YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Belgin-Ayhan 4 Mayıs 2012 Cuma 18:23

Hergün yazamazmısınız?

Yorumu oyla      13      5  
harikasınız 4 Mayıs 2012 Cuma 17:49

HARİKA

Yorumu oyla      13      5  
Pervin Gönlübol 3 Mayıs 2012 Perşembe 10:50

Fark yaratamayanlara başarılı olmayı anlatmak için yorulmuşsunuz, yeteneklerinizi başka alanlarda değerlendirebilirsiniz. Profesyonel olun.

Yorumu oyla      15      5  
Yenişehirli 2 Mayıs 2012 Çarşamba 18:50

Aliromanın yazdıkları çok önemli sorum şu bilgili olduğu için diyorum il başkanı olsa olmazmı. Cihat başkan romanları kandırıyor.

Yorumu oyla      12      11  
Betül Yazıcı Arslan 2 Mayıs 2012 Çarşamba 11:51

Başbakana açık mektuplarınızın bir etkisi oldumu öğrenmek istiyorum.

Yorumu oyla      21      5  
Seçil 2 Mayıs 2012 Çarşamba 11:33

Kaç erkek aday var bütün eleştiri kadın adaya ve eleştirenlerde erkek anlaşılır bir durum sahi erkekler neden kadına tahammülsüz hoşgörüsüz sorunlarını burada dışa vuruyorlar pisikologlar göreve. Şuda anlaşılıyor Harun beyle sorunu olanlar Neşe hanımı eleştiriyorlar, yazık.

Yorumu oyla      23      5  
NS 2 Mayıs 2012 Çarşamba 09:14

Kadın il başkanı olur. Meral AKŞENER gibi kadınlar olduğu sürece erkeklerden pek daha ala siyasetçi devlet kadınları da olur.Ama Harun agabey, senin desteklediğin bayanla bu iş olmaz. Senin yukarıda ifade ettiğin geçmişine ve geleceğe dair ideallerine o kafandaki kadın UYMAZ.

Yorumu oyla      16      13  
Alper Eray 1 Mayıs 2012 Salı 23:45

Ali Roman Bey, benim sözüm Harun Bey ve eski yol arkadaşlarınaydı. Beni neden yorumcular Refika Hanım ve Metin Bey'le birlikte değerlendirdiğiniz anlayamadım. Sanırım okuduğunuzu anlayamayacak durumda iken aşağıdaki yorumumu okudunuz.

Yorumu oyla      20      5  
ali roman 1 Mayıs 2012 Salı 13:02

"yezidlik" "kafasına kuma gömüp arkadaşına küfreden adam" "ayı ile yol arkadaşlığı" "enaniyet".... Ben kimsenin putuna sövmüyorum. Ne bu tepki. Harun beyin yazısını dikkatle okuyun! gerçekten bir yol arkadaşlığı, birliktelik, takım ruhu, ekip çalışması görülüyor mu!Hep anlaşılmayan, üzülen bir adam. En yakınları tarafından bile yalnız bırakılan. Herkesi aşmış, bir tek kendisinin bildiği, ön gördüğü hakikatler. Ben buradan sadece herkese "selam" diyebilirim. Onu anlamaya çalışıyorum.

Yorumu oyla      13      21  
Alper Eray 1 Mayıs 2012 Salı 11:03

Ne zaman ki Kur'an yerine siyaset çalışıldı, siyasetle uğraşıldı, kişilikleri ile birlikte hayalleri de değişti. Adım adım kopuş, adım adım bencilleşme ve ENANİYET. Bari değse...

Yorumu oyla      22      5  
Metin Arat 1 Mayıs 2012 Salı 10:37

Refika Hanım sanırım Alevi bir yurttaşımız çünkü kullandığı kavramlar geleneğinden süzülmüş.Ali Roman için ben, kafdasını kuma gömünce görülmediğini sanan DEVE KUŞU benzetmesini daha uygun buldum.Bunun daha nazik bir literatür olduğu kanaatindeyim.Mevlana'nın, yol arkadaşı AYI olan bir adamın orman gezintisine çıktığında,ayı tarafından nasıl öldürüldüğünü anlatan bir hikayesi vardır.Ben Mevlana'nın uslubundan da daha kibar bir dil kullanıp;"Kafasını toprağa gömüp,yol arkadaşına küfür eden adam"

