YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ST 6 Şubat 2018 Salı 20:53

Çiğli merkezdeki ve yan yollardaki sıkışıklık giderilmeden Çiğli rahat nefes alamaz. Fazla düşünülmeden yapılan Çiğli Anadolu caddesi alt geçidi Çiğli'yi mahvetmiştir. Bunu en kısa zamanda düzeltecek tedbirler alınmalıdır. En kapsamlı çözüm itfaiye meydanı öncesinden başlamak üzere ana geçişi yer altına almaktır. Maltepe girişine alt geçit yapılacak dendi o da yapılmadı. Ayrıca istasyon altı yolu doğudan itfaiyenin oradan demiryolunu da geçerek üst geçitlerle Anadolu Caddesine bağlanmalıdır. Tabii bunları Büyükşehir Belediyesi yapmalı ama Çiğli Belediyesi de Çiğli halkı adına ısrarlı takipçisi olmalıdır.

Yorumu oyla      11      5  
Atila ASİL 18 Ocak 2018 Perşembe 21:19

Sayın başkanım bence bu dönem aday olma, zaten olsanda aday gösterilme şansın yok denecek kadar az görünüyor bunu ben kendi başıma söylemiyorum, CHP nin içinden gelenlerin tercümanı oluyorum.Çünkü seçim vaatlerinin hiç birisini gerçekleştiremedin,parti içinde toplayıcı kucaklayıcı olmaktan çok yandaş toplamaya gayret ettin bunda ne kadar başarılı olduğun son seçimlerde mahallenden delege seçilememen ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor,Çiğli halkı seni eli sıkı bir esnaf olarak tanıdı yine öyle kal blediyecilik sana göre değil hem artık sağlığına zaman ayırma zamanın geldi diye düşünüyorum

Yorumu oyla      11      5  
Kenan Çelik 16 Ocak 2018 Salı 14:23

Vallaha başkan çok güzel çalışıyor ama 15 yıllık bir çalışmamazlık örtüsü olduğundan kolay değil çiğlide bazı şeyler. Burada mantıklı eleştiri yapanlar eyvallah da çiğlide genelde en kötü eleştiriyi 2 kardeşi çalışıp 3. sü giremeyen. Oğlu çalışıp kızı giremeyen.reklam parası alamayıp kendini gazeteci sanan boş insanlardan yapılıyor. Zaten mantıklı eleştiri er geç çzöülüyor merak etmeyin. Bir daha ki dönem daha da güzel olacak...

Yorumu oyla      11      8  
16 Ocak 2018 Salı 09:18

Çiğli'de nerede vartolu varmış gösterin. Vartolu doğulu arıyorsanız Narlıdere'ye sahillere bakacaksınız. İbo bile Narlıdereye yerleşti kebap salonu açtı. Bilmeyende Çiğli'de vartolu var sanacak. Çiğli'de vartolu görürseniz tek tük nesli tükenen korumaya alınacak insan gibi korumaya alın.

Yorumu oyla      14      5  
16 Ocak 2018 Salı 09:15

Başkan, 2014teki aktarma sistemi uygulamasından sonra kuzeyin en büyük merkez semti yaklaşık 100bin nüfusu olan Egekent ulaşım darbesi yedi. Egekent, Çiğli'nin en modern projelerine sahip bir semt iken gecekondu mahalleleriyle (bir avuç güzeltepe) aynı sayıda otobüs kaldırılıyor. İzmirin ikinci Hatay semti denilen Egekent, yıllardır BornovaEvka3 metro projesinin yapılmasını dillendiriyor ama başkanlardan çıt yok. Gitmiş Palet restoranın orda fotoğraf çekimi yapmış. Neden gelmediniz Egekent'e? Çiğli'nin merkezi Egekent'tir, ataşehir değil. Sadece Egekent'ten günlük araç çıkışı binlerle ifade ediliyor. Siz toplu ulaşımı 342 Egekent Konak yapsanız ve BornovaEvka3 metrosunu inşa etseniz İzmirin anadolu caddesi, altınyol ve çevreyolu rahatlar. Nerede o akıl zeka? Gerçi Egekent'in giriş çıkış bulvarlarınıda sağlı sollu üç beş garip esnafın keyfine araç parkına terk ettiniz. Anadolu caddesi ise komple sağlı sollu kamyon parklarıyla engellenmiş durumda. Kısaca Belediye diye birşey yok. Hasan Arslan gibi vizyonsuz biri lazım değil. Egekent-BornovaEvka3 metrosu, Çiğli Vapur iskelesi, San Fransisco örneğindeki gibi Egekent tramvayı, Balçova Teleferiği gibi Egekent teleferiği ve trafiği keyfi parklarla engellenmemiş tek şeritten oluşmayan bulvarlarla Çiğli'den çıkış yollarını yapacak belediye başkanı istiyoruz. Boş boş gariban edebiyatı yapmayın. Çiğli'nin hızına yetişemiyorsunuz. Nerede işsiz varmış? İşsiz adamın Çiğli'de ne işi var?

Yorumu oyla      14      5  
Ertan 16 Ocak 2018 Salı 08:42

Çiğli ye ne kattı acaba sayın baskan çok merak ediyorum ben çiğlide yasayan biri olarak bunu göremiyorumda. Büyüksehir dısında çiğliye hiçbirsey yapılmadı.

Yorumu oyla      14      5  
şakacı 16 Ocak 2018 Salı 07:51

Şaka bu şaka başkan şaka yapıyor... Şayet şaka değilse ve tekrar aday gösterilirse bu aklımızla dalga geçmek olur.

Yorumu oyla      14      5  
Güzel adam 16 Ocak 2018 Salı 00:09

Sevgili Başkanım Çiğli zor bir yer. Borç batağında alınan belediye ancak böyle toparlayabilir. İkinci dönem daha büyük yatırımlar yaparsanız konuşanlar susmak zorunda kalır. Şantiye de değişim ve keskin kararlar alınırsa önce işçi ile değişim başlar ise iş yapan personel sorunu çözen personeller ile devam edilirse çöp,park,temizlik,moloz gibi şeylerde düzelir ve insanlar biraz olsun sıcak bakar ve eleştiri seviyesi düşer. İşçiler maaaş alıyor esnafın borçları btti tutumlu ve har vurup harman savurmayan bu anlayışınızı takdir ederiz. Dediğimiz gibi Çiğli zor bir yer suda yürüyeseniz dahi beğenmezler. Kadrolarınızı değiştirin iş bitiren ve örgütlü bireyler ile yola devam edin. Zamanla çoqu şey düzelecektir

Yorumu oyla      11      8  
Sevda 15 Ocak 2018 Pazartesi 23:27

Yorum yapanların her halde dünyadan haberi yok. Çöp tesisi iki avukatın dava etmesi sonucu bekliyor. Bu tesisi Büyükşehir belediyesi yapıyor. Kimse istemiyor yazan vatandaş kendi adına konuş başkanı destekliyorum. Hasan başkan eğitimli ve akıllı biri çok iyi işler yapacak ikinci dönemi çok daha iyi olacak.

Yorumu oyla      11      8  
ertan haslım 15 Ocak 2018 Pazartesi 22:23

BAŞKANIM EVKA5 TOKİ İLKÖRETİM OKULUNUN ORADAKİ PARK KIRIK DÖKÜK OKULDAN ÇIKAN COKUCKLARIMIZ OYNAYAMIYOR. DEFALARCA PERSONELLERİNİZE SÖYLEDİK. BAŞKAN YAPMIYOR DEDİLER. GERCEKTEN SİZİN İLE İLGİSİ VARMI?

Yorumu oyla      14      5  
Çiğliii 15 Ocak 2018 Pazartesi 21:20

Yorum yapan arkadaşın dikkatine ; Siz her halde Karşıyaka’da oturuyor , Çiğli ‘ de çalışıyorsunız !!! Yada biz uzayda yaşıyoruz. Çiğli ‘de Ne Çalışması yapılıyor ??? Hangi çalışmayı başarılı buluyorsunuz??? Çiğli’ye kazandırılan hizmetler nelerdir ??? Tek tek yazında bizde bilgilenelim lütfen.

Yorumu oyla      14      5  
Çiğlili 15 Ocak 2018 Pazartesi 19:25

Çiğli''deki çalışmalarınızı çok başarılı buluyorum.Sabahın erken saatlerinde sizi sokakları denetlerken görüyorum.İnşaat sektörünün çok yoğun olduğü ilcemizde mualesef beton araçlarından dolayı yollar çok aşınıyor.Onunda düzeleceğine inanıyorum.Spor salonları çok güzel.Çocuklarmız dersaneden,kurslardan ücretsiz yaralanıyor.Çiglimize kazandırdıklarınız için çok teşekkür ederiz.

