YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
FERDA 12 Mart 2018 Pazartesi 13:49

Adam özverili, Adam vicdanlı, Adam merhametli, Adam başarılı, Adam tokgozlu, Adam halkçı,halkın bizzat içinde korkusuz çünkü korkmasini gerektirecek bir geçmişi yahut bugünü yok. Olumsuz yorum yapanlar öncelikle ellerini vicdanlarına koymalı ve gözlerini kapatıp gerçeğe odaklanmaya calismalidirlar. Yasadigi kente, sorumlusu oldugu ilceye ve Atatürk değerlerine bu denli icten bagli kac yonetici gördünüz?

Yorumu oyla      9      5  
Pinat 7 Ekim 2017 Cumartesi 08:03

Dolu Dolu CV mi?Anlamadik hangi cv ?mezunuiyeti ...Uzmanligi?? Projeleri ?Zubeyde Ana Nikah Evi(Bildigimiz Nikah Salonu) Ataturk Spor Salonu(Bildiginiz Arena)Mavisehir Saglikli yaslanna Evi(Bildiginiz Bilge Cinarlar)Sadece yerini tasidi.Bilim muzesi bunda adini degistirdi.Sadece Sosyal tesislere marketler ilave etti..Soyleyin baska proje proje soyleyin..Opera simdimi yapildi..Gittigi yerlerde 2014 te yaiplan operamiz diye bahsediliyor ?????? Avrupa odulu zaten onaylanmisti odulun kendisini almak ona nasip oldu..Kitap yazdi istanbul bilbordlarinda ..Bu ne ya??Devam devam Genel Merkez yakinda gerekeni yapacak buna inaniyoruz..

Yorumu oyla      11      5  
Erdal sefer 7 Ekim 2017 Cumartesi 02:43

Kimin nasıl ve kim tarafından geldiği çokta önemli değil öyle veya böyle orada bir emek var, bir mücadele var. Önemli olan kısım geldikten sonraki bölüm de neler yaptığınız. Rahmetli babanız söylediği sözler özelikle günümüzde az rastlanır karakterlerdir. O sözlere sonsuz katılıyorum. Ayrıca tebrikler gerçekte karşıyaka her geçen gün başarıya koşuyor.

Yorumu oyla      11      5  
ali 7 Ekim 2017 Cumartesi 02:08

Başkan beyi bu akşam gerçekten ailesi ile birlikte yürürken gördük. Bi tanesin başkan

Yorumu oyla      11      5  
7 Ekim 2017 Cumartesi 00:24

Büyükşehir belediye başkanlığı hayali bile olamaz bunu geçelim.karşıyakada bu dönem kendisi için bile zor atanmayabilir.

Yorumu oyla      11      5  
Oğuz 6 Ekim 2017 Cuma 22:45

Burdan olumsuz yorum yapan arkadaşlara birşey söylemek istiyorum lütfen biraz araştırın da konuşun başkan neler yapmış diğer belediyeler ne yapmış nankörlüğün lüzumu yok karşıyakayı karşıyaka gibi kaliteli bir başkan yönetiyor bu da bizim şansımız.

Yorumu oyla      11      5  
Sedat Ulaş 6 Ekim 2017 Cuma 20:45

Alta gelen muhalif yorumların da bi zaman aşımı olmalı. Tam ne güzel bir röportaj diye okurken..Yok baskan ordanmış yok burdanmış. Ülkece kafayı yedik sanırım. İcraat mı laf mı önemli? Son zamanlarda yapılan hizmetleri görmeyip de şu güzelim röportajı bile siyasete alet eden yorumcular siyaseti de hastalık hastası argümanlarla kirletmeyelim artık. Ne üretildiğiyle ilgilenin artık...Gayet başarılı bir başkan olduğunu düşünüyorum..

Yorumu oyla      11      5  
Buse 6 Ekim 2017 Cuma 20:34

Dediklerinizde ne kadarda haklısınız tek kelimeyle daha iyi yerleri bile hakediyorsunuz halkın başkanı..

Yorumu oyla      11      5  
Yıldıray bulut 6 Ekim 2017 Cuma 19:32

gelmiş geçmiş en iyi başkan gurur duyuyorum seninle.. Başarılarının devamını diliyorum..

Yorumu oyla      11      5  
Murat 6 Ekim 2017 Cuma 19:04

Cok güzel bi konuşma olmuş. Herşeyi açık açık anlatmış. Hüseyin başkan halkın içindesin hep böyle devam et. Burda kötü yorum yazanlar ya akepelidir yada chp içerisinde adamcı.

Yorumu oyla      11      5  
selma aydingoz 6 Ekim 2017 Cuma 17:53

Bir karsiyakali olarak her soylediginin dogru ve abartisiz oldugunu goruyor izliyor.Yolu hep acik olsun.

Yorumu oyla      11      5  
Yusuf İnan 6 Ekim 2017 Cuma 17:42

Adnan Keskin sizin adaylığınız için herkes ile neden kavga etti.Başkan Cevat Durak''ı mumla aratıyorsun.

Yorumu oyla      11      5  
6 Ekim 2017 Cuma 16:22

Başkan çok başarılı cv dolu dolu geçmişte ne işler yapmış ne kadar başarılıymış cv sinde yazılı.bunu tartışmaya gerek Yok kim diz çöker siyasette diz çözülmez yol arkadaşlığı ve ekip anlayışıyla yürünür.siyaset geçmişini biliyor insanlar. Hiç hak etmediğin bir ilçede belediye başkanı olarak geldin buda Karşıyaka'da siyaset yapan herkese büyük haksızlıktır bunu genel merkez yapmış oldu Başkan değil.

Yorumu oyla      11      5  
6 Ekim 2017 Cuma 15:09

Bu Mavişehirlilerin kendini beğenmişliğinden de Karşıyakalılara gına geldi artık. Yıllar sonra ilk kez karşıyakanın diğer yerlerinin de farkına varıldı. Zorunuza mı gitti.

Yorumu oyla      12      6  
Ozan 6 Ekim 2017 Cuma 14:41

Başkanın yaptıklarına bakarak konuşalım bence ben ne tanırım ne bir çıkarım var ama doğru neyse onu söylerim siz izmirin hangi belediyesinde bu kadar proje hizmet gördünüz en büyük ilçe belediyesi olan konak belediyesinin seçildikden sonra ne yaptığına bir bakın mesela örnek olarak kıyaslamak açısından projeyi geçtim sokakları temizliğini daha sağlayamıyor konak belediyesi lütfen yiğidi öldürelim hakkını verelim

Yorumu oyla      11      5  
sezarın hakkı sezara 6 Ekim 2017 Cuma 14:35

Büyükşehir belediye başkanlıgı için düşük ihtimalli adaylardan kendisi. CHP nin şu an yüksek seviye de 3 adayı var. En kuvettlisi Tunç soyer! Atilla olgun ve LEvent piriştina. Büyük ihtimal de tunç soyer yada atilla olgun aday gösterilecek. Birde belediye başkanları ilgili yorumlar gerçekten komik! yani şurada yorum yapan herkes sanırsın belediye başkanlıgı yapmış. Bütçeleri, nelerin nasıl yönetildiğini, halkın nabzını falan siyasi uzmanlardan bile iyi biliyor. İzmir tamamen İStanbullu ve ankaralı işgali altında siz yerel yönetimler ile uğraşa durun . yakında insanlar sabahları birbirine günaydın bile demeyecek.

Yorumu oyla      11      6  
6 Ekim 2017 Cuma 14:23

Beğenmeme hakkını kullanıp bunu her yerde fütursuzca deklare eden insanlar, beğenme hakkını kullanan insanlara neden saldırırlar acaba? Demokrasi istiyoruz diye gürültü patırtı yapanları bir inceleyin. Hepsi megaloman çıkıyor.

Yorumu oyla      11      6  
ahmet 6 Ekim 2017 Cuma 12:58

Beşiktaş yerine KSK yi konuşsaydınız keşke

Yorumu oyla      12      5  
6 Ekim 2017 Cuma 12:34

ahmet alphan gündüz ve ümit isimli kişiler dalga mı geciyorsunuz. Birisi demiş tahir şahin gelmesin de adamın yaptıkları ortada. Bunlar ne yaptılar. Digeride projeleri takdirle karsılıyormus. Ne projesini gördün. Ne yaptı 3,5 senede karsıyakada. Bu adam tekrar aday yapılsın tarihinin en düsük oyunu alır chp. Secimden sonra görürsünüz.

Yorumu oyla      13      6  
bostanlı halkı 6 Ekim 2017 Cuma 12:12

sayın başkan,bostanlı da huzur kalmadı.dükkanlar apartman bahçelerimizi işgal ettiler.kaldırımlardam geçemiyoruz.kapımızın önüne arabalarımızı park edemiyoruz..sayenizde sokaklarımızda gürültü patırtı içinde yaşamaya çalışıyoruz..sizin birinci göreviniz vatandaşı memnun etmektir..ancak siz işyerilerinin başkanısınız.karşıyakalıyı karşıyakadan kaçıracak hale getirdiniz..umarım en kısa zamanda giden siz olursunuz.

Yorumu oyla      12      5  
AHMET ALPHAN GÜNDÜZ 6 Ekim 2017 Cuma 11:53

Partili değilim,Karşıyaka'da da oturmuyorum.Ancak bu adamın yaptığı işleri gerçekten takdirle takip ediyorum.Ucuz ve süslü laflardan ziyade projeleri ile ön planda olmayı tercih ediyor.Yaptığı projeler şehrimizi markalaştıracak türden.Tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      12      6  
ÜMİT 6 Ekim 2017 Cuma 10:47

SEMPATİK BİR KİŞİLİK. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İÇİN YARIŞIN BAŞLADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. KİM KAZANIRSA KAZANSIN TAHİR ŞAHİN KAZANMASIN.

Yorumu oyla      11      6