YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ŞERİF AHMET KIRKURT 30 Ocak 2015 Cuma 08:44

AĞZINIZA SAĞLIK SEVGİLİ BAKANIM İNANÇLI ON ARASINDA HER ZAMAN YANINDAYIM

Yorumu oyla      15      8  
reco baba 22 Ocak 2015 Perşembe 23:58

ben demokrasiyi sevmiyorum arkadas...basa geleni bile on yil basindan atamiyorsun....omur zaten kac yil...

Yorumu oyla      15      8  
22 Ocak 2015 Perşembe 23:50

Galleria 'yı da sorsaydiniz keşke.Biz hiç unutmadik...

Yorumu oyla      14      8  
O.T 22 Ocak 2015 Perşembe 21:14

Buca'lı olacaksınız, Çakmur söz konusu olduğunda görmemezlikten, duymamazlıktan geleceksiniz. İzmir'i on yıllardır mesken tutacaksınız, Çakmur'un adı geçince 'fikrim yok' diyeceksiniz. CHP'li olacaksınız Yüksel Çakmur'dan bi haber olacaksınız. Mümkün mü? Değil ki, çok tıklanan ve okunan internet gazetesi Egede Son Söz seçim öncesi CHP'nin İzmir örgütünün nabzını tutmak adına Çakmur ile söyleşi yapmış. Doğru yapmış. İzmir siyasetinde 1970 li yıllardan bu yana kendini unutturmamış, kendisinden bahsettirmeyi başarmış, kitlelerle iletişim kurma dahisi Yüksel Çakmur'la bizleri buluşturmuş Egede Son Söz. Egede Son Söz'e teşekkür ediyor bundan sonrası için sazı elime alıyorum müsadenizle. Yüksel Çakmur'u tanımışlığım 1970 li yıllara uzanır. Bir fenomendir Çakmur. Yel değirmenleriyle döğüşen Don Kişot ile benzerliği ise hiç mi hiç yoktur. Ola ki 'roman kahramanlarına benzerliği varmıdır?' diye aklınızdan geçirdiniz. Yalan atmayayım, ben de aklımdan geçirmişimdir. İlginçtir, kendine has önemli özellikleri olan, düşünceleri ve davranışları ile fark yaratan bu kişilikle roman kahramanları arasında bağlantı kurmaya mecbur hissetmişimdir kendimi hep. Bakıyorum, not almışım yıllar önce isminin karşısına., D'artanyan. Alexandre Dumas'ın ünlü romanının silahşör karakteriyle ilişkilendirmişim Çakmur'u... Uzatmayayım, sadede geleyim. Yüksel Çakmur yaşına rağmen savaşçı ve şövalye ruhunu kaybetmemiş, görüyorum. TBMM'de de benim diyen sözüm ona genç nice siyasetçilerin yüzünü kızıla çalacağına da eminim. Ancak, (yeni) CHP kötü örnek olacağı gerekçesiyle önünü keser Çakmur ve benzer karakterlerin. Yanılıyormuyum?

Yorumu oyla      20      9  
HÜLOĞ 22 Ocak 2015 Perşembe 20:33

kongreler yaklaşıyor alırsın eline mikrofonu senden başka kimseye konuşma fırsatı vermezsin ülkeyi kurtarırsın ey eski vekil, ey eski başkan bit pazarına rağbet yok

Yorumu oyla      15      13  
chp emekcisi 22 Ocak 2015 Perşembe 19:41

Sayın Cakmur u kendisinin aday olmadığı bir seçim de gören varsa söylesin Berkin milletvekilliği için ölmedi ama sen 80 yaşında halen milletvekili olmaya çalışıyorsun

Yorumu oyla      16      11  
22 Ocak 2015 Perşembe 17:08

şirinyer pazar prjesini kastetmedim! PİRİŞTİNA'NIN adatepe seçim mitinginde adatepe'de verdiği KAPALI PAZAR YERİ SÖZÜNÜ kastettim...!!

Yorumu oyla      11      5  
derviş 22 Ocak 2015 Perşembe 17:05

bunun gibi dinozorlar sussun artık ya. berkin elvan diyo bi de utanmadan.

Yorumu oyla      15      14  
Lombak 22 Ocak 2015 Perşembe 16:40

Parti artık Pentagonkullarının partisi anlayın gari! Hani dün halktv'de çıktı ya. Anladınız siz... Pentagonlukulu ne yapar? Amed merkezli devlet mi kurar? Dersimli ne yapar? Amed merkezli devlete he mi der? Ay hadi haber spikeriniz de IMC'den Banu olsun...

Yorumu oyla      14      7  
PARTİLİ 22 Ocak 2015 Perşembe 16:27

Çakmur'un belediye başkanlığını bu izmir herzaman arıyor. Aziz kocaoğlu gibi zayıf değil bilgili, kentli herşeyden önemlisi CHP'li. Parti işlerine Aziz başkan kadar müdahale etmezdi.Koltuk aşkıyla değil hizmet aşkıyıla yanıp tutuşan bir adam yüksel çakmur. Aziz başkanla kıyaslanmayacak kadar halk adamı.

