YORUMLAR
Toplam 33 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Abdurrahman Bakan 19 Şubat 2015 Perşembe 12:37

Sayın Piriştina Bucamız için yapacağınız en büyük hizmet koruma amaçlı imar planını bir an önce hazırlatmaktır.Kasaplar meydanı projesi çok daha verimli ve gösterişli duruma gelecek Bucamız çok daha güzel hale gelecektir.

Yorumu oyla      12      5  
emin ünsal 7 Şubat 2015 Cumartesi 17:41

fırat mahalesindeki belediye fidanlıgın yerine ne yapılacak ögrenmek istiyorum sagılarımla

Yorumu oyla      11      5  
Semih 12 Aralık 2014 Cuma 11:06

Forbesteki cafelerin önlerindeki yapılan kapalı alanları kaldırıyorsunuz. Bu çok kötü. Oradaki esnaf kepenkleri indirecek bu gidişle. Kimse cafenin içinde oturmuyor kış ayları dışında. Öğretmenevlerindeki cafeleri canlandırmak için bunu yapıyorsunuz. Tabi forbesteki işletmeciler sadece esnaf. Öğretmenevlerindekiler iş adamı. CHP her zaman olduğu gibi yine kapitalistlerin yanında.

Yorumu oyla      12      5  
Kral çıplak 28 Eylül 2014 Pazar 14:53

Hiç sanmıyorum.Böyle hizmetsiz giderse , gönüllerde olmayacak tahtı yıkılacak.

Yorumu oyla      24      5  
Nazire Yüksel 10 Eylül 2014 Çarşamba 14:45

Sayın Piriştinaya güveniyorum. tıpkı babası gibi çok çalışacak ve gönüllerde taht kuracak

Yorumu oyla      13      33  
Herkes KENDİ arabasına alsın çocuğunu 9 Eylül 2014 Salı 12:03

Ey Priştina,makam araçlarıyla çocuklarını okul kayıtlarına götüren Başkan YARDIMCInı ETİK OLMAYAN DAVRANIŞINDAN ÖTÜRÜ LÜTFEN UYAR. Buca Belediyesinin araçları babanızın MALI DEĞİLDİR

Yorumu oyla      48      6  
Sözde halkçılar 4 Eylül 2014 Perşembe 12:41

Mercedese binince çok iyi dinleniyorlar diyene verilecek bir sürü cevaplar var ama bi tanesini yazıcam. Karabağlar Belediye başkanı renoya biniyo .o çok çalışmıyo yoksa .Sizin derdiniz hava olsun başka bi şey olmasın .Sizin de evinize gitme zamanınız yaklaşıyoo.Seçim dediğin ne ki yarın bakmışsın gelivermiş.

Yorumu oyla      51      7  
gerçek buca 1 Eylül 2014 Pazartesi 15:30

Seçimden önce meclis üyelerinizin hepsi Belediyede iş sözü verdi. Şimdi cep telefonları kapalı. Hele içlerinde bir zübük var. Evlerin şenlik. vay Başkanla aram bozuk. vay Başkanı sevmiyorum diyor.

Yorumu oyla      21      7  
Serkan Çallı 21 Ağustos 2014 Perşembe 16:37

Mercedes'e biniyor diye eleştirilmesi başkanın çok saçma. O zaman Başbakan'ın bindiği Mercedes ne oluyor? Bu insanlar bütün gün boyunca emin olun çalışıyorlar,yoruluyorlar,yeri geliyor günde 2-3 saat uyku uyuyorlar,insanlar oturduğu yerden Mercedes'e biniyor diye konuşurlarsa bu haksızlık olur. Belediye Başkanı Mercedes'e de biner,başka bir markaya da biner. Biz icraatlerine,hizmetlerine bakalım.

Yorumu oyla      14      12  
Nedamet 13 Ağustos 2014 Çarşamba 13:46

"Buca'nın" değil, Bucalının gönlünün rahat olması gerekir.

Yorumu oyla      20      5  
PİRİŞTİNA GÖNÜLLÜSÜ 8 Ağustos 2014 Cuma 14:34

Asaletin yeter başkanım Sonuna kadar arkandayız

Yorumu oyla      14      18  
megaköylü 7 Ağustos 2014 Perşembe 10:44

yenı makam aracı nasıl rahatmı.

