YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
papatya 18 Ağustos 2015 Salı 11:23

ADAMM gibi ADAMMMM ne bi eksik fazlası çok...tabiki de herkez sevecek diye birşey yok zaten herkez severse orada bir sorun vardır...herşeyden önce İNSAN...ve görevini en iyi şekilde yapan ADAM...yüreği güzel merhameti olan bi ADAM...Babasızların Babası o...Ben bi karşıyakalı olarak her zaman yanında olacağım...bir çok esnaf 'bize evliya gibi geldi' boşuna demiyor tabikide meyve veren ağaç taşlanır ve insanlar adaletli insanları pek sevmezler...

Yorumu oyla      14      8  
Ceko35 4 Ağustos 2015 Salı 12:48

ÇOOOOOK İYİ POLİTİKACI......

Yorumu oyla      12      9  
Harun 35,5 3 Ağustos 2015 Pazartesi 17:01

teşekkürler başkanım.Yaptıklarınız ortada.Saygılar..

Yorumu oyla      22      12  
emir 3 Ağustos 2015 Pazartesi 16:20

Başkanım Sahilde yerlere atılan çöplerede bir el atın artık

Yorumu oyla      22      9  
ayşe zambak 3 Ağustos 2015 Pazartesi 16:12

Cevat Durak'tn sonra olmadı

Yorumu oyla      20      18  
AHMET 3 Ağustos 2015 Pazartesi 15:47

Eski klüp başkani da holding de klüp baskanimizin ve yönetimimizin arkasindadir.Sizden baska yasananlari sorun olarak gören,alinan kimse yok.Hepsi karsiyakanin menfaatlerine göre hareket ediyor.Karsiyakayi olumsuz haberlerle gündeme getirmeyin.Baskanimiz,yönetimimiz,basketbol sponsorumuz yasar holding,Futbol destekcimiz erdal acar,camiamiz,taraftarimiz tek yürek olduk.Sizi de gercek anlamda klübümůzün arkasinda durmaya davet ediyoruz.

Yorumu oyla      14      18  
KSK 3 Ağustos 2015 Pazartesi 15:11

Sayın başkan Karşıyakanin ulusal ve uluslararası ölçekte en büyük değeri KSK'dir.Belediye bütçe kullaniminda yasal mevzuata takılıyor olabilir fakat sosyal,kentine katilimci bir baskan kentin dinamiklerini harekete geçirebilecek yeterlilikte olmali.Klübe gelen yatirimciyi en ön safta karsilayabilmeli.Dedikodulara karsi ilk karsi cikan olmali.Erdal acar ile ilgili söyleminiz dogru.yillardir en kral karsiyakaliyim diyenden daha cok yardimci oldu klübe.Sene sonuna kadar da borcları temizleyecek.Dedikodunun degil birligin beraberligin haberlerinde bulusalim artik.

Yorumu oyla      15      7  
kskksk 3 Ağustos 2015 Pazartesi 15:06

Birde özellikle çarşıdaki sokaklardaki esnaf işgalini sonlandırsa süper olur

Yorumu oyla      25      7  
Elif korkmaz 3 Ağustos 2015 Pazartesi 14:58

Bir açılış sırasında karşılaştım belediye başkanımızla.Gözlerinin içi gülen, bizimle sohbet edebilen, etrafında koruma bile bulunmayan Karşıyakama yaraşır bi başkan.Lider özellikli doğmuş bence.O gün bunu hissttirdi..Kibarlığınız ve bizlere kazandırdığınız ödüller için teşekkürler başkanım.Bir genç olarak her zaman yanınızdayım...

Yorumu oyla      21      10  
KsK 3 Ağustos 2015 Pazartesi 14:56

sadece gülüyoruz sıfır icraat bol şov gereksiz vakit kaybı=hma

Yorumu oyla      21      14  
Yorgun demokrat 3 Ağustos 2015 Pazartesi 13:58

Peki belediyenin imkanını kullandırtır mısınız? AKPINAR: Hayır kullandırtmam. Hiç kimseyi benim desteklediğim adaya oy atsın diye oğlunu, kızını işe almam, bana yaptıramaz kimse. HADİ CANIM SENDE, EN VAHŞİSİNİ, ACIMASIZINI YAPIYOR.

Yorumu oyla      17      18  
mert uysal 3 Ağustos 2015 Pazartesi 13:44

Başta Karşıyaka adına tereddüt ederken şimdilerde böyle bir başkanımız olduğu için keyfini çıkarıyoruz.Yaptığınız projelerle, ilginizle ve duyarlılığınızla günden güne mutluluğumuz artıyor.Bunlar daha başlangıç Karşıyaka her geçen gün dahada güzelleşecek.Teşekkürler Başkan.

Yorumu oyla      22      9  
Necdet. 3 Ağustos 2015 Pazartesi 13:39

Sevgili Başkan, bunca yıllık Karşıyakalı olarak hizmetlerinizi alkışlayarak takip ediyor ve destekliyorum. Bir çoğu örnek alınan projelerinizi gururla başka şehir ve ilçedeki dostlarıma anlatıyorum. Anlatırken de sanki kendim yapmış gibi gurur duyuyorum. Bir çok şey kattınız ilçemize ve katmaya da devam edeceksiniz belliki. Her şey sırayla ve zamanla.. Bizlere de danışarak akıl alarak Belediye için çalışmamızı sağlamanız da çok hoş bir durum. Siz bu şekilde devam ettikçe Karşıyaka çok daha ileriye gidecektir eminim.. Çok açık ve net bir röportaj olmuş. Sizi daha yakından tanımamıza yardımcı olan bu ekibe de teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diliyoruz..

