YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Akif Kireçyakan 2 Şubat 2015 Pazartesi 14:22

İzmir milletvekili, öncesinde AKP il başkanı fakat köşeye sıkıştığında konu ile ilgili hiç bilgisi yok. Helal olsun...

Yorumu oyla      12      5  
TSent 17 Ocak 2015 Cumartesi 00:52

İşte bugün metro yatırımları ile İstanbul-Ankara ve İzmir'e verilecek yatırım bedelleri AKP nin İzmir'bakışını net olarak ortaya koyuyor.Aydın Şengün neler söylüyor,rakamlar neleri anlatıyor.

Yorumu oyla      16      6  
TSent 15 Ocak 2015 Perşembe 22:34

Bu konuda söylenecek o kadar çok şey var ki.Alsancak Stadı sezon başlarken depreme dayanıklı değil diye kapatılıyor.Türkiye'de başka böyle kapatılan stad var mı bilmiyorum .Özel İdaerenin mallarından İzmir'e hiç bir şey verilmedi.Aydın Şengül bunlardan ya habersiz,ya da partisinin işine öyle geliyor.Ya defalarca iptal edilen metro ve teleferik ihaleleri.Ondan sonra İzmir Belediyesi beceriksiz.Ayrıca 130 kişiye soruşturma açıldı.O kadar insan hapiste yattı.Bu bürokratlar kolay imza atabilirler mi.Kendi yaptıkları haksızlıkları karşı tarafa beceriksizlik diye atıyorlar.Daha söylenecek o kadar çok şey var ki...

Yorumu oyla      18      5  
AHMET 15 Ocak 2015 Perşembe 22:13

GEREK YOK HİÇ BİRŞEY VERMEDİNİZ VERMESSİNİZDE SİZ İZMİRE HİÇ BİR ŞEY YAPMADINIZ YAPILANLARIDA ENGELLEDİNİZ YAPTIĞINIZ TEK ŞEY BU

Yorumu oyla      20      5  
konaklı 15 Ocak 2015 Perşembe 19:21

Bütün metro yatırımlarını, altyapı yatırımlarını, sanayi tesislerinin teşviklerini istanbula, ankaraya, konyaya vs yaptınız gidin oyuda onlardan isteyin.

Yorumu oyla      23      6  
ozan 15 Ocak 2015 Perşembe 19:14

Seçim geldi bunlar yine etrafta dolanmaya başladılar. Ne istediyse verdin neden izmir işsizlikte Türkiyenin en kötü şehri oldu o zaman.

Yorumu oyla      23      6  
15 Ocak 2015 Perşembe 18:00

izmire karşı ne kadar ilgisiz olduğu, sorulara verdiği; bilmiyorum, incelemedim, bi bakim cevap veririm gibi cevaplarla aslında,yetersiz ve ortalık karıştıran bir milletvekili olduğunu ortaya koymuş.

Yorumu oyla      24      6  
15 Ocak 2015 Perşembe 15:45

Başlığı okuyunca konuyu cemaat zannettim :)))

Yorumu oyla      20      6  
Mustafa Y 15 Ocak 2015 Perşembe 13:47

ben bir izmirli olaran şengül e tahammül edemiyorum, sanırım izmirlilerde öğle. bu kişi seçildiğinden beri izmir için ne yapmış, hangi projeleri desteklemiş. yaptığı iş varsa yoksa belediyeyi kötülemek. çok gürültücü biri. yani izmirli bunu istemiyor.gürültü istemiyor, iş görmek istiyor.izmirin malları ne oldu,neden lobi yapmadılar, izmirin körfez derinleştirme projesi neden 2 yıldır çed bekliyor?izmir limanı kruvaziyer iskeleleri neden yapılmadı?katı atık projesinde niye engel oluyorlar? bence bir dönem daha seçilemeyecek.

