YORUMLAR
Toplam 31 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ERZEN ER 12 Ağustos 2012 Pazar 13:55

chp'li belediye başkanı döneminde kooperatifler Bornova erzene mahallesine yüzlerce RUHSATSIZ kaçak konut yaptırdı,mağdur edilen insanlar bu konutlarda 20 yıldır oturuyor.Bu konu sizi hiç üzmedimi.chp nezaman Cumhuriyetin Haksızlıklar Partisi oldu.

Yorumu oyla      13      6  
vatandaş 7 Ağustos 2012 Salı 14:58

il başkanı olarak ne yaptın çıkmış konuşuyorsun bucada,bayraklıda,konakta,okadar işten atılmalar oldu siz ne yaptınız,her zaman muhalefet kalmaya mecbursunuz parti olarak çünkü kendinize çalışıyorsunuz.

Yorumu oyla      13      5  
bekir balcı 24 Temmuz 2012 Salı 19:40

atanmayla yada seçimle chp nin gelişimine katkı koyan gelmiş geçmiş tüm yönetici arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum önemli olan bence başarıları ileriye taşıma aşamasında yeni arkadaşlarımıza tecrübeleriyle tekrar katkı koymalarıdır chp geleneği bize bunu öğretmiştir biliyorum ki tacettin beyde böyle düşünüyordur unutmayalım biz chp liyiz

Yorumu oyla      12      5  
tacettin bayır 30 Haziran 2012 Cumartesi 01:16

Değerli zafer ve faruk arkadaşım yorumlarımız ve takdirleriniz için çok teşekkür ederim.30 yıla yakın siyaset yaşamımda bir yerlere gelmek için değil partimi iktidar yapmak için çalıştım,dolayısıyla benim bir görevde olup olmamam değil görevini layıkıyla yapacak arkadaşlarımın olması ve partimi iktidara taşımasını ve şahsımda katkı koymaymakta tereddüt etmeyeceğimin bilinmesini isterim.sağlıcakla kalın.

Yorumu oyla      18      6  
ZAFER POYRAZ 18 Haziran 2012 Pazartesi 22:55

GENEL MERKEZ ATAMASI İLE GELMİŞ OLDUĞUNUZ İZMİR İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BULUNDUĞUNUZ 17 AY İÇİNDE ATATÜRKÇÜLÜĞÜN CUMHURİYETİMİZİN VE CUMHURİYET HALK PARTİMİZİN ÇAĞDAŞ İNSANLAR TOPLULUĞUNUN BAŞKENTİ OLAN EGENİN İNCİSİ DÜNYADA DA ŞEHİRLERİN BİRİNCİSİ OLAN İZMİRDE PARTİMİZ ADINA İYİ NİYETLİ OLARAK YAPTIĞINIZ BÜTÜN ÇALIŞMALARINIZ İÇİN BÜTÜN CHP LİLER VE BÜYÜK AİLEM TÜRKİYEDE Kİ YURTSEVER YURTTAŞLARIMIZ ADINA ÇOK TEŞEKKÜRLER EDER EN DERİN SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNARIM.!

Yorumu oyla      21      7  
faruk 18 Haziran 2012 Pazartesi 22:45

bizde senin kadar tertemiz siyasetçi insan adam gibi adam dürüst çalışkan başarılı insanlığı başarıları saymakla bitmeyen gerçek cumhuriyet halk partili herkesimin ankaradan izmire halkın gönlünde taht kuran insan pek görmedim çok güzel görevlere geleceğinden eminiz halkçı temiz yürekli insan zaten kongrede rakiplerin herkes söylüyor seni övüyorlar sonuna kadar arkandayız iyiki varsın güzel insan hepsi seni örnek alsınlar insanlık görsünler allah senin gibi insanları başımızdan eksik etmesin inş

