YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Çiçek Şensan 23 Ekim 2022 Pazar 11:31

Güzel dileklere AMİN diyorum

Yorumu oyla      3      3  
Esra Bilgiç 13 Ekim 2022 Perşembe 11:48

Kızımın Hacettepe'de okuduğu dönemde birçok akşam rahmetli Onur'u dinlemeye gitmiştik. Billur gibi sesi ile dinleyenleri mest ederdi. Yazınızda onun ruhunu şad ettiğiniz için çok teşekkür ederim İhsan Hanım. Saygılar.

Yorumu oyla      3      3  
Serap Koca 12 Ekim 2022 Çarşamba 09:53

Canım arkadaşım -Artık çok geç- denecek zaman gelmeden toplumca uyanmamız birlik bilincini yeniden oluşturmamız torunlarımıza güvenli bir gelecek için şart.Bu bilinçte bir olmak var,ötekileştirmek,ayrıştırmak plan dahilinde istenen şey zaten ve bu durumdan güç alıyorlar.Ehli irfan olmayan kişilerin makamlara getirilmesi gün geçtikçe o içeriyi değersizleştiriyor.Toplum her açıdan yavaş yavaş yara aldı yaralar açıldı,irinler dağılıyor i.İçimiz acıyor nefesimiz darlaşıyor.Ama Umut hep olmalı Umut aslında ektiğin tohumları biçmeyi beklemek gibidir.Umuda tohum ekmemiz gerektiğini birlik bilinciyle oluşturabiliriz Sevgilerimle yüreğine emeğine sağlık İhsan’cığım iyi ki varsın??

Yorumu oyla      3      3  
Hülya sıt 10 Ekim 2022 Pazartesi 23:48

Kalemine yüreğine sağlık İhsan ablacığım .Gününüzün konularinı okadar güzel bir dille anlatıyorsun ki inşallah güzel günler görreceğiz.

Yorumu oyla      3      3  
Erol Çağlar 9 Ekim 2022 Pazar 14:12

İhsan hanım, kaleminize yüreğinize sağlık. Bu ruh haline nasıl geldik ve nereye gidiyoruz, insanım diyen bireylerin iki avucunun arasına başını alıp düşünmesi lazım. Sağlıklı günler diliyorum.

Yorumu oyla      3      4  
Hülya Sabuncu 8 Ekim 2022 Cumartesi 21:26

Evet İhsancım içimiz acıyor hem de çok. Duygularımıza tercüman olmuş yazın.Kalemine yüreğine sağlık.İnşallah sevgi dolu bir dünyaya ulaşır insan soyu.

Yorumu oyla      3      3  
Saadet ülkün 8 Ekim 2022 Cumartesi 19:16

İçim acıdı,yandı sızladı. Evet işimiz Allah a kaldı. O ağzı dualı yaradana yakın güzel kullarının duası ile inşaallah işimiz Allah a kaldı ise olmuş bilin.

Yorumu oyla      3      3  
Leman Akkan 8 Ekim 2022 Cumartesi 15:01

İhsanım seni kutluyorumKöşe yazında her durumu açık bir şekilde anlatmışsın ülkemin insanının hali kederden başka bir şey vermiyorAllahım sonumuzu hayretsin özlediğimiz huzurlu ve mutlu günler inşallah çok yakındır Selam ve sevgilerimle

Yorumu oyla      3      3  
İpek Ergür 8 Ekim 2022 Cumartesi 12:27

Kaleminize sağlık, kısa net anlaşılır. All we need is love??

Yorumu oyla      3      3  
Betül Yıldırım 8 Ekim 2022 Cumartesi 11:52

İster güncel konular olsun ister eski zamanlar olsun yazılarınız şiir tadında ihsan hanım. Elinize gönlünüze sağlık

Yorumu oyla      3      3  
Zehra Özbek 8 Ekim 2022 Cumartesi 11:49

Bütün olumsuzluklara rağmen umudumuzu kaybetmeyelim yazarında dediği gibi sevgi dolu bir dünya dileyelim, kalemine sağlık İhsancığım

Yorumu oyla      3      3  
Berrin Yağcı 8 Ekim 2022 Cumartesi 11:29

Yaşananlar gerçekten çok acı maalesef başka bir boyuta evrildik. Ve her geçen gün bu saygısız, hazımsız, bencil, kural tanımazlıklar artıyor. Güzel temennilerinize tüm kalbimle katılıyorum

Yorumu oyla      3      3  
Enver Olgunsoy 8 Ekim 2022 Cumartesi 11:28

Ülkemin son yıllarınin sosyolojik ve psikolojik yapısinı mukemmel betimlemissiniz.Kutluyorum.Hah tam da düşünduğumü tariflemis duyusunu hissettirdiniz bana sag olun var olun efendim..Olanca sevgisizligin uzerine bir de kıtlık düzeyinde ekonomik sıkıntı binince insanimiz büyük bir bunalıma süruklendi herkes bir barut fıçısı modunda...Allah sonumuzu hayretsin işimiz Allaha kaldı..Pek yakinda boylesi bir yorum da takibe ugrayabilir ulkeyi karamsarliga sürukleme iddiasi ile ...Gelmekte olan sansür yasasi(Yasa mı buyruk mu,yasa dedigin ülkenin yasama organi tarafindan yapilir)iyice bir karartacak ülkemi....

Yorumu oyla      3      3  
Nezahat Talay 8 Ekim 2022 Cumartesi 11:24

Gerçekten çok iç acıtıcı kahreden bir olay. Nasıl böyle acımasız ve vahşi desem yeri kötü bir toplum oluştu. Düşünüyorum tam olarak anlam veremiyorum çünkü böyle şeylerin affı mazereti olamaz. Allah ıslah etsin diyorum Yüreğine kalemine sağlık İhsancım tüm islam aleminin kandili mübarek olsun ????????????

Yorumu oyla      3      3