YORUMLAR
Toplam 13 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
fikret aslan 15 Kasım 2017 Çarşamba 12:12

Kılıçtaroğlu SSK genel müdürüyken bütün peşkeşleri Tuncelilere çekiyordu şimdi genel başkan oldu yine Tuncelilere peşkeş çekmeye devam ediyor. Mezhepsel ayrımcılığın kralını Kılıçtaroğlu yapıyor ve bizde aval aval seyrediyoruz.

Yorumu oyla      11      5  
İZMİRLİ 6 Kasım 2017 Pazartesi 10:53

KAMİL OKYAY SINDIR CHP İZMİR 2. BÖLGE MİLLETVEKİLLİĞİNİ 'BORNOVA MİLLETVEKİLLİĞİ' OLARAK GÖRMEKTEDİR VE MAALESEF CHP GENEL SEKRETERLİĞİ GÖREVİNİ YALNIZCA BORNOVA VE İZMİR'DE KENDİ SİYASİ ÇIKARLARINI GÖZ ETTİĞİNDEN LAYIKIYLA YERİNE GETİREMEMEKTEDİR. KAMİL BEY'İN TAHSİLİNE SÖZÜM YOK FAKAT BU HALK NAZARINDA KABUL EDİLEBİLİRLİĞİ MANASINA GELMEMEKTEDİR.

Yorumu oyla      11      5  
Yorumcu 31 Ekim 2017 Salı 16:48

Anlaşılan ; 1. Belediye Başkanlığına zamanı geldiğinde aday. İstiyor. 2. Tabiiki Genel Başkanın düşüncesine göre. Yanımda kal derse kalır, tercih Kamil Bey'e kalırsa Belediye Başkanlığı.(Bornova bile olabilir. Siyaset bu.) 3.Gerçek olan şuki, Bornovalı olmaları nedeniyle aralarında bir çekişme hep olacak. (Biri başka ilçeden olsa herşey farklı olabilirdi:)) 4. Önümüzdeki ilçe seçiminde Bornova'da ikinci kez 2010 senaryosu yaşanır mı? Evet. Aslında Kamil ile Aziz kapışması olur. Adaylar sadece figür. Bu kez sonu nasıl mı biter? Tahmini zor. Öncekinde bile 22 oyla olmuştu sanırım. (Bile derken Kamil Bey yeni olmasına rağmen)5. Aziz Bey yine kol, gövde , bacak dalar mı? Bence Evet. 6. Kamil Bey de topa girerse çekişmeli olur. 7. Kamil Bey girer mi? Emin değilim.

Yorumu oyla      11      5  
31 Ekim 2017 Salı 09:15

Aziz Kocaoğlu başarısız belediye başkanıdır. Atatürkçü cumhuriyetçi bir vatandaş olarak 2014 yerel seçimlerinden sonra çıkardığı aktarma sistemi ile İzmirin ulaşımına balta vurmuştur. Tarihe bu şekilde geçecektir. Bundan daha kötüsü olabilirmi? Hala daha ulaşım fakirliği çeken merkez semtler var İzmirde. Örnek Egekent, Mavişehir.

Yorumu oyla      11      5  
efe 31 Ekim 2017 Salı 08:18

Bence İBB Başkanı olması izmire değer katar

Yorumu oyla      11      5  
Melikşah Kafadar 31 Ekim 2017 Salı 03:48

Vekilim tam da söylenmesi gerekenleri söylemiş. Bir partili siyasetçinin konuşması gerektiği gibi konuşmuş. İç çekişmelerle partiyi yıpratanlara örnek olsun. Yolu açık olsun.Samimi duygularla destekliyorum kendisini. Her partili önce kendi öz eleştirisini yapmalıdır. Sonra da başkalarını eleştirirken bunu kendi partisi içinde, içe dönük yapıcı bir şekilde muhatabı olan kişilerle doğrudan yapmalıdır. Partimizin çalışkan ve üretken insanlara ihtiyacı var. Nı ile insanları öne çıkarmak ve yardımcı olmak bizlerin görevidir. Görevimiz daha çok çalışmak insanların yaşamına iyi yönde dokunabilmektir. Tüm parti örgütü ne başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      11      5  
Muhalif 31 Ekim 2017 Salı 00:09

Adaylar ön seçimle belirlenmeli. Bunun başka yolu yok. Partinin kendi için de demokrasi yok. CHP tabanını bırakın da kendi seçsin belediye başkanını. Sizin atadıklarınızı da gördük. Bıktırdınız artık. Bende bir CHP’li ve İzmirli olarak Kılıçdaroğlunun izmir milletvekili olduğuna inanmıyorum. Burda yaşamamış bu şehrin suyunu içmemiş. Önseçim olsun herkes kendi memleketinden aday olsun. Ozaman görelim kim halkın adamı kim partiliyi kucaklıyorum. Çarkınız bozulmasın diye atayın bakalım atayın. CHPnin bu kafayla ikdidar Partisi olmayı bırak ana muhalefet partisi olma şansı bile kalmamıştır.

Yorumu oyla      11      5  
efe 30 Ekim 2017 Pazartesi 21:20

chp li değilim ama İzmirin yerlisi olmanız eğitiminiz adaletiniz hep taktir ettim İBB başkanlığı size yakışacaktır

Yorumu oyla      11      5  
Delege Arif 30 Ekim 2017 Pazartesi 13:56

Evet genel sekreter haklidir yucel yanlis yapmustir bunda hem fikiriz. Katbedilen 8 ilcede yeni dinamik genç birde bayan olursa harika okur,adaylara ihtiyacimiz var.Buralarda yeni adaylar olmali yeni vuzyon yeni bakis acusi amaci koktuk olmayan parti ve hizmet olan insanlar.Genel merkezden ricamiz yenilenmekten yeniden yana kullansin tavrini.

Yorumu oyla      11      5  
vatanaş 30 Ekim 2017 Pazartesi 13:52

Bencede Yücelin yaptığı Yanlış.

Yorumu oyla      11      5  
Kiraz belediye Başkanı 30 Ekim 2017 Pazartesi 12:58

Size bir uzmanlık sorusu: Kiraz Belediye Başkanı MHP'den aday gösterilip seçildikten sonra AKP'ye geçti. Onu kim görevden alabilir. Recep Tayyip Erdoğan mı? Devlet Bahçeli mi?

Yorumu oyla      11      5  
30 Ekim 2017 Pazartesi 12:54

binali yıldırım izmirli değil dogrudur ama kocaoglu da izmirli değildir. meral aksener sadece akp ve mhp değil chp den de cok büyük oy alacak. İzmirdeki secim anketleri ortada bosuna kendinizi kandırmayın. Kocaoglunun tekrar aday yapılması izmirden en az %15 oyu İYİ PARTİye tasıyacak. Secimden sonra neden böyle oldu demeyin. Halkın ne istedigini arastırın.

Yorumu oyla      11      5  
Alper Yılmazlar 30 Ekim 2017 Pazartesi 11:54

Ne kadar naif bir insansınız. Röportajınızda verdiğiniz cevaplar beni mest etti. İzmir gibi demokrasinin beşiği olan bir kente sizin gibi bir belediye Başkanı yakışır. Kimsenin adamı olmayan, dar ekipçi anlayışı olmayan yaklaşımınız takdire şayan. İzmir’in Tayyibi olan, gölgesi ile kavga eden, herkesi birbirine küstüren Aziz Kocaoğlu’ndan sonra İzmiri birleştirebilecek, Prof kimliğiıniz ile de herkesin saygı duyacağını düşündüğüm yeni Büyükşehir Belediye Başkanı adayını sevgiyle kucaklıyorum.

Yorumu oyla      11      5