Yorumu oyla      23      11  
megaköylü 7 Ağustos 2014 Perşembe 10:03

forbesin girişine ve içine bir bak istersen başkan.yolda yürünmüyor.her yer hanutçu doldu.birde forbes girişindeki cafelere bak.adamın 10 metre dükkanı var.dışarıda 100 metre kapalı alanı var.yolu işgal etmeye kimsenin hakkı yok.yolda yürüyemiyoruz.

Yorumu oyla      33      6  
Kaldırımcı 5 Ağustos 2014 Salı 16:56

Kaldırım söküp yenilersiniz bol bol. Bu dönemde de kayda değer bir iş yapılacağını zannetmiyorum.

Yorumu oyla      21      7  
Asil 17 Temmuz 2014 Perşembe 16:04

O makam aracına gerek var mıydı?

Yorumu oyla      26      7  
ÇOK YAZIK.. 17 Temmuz 2014 Perşembe 00:17

EVKA ya inen,Menderes caddesine ADNAN MENDERES CADDESİ diyen bir başkan..daha Bucayı ve Bucanın sorunlarını bilmiyor..Klişe sözler ve birbrini tamamlamayan cümleler..Gölet,yedi göller,tenis klubü,Fırat mahallesi,..Buca hakkında bidikleri bu..Ne yapmış MERCEDESi BUCA MAR a aldırmış..Peki hangi parayla..Buca Mar dan MERCEDES kiralamanın neresi AVANTAJ?..NİKAH SARAYI NEDEN ÇÜRÜK?..Çürük yapının sorumluları hakkında adli takibat yapılıyor mu?..AH,AH HANGİ BİRİNİ YAZAYIM Kİ?..Bir röportaj dolusu soru ve yanıt var bende..AMA ne çare:((

Yorumu oyla      23      7  
İZMİR'Lİ 2 Temmuz 2014 Çarşamba 09:31

DEÜ yolları daracık,Dumlupınar mahallesi SİT alanı rezaleti ile başbaşa,Kasaplar meydanı hala BU DÖNEM BİTECEK(!),Hasanağa bahçesi tekrar keş yuvası oldu,S.Demirsoy hastane arkası su kuyuları koruma alanı adı ile tam bir rezalet,oto alt ve üst geçidi diye tek bir ifadeniz yok,imar için net bir yanıt göremedik.Yapmayın sayın başkan ne olur artık radikal kararlar alın ve Buca da yıkım gereken ne varsa yıkın ve yeniden yapın.Lütfen Aziz başkanı beklersen daha 15 yıl sabır gerekir sanırım.Lütfeeennn.

Yorumu oyla      26      9  
ADO 2 Temmuz 2014 Çarşamba 04:23

BUCADA YENİLİK ESKİ BİNALARIN YIKILIP YENİSİ YAPILMASI PEKİ YEŞİL ALAN OTOPARK YAPILIYORMU HAYIR BNİM OTURDUĞUM KOZAĞAÇ MH ŞANTİYEYE DÖNÜ ÇOĞUNLUK 1+1 BU BİNALARIN OTOPARKI YOK VE KOZAAĞAÇ MH ŞEBOY HALI SAHALARININ ORADAKİ DOY DOY KOKOREÇ HİZASINDAKİ TEKEL BÜFELER AKŞAMLARI MEYHANEYE ÇEVİRDİLER ORATALIĞI ADAMLAR DÜKKANLARINDA RUHAST OLMADAN MEYHANE YAPMIŞLAR GIK YOK VE ETRAFA RESMEN WC YAPTILAR VE HEPSİDE BELEDİYEYLE İÇLİ DIŞLI

Yorumu oyla      27      7  
egeli 2 Temmuz 2014 Çarşamba 02:44

Çevik Bir meydanı çok güzel olacak diyorsunuz da birazcık orijinal proje ortaya çıksa. mesela çok amaçlı merkez ve pazaryerini artık her belediye yapıyor gına geldi resmen...