Yorumu oyla      20      5  
31 Mayıs 2012 Perşembe 21:04

izmirde chp nin her kademesi ilçeleri ili beledyeleri alevileşiyor yazık izmire ali engin gelirse oy vermem artık chp ye oylar MHP ye uludere beni zaten bitirtiyor chp ye karşı bune uludere sevgisi kim onlar yahu benim askerimi niye savunmuyorsunuz onlar mayına basmıyorda benim askerim basıyor rehberiniz sezgin tanrıkulu olduğu sürece izmirden oylar MHP ye kayar burda sadece aleviler yaşamıyor bu ne alevi sevgisi

Yorumu oyla      22      10  
gönül dostu 31 Mayıs 2012 Perşembe 09:07

üzgünüm bakın tacettin bey hatalarınız nasıl insanları parçalamış.ödemişte mevcut yönetim kazansın diye yaptıkların insanların yarısınıda sana düşman etmiş orda seçimi belediyeyi nasıl alıcaz bu senin eserin o yüzden umarım bırakırsınız

Yorumu oyla      19      17  
ödemişliye 31 Mayıs 2012 Perşembe 09:02

valla bizde ödemişli öz muhalifleriz ama ali engini istiyoruz.ali rıza bodur nerde biz orda....

Yorumu oyla      14      17  
erkan tek 31 Mayıs 2012 Perşembe 08:43

sıkışınca ankaranın eteğine tutunma kaybedeceksin,çünkü hakettin

Yorumu oyla      16      20  
Ödemişli 31 Mayıs 2012 Perşembe 04:14

Tacettin Bey;bu iş buraya kadar.Pimapen işinde bundan sonra sana başarılar dilerim.Atama ile geldin seçimle seçilmek artık sana hayal oldu.İlk il bşk lığı görevini geldiğinde senin için umutlanmıştım ama yapamadın çok hatalar yaptın bitirdin kendini.Bu arada diğer adaylar Ali Engin ve Levent Eyipişiren'e de karşıyım.

Yorumu oyla      18      20  
halil-izmirli 31 Mayıs 2012 Perşembe 00:38

Tacettin Bey,atama görevin boyunca yapman gereken ne varsa yapmadın ve yapmaman gereken kolay ne varsa burnunu soktun.İl başkanı değilde,otoriter olmaya çalışan fakat beceremeyen bir müdür görüntüsü verdin.İl başkanlığı mangal gibi yürek ister.İl Başkanı olacak kişi AKP'yi eleştirirsem iş yerime müfettişler gönderirler diye eleştirilerinden vazgeçmeyecek.İl başkanlığı bir vitrindir,onun bizde CHP olarak eğitimli ve donanımlı bir il başkanı seçmek zorundayız.

Yorumu oyla      18      15  
GÖKHAN KURT 31 Mayıs 2012 Perşembe 00:00

BAŞKANIM İL BAŞKANLIĞINIZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN İL DELEGASYONU DOĞRU KARARI VERECEKTİR YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Yorumu oyla      23      7  
EMİN BALTAŞ 30 Mayıs 2012 Çarşamba 17:27

Başkanın tehlil ve tanımlamalarına katılmamak mümkün değil. Gerçekten Örgütle içiçe girdi. Merkezdeki değişik aday arayışları, kesinlikle hizipcilik ve kişisel beklentilerden kaynaklanıyor. 17 aydır bu Örgütün yükünü (maddi-manevi) çekerek bence seçimle birdaha gelmeyi haketti. Aziz Başkan konusundaki iyiniyetli ve centilmen tahliline katılmıyorum.Doğrudan taraf oldu Büyükşehir. Eyipişiren'in arkasındaki Başkanlara bakarsanız, açıkca belli oluyor. Ama doğru yapmıyor.

Yorumu oyla      23      7  
Mahmut Karakaplan 30 Mayıs 2012 Çarşamba 17:15

Başarılarının devamını dilerim Sayın İl Başkanım,Yanındayız,

Yorumu oyla      29      9  
KONAK LI 30 Mayıs 2012 Çarşamba 16:30

sayın tacettin bayır a bu güne kadar chp de yapmış olduklarından dolayı teşekkür etmeliyiz.iyi başkan kötü başkan dememeliyiz.elinden geleni yaptı.emeğine sağlık sayın başkan..