Yorumu oyla      15      7  
Feridun Altan Yener 3 Ağustos 2015 Pazartesi 13:39

samimi bir röportaj olmuş.Okurken başkanımızın cidden ne kadar özverili olarak çalıştığı duygusu bana geçti.Özellikle Karşıyaka'nın Filizleri projesiyle gençlerimize burs verme durumunuzu iftiharla karşılıyorum.Bunlar gerçekten büyük şeyler.Karşıyakamızı marka kent haline getirmeniz de kazandırdığınız Avrupa Diploması sayesinde artık avrupa da karşıyaka'yı tanıyor.Aile hayatınıza ilişkin kısımda gerçekten harika.Önce aileden başlamış olan mutluluk kelimesini şimdi karşıyaya paylaştırıyorsunuz.Yüreğinize sağlık.Gerçekten fark yaratan çalışmalar yapacağınıza inanıyor ve destekliyorum.Karşıyaka da yaşayan kendi halinde bir vatandaş olarak gurur duydum.Varolun.Saygılarımla..

Yorumu oyla      15      6  
murat KILIÇ 3 Ağustos 2015 Pazartesi 13:35

karsıyakada ıkamet etmıyorum ama karsıyakalıları sızın gıbı bır baskana sahıp oldukları ıcın sanslı buluyorum oncelıkle halkla yanyana ıscıyle yanyana olmanız sosyal demokrasının geregı ve bunu cok ıyı yapıyorsunuz.. sıyesetı bılmenız ve bunu beledıye baskanlıgına uyarlamanız guzel ısler yapmanızı saglıyor. sızı kskde yasamasamda begenerek takıp edıyorum.

Yorumu oyla      15      6  
karşıyakalı 3 Ağustos 2015 Pazartesi 13:32

stad konusundaki görüşlerinize katılmıyorum ve önümüze çıkan bu davalarla klübün kalkınmasına engel olduğunuzu düşünüyorum. Fakat erdal acar konusunda kaynak üretme açısından bir işe yaramayıp sadece eleştiri yapan insanlara karşı duruşunuzu da tebrik ederim. Karşıyaka spor klübüne bir kuruş yardımı dokunmamış gazeteciler yada yöneticiler bir zahmet önce kendilerine çeki düzen versinler eleştirmeden önce.

Yorumu oyla      13      7  
sedat ılgın 3 Ağustos 2015 Pazartesi 13:26

oncelıkle bız karsıyakalıyız ve 35 bucuguz bunu herkes bılsın ataturk ve cumhurıyet felsefemızdır. her nekadar sıze muhalıf olanlar olsada bıze bunu bu 15 aylık kısa surede oyle oldugunuzu gösterdınız calısmalarınız halkın ıcınde olusunuz ısteklere cevap verısınız takdır hakedıyor..karsıyaka beledıye baskanı olmak zor ıstır ama bunu basardınız smdıye kadar sızın gıbı ADAM ları karsıyakamızda ve daha ıyı yerlerde görmek umıdıyle...

Yorumu oyla      17      7  
kutay ince 3 Ağustos 2015 Pazartesi 13:19

sayın baskanım sıyasetınız beledıye baskanlıgınız takdıre sayan.. sonucta 15 ay oldu eksıklerınız var ama bunlar duzelcek seyler kımılerı 10 yıl 15 yılda yapamıyor bazı seylerı.. aldıgınız oyun hakkını vermeye calısmanız bızı sevındırıyor. karsıyaka halkını ıyı cozumlemıssınız karsıyamız ızmırın dıger semtlerınden farklı yasayız olarakta semtıne baglı olarakta... sizi tebrık edıyor bızı mahcup etmeyecenızı dusunuyorum.

Yorumu oyla      18      7  
adil talat 3 Ağustos 2015 Pazartesi 12:58

Sevgili Başkanım, karşıyakamıza renk, canlılık ve kalite kattınız. sen her zaman dik dur ve hedeflerinden vazgeçme. allah yanında, halk yanında,izmir yanında

Yorumu oyla      19      7  
misafir 3 Ağustos 2015 Pazartesi 12:24

Sayın Başkanım bir Karşıyakalı olarak çabalarınızı projelerinizi takdir ediyorum.Ancak Karşıyaka iskelesinin her iki yanında oturanlar ve seyyar satıcıların yarattığı kirlilik ve çöpler için birşey ler yapmayı düşünüyormusunuz.? Yerler çiğdem kabuğu poşetler ve mısır koçanlarından geçilmiyor.Bostanlıya doğru kirlilik azalıyor.Karşıyaka dışarıdan gelenleriçin bu pis görüntü hiç hoş olmuyor.Bu işede bir el atın Başkanım.

Yorumu oyla      18      8  
Meraklı 3 Ağustos 2015 Pazartesi 12:09

icraatın olsun ki şovmenliğin Göze batmasın Tat kalk AKP ye dua et Kutuplaşmadan aldın o oyu ama Kıymet bilmiyorsun

Yorumu oyla      16      13