YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
serdar nalbantoğlu 27 Mart 2024 Çarşamba 17:07

sayın başkan narlıdere tenis kulübü projenizi hiç paylaşmıyorsunuz, neden acaba?

Yorumu oyla      0      0  
narlıdereli 20 Mart 2024 Çarşamba 08:25

yeni narlıdere ve ibb belediye başkanları eğer sahilevlerinde birilerine tahsis edilen kamu arazisini tekrar ibb meclis kararları doğrultusunda eğitim merkezine dönüştürmezse bu parti sorunu haline gelecektir. narlıderede herkesin dilinde bu tenis kulübü var. siz böyle yaparsanız başkalarına laf söylemeye hakkınız yok sayın chp'li başkanlar.

Yorumu oyla      3      0  
Gülay Selçuk 20 Mart 2024 Çarşamba 06:31

Mehmet bey, çok güzel bir makale olmuş. Yer yer duygulanarak, yer yer gururlanarak okudum. Teşekkür ederiz. Kızım Senfoni Orkestrası 2019 yılında ilk kurulduğu günden beri bu oluşumun içinde yer alıyor. Çok kıymetli eğitmen ve sanatçılarla, ailelerle bir arada oldular. Zaman oldu çocuklarımız prova yaparken büyük çoğunluğu bizlere dost oldular. Çok güzel konserlere imza atıp, bizleri gururlandırdılar. Narlıdere Ali beyi hiç unutmayacak. Diliyorum ve inanıyorum ki Çocuk Senfoni Orkestrası da Narlıdere'' nin aydınlık yüzü olmaya devam edecek. Sevgilerimle ..

Yorumu oyla      0      0  
OSMAN TUNÇ 19 Mart 2024 Salı 16:40

Haydi Narlıdere hep beraber TENİSE! Tenis kulübü sizi bekliyor. Tesis belediyenin zannedip parasız gelmeyin aman ha...

Yorumu oyla      2      0  
mehmet özkaraca 19 Mart 2024 Salı 14:33

Narlıdereli yoksul çocukların ücretsiz hizmet aldığı belediye dersanesi, gecekondudaki halkın bedava denilecek fiyata düğününü yaptığı belediye salonları neden kapatıldı sayın başkan?

Yorumu oyla      6      0  
Vuslat Canan Üstüner 19 Mart 2024 Salı 11:35

Narlıdere Çocuk Senfoni Orkestrası harika bir proje.. Projede yer alan çocuklarımıza, velilerine, izleyenlere çok şey kattı. Güzel konserler organize edildi. Bu projenin mimarı Sayın Ali Engin''e , hocalarımıza ve destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Narlıdere Belediye''sinin aydınlık yüzü olmaya, gelecek dönemlerde de devam etmesini bekliyoruz.

Yorumu oyla      1      0  
Seniha Burcu Talay 19 Mart 2024 Salı 11:15

Kızım, kurulduğu günden beri Narlıdere Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrasında yer alıyor. Bugünkü yazınızla duygularımıza vesile olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Umarım Ali Başkan''ımızın bu projesi tüm belediyelere örnek olur.

Yorumu oyla      2      0  
Filiz, Akın Uzun 19 Mart 2024 Salı 09:55

Kızımın da aralarında olduğu, Narlıdere Çocuk Senfoni Orkestrası yavrularının ne kadar özel, ayrıcalıklı bir şansa sahip olduklarını bir kez daha anlamamızı sağladı bu yazı. Ali Engin Başkanımızı hep minnetle anacağız.Kendisine çok teşekkür ederim bu eşsiz imkanı çocuklarımıza sağladığı için.

Yorumu oyla      0      0  
Leyla yaka aytun 19 Mart 2024 Salı 09:53

Ali başkanımızi çocuklarımız için yarattığı bu harika yolda hep gururlandıracagiz ve asla unutmayacağız. Çok teşekkürler başkanım.

Yorumu oyla      0      0  
Kübra Gurbet 19 Mart 2024 Salı 09:46

Bu orkestranın ilk günden itibaren parçası olan bir çocuğun annesi olarak Ali Bey ''in ve çocuklarımıza sanatıyla dokunan tüm eğitmen ve sanatçıların bize yaşattıkları duyguların tarifi olamaz. Sevgiyle kalın ??

Yorumu oyla      3      0  
cumali koç 19 Mart 2024 Salı 08:47

çok hizmetleri oldu, en büyük eseri olan engelli çocukları ibb tarafından tahsis edilen sahilevlerindeki arsayı özel(!) şahıslara tenis kulübü olarak tahsis etti ve narlıdere'nin en büyük ihtiyacını çözdü giderayak. narlıdere kendisini unutmayacak!

Yorumu oyla      10      1  
Basri Koyuncuoğulları 19 Mart 2024 Salı 08:26

Sayın Engin'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Yıllardır Narlıdere'nin vizyonuna bir şey katmayan yerel yöneticilerden sonra Sayın Engin Narlıdere'ye kısa sürede vizyon katmıştır.Kendisinin siyaset yapma anlayışını çok onaylamasamda burada başarılı olmuştur.

Yorumu oyla      1      3