YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mustafa Soydan 29 Temmuz 2015 Çarşamba 00:34

İşporta ve işgallerle ilgili cesur çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Yüksel Çakmur'un minübüsleri kaldırma cesaretinden sonra sizinki 2. Önemli çalışma. Ancak Mithatpaşa da işgal aynen devam etmekte.Zabıta geliyor işgaller kaldırılıyor, hemen arkasından işgal devam ediyor. Seyyar satıcılar ise özellikle ara sokaklarda bağıra bağıra satışlara devam ediyor.Bu konularda da azminizle başarılı olacağınıza inanıyorum. Çalışmayan personele ise hakkımızı helal etmiyoruz.Saygılarımla..

Yorumu oyla      13      9  
Kenan Ata 28 Temmuz 2015 Salı 11:45

Konak Belediyespor Bayan Futbol takımını kapatıp gelirlerini Göztepe'ye aktarmaya çalışmak. Bir bayana, kadın belediye başkanına yakışmadı.

Yorumu oyla      20      7  
izmirli 27 Temmuz 2015 Pazartesi 23:43

Kov başkan kov çalışmayanları kov elini tutan mı var.

Yorumu oyla      17      6  
Atatürkçü 27 Temmuz 2015 Pazartesi 18:58

Ben İzmir'de yaşayan bir yurttaş olarak sayın Sema Pekdaş'ın çalışmalarını beğeniyorum. Kendisi BARO Başkanı iken bazı eleştirilere maruz kalmıştı ancak belediye başkanlığı görevini takip ettiğim kadarıyla çok iyi yürütüyor. Bu yürekli duruşunu devam ettirmesini temenni ediyorum. İzmirliler olarak bizler Atatürk'ün çağdaş Türkiye'sine yakışır bir kenti ancak el birliğiyle kurabiliriz. Eleştirmek yerine sahip çıkalım, lütfen.

Yorumu oyla      19      15  
yeşildereli hakkı 27 Temmuz 2015 Pazartesi 18:41

Benim en çok merak ettiğim konulardan birisi de yeşildere deki hayvan pazarı tabi ki bir yeşildereli olarak bu konuda bir açıklama bekliyoruz başkanımızdan çok sıkıntı çekiyoruz o dönem hijyen , koku , trafik bir çözüm bekliyoruz başkan dan yeşildere halkı olarak.

Yorumu oyla      19      5  
Rüya 27 Temmuz 2015 Pazartesi 18:34

Keşke bu kadar cesur açıklamaları diğer siyasetçiler de yapabilse. Onlar da arı kovanına çomak soksalar keşke

Yorumu oyla      17      15  
ibrahim 27 Temmuz 2015 Pazartesi 16:38

giriş bölümünü okudum, devam etmek içimden gelmedi.

Yorumu oyla      28      10  
27 Temmuz 2015 Pazartesi 16:12

Ne güzel anlatmış Başkan, böyle devam

Yorumu oyla      18      18  
Doç.Dr.Levent Köstem 27 Temmuz 2015 Pazartesi 15:25

Geçen dönem Buca belediyesi tartışmalı idi ve tartışanların ve itiraz edenlerin başında da ben ve arkadaşlarım geliyordum. Nedeni işte Sema hanımın söyledikleri idi zaten. Başkanın dürüst bir yönetim oluşturamaması , uygun insan kadrosu yapamaması, belediye başkanının komisyonları dahi belirleme içgüdüleri, ilçe yönetimini, delegeleri dahi organize etme hastalığı idi. Sema hanımın dediği gibi belediye başkanının görev ve yetkileri var, meclisin görev ve yetkileri var. Sema hanım çok güzel anlatmış olması gerekeni yapıyor. Şimdi Konak ta neye itiraz ediyorlar artık çok takip etmiyorum bu tip meclisleri ama bizim itirazımın aynen Sema hanımın hukukusal çerçevede söyledikleri idi. Çok güzel röportaj olmuş. İnşallah bir çok başkan örnek alır. Dizayn etme hastalığından vazgeçerler .

Yorumu oyla      21      16  
NAİME 27 Temmuz 2015 Pazartesi 15:09

Kendisine yakışan bir röportaj yapmış. Doğru ve dürüstçe kutluyorum başkanımı.

Yorumu oyla      23      19  
Hataylı... 27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:54

Konakta yaşıyorum.Sizi ülkemizde yaşanan hukuk katliamları sürecindeki sağlam duruşunuzla sevmiştim. Mağdurlara ana sıcaklığıyla yaklaştınız, hukuksal sığınak oldunuz.Teşekkürler.Sonra Konak'tan aday oldunuz...Önünde düğme olmayan bir giysiye alışık, insanları seven,hukuku bilen, cesur da olan, belediyecilik geçmişi de olan biri olarak sizi, belediye başkanlığı için çok iyi bir aday ve Konak için bir kazanç olarak gördüm. Halen de öyle görüyorum.SİZE OY VERENLERİN SESSİZ ÇUĞUNLUKLAR OLDUĞUNU UNUTMAYINIZ.RANT İÇİN GÜRÜLTÜ ÇIKARANLAR SİZİ YOLUNUZDAN ALIKOYMASINLAR. Yukarıdaki ropörtajınızdan pes etmeyen bir kişilik olduğunuzu ve hizmet aşkınızı görüyorum.Belediye yeni hizmet binası ve Hatay Pazaryeri konusundaki kararlı tutumunuzu kutluyorum.Görevini yapmayan personel ve özellikle yaya trafiğinin yüksek olduğu kaldırımlarda işgalin önlenmesi için gereğini yapacağınıza inanıyorum.Hizmet üretme çabalarınızı gören bir vatandaşınız olarak en azından ben, bugün ve yarın sizi, sizin istediğiniz gibi anacağım.Yaptığınız hizmetlerin doğru algılanması için tanıtıma da önem verilmesinin ve her Konaklıya sms mesajlarıyla ulaşılmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Cesaretle doğruyu yapacağınıza olan inancımı yineliyor, sizin ve görev arkadaşlarınızın başarılarının devamını diliyorum.

Yorumu oyla      23      8  
mustafa 27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:38

KONAK BELEDİYESİNİN 5 YILI HEBA OLDU İZMİRİN BÜTÜN İLÇELERİNDE 5 YIL KAYIP İZMİRDE NE KENTSEL DÖNÜŞÜM VAR NEDE YATIRIM YAPILANLARIDA BATIRDILAR

Yorumu oyla      19      16  
hakkı 27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:22

yani 2 kat imara devaaam..

Yorumu oyla      15      8  
hakikat 27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:08

bi şey değişmez...

Yorumu oyla      16      8  
adalet 27 Temmuz 2015 Pazartesi 14:06

zor zaanaat e.sonsöz yorum yayıncısı...

Yorumu oyla      11      8  
m.necati pigey 27 Temmuz 2015 Pazartesi 12:41

SAYIN PEKTAŞ, ÜÇ KEZ VE DİKKATLE OKUDUM SORU VE YANITLARINIZI...SİZİ KISA DÖNEM MECLİSTE GÖREV YAPTIĞINIZDA TANIDIM SAYIN YÜKSEL ÇAKMUR DÖNEMİNDE GENEL SEKRETER YARDIMCISI İKEN..TÜM MECLİS ÜYELERİ ÖZEL BİR TALEPLE GELDİĞİ HALDE 4 YIL BANA SİZ SANIYORUM İKİ YILDA BİR KEZ VE SADECE KISA BİR GÖRÜŞMEYE GELDİNİZ VE SAYGI LİMİTLERİ İÇİNDE..O ZAMAN BEN 63 YAŞINDA İDİM VE BÜROKRASİYİ DE EN İYİ BİLEMDİM BU YÜZDEN DE SAYIN ÇAKMUR BAŞKANIMA BENİM SORUMLULUĞUMDAKİ HİÇ BİR GÖREV HATASINDAN DAVA AÇILMADI ZATEN...ÜÇ KEZ OKUDUĞUM YANITLARINIZDA SADECE BEN O ZAMAN ZAVALLI BİR SEMA İDİM SÖZÜNÜZÜ BEĞENMEDİM...MERT, DEDİĞİNİ YAPAN, ÇİZDİĞİ VE İNANDIĞI YOLDA İNATLA YÜRÜRKEN DE ETRAFINA BAKMADAN YA ALLAH DİYEN BİR KİŞİ OLARAK TANIDIM..BENİM 36 YILLIK DEMİRYOLU ÇALIŞMAMDA 16 YIL MÜFETTİŞLİK OLARAK GEÇTİĞİ İÇİN İŞİMİN Ç ÖZÜ İNSAN DI...SAYGILAR SUNUYOR BAŞARILI ÇALIŞMALARINIZIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA DEVAMI İÇİN SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR DİLİYORUM...ALLAH IŞIĞINIZI SÖNDÜRMESİN ÇOĞALTSIN Kİ İZMİR DE DAHA AYDINLIK OLSUN BECERİNİZ İLE..HATAM VAR İSE BAĞIŞLAYINIZ 85 YAŞIN GÖRÜŞÜ YAZILDI...BEN BASMANE 1280 ÇIKMAZ SOKAKTA DOĞDUM VE İLK, ORTA ATATÜRK LİSESİ VE YETO YU O 56 NOLU EVDE YER YATAĞINDA, YER SOFRASINDA, MİNDER ÜSTÜNDE GEOMETRİ ÇALIŞARAK, RESİM ÇİZEREK TAMAMLADIM YEDEK SUBAYLIĞIM DAHİL...

Yorumu oyla      19      6  
nurettin 27 Temmuz 2015 Pazartesi 12:19

Belediyenin karşısından başlayan Hürriyet bulvarı Sevgi yolu başına kadar sürüyor. Belediye tarafı çift sıra araçlarla işgal altında, Sevgi Yolu bölümü kafe ve yemek yerlerinin işgali altında kimse bir şey yapmıyor. Alsancakta otopark ve restaurant olarak kullanılan apartman giriş ve boşlukları yangın ve deprem anları için müthiş kayıplara neden olabilecek yasa dışı kullanımlar. Başkan apartman sakinlerini ikna ederek otapark işini sonlandırmalı. Restauranta dahil edilenleride yıkmalı.

Yorumu oyla      20      5  
27 Temmuz 2015 Pazartesi 11:22

Kurduğu bir ekip yok.

Yorumu oyla      19      9  
emekli 27 Temmuz 2015 Pazartesi 11:02

Sema hanımı ailece çok seviyoruz ancak maalesef üzülerek belirtmeliyim ki kurmuş olduğu kadroyla bırakın ileriye gitmeyi yerinde saysa iyidir.

Yorumu oyla      21      6