YORUMLAR
Toplam 36 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
elmayla armudu karıştırmak 21 Eylül 2021 Salı 13:32

Mutlu ülkeler sıralaması boş iş. Petrol zengini ülkelerde kişi başı milli gelir uçmuş durumda; gerçekte öyle mi, değil. Hem kukla yönetiyor diyorsun hem de halk mutlu diyorsun. Kuzey Kore vatandaşlarına ankete katılmalarına izin bile verilmiyor. Verilse kesin birinci ülke olurlar. Çok mutlular ya! Gökdelen dikmekle gelişmiş olmuyorsun. Arap ülkelerinin dünyaya katkısı nedir? Daha doğrusu islam ülkelerinin ... Yıllardır birbirlerini öldürmekten başka yaptıkları ne var? Kadınlar okula gitsin mi, araba sürsün mü tartışılan ülkedeki insanlar mutluymuş. Buna inanan var mı?

Yorumu oyla      4      5  
Bülent ışık 21 Eylül 2021 Salı 12:39

Aşağıdaki yorumcu 15-25 yaşları arasındaki gençlere sormuşlar 10 bin dolar aylık gelirle Suudi Arabistan'da mı yaşamak istersiniz yoksa 5 bin dolara Isviçre'de mi yaşamak istersiniz diye Ak parti seçmeni gençlerin yüzde 60.5 i İsviçre demiş. Kuzey Kore diyenlerin oranı isviçre fazla olsada Suudi Arabistan' dan daha yüksek.

Yorumu oyla      5      5  
Lombak-Hangi Arap? Dünya'nın halleri... 20 Eylül 2021 Pazartesi 22:11

Suudi Arabistan'ın dünya mutlu ülkeler sıralamasında 26. sırada olması hakkında ne düşünüyorsunuz aşağıdaki sayın yorumcu? Bahreyn 22nci. Birleşik Arap Emirlikleri 25 inci. Kuveyt 47 nci ve AB üyesi Letonya'dan (51),Asya'nın devlerinden Japonya'dan (56) daha mutlu. Bunların hepsi krallık ya da emirlik. Laik değil. Bazılarının taptığı ABD, 19 uncu sırada. Yani Bahreyn'in ancak 3 sıra üstünde. Laik olarak bildiğimiz Arap ülkelerine geçelim. Cezayir 109 uncu, Tunus 122 inci, Mısır 132 inci. Hepsi laik ve Türkiye'den daha mutsuz (104). Laik Türkiye'nin durumu da iç açıcı değil. Suudi Arabistan son yirmi yılda petrol fiyatlarının düşmesiyle hem ekonomi hem de para birimi olarak epey darbe yemiş bir ülke. Sapkın bir düzenle yönetiliyor. Bütün savunma sistemleri, ordusu ABD'ye bağlı ve bağımlı.Tarihte hiçbir zaman ülke kurulamamış bir coğrafi alanı batı kuklası kral yönetiyor. Ölüm cezası kelle uçurularak uygulanıyor. Ama mutlu. Ülke olarak en az Suudi Arabistan (26) kadar mutlu olmayı hedeflemeliyiz diye düşünüyorum. Tabii laik ve batıya bağımlı olmayan bir ülke olmayı sürdürerek.

Yorumu oyla      4      6  
Basmane küçük Suriye olmuş 20 Eylül 2021 Pazartesi 17:20

Pagos ismine takılanlar Basmane ve çevresinin halini görmüyor mü yoksa işine mi gelmiyor? Elini koluna sallayan ülkeye, İzmir'e geliyor ama bunlardan tık yok. Neymiş, adam dans etmiş. Çok ayıp etmiş. Sanırsın camide, üstü çıplak dans ediyor.

Yorumu oyla      3      3  
Murat DEMİR 20 Eylül 2021 Pazartesi 10:41

Türkiyeyi araplaştıran AKP hakkında ne düşünüyorsunuz Cumhur bey. Talibanın teröristlerini Türkiyeye dolduran Akp hakkında ne düşünüyorsunuz Cumhur bey. Atatürke hakaert edip Laikliği kaldıralım diyen Diyanet işleri başkanı hakkında ne düşünüyorsun Cumhur bey. Milliyetçiliği ayaklarının altına alan Türk düşmanı Cumhurbaşkanınız hakkında ne düşünüyorsun Cumhur bey. Türk bayrağını arabasının üstüne yağmur yağmasın güneş almasın diye seren İmam Hatipli Öğretmen hakkında ne düşünüyorsun Cumhur bey. Okulda andımızı kaldıran Türk düşmanı Arapseverler hakkında ne düşünüyorsun Cumhur bey. Saygılarımla arz ederim.

Yorumu oyla      9      6  
Fikret ASLAN 20 Eylül 2021 Pazartesi 10:34

AKP'nin Devletin kasasından milyonlarca dolar vererek Amerikada Yurt yaptığı erkek çocuk tecavüzcüsü Ensar vakfı hakkında bir kaç kelam edermisin Cumhur efendi.

Yorumu oyla      8      3  
fıkra bu kadar 18 Eylül 2021 Cumartesi 17:22

24 yıldır seçim kazanamamış kişinin peşine takılmışlar, ideolojik oy veriyorsunuz diyor. Hesap sormazsam dediklerini daha şimdiden aday gösteriyorlar ama başkaları şakşakçı oluyor. Vatandaşın oy verip seçtiği kişiye hakaret etmeyi gayet doğal karşılıyorlar. Korku dağları sarmış, baraj düşürme peşindeler. Sürekli belediye eleştirenlerin belediye başkan adayları dahi yok. İttifak kurmuşlar da aday gösteriyorlar. Bu nasıl ittifak ki adayların hepsi AKP'li, tüm bakanlar da AKP'li.

Yorumu oyla      8      4  
Selim Iler 18 Eylül 2021 Cumartesi 16:21

Saçma döktürmece uzmanı yine meydanı boş bulmuş. Senin gibilere tahammülü kalmadı bu milletin.

Yorumu oyla      9      5  
ST 18 Eylül 2021 Cumartesi 09:57

Saçmalamışsınız.

Yorumu oyla      8      4  
gediz meselesi 17 Eylül 2021 Cuma 18:43

10 katlı apartman düşünün; üst kattakiler devamlı halı silkeleyip, hortumla camları yıkıyorlar. Alt kattakinin camlar hep leş gibi. Öncelikle ne yapmak gerekiyor? https://www.veryansintv.com/ciplak-semazeni-kultur-bakanligi-oynatmis-yeni-safak-haberini-yapmis şu haberi de alın okuyun, bakalım ne diyeceksiniz? https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mhpli-belediye-baskan-agabeyini-once-imar-muduru-sonra-yardimcisi-yapti-6601365/ din, milliyetçilik da bir yere kadar değil mi?

Yorumu oyla      4      3  
Mehmet Sait Sert 17 Eylül 2021 Cuma 18:33

İlk günden beri , Defalarca ifade ettim IZMIR icin BEKA problemi olan Belediye Baskanin PAGOSCU zihniyetidir. Bu zihniyetin devami diger ilçelere sıçraması.. Gaziemir de PORTACI zihniyet abuk sabuk isler yaparak isin SHOW unu yapiyorlar.. Sunu da çok iyi biliyorlar , Turkiye de izmir de TURK MİLLİYETÇİLERİ var oldukça bunlarin OYUNLARI ILK PERDE DE kapanır.. Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ nin öngörüsü, Uc beyimiz Sn Veyse ŞAHİN Beyin Olaylara yerinde ve tam isabet mudahalesi , pagoscu ve portaci zihniyerini çok rahatsız ettigi bir gerçek.. Belediyecilik te HALKA HIZMET HAK KA HIZMET anlayışı olmasi gerekirken , bunlar Kimlere hiz ettigi Orta da.. Bu zihniyette OYUN BITMEZ, Bizlerde TURK DEVLETINE ve TURK MILLETIN değerlerine yapilacak her turlu ALCAKCA OYUNU BOZACAGIZ..HODRI MEYDAN.. Kalemine ve yüreğine sağlık Cumhur Başkanım..

Yorumu oyla      4      13  
Derya 17 Eylül 2021 Cuma 15:01

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar mış Cumhur bey onun için olumsuz yorumlara canınızı sıkmayınız aklı ve mantığı yerinde olan tüm İzmirliler durumun ehemmiyetin ve ciddiyetinin sonuna kadar farkındadır.

Yorumu oyla      2      12  
Mahir 17 Eylül 2021 Cuma 12:30

Belediye meclisinde 60 bin oy alan partinin sözcüsü 1 milyon 350 bin oy alan partinin belediye başkanına aklına geleni yazmış. Aklına Pagos yerine okullarda kaldırılan andımız ne hikmetse bir türlü gelmiyor.

Yorumu oyla      10      3  
Elif 17 Eylül 2021 Cuma 11:28

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanın pağosçu Tunç Soyer kimin yada kimlerin adına hizmet ettiği apaçık ortadadır. Türk Millettinin değerlerini aşağılıyan bu zihniyete dur demenin zamanı gelmiş ve geçmektedir. Kaleminize yüreğinize sağlık.

Yorumu oyla      2      14  
Çakal çok 17 Eylül 2021 Cuma 11:01

Teşkilat, çok haklısınız. Pusu kurup, 10 kişi adam dövmek sizde var.

Yorumu oyla      10      3  
Gürkan 17 Eylül 2021 Cuma 10:50

İzmir hizmet alamıyor, ideoloji oy veriyor kafasında olanları anlamıyorum. Siz neye oy veriyorsunuz? Şu başkanın projelerini daha çok beğendim, dur ona mı vereyim diyorsunuz? Bahçeli ittifak bitti deyince alkışlayan, ittifak devam ediyor deyince yeniden alkışlayanlarsınız. İzmir hizmet alamıyormuş da, geçin bunları. Diğer şehirlerde yollara her gün asfalt mı atılıyor? Ankara'yı 25 yıl Gökçek yönetti, Türkiye'nin başkentinde havaalanına metro yok. Saçma sapan kapılara dünyanın parasını harcadı. İzmir Belediyesi metro, tramvay, fuar alanı ... yaparken, Ankara'da lunapark, kapı yapıldı. 5 milyondan fazla sığınmacı ülkeye girmiş, çarşı pazar yanıyor, döviz almış başını gitmiş, işsizlik rekor kırmış bunlar Pagos, yolun asfalt kalitesi diyor. 99'da mecliste yaşananlara sessiz kalanlar, üstüne türbanlı vekilleri başını açıp, yemin ederken bugün çıkmışlar hikaye anlatıyorlar. Sizin geçmişiniz orada duruyor, hikaye anlatmayı bırakın. Soyer'in Gediz'e gitmesinin eleştirilme sebebi de Manisa'yı MHP'li belediyenin yönetmesi. Tek dertleri o. Gediz niye pis; önce bunun cevabını verin, sonra eleştirin.

Yorumu oyla      11      3  
Rezalet e cevap 17 Eylül 2021 Cuma 10:49

Adam olanı dovdukleri yok adam olmayanı adam ettiklerine çok şahit oldum yanlız diğer taraftan siyer o yada bu bizi ilgilendirmiyor biz yapılan hizmetlere bakarız bakıyoruz hizmet yok göremiyoruz

Yorumu oyla      2      9  
Teşkilat 17 Eylül 2021 Cuma 10:29

Rezalet Bey, hakikatten doğru söylüyorsunuz. Bunlar adamı eşşek sudan gelinceye kadar dövