YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
31 Aralık 2012 Pazartesi 00:03

b en 35 yıllık c h p si üyesiyim izmirde yerel seçimlerde hakim gözetiminde ön seçim istiyorum aksi takdirde bunun sorumluluğu c h p si yönetiminindir herkez sonucuna katlanır

Yorumu oyla      16      8  
ismail hakan özdoğan 6 Kasım 2012 Salı 18:43

sendikal hak larla ilgili çıkış gibi ön seçim çıkşıda yalan oldu sizin anlıyacağanız.

Yorumu oyla      15      6  
Kazım EMİR 6 Kasım 2012 Salı 14:38

korkmayın partililerin önüne sandık koyun biraz demokrasi,birazda katılım

Yorumu oyla      18      8  
Bilal-İzmirli 5 Kasım 2012 Pazartesi 14:01

5.11.2012.Pazartesi günü tv konuşmanızı dinledim yüzde yüz size katılıyor ve destekliyorum fakat CHP Adaylarını parti üyeleri seçer diyemediğiniz (CHP Parti üyelerinin seçme ve seçilme hakkını gasp ettiğiniz)içinde kınıyorum.CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      15      9  
Mahmut Karakaplan 2 Kasım 2012 Cuma 21:08

'temayül yoklaması' ATATÜRK dil Devrimine sahip çıkalım ' eğilim yoklaması' demenin suyumu çıktı ,Genel başkan yardımcısı olarak beğenilen ve o konumda biri buna çok dikkat etmeli,Devrimlere sahip çıkmalı örnek insan olmalı,Saygılar.

Yorumu oyla      22      5  
Mahmut Karakaplan 1 Kasım 2012 Perşembe 21:03

Nerden uyduruyorsunuz bunları yahu,sadece gönlünüzü yemişlendiriyorsunuz, kimsenin kimseyi aday ilan ettiği yok,

Yorumu oyla      26      5  
Mahmut Karakaplan 1 Kasım 2012 Perşembe 19:39

Böyle bir seçimle iktidara gelenler,düzenledikleri tiyatro ile halkın egemenliğini çalan zalim ve madrabaz hainlerdir! Friedrich Nietzsche yoldaş böyle buyurmuş,gerçek payı çok değilmi CHP li demokratlar,Sevgiler.

Yorumu oyla      25      7  
Mahmut Karakaplan 1 Kasım 2012 Perşembe 19:38

DELEGELERİN DİKKATİNE Ön seçimden kimse bahsetmiyor Karabağlarda,eğer bastırmassanız ön seçim,mön seçim yok, Tabi birde şu var bu delege yapısı ile demokratik seçim,olurmu,amcaoğlu,dayıoğlu,arkadaş,hemşeri,mezhepdaş vs,vs,Cahil toplum,özgür bırakılıp kendine seçim hakkı verilse dahi, hiçbir zaman özgür bir seçim yapamaz.Sadece seçim yaptığını zanneder.Cahil toplumla seçim yapmak okuma yazma bilmiyen adama hangi kitabı okuyacağını sormak kadar ahmaklıktır!

Yorumu oyla      27      5  
Ankara'dan selamlar 1 Kasım 2012 Perşembe 14:59

Adaylar büyük oranda netleşti il ve genel merkezin düşündüğü adaylar ise : Büyükşehir: A.Kocaoğlu - Aliağa:Özlem Şan Oğuzhan / Balçova: M.Ali Çalkaya / Bornova: Kamil Okyay Sındır / Buca: Güngör Kaya / Torbalı: İsmail Uygur / Urla: Selçuk Karaosmanoğlu / Bayraklı: Erol Ayna / Karabağlar: Şehmus Kayapınar / Dikili:Osman Özgüven /Foça: Mehmet Karluk / Gaziemir:H.İbrahim Şenol / Bayındır:Hüseyin Tamer Yanık / Bergama:Mehmet Gönenç / Beydağ:Vasfi Şentürk / Çeşme: Muhittin Dalgıç / Çiğli: Ali Engin

Yorumu oyla      19      7  
sosyal demokrat 24 Ekim 2012 Çarşamba 21:55

bence gökhan günaydın yerel yönetimleri bilmiyor.o tarım politiklarıyla ilgili bir sorumluluk alsaydı daha doğru olurdu.sonra merak ettğim bişey var. önder sav tasfiyesinde önce myk üyeliğini ret edip sonra genel başkan yardımcığığına fit olmak etik olarak doğru mu?kendi egosunu kontrol edemeyen toplumu nasıl yönetir demiş bir düşünür.bence sayın günaydın da ciddi bir ego sorunu var benden söylemesi.

Yorumu oyla      16      7  
sefer 24 Ekim 2012 Çarşamba 02:07

E acar yorumunu okudum.Ancak seferihisar belediye BŞK büyükşerhir belediye BŞK adayi olacak.

Yorumu oyla      15      7  
nehat başaran 23 Ekim 2012 Salı 15:22

partiyi yukarıya taşıyabilecek ve halkında onayını alabilecek tek belediye başkanı narlıdere belediye başkanım mimar abdül baturdur.narlıderede başka adayla seçime girmeyi sakın olaki düşünmeyin...

Yorumu oyla      20      8  
GAZİEMİR'Lİ 23 Ekim 2012 Salı 09:34

GAZİEMİR BELEDİYESİNDEKİ MECLİS ÜYELERİNİ 4 YILDIR İZLİYORUZ.!!!TABİ BU MECLİS ÜYELERİ YÜKSEL DEMİRSOY VE H.İBRAHİM ŞENOL 'UN ESERİDİR.ŞUNU AÇIKÇA SORMAK GEREKİR ÇOKMU ARADINIZ.ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER İÇİN SAYFA SAYFA HAZIRLANMIŞ ÖN SEÇİM DELEGELERİ VAR,BU DELEGELERE GEREĞİNİ YAPMALARI İÇİN FIRSAT TANINACAKMI.LÜTFEN SN.İLÇE BAŞKANIM EN TEPELERE KADAR ÖN SEÇİM YAPILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEYİNİZ.MECLİS ÜYELİĞİ EVDE OTURMAK,ÇARŞIYI YOK SAYMAK DEĞİLDİR.HALKIN TALEBİNİ BELEDİYEYE TAŞIMASI GEREKEN İNSANDIR.

Yorumu oyla      18      6  
Bilal-İzmirli 22 Ekim 2012 Pazartesi 23:38

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın Ön seçim yok, temayül yoklaması var!............Sayın Günaydın o kadar üniversite bitirmişsiniz fakat Demokrasinin D bile öğrenememişiniz yazık size oy vereceğime yanlış anlamasınlar benzetmekten dolayı DAĞDAKİ ÇOBANA OY VERİR SİZİN GİBİLERİNE VERMEM BEN KİMMİYİM İLKOKUL MEZUNU Partiye (SODEP SHP CHP)30 yılcık iyi kötü koşmuş bir emekçiyim.CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      20      9  
aslı 22 Ekim 2012 Pazartesi 20:52

ön seçim olmazsa chp ye oy vermeyeceğim bu mudur demokratlık sizin dikte ettirdiğinizi seçmeyeceğiz izmir için izmirli delegeler karar versin siz değil

Yorumu oyla      24      12  
E.NACAR / ANKARA 22 Ekim 2012 Pazartesi 20:07

Gönül Hnm kutlarım. Gündem yaratacak söylesi olmuş. Kaleminize sağlık. Bende bişeyler ekleyeyim istedim. Yerel seçimlerde aday listesi şöyle olur: Büyükşehir: A.Kocaoğlu - Aliağa:Özlem Şan Oğuzhan / Balçova: M.Ali Çalkaya / Bornova: Kamil Okyay Sındır / Buca: Güngör Kaya / Torbalı: Kazım Çelimli / Urla: Murat Gül / Bayraklı: Olgun Atilla / Karabağlar: Şehmus Kayapınar / Dikili:Osman Özgüven /Foça: Gökhan Demirağ / Gaziemir:H.İbrahim Şenol Güzelbahçe:Erdal Karademir / Bayındır:Hüseyin Tamer Yanık / Bergama:Mehmet Gönenç / Beydağ:Vasfi Şentürk / Çeşme: Muhittin Dalgıç / Çiğli: Ali Karabay / Seferihisar: Tunç Soyer / Selçuk:Özcan Işık / Tire:Mustafa Güngör / Karaburun:Serdar Yasa/ Karşıyaka: Ali Engin/ Kemalpaşa:Rıdvan Karakayalı / Kınık: S.Kaya / Kiraz:İ.Korkmaz / Konak: Hakan Tartan/ Menderes:Bülent Rüzgar/ Menemen: Tahir Şahin / Narlıdere: Abdül Batur / Ödemiş:Mehmet Eriş… İl başkanı da Hüseyin Saygılı olur…

Yorumu oyla      23      17  
adsız 22 Ekim 2012 Pazartesi 19:27

TEMAYÜL ne demek? Sağcıların dilini kullanıyorlar. EĞİLİM YOKLAMASI demesini bile bilmiyorlar. Yazık! Üstelik, EĞİLİM YOKLAMASI CHP TÜZÜĞÜNÜN HANGİ MADDESİNDE VAR? YASAL OLMAYAN BİR UYGULAMA.

Yorumu oyla      25      10  
izmirli 22 Ekim 2012 Pazartesi 18:37

devam edin..devam..halk size sandıkta öyle bir cevap verecek ki...az kaldı...az...

Yorumu oyla      27      20  
SOLCU 22 Ekim 2012 Pazartesi 17:16

HERYERDE ÖNSEÇİM OLACAK DEMİŞTİNİZ ŞİMDİ NOLDUDA ÖNSEÇİMDEN VAZGEÇİYORSUNUZ MAHALE DELEGE SEÇİMLERİNDE HEP BU KONU İŞLENDİ PARTİ İÇİ DEMOKRASİ NUTUKLARI ATILDI ŞİMDİ ÖNSEÇİM BENZERİ BİŞİLERDEN BAHSEDİLİYOR EĞER VERİLEN SÖZLER TUTULMAYACAKSA İNANDIRICILIK ORTADAN KALKAR OZAMANDA BAYKAL DÖNEMİYLE YENİ CHP.ARASINDA NEFARK KALIR SÖYLERMİSİNİZ ÖNSEÇİM OLMASA PARTİ İÇİ DEMOKRASİDEN BAHSETMEK MÜMKÜNMÜ KOLTUKLARA OTURANA KADAR ÖNSEÇİM VE PARTİ İÇİ DEMOKRASİDEN BAHSEDİLECEK KOLTUKLARA OTURUNCA VAZGEÇ.

Yorumu oyla      29      14  
yanlız adam 22 Ekim 2012 Pazartesi 16:02

hani önsecim vardı şu anki örgüt deniz baykalın örğütü değil kılıcdaroğlunun örgütü korkunun ecele faydası yok

Yorumu oyla      29      12