Yorumu oyla      28      7  
İL DELEGESİ 30 Mayıs 2012 Çarşamba 16:03

İZMİR*İN 13 MİLLET VEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI,İLÇE BAŞKANLARI.KENDİLERİNE KUKLA,MAŞA,İL BAŞKANI İSTİYOR BULARIN HESABI BAŞKA NASIL B.BAŞKANI,NASIL M.VEKİLİ,MEÇLİS ÜYESİ,İL GENEL MEÇLİS ÜYESİ OLURUM DERTLERİ BU CHP Yİ NASIL İKTİDAR YAPARIZ DİYEN YOK KOLTUK SEVDASI VAR TAKIM OYUNU YOK MAHALLE DELEGE SEÇİMLERİNDE KAPI KAPI DOLAŞANLAR YEREL VE GENEL SEÇİMLERDE BU DENLİ KOŞMADILAR BİNLERCE CHP Lİ BU İNSANLARDAN TAKAN YOK Kİ...

Yorumu oyla      26      7  
Emeğe saygı 30 Mayıs 2012 Çarşamba 15:50

Emeği geçti, çok çalıştı, uğraştı, koşturdu. Gördüğüm kadar sizi arkadan hançerleyenler olmuş, çok da değer verdin onlara, yinede olmadı. Onlar kultuklarını kurumak için çok şey verirler,siz de bunu anladınız galiba. Kararsızlık çok kötü, bakıyorsunuz kimi lafla yol almaya çalışır. Hele de karşısındaki ufku, bilinci zayıf ise bal gibi de kanar, kanmıştır da. Salla başını al kultuğunu, kiminle yapıyorlarsa ona bakacaklar. Demekki sizinle sesiz film olmayacağına karar verdiler, sallabaşlarla olur.

Yorumu oyla      23      8  
ayşe 30 Mayıs 2012 Çarşamba 15:45

TACETTİN BAYIR YİNE BAŞKAN...ŞİMDİDEN SEVGİLERLE...

Yorumu oyla      21      9  
erkan tek 30 Mayıs 2012 Çarşamba 15:06

öyle facede profiline resmini koyanları unutmak yok her ilçede pimapenci açalım bizi unutma.umarım bir daha siyaset düşünmezsin.neymiş alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.

Yorumu oyla      15      16  
nuri 30 Mayıs 2012 Çarşamba 14:56

merak etmeyin Auşe hanım. pazartesi yine eller birleşik havaya kalkmış olarak resimler çekilecek. Bu dönme dolap yine dönmeye devam edecek. Partilinin küsülüğü seçimden sayıma kadar sürer. Kimler kimlerle nasıl kucak kucağa baksanıza lütfen. Tacettin beye başarılar.

Yorumu oyla      23      8  
AYŞE 30 Mayıs 2012 Çarşamba 13:09

TACETTİN BAYIR SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ.COK GÜZEL KONUSMUSSUNUZ.BURDAN BUTUN ADAYA BASARILAR DILIYORUZ FAKAT SUNU UNUTUYOLAR TACETTİN BAYIR GARANTI BASKAN.NERDEN BILIYOSUN BELLI OLMAZ ETME DEMEYIN.ÇOK İYİ BİLİYORUM ŞİMDİDEN SİZE SONUCU SOYLUYORUM TACETTİN BAYIR YINE IL BASKANI OLUCAK BIZLERIN BASKANI OLUCAK O ZAMAN TACETTİN BAYIR ICIN KOTU KONUSANLAR NE DIYCEK NE YAPICAKLAR COK MERAK EDIYORUM BASARILAR BASKAN ARKANDAYIZ....

Yorumu oyla      27      12  
AYSENUR GÜNEY 30 Mayıs 2012 Çarşamba 12:50

gunaydııııııınnnnnnnnnn sayın bayır

Yorumu oyla      21      11  
top sakal 30 Mayıs 2012 Çarşamba 11:36

pazartesi günü yoksun bidahada atamaylada gelemeyeceksin gelirsende izmir için büyük şansızlık olur güle güle ...