Yorumu oyla      26      6  
Refika Çukacı 1 Mayıs 2012 Salı 10:07

Sayın Aliye Rona, siyasetin olduğu yerde mutlaka Yezidler de ortaya çıkar.Ehl-i Beyt ne zaman ki "ben de siyasette var olmak, bir şeyler yapmak istiyorum" dedi, işte o zaman Bedir, Uhud ve Hendek'te omuz omuza savaşanlar arasından Yezidler ortaya çıktı.Benim literatürümde, yol arkadaşına siyasette çelme takan herkes Yezid olarak kavramlaşmıştır.Yazar "yorulan arkadaşlar" demiş benim literatürüme göre ise "Yezidleşen arkadaşlar" daha uygun olurdu.Ehl-i Beyt-Yezid kavgasını bilen ne dediğimi anlar

Yorumu oyla      27      6  
ali roman 1 Mayıs 2012 Salı 00:03

bütün eşikleri geçmiş, herkesi aşmış, kendi miracı/merdiveninde son durakta cebraili bırakıp tanrı ile görüşme noktasına gelmiş büyük üstad! haberci/tebliğci! nübüvvet sona erdi ancak risalet interaktif sizin üzerinizden sürüyor. büyük uyarıcı, at sineği; büyük kışkırtıcı, zihinleri tetikleyen büyük us/ tin! geıst sin sen; iklimizizi,zihnimizi inşa eden yeniden. farkettiren, farkındalık yaratan.Brevehart, büyük tecelli ve mazhariyet. bugüne kadar birlikte yürüdüklerin yorgun düştü galiba!!!

Yorumu oyla      15      24  
Aylin Akılotu 30 Nisan 2012 Pazartesi 19:30

Yenişafak Gazetesi'nde ilgiyle izlediğim, her kesimden ezilen kadın ve çocukların yanında olan yazar Teodora Doni bugün sizden bahsedince, bu linke ulaştım ve geçmiş yazılarınızı da okudum. Siz yorulmayın, biz ölelim, siz üzülmeyin biz yas tutalım... Mücadelenizin ve üzerinizdeki baskının ağırlığını eski yazılarınızı okuyunca daha iyi anladım. İşiniz zor, düşmanınız çok, hainler en yakınınızdan olacaktır ama neticede ilahi adalet (Sünnetullah) sizi galip kılacaktır. Yanisi,üzülmeyin Abicim.

Yorumu oyla      20      5  
Arif Sepioğlu 30 Nisan 2012 Pazartesi 19:21

Sayın Hocam, yenilik putlara(tabuya-taşlaşmış olana) düşmanlıktır. Siz, yeni şeyler getiren Peygamberlerin de işe putları (H.z.İbrahim, H.z.Muhammed) kırarak yani taşlaşmış statükoya saldırarak başladığını bilen birisiniz. Bence ne yorulun ne de üzülün. Belki mücadelenizin semeresi size düşmeyecektir ama gelecek nesiller size minnettar kalacaktır. Her yeni fikir, her yenilik putlara-taşlara-statükoya saldırıdır. Bizde olmasa da sizde bu birikim ve kararlılık var. Bence yolunuz-yolumuz aydınlık

Yorumu oyla      20      5  
ramazan izgeç 30 Nisan 2012 Pazartesi 19:15

Statüko devletin , alışkanlıklar bireylerin değişmemekte direnç gösterip , zorlandıkları ; zorlu mücadele gerektirdiği için kaçındıkları şeylerdir.Harun Özdemir'in statüko'ya karşı mücadelesi'ni anlattığı bu yazısı gelişimi ve değişimi destekleyen herkesin okuması gereken bir yazı.Kalemine sağlık ,Harun abi.

Yorumu oyla      20      5  
Gülden 30 Nisan 2012 Pazartesi 18:43

Sizi cesur yüreğinizden dolayı bir kadın olarak kutluyorum işallah Akp nin yrarıdaki büyüklerideokur kadına karşı tutumlarını hiç olmazsa İzmir için değiştirirler.

Yorumu oyla      20      5  
ali mert 30 Nisan 2012 Pazartesi 18:08

harun kardeşim senin yazılarını sürekli takip ediyorum.seni ileri görüşlüğünden dolayı kutluyorum. ak partide kadının adının olup olmadığını ve bir kadının il başkanı olması için önce kadınların kadına sahip çıkması lazım.

Yorumu oyla      22      6