cevap 7 Aralık 2018 Cuma 15:46

Imar barısı 31.12 2017 tarıhınden once yapılan yapılar ıcın gecerlı . Ayrıca cevre bakanlıgını ararsanız sıkayet merciinin ilçe belediyeleri oldugunu ögrenebilirsiniz.

Yorumu oyla      10      5  
Şenolu Sevenler 7 Aralık 2018 Cuma 15:43

İlçe örgütü düşünün, kendi içinden çıkardığı Belediye Başkanını istemiyor. Yazık! Halil Başkan biz yanındayız. Seçimdede canı gönülden çalışırız. Varsın İlçe örgütü seninle çalışmasın. Bizde İlçe Örgütüne gitmeyiz. Seninleyiz.

Yorumu oyla      12      5  
Varol ZENGİNOBUZ 7 Aralık 2018 Cuma 15:22

İftiranın kökeninde bilinçaltındaki intikam duygusu yatar. İftiracı kendisini inciteceğini umduğu suçlamaları, özellikleri, ithamları iftira attığı kişiye yakıştırır daha doğru bir tabirle yapıştırır (!) “çamur at izi kalsın” mantığıyla karalamaya çalışır. İftira atmak bir insanı incitmenin, onun inandırıcılığını ortadan kaldırmanın en sinsi ve çirkin yoludur. Üstelik atılan iftira bir ayna gibi kişinin bilinçaltını yansıtır. Bastırdığı duygularını, gizlediği suçlarını, günahlarını, hırslarını ve hayallerini yansıtır. Evet iftiralar hayalleri yansıtır çünkü bunlar karşıdaki insanı görmek istediğiniz şekilde tasvir eden asılsız suçlamalar başka bir deyişle hayallerdir....İNANDIĞIM YOLDA İNANDIĞIM KİŞİ İLE YÜRÜYORUM...HALİL BAŞKANLA HEDEF 2019...

Yorumu oyla      12      6  
İlhan Özgün 7 Aralık 2018 Cuma 15:13

Bu kadar net Gaziemir’i ve kendisini iyi anlatmış. Çalma çarpma Yok Belediyenin yapması gereken her şeyi yapıyor. Birileri nemalanamıyor diye çamur atarlarsa da o çamur başkana yapışmaz. İnsancıl ve yardımsever Başarılı bir başkandan daha neistenir ki? Bence yamuk insanlar onun da yamulmasını istiyorlar ancak onun ilkeleri var. Taviz vermez. Büyüksün Başkan biz vatandaş olarak arkandayız yine kazanacağız hemde %55 le.

Yorumu oyla      12      6  
ahmet sami 7 Aralık 2018 Cuma 14:44

Başkan kendini biraz abartmış Böyle nlattığı gibi ise zaten genel merkez kendini atayacaktır

Yorumu oyla      13      5  
VATANDAŞ 7 Aralık 2018 Cuma 14:09

DEVLET İMAR BARIŞI ÇIKARIYOR 8 HAZİRAN CUMA GÜNÜ AĞUSTOSTA MAİL ATMAN NORMAL O ZAMAN AMA YANLIŞ YERE ATMIŞSIN İMAR BARIŞINI BELEDİYE ÇIKARMADI AYDINLANIN BİRAZ

Yorumu oyla      10      5  
Abartılmış 7 Aralık 2018 Cuma 13:26

Sokak sokak biliyorsanız başkanım gelin beyazevlerde yeni yapılan kaçak katlara bakın. 8. Ayda maille şikayet ettigim yerle ilgili bile cevap gelmedi. Basvuru kodu 63527 inanmayan arasın belediyeyi sorsun. O sokakta daha 3. Bina daha kaçak yaptı katlarını ve oturmaya basladılar.

Yorumu oyla      11      5