Yorumu oyla      25      9  
DOĞAN 22 Ocak 2015 Perşembe 16:21

Sayın başkanım İzmir'de CHP içerisinde siyaset yapan kaç kişi sizin gibi dik duruş sergiliyor?Siz Ön seçim olmaz ise ben aday olmam dediniz ve sözünüzü tutuyorsunuz, sizi ilkeli duruşunuzdan ötürü tebrik ediyorum. Önseçim olsun diye bağıranlara bakın önseçim olsada olmasada aday oluyorlar. gösterilmeyince kıyamet koparıyorlar. Bu ne yaman çelişki böyle. Herkes sizin gibi sözünü tutsa CHP'ön seçim yapmadan seçimlere giremeyeceğini anlar.Sizin gibi düşünmeyenlerin de suçu var ön seçimin olmamasında. Siz izmir'de yaşayan gerçek bir CHP li ve sözünün eri insansınız.

Yorumu oyla      19      6  
Süleyman 22 Ocak 2015 Perşembe 16:21

Sevgili Mustafa Y'ye ufak bir hatırlatma...Sokağa çık ve Yüksel Çakmur'un izi olmayan bir proje söyle...ne demek istediğimi anlamadıysan...örnek metro, örnek adnan saygunun arazisi..örnek körfez vapur sistemi...dolmuşların her yerden her yere gitmesinin kısıtlanması...pek çok yeni yol...liste uzayıp gider...Konak Meydanı'nı kurtaran da Çakmur'dur...her yerin gökdelen olması mı vizyondur...şu an bunu yapıyorlar...önce öğrenelim, bilelim...kim kimdir?

Yorumu oyla      17      10  
22 Ocak 2015 Perşembe 15:45

çakmur dan yeni davalar bekliyoruz :))

Yorumu oyla      14      5  
Mustafa Y 22 Ocak 2015 Perşembe 15:40

sn.çakmur dönemini kapatmış bir siyasetçidir.sn.çakmuru bulmuşken izmirin gelişimne sekte vuran "davalar"ı sormamışsınız.20 yıllık kangrene dönüşen "basmane çukuru"onun eseri, o yüzden çakmurun izmir için söz söylemeye hakkı yok. dünya "soğuk savaş" siyasetini bırakalı 10 larca yıl olmuşken. dünya solcularının nerelere gittiğini takip etmesi gerekirdi.türkiye solunun çakmurlara değil, bilgi ve teknoloji çağı ve evrensel demokrasi ve ekonomisini kabul etmiş, genç insanlara ihtiyacı var.bugün artık, ülkelerin değil, şehirlerin yarıştığı bir dünyada izmiri arkadan hançerleyen brütüsler köşelerine çekilmeli ,yaşadığı kente zarar vermemelidirler.

Yorumu oyla      13      10  
22 Ocak 2015 Perşembe 15:35

şirinyer pazar projesi durduruldu. araştıralım, sonra yorum yazalım.

Yorumu oyla      11      5  
reco baba 22 Ocak 2015 Perşembe 14:29

bu kadro sampiyon olamaz,chp nin kan degisimine ihtiyaci var,bir kere 40 yasin ustundekiler yonetimi genclere biraksin.koltuga oturan kalkmiyor.chp nin politikasi bile belli degil.vakit kaybi....hangi konuda ne dedigini onlarda bilmiyor.millet de takim tutar gibi parti tutuyor...eskiden guven partisi vardi.amblemi koyun resmi...rahmetli nenem koyun melektir oglum deyip her secim oy atardi onlara...bir milletvekili bile cikaramadilar....simdi millet ampulcu oldu...bizim zamanimizda davulu delen jaguar partisi bile kurduydular...turkiye komik memleket kardesim..

Yorumu oyla      12      6  
ByBaro 22 Ocak 2015 Perşembe 14:28

Sn.ÇAKMUR; gözü kara ve "istim arkadan gelsin" diyen bir başkandı, hımbıl değildi..

Yorumu oyla      17      6  
Lombak 22 Ocak 2015 Perşembe 14:03

Çözüm diğer partilerden gelecek derken AKP, MHP ve HDP'nin de dışındaki partilerden demek istedim. Düzeltirim.

Yorumu oyla      12      5  
Serbest düşünce.. 22 Ocak 2015 Perşembe 13:43

Yorumlarda AKP' yi kollayan görevli kitleler var- Açıkça anlaşılıyor- Görevleri CHP' yi tenkid etmek- CHP' yi destekleyenler özgür iradeleri ile bu konulara oy verebilirler- Y.Çakmur'dan tecrübe alınabilir ancak gelecek herzaman gençlerin olmalıdır-

Yorumu oyla      16      8  
hasan durmaz 22 Ocak 2015 Perşembe 12:03

sevgili başkanım söylediklerinize aynen ve yürektek katılıyorum. sayğılarımla

Yorumu oyla      20      10  
doğruya doğru 22 Ocak 2015 Perşembe 11:33

sayın çakmur izmir için hem önemli hem gerekli bir şahsiyet..akim kalan konak meydanına GALLERİA projesini hayata geçirmesi için mutlaka kendisine fırsat verilmelidir..

Yorumu oyla      15      9  
Lombak 22 Ocak 2015 Perşembe 11:33

Bir parti bir yolsuzluk oylamasında "iktidar fire verdi, şimdi bölünecekler, bizde bunların fay hatlarına oynarız, onları böleriz" diye düşünürse, acizdir. Çünkü vatandaş kesinlikle yolsuzluklara bakmıyor. Siz hiç CHP'nin bugüne kadar, AKP'nin yürüttüğü ekonomik politikadan farklı bir politikayı vatandaşa anlattığını duydunuz mu? Duyamazsınız çünkü bunların üretim ekonomisine geçme programları yok. Tümü beyinlerini ÜST AKIL'a devretmişler. Siz de tıpış tıpış... Yani bugün CHP'ye oy vermek de bölünmeye oy vermektir. Henüz vatandaşta eski tabirle jeton düşmedi... Bunlar bölünmeyi çoktan kabul etti. Haberiniz yok. Türkiye'nin ulusal bütünlüğünü gözeten çözüm diğer partilerden gelecektir.

Yorumu oyla      18      10  
22 Ocak 2015 Perşembe 10:12

İzmirde, İzmirli Aday Yoksa Bundan Böyle CHP 'ye Oy Yok..! Gözle Görünen Ortada Adam Akıllı Birtane Proje Yok. Buca Belediyesi Bir Önceki Dönemden Kalma Etkinliklerine Konserlerine Boşa Para Harcayarak Devam Etmekte! Verilen Kapalı Kazaryeri Sözleri Askıya Alınmış. İNSANLARIN KONSERE DEĞİL KALICI PROJELERE İHTİYACI VAR! Sayın Belediye Yönetimi.

Yorumu oyla      19      10  
YORUMCU BABA 22 Ocak 2015 Perşembe 10:07

İzmir 2 Dönemdir Hayal Kırıklığı Yaşıyor.Bir ÇAKMUR'u Birde Kocaoğlunu Şöyle Kantarda Bir Tartın Bakalım.Her Şeyiyle ÇAKMUR Çok Ağır Basar.Kocaoğlu Bu Güne Kadar Gelmiş Geçmiş En Yetersiz,En Beceriksiz Belediye Başkanıdır.İzmir'in Önünü Tıkamş,Bir Sürü Projeyi Yüzüne Gözüne Bulaştırmıştır.Boşa Çok Zaman Kaybettik.CHP nin Üst Kademesi İş Yapacak Adam İstemezler.Onlar Sadece Dizginleri Ellerinde Olan Adam İsterler. ÇAKMUR dan Ödleri Patlar.Sayın ÇAKMUR Şu Yaşında Bile Bunların Hepsini Cebinden Çıkarır.Bravo Başkan.Ağzına Sağlık.

Yorumu oyla      31      13  
Umut Yırcalı 22 Ocak 2015 Perşembe 09:49

Okunması bile vakit kaybı olan bir mülakat.

Yorumu oyla      19      23  
vatandaş 22 Ocak 2015 Perşembe 09:46

İzmir'de yerel idarelere seçilecek başkanları Ankara tespit ettiği sürece İzmir'in sorunları bitmez.Kendi bölgelerinde muhtar dahi olamayanlar İzmir'in seçimlerine karışıyorlar.Yarın genel seçimlerde de aynı olacaktır.Ankara'da oturanlar CHP'nin oy deposu olan İzmir'den aday olmak için partinin tabanını yok sayacaklardır...

Yorumu oyla      23      6  
Buca'lı 22 Ocak 2015 Perşembe 09:18

Sayın Çakmur,Hatırlayın sizinle beraber Buca'da suyumuz için kanallara bile yatmış ve tepkimizi göstermiştik.Szi bizim için bir örnek başkan ve ekoldünüz.Fakat şimdi ne olduda İzmir'deki,başta Basmane çukuru olmak üzere birçok yatırıma dava açarak önünü tıkıyorsunuz.İyi güzel bunlara karşı çıkarken neden yapılması gereken yatırımlar için bir girişiminizi göremiyoruz.Siz Bucalısınız.Örneğin Buca'da hala metro yok,imar perişan,sit alan ve sözde su kuyuları koruma alanı mevzuu bizi bitirdi.Hangisi için mücadele verdiniz,hiç duyamadık.Ama engellemelerinizi çok iyi biliyoruz.Neden,yazık değilmi,geçmişte size bu kadar değer veren insanları hayal kırıklığına uğratmanız hoş mu???Yapmayın Allah aşkına,yapmayınız..

Yorumu oyla      17      14