YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
partili 23 Şubat 2016 Salı 17:01

Sn. başkanım, konakta sorun çok ve sizinde biran önce işleri hızlandırmanız lazım. Ege mahallesi gibi kentsel dönüşümde tümör olmuş, kentin ortasında kalan yerlerin öncelikle düzenlenmesi lazım.

Yorumu oyla      11      5  
resmiye 23 Şubat 2016 Salı 08:31

kim ne derse desin bu kadın başkan iyi başarıyor bu işi izliyorum sürekli güzel işler yapıyor

Yorumu oyla      11      5  
22 Şubat 2016 Pazartesi 14:40

Az önce Ege Tv'de başkanları Ege Mahallesi' nde gördüm. Aziz Başkan kızdı gitti. Böyle kentsel dönüşüm mü yapılır ? Halk doğalgaz istemiyorum diyor. Bu önerilen projeyi istemiyor diyor. Kiracılar var. Bölge gökdelen bölgesinin içinde. Burası böyle kalamaz. Burada yaşayan halka şehrin uygun bir yerinde yaşam tarzına uygun yapılar yapıp, yıllık kömürünü de belediyeden vermek karşılığı bir proje yapılabilir. Elde kalan arsayı da belediye kamulaştırır ve otel, ofis, rezidans yapılır. Buradan da gelir elde edilir. Kızdım yapmıyorum diye bu işler olmaz. Çözüm üreteceksin. Kaçak yapı varsa yıkacaksın. Millet keriz mi kira veriyor, ev alıyor.

Yorumu oyla      11      5  
hakkı özcan 22 Şubat 2016 Pazartesi 13:44

kim derdiki hakan tartan seçim zamanında o kadar provokasyon yapmasına rağmen kadın başkanın başarılı olabileceğini... biz dedik işte seçtik hakkını da fazlasıyla verdi helal olsun sana büyük başkan...

Yorumu oyla      11      5  
9 eylül 22 Şubat 2016 Pazartesi 13:33

sayın başkanım öncelikte kendi çalışmalarınız hakkında sizleri kutluyorum. işçinin her zaman yanında oldunuz. Eşitlik ilkesini Konak Belediyesine siz aşıladınız. Birlik içinde olmanın en büyük dersiniz siz verdiniz. Gerek personelin maaşlarını eşitleyecek, gerek polise barikat olup personelinizi korumanızla gerekse halka dokunan çalışmalara imza atmanızla. Yürekten kutluyorum sizi.

Yorumu oyla      11      5  
alsancaklı 22 Şubat 2016 Pazartesi 12:57

sn sema hanım, iyi niyetli olduğunuz kesin ancak bu yeterli değil. Sorunlar çok büyük, birincisi kentsel dönüşüm ve altyapı, pazaryeri, yeşil alan, yol, kaldırım, trafik vs. Konakta bu sorunları aşmak lazım. Ancak bir yerden de başlamak lazım. Konağın en merkez yeri alsancakta bile kaldırımlar yollar perişan. Biri kazıyor, biri kırıyor gidiyor sahipsizlik var.

Yorumu oyla      11      5  
22 Şubat 2016 Pazartesi 12:19

eşrefpaşa ki bar pavyon müzikholler kontrol edilsin ruhsatsız ve rahatsız edici işletmeler kapatılsın

Yorumu oyla      11      5  
gonca 22 Şubat 2016 Pazartesi 11:46

Sayın Başkan öncelikle kentin merkezi olan iki çeşmelik ve arka sokaklarını düzenleseniz.İzmir'e hiç yakışmıyor.Cadedeki esnaflar resmen çevre kirliliği.GÜZELİM Tarihi evler dökülüyor,sokaklar pislik içinde.

Yorumu oyla      11      5  
22 Şubat 2016 Pazartesi 11:35

Kentsel dönüşüm şart. Plansız büyüme gerçekleşmiş. Planlar yoksa doğru düzgün planlanması yapılmalı. Sadece Gültepe değil, diğer yerlerinde ihtiyacı var. Görüntü çok kötü. Bu görüntü CHP' ye de oy kaybettiriyor. İzmir bugün şehirleşme açısından başka yerde olsaydı CHP 25' leri rahat geçerdi.

Yorumu oyla      11      5  
necdet serif 22 Şubat 2016 Pazartesi 11:26

Sayın Pekdaş; size açık ve net tavsiyem.. Yıkılan ve sadece görüntüden olan mahallelerle, varyanttaki küçük mahalleleri birleştiriniz. 113 mahallenin 85lere inebileceği bir noktaya geitiriniz ki her daim bu mahallelerden dosya delegeliğini kaparak delege ağası olanları bitiriniz. Böylece oralardan gelmiş partiyle alakası olmayan 60 delege ilçe kongrelerini belirlemesin. Partili eğiimli kültürlü olan diğer delegelerin hakları gaspedilmesin. Bşehir mi yapar valilik mi yapar bilmiyorum bitirin bu iş. En büyük calışmanız bu olacaktır. Müjdeli haber bekliyoruz

Yorumu oyla      11      5  
Konaklı 22 Şubat 2016 Pazartesi 10:27

Ben konaktan memnun değilim, kentsel dönüşüm olsun, yollar olsun, temizlik olsun hala yetersiz ve yollar kaldırımlar çok kötü durumda.

Yorumu oyla      11      5