Yorumu oyla      26      6  
İzmirli Vatandaş 15 Ocak 2015 Perşembe 13:08

Sayın Şengül,partiniz iktitadra sizde İzmir'de seçilmiş bir miletvekilisiniz.Tüm konuşmanızda belediye başkanı için 'çalışmıyor,yapamıyor,beceremiyor,elemanları ile geçinemiyor' diyerek başarızızlıklardan kendinize bir menfaat çıkarmayı hedeflemişsiniz.Otogar metrosu,Narlıdere metrosu,kentsel dönüşüm projesi,Marinalar neden yapılmıyor.Çöp tesisi yeri için Kocaoğlu sizden yer önerilmesini bekliyor.

Yorumu oyla      28      6  
Mustafa Seviş 15 Ocak 2015 Perşembe 13:05

Doğru söylemiş,ağzına sağlık Sayın Şengül halkın doğruları bilmesinde yarar var.DSP.İl Sekreteri MUSTAFA SEVİŞ

Yorumu oyla      13      24  
doğan 15 Ocak 2015 Perşembe 12:10

Aydın şengül konuşmuşta ne anlatmış. Bomboş bir konuşma,İzmir'li aptal değil. Siz Merkezi hükümet olarak 1- izmir'e Hiç birşey yapmadınız.Ankara ve İstanbul'u paraya boğdunuz vergileri vs. almadınız belki, Müfettişler inceleme yaptıysada formalite olarak yaptı. İzmir'e bukadar desteği bırak % 10 destek vermediniz. İl özel idare mallarını Belediye ye vermediniz. İstetiğiniz yerde İMAR YETKİSİNİ BELEDİYELERDEN ALDINIZ AMA Karşıyaka stat'ı için Karşıyakalıları oyalıyor ve yalan söylüyorsunuz. Statı Yalıya yapmak isteseydiniz belediyenin elinden imar yetkisiniz alırdınız yapardınız. Mahkemeye verildi diyede Karşıyakalıları kandırmayın. Sanki Mahkeme kararlarına uyuyorsunuz. Karşıyakada Bir kaş kişiyi kandırdınız onlarda burada sizin adınıza çalışıyorlar gazete çıkarıyorlar CHP yi ve Belediyeleri eleştiriyorlar Sizde uzaktan gülüyorsunuz. Aklı selim Karşıyakalı bu oyununuzu görüyor kör ve aptal değil bu kullandığınız kişilerde karşıyakalının yüzüne nasıl bakacak siz statı yapmadığınız zaman.

Yorumu oyla      23      6  
TC misafir 15 Ocak 2015 Perşembe 11:36

Acıdım Aydın Şengül'e hep geçiştirici cevaplar vermiş bilmiyorum falan, adam expo alanı olan İnciraltına bile gitmemiş her şeyden bihaber sırf laf başka şey yok gazetecile iyi sorular sormuşlar tebrik ederim.

Yorumu oyla      24      5  
konak 15 Ocak 2015 Perşembe 11:20

Otogar metro? Izmir limani modernizasyonu? Oy yoksa hizmet Yok diyosunuz.VOB gitti bisi diyemediniz.izmir hep Istanbula. Peşkeş cekildi.izmir hep verdi alamadı.aziz basarisiz ise bence sizde aynisiniz eger izmiri almak istiyosaniz bi tunel bi izbanla bu isin olamayacagini coktan ogrenmeniz gerekirdi.biz makarna komur sehri degiliz k bakmayin izmirli yemez adam gibi yatirim olcak gercekten burayi almak istediğinizi gosterin bize yoksa teskilati kapatin gidin bence

Yorumu oyla      21      5  
Osman 15 Ocak 2015 Perşembe 11:17

Hiç bir söylemine katılmıyorum.İzmire hiç bir şekilde destek vermedin birde Başkanı suçluyorsun.

Yorumu oyla      22      5  
gaziemirli 15 Ocak 2015 Perşembe 10:15

evet, Sarnıç'ta geçen hafta yanan sosyal tesisleri, 3 aydır istiyorlar vermiyorsunuz?

Yorumu oyla      23      5  
izmirli 15 Ocak 2015 Perşembe 10:02

Otogar metrosu için 2014 bütçesine para konduğu halde neden ihaleye çıkılmadı.Para nereye gitti.Ankara, istanbulda her gün yeni metro ihaleleri yaparken bakanlık izmire neden metro yok.

Yorumu oyla      21      5