Yorumu oyla      11      8  
Harmandali 15 Ocak 2018 Pazartesi 18:09

Sayın başkan adayken ilk icraatlarımdan biri çöpü burdan kaldırmak demisti. Şimdi ise Akp destek vermedi yok şöyle oldu yok böyle oldu. Bir insanın sözünün eri olur. Yapamayacağı lafı da söylemez. Başkanlık güzel bir şey diyor ama neysee

Yorumu oyla      14      5  
reaLİST 15 Ocak 2018 Pazartesi 16:06

chp ye gözü kapalı oy atanlar sehri izmir. hicbir belediye baskanı calısmıyor. secim zamanı yine hepsi kazanır.

Yorumu oyla      14      5  
ÇİĞLİYE GEZMEYE GELMEK 15 Ocak 2018 Pazartesi 15:30

BEN ŞAHSEN sasalı tuzla balığa rakı balık yapmaya geliyorum onun da belediye ve başkanı ile alakası yok galiba.

Yorumu oyla      14      5  
esnaf 15 Ocak 2018 Pazartesi 14:55

çiğliye gelmiş en başarılı başkan hasan arslan çiğlide siyaset yapmak çok zor daha önceki başkanlarıda aynı şekilde eliştirilerdi başka ilçede bunu pek göremezseniz en son il kongresinde iki adayın arkasında bağıran kavga eden hep çiğliler (Vartolular)başka ilçede böyle göremezseniz ciğli seçmen olarak % 15 Vartolu ama belediyenin çalışanların çoğunluğunu teşkil ederler ençok sesini çıkarırlar kılıçdaroğlu gelse başkan olsa yine beğenmezler

Yorumu oyla      11      8  
vartolu 15 Ocak 2018 Pazartesi 14:32

yani gerçektende komik bir başlık olmuş.çiğliye hizmet edecek bir başkan istiyoruz doğrudur.Ama lütfen çapsız bir başkan değil.Bütün çiğli halkı Hasan Arslanı istemiyor.O makama yakışmıyor.Yazık etmeyin artık bu güzelim ilçeye.

Yorumu oyla      14      5  
Selim Tokgöz 15 Ocak 2018 Pazartesi 14:28

Haberi okursanız 1 tane kayda değer bir proje göremezsiniz. Çiğli’ye gezmeğe gelen 1 insan bulamazsınız zira gezecek bir yeri yoktur. Çiğli’de Ataşehir dışında başka hiçbir yerde doğru düzgün temiz bir park bulamazsınız. Evka’da,Egekent’te,Balatçık’ta ... Büyükşehir’in baktığı parklar dışında 1 tane çimlendirilmiş alan bulamazsınız.

Yorumu oyla      14      5  
Ayşe 15 Ocak 2018 Pazartesi 14:12

Herhalde şaka yapıyorsunuz???Çiğli’de yaşayan,Çiğli’de oturan aklı başında birisi bu habere eminim gülümsemiştir.Sadece işsizlik ile alakalı projeden bahsedilmiş zira ortada bir proje yok anlatılacak.CHP il yönetimi şayet işini layıki ile yapmak istiyor ise kimsenin sözüne kanmaz,ekip oluşturur ve biner arabaya gelir Çiğli’ye mahalleleri gezer ve yerinde tespitlerini yapıp gerekli raporu Genel Merkeze gönderir.Haberde görseline yer verildiği üzere(başka bir güzel ve yeşil yer olmaması sebebi ile) Çiğli sadece Ataşehir mah.Kent Hastanesi civarından ibaret değildir.

Yorumu oyla      14      5  
Özlem hanım 15 Ocak 2018 Pazartesi 14:06

Neden harmandaliya uğrayıp bi göz atmıyorsunuz seçim zamanini mi bekliyorsunuz çöp sularından kokudan bıktık artık ve neden bakim temizlik çevre düzenlenmesi yok burda nedennnnnn seçim zamanı geldiğinde özellikle hasan arslan gelip bi nefes alıp yürüsün bu yollarda bakalım yasaniyormu ben cocuklarimi buranın parkına goturemiyorum hicbirsekilde yeter artık seçim zamanı kapılarımız kapalıdır size

Yorumu oyla      14      5  
Veysel 15 Ocak 2018 Pazartesi 13:37

Sayın başkan 4 sene önce harmandalı çöplüğün kaldıracam demiştiniz hadi kaldırın hodri meydan devletle akp ile ne alakası var izmir chp nin değil mi izmir büyükşeyir tamam dedikten sonra destek verdikten sonra akp ne yapsın ki bence siz beceremiyorsunuz bu işi tabi başkanlık iyidir 10- 15 bin tl arası maaş alıyorsun :) çıkta bak bir gün gel harmandalıya yollar perişan daha kapanmadı hiçbirşeye yetişemeiyorsunuz

Yorumu oyla      14      5