Yorumu oyla      22      6  
yaylacıklı 1 Temmuz 2014 Salı 21:40

halkçı kardeş olmadı buca belediye spora milli takım teknik direktörü fatih terim i de getirelim)) yahu kolay mı güreş.halter.karete yüzme milli takım antrenörlerini buca belediyes spora getirmek? buca belediyesinin dünya kadar borcu var ve tesisleri de yok.parasızlıktan belediyeye ait tuvaletleri ve çay ocagını ihaleye çıkarıyorlar.eskiden Ahmet priştina döneminde gazetelerde güreş halter basket falan çok duyuyorduk ama o geçmişte kaldı..

Yorumu oyla      18      6  
asyalı 1 Temmuz 2014 Salı 19:29

bucalı devrimci rumuzlu yorumcuya bende aynen katılıyorum.gecen gün okullar kapanınca oğlumu kendine güveni gelsin diye ve de sağlıklı olsun diye çoçugumunda isteği ile halter e kayıt yaptırmak istedim.aradım belediye yi spor ile alakaları yok.halter branşını açmadık dediler. o zaman güreş var mı dedim oda yok .karate oda yok.kardeşim sizde hangi branşlar var koskoca buca belediyesinde spor kulubu yokmuş ya.yaz spor okulları n da yüzme varmış.açılacakmış halter güreş karete iyide ne zaman? okullar açılınca mı açılacak?

Yorumu oyla      18      6  
halkci 1 Temmuz 2014 Salı 18:28

Değerli baskan öncelikle başarılar diliyorum.buca halkı her şeyin en guzeline laik.duyumlarimiza göre rahmetli babanizin spor kulup başkanı safter beyi getirmisiniz.tüm brnslarda buyuksehirde basari getirmiş bir spor adami.teknik kadrosuda cok kaliteli idi.milli takim antrenörlerini her biri ızmirli branşlarında profesyonel adamları getirmişti.o takimlarda hiç yenilmemisti yanılmıyorsam tekerlekli bedensel engelli basketbol sanirim avrupa dünya şampiyonu takım başlarında harman yazıcı hoca.halter de avrupa dünya ve olimpiyat şampiyonu çıkarmış antrenör milli takim antrenörü selim savas.okculukta cumhur yavaş..judo da mesut kapan. Bu hocaları bucaya getirtebilecekmisiniz? Buca halkının çocukları sporda tarih yazacaktir

Yorumu oyla      18      8  
tuba basarır 1 Temmuz 2014 Salı 17:44

ben 13 yıllık izelman personeliyim sayın başkanım Rahmetli Ahmet PİRİŞTİNA Başkanımın bizim üzerimizde çok emeği vardır siz başkan olduğunuzda başka bir duygu içinde oldum çünkü babanız çok erken bu dünyaya gözlerini kapadı siz başkan olduğunuzda sanki yeniden başkanım geri gelmiş gibi hissettim ve çok duygu yoğunluğu yaşadım onu yaşatmanız başarılarınızla ve örgütlü çalışmayla pekişecektir biz işçiler babanızdan çok şey öğrendik ve öğrendiğimiz şeyler hayatımıza çoluğumuza çocuğumuza yön verdi hayat felsefemiz halen başkanımın bize öğrettikleriyle devam etmektedir size bakmaya dokunmaya cesaretim yok çünkü her baktığımda babanızı hatırlıyorum ve hissediyorum saygılarımla çalışmalarında başarılar diliyorum

Yorumu oyla      20      13  
bucali devrimci 1 Temmuz 2014 Salı 17:26

Sayın pristina bucada çocuklarımıza spor yaptiramiyoruz.hele ki bireysel ata sporlarimiz olan güreş halter ..vs. belediyeyi arıyoruz bireysel spor olmadığını söylüyorlar.tesis yok antrenör yok.

Yorumu oyla      26      7  
kenyalı 1 Temmuz 2014 Salı 17:20

rahmetli Ahmet priştinanın oglu levent priştina da izmiri nasıl güzel yaşanabilir bir hale getirdiyse buca yı da emin olun Avrupa ii bir görüntü verecek.gerçekten rahmetli babasının ekibini getirdi beyin takımı nı her şey çok güzel olacak.şimdi spora yatırımlar başladı spor kulubunu yakında açacaklar.duydum ki oraya spor adamı safter karabaglıyı getirtmiş çok yerinde ve isabetli bir karar.bucada ki çocuklarımız spor yapacak şampiyonlar bucadan çıkacak emin olun.safter bey de izmir büyükşehirdeki milli takım düzeyindeki antrenörleri oraya transfer edecektir.yasasın buca halkı.buca halkı herşeyin en güzeline laiktir.

Yorumu oyla      20      8  
Bilal Turan 1 Temmuz 2014 Salı 16:04

13 yıldır Buca'da oturuyorum. Buca İzmir'in en geri kalmış nüfusu en fazla olan ve gelecekte de eski binaların yıkılıp yıkılıp yenilerinin yapılmasından dolayı nüfusunun dahada artacağı ilçe olacaktır. Eğer ki Buca'ya yatırımlar yapılmazsa Buca daha da keşmekeş içerisinde kalacak. Buca'da neler yapılabilir: 1-Trafik sorununu halletmek gerekli Buca Seyfi Demirsoy hastanesinin önündeki yol aktif hale getirilmeli. örneğin belediye otobüslerinin bir çoğunu buradan güzergah verilmeli. Alt geçit üst geçit yapılmalı. 2- Sinema salonu yapılmalı. Binlerce üniversite öğrencisinin olduğu Buca'da 1 tek sinema bile maleysef yok. 3-Alışveriş merkezi yapılmalı. İçinde çocuklarımızla eğlenebileceğimiz, alışveriş yapabileceğimiz, sineması olan bir alışveriş merkezi olmalı. İzmir'in diğer tüm ilçelerinde alışveriş merkezleri var Buca'da niye olmasın. İhtiyaç. Bucalıların hepsi Gaziemir Optimum'a gidiyor. 4-Kapalı pazar yeri olmalı. Nüfusun en fazla olduğu Buca'da Şirinyer'de, Gediz'de maleysef kapalı pazar yeri yok. Yağmur yağıyor ıslanıyor herkes. Hiçkimse pazara çıkamıyor. İzmir medeniyetin beşiği deniyor ama Anadoludaki bir çok ilçede bile kapalı pazar yeri var. Buca'da yok. 5-Hasanağa parkı şuanki haliyle güzel ama cafeler, restauranlar da açılmalı.

Yorumu oyla      19      8  
Ali Osman 1 Temmuz 2014 Salı 14:34

Eski makam aracında CD çalar bile yokmuş baksanıza. makam aracını değiştirmekte haklıymış o zaman.Priştinanın bir tane bile projesinin olmadığını anladık.Vah Bucam vah.

Yorumu oyla      21      10  
BUCALI 1 Temmuz 2014 Salı 14:17

allah bin kere razı olsun senden YORUMCU BABA RUMUZLU! düşüncelerimi yazmak istediklerimi ve bir BUCALI olarak yıllardır BUCAMIZDA çözüme kavuşmayan sorunları yazılarında dile getirmişsin! büyükşehir ulaşım sorununda insanları canından bezdirirken SAYIN LEVENT PİRİŞTİNA ise BUCADA hergün bir radyo kanalında ev toplantısında kahvaltı sohbetlerinde..meclis üyeleri ise İTHAL!BUCA umurlarında değil!

Yorumu oyla      21      10  
ali akay 1 Temmuz 2014 Salı 13:52

sayın başkan iş yapan tüm esnafı destekleyin kafeleri destekleyin, restaurantları, fabrikaları küçük esnafı... bucanın tek kurtuluşu iş yapan esnafdır ki işsizlik azalsın iş imkanı çıksın bu gençlere... yok efendim kaldırım işgali, gece müzik sesi o bu ama sonuç istihdam..

Yorumu oyla      17      11  
tc vatandasi 1 Temmuz 2014 Salı 10:29

Pazaryerlerinin ustunun kapatilmasini istiyoruz baskanimizdan

Yorumu oyla      24      6  
YORUMCU BABA 1 Temmuz 2014 Salı 10:16

Gönül Hanım!Şayet Bir Şeyleri Yapmak İstiyorsanız,Hiç Bir Şeyi Bahane Edemezsiniz.Ben Belediye Başkanı Olucamda,Bucadaki Kurnaz Esnaf Kısmı Sıkıyorsa Kaldırımları İşgal Etsinlerde Görelim Bakalım.Öyle BŞB"nin Yetkisindeymiş,Yetkim Yokmuş Anlamam.Sıkıyorsa O Vatandaşa Saygısı Olmayan Esnaflar Beni Mahkemeye Versinler İsterlerse.Heykelden Çevik1"e İnerken Zaten Kaldırımlar 50cm Bile değil.Çiçekçisi,Çiğ Köftecisi,Buraları Bile İşgal Etmekten Çekinmiyor.Adam Berber,Kaldırıma Su Dolabı Koymuş Su Satıyor.Resmen Faaliyet Dışı Çalışıyor.Hele Şirinyer Velioğlu Ekmek Fırınının 10 Mt.İlerisinde DAYI Büfe Diye Birisi,Adam Kaldırımı Bırakmış Yola Masa Atıyor.Gönül Hanım Sizde Görüyorsunuzdur.Öğretmenevleri Ve İstasyondaki Bir Çok Tarihi Bina Eğlence Yerlerine Döndü.Hemde 1.Derecede SİT Kapsamındaki Binalar.Gecenin 24"üne Kadar Canlı Müzikten İllallah Ettik.Bu Güne Kadar Hiç Bir Şey Yapmadılar Sevgili Belediye Yetkilileri.Onun İçin Diyorumki Priştinanın"da Ercan Tatıdan bir Farkı Olmayacak Gibi.Yakında,Hiç Gereği Olmadan Yapılan Konserlerle Bunu Kanıtlarlar.

Yorumu oyla      26      14  
YORUMCU BABA 1 Temmuz 2014 Salı 08:50

Satırları Sonuna Kadar Dikkatlice Okudum.Kimse Alınmasın Ama Priştina Çok Büyük Hayal Kırıklığı Yarattı.Proje Diye Anlatılanların Proje Olmadığı,Çözüm Bulması Gereken Konularda Kendisininde Şikayetçi Olduğu Anlaşılıyor.Öğretmenevlerindeki Tüm Lokantalar,Birahaneler Bilhassa Akşamları Kaldırımların Tamamını Kapatıyorlar.Araçlar İse Heykel Girişi Ve HANCI"nın Sonuna Kadar Yolları Park Ederek Tıkıyorlar.Bir Allahın Kulu Zabıta Yada Trafik Polislerini Buralarda Göremiyoruz.Sanırım Saat 17"den Sonra Mesai Yapılmıyor Herhalde.Yollayın Bakalım Zabıtalarınızı,Esnaf Diyebiliyormu,Siz Karışamazsınız Diye.Ama Bunu Yapmıyorsunuz.Görev Alanı BŞB"nin Diye Müdahale Etmiyorsunuz.Kendi Yetki Alanlarınıza Dahi Müdahale Etmiyorsunuz.Ararsınız Buca Kaymakamını,Gecenin 24 üne kadar Menderes Caddesindeki Park İhlallerini Emniyetçe Engelleyebilirsiniz.Ama Yapmıyorsunuz.Hepinizde Her Nedense Esnaflara Karşı Çok Özel Bir Sevgi Var.Vatandaşın Mağduriyeti Hiç Umurunuzda Bile Değil.Dediğim Gibi Priştina Hayal Kırıklığı Yarattı.İlk 3 Ayda Birşey Olmadığı Gibi 5 yıldada Bir Şey Olmayacağı Besbelli.Haa O Çevik 1 Alanı Projenizde Hiç Olmaz.Nedeninide İkinci Yorumumda Açıklıyacağım.

Yorumu oyla      25      15  
atatürkçü nesil 1 Temmuz 2014 Salı 07:52

Buca koop rezil durumda parke taşlarının ,çöp bidonlarının ve parkların yenilenmesi lazım.Sokaklar pislik içinde.Geçen 5 yıl buca koop a bir park bile yapılmadı.Başkan bir gelip mahallenin meydanına baksın bizim köy meydanı 10 kat daha iyi durumda.

Yorumu oyla      25      7