Yorumu oyla      21      30  
Bilal-İzmirli 30 Mayıs 2012 Çarşamba 11:25

İL Başkanlığına aday olanların hepsi bizim adayımız canlarımızdır hepsine hayırlı olsun yolları açık olsun...İL Başkanı Tacettin Bayır’ı SODEP.SHP.CHP beri tanırım iyidir iyi.CHP Vatandaş.

Yorumu oyla      29      10  
öz ve öz chpliye 30 Mayıs 2012 Çarşamba 11:18

alattin yükselle ne ilgisi var kardeşim mesele tacettin bayırın yetersiz oluşu.atanması bile yanlıştı.inciraltının revizyon planları konuşulurken 1 1000 1 5000 planlardan sözedildiğinde bunlar ne diye bakan bir il başkanı olurmu?meclis kararı ile encümen kararının farkını ,tutuk hali ile hüküm halini ayıramayan il başkanı olurmu bakın insanların ekonomik durumunun güzelliği kimilerini susturabilir ama ben susmam

Yorumu oyla      17      25  
PARTİLİ 30 Mayıs 2012 Çarşamba 11:17

Merhaba Can merhaba başkan sanırım 17 ay boyunca üzüldüğün ve haksızlık ettiğin başka bir konuda Karabağlar ilçe başkanını ve ödemiş ilçe başkanını ihraç kaydıyla disipline göndermenin haksızlığını unuttun. yinede sana gelecek siyasi hayatında başarılar dilerim.

Yorumu oyla      24      21  
öZ VE ÖZ CHP Lİ 30 Mayıs 2012 Çarşamba 10:52

TACETTİN BAYIRI O KOLTUĞA A.KOCAOĞLU A.YÜKSEL M.MOROĞLU SN GENEL BAŞKANA ÖNERENLER BU 3 MAHŞERİN ATLISI BAYIRI GENEL BAŞKAN TANIMAZ ETMEZ MENÜYÜ ÖNÜNE KOYDULAR EFENDİM MENÜMÜZ BU ŞİMDİ NE OLDU DA BAYIRIN ARKASINDA DURMUYORLAR BİR BABAYIT ANLATSIN CHP LİLERE 17 AY DA NE DEĞİŞTİ GENEL BAŞKAN A.YÜKSELİ NEDEN GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINDAN ÖRGÜTDEN SORUMLU GÖREVİNDEN ALDI YÜREĞİ VARSA CIKSIN KAMU ÖNÜNDE ÖRGÜTE ANLATSIN BELEDİYE BAŞKANLARI VE İLÇE BAŞKANLARI KENDİLERİNE MAŞA OLACAK İL BAŞKANI İSTİYOR

Yorumu oyla      31      12  
çalışkana 30 Mayıs 2012 Çarşamba 10:33

ne derebeyliği be tacettin olursa iyi yoksa kötümü izmir gibi yere eğitimsiz başkan olurmu EĞİTİM ŞART çünkü herşeye yansıyor

Yorumu oyla      19      20  
çalışkan 30 Mayıs 2012 Çarşamba 10:08

Sayın Bayır öyle veya böyle seçim kazanmış bir siyasetçi.Kendisini kutluyorum.Yaptıklarının reklamını düşünmeyecek kadar iyi bir partili olduğu için menfaat odaklarının değişim isteği önünde duramayacağı kanaatindeyim. Çünkü her partide olduğu gibi bu partide de derebeylikleri düzeni hiç değişmiyor. Yeni adaylar projelerini hala açıklamadılar. Bildiğimiz beyaz sayfalı laf salatasından başka bir şey yok ortada.Eğer eski AP li seçmen ANAP-DYP gibi AKP ye yanlarsa göreceğiz gerçek boyumuzu..

Yorumu oyla      27      9  
OSMAN 30 Mayıs 2012 Çarşamba 10:05

Tacettin bey PEN İşinizde yolunuz açık olsun.Siyasette dinlenme vaktiniz gelmiş anlaşılan iyisiniz ama malesef seçimlerde hep iyiler kazanmıyor ve bir dahada delege seçimlerinde sandık koyduk demeyin.

Yorumu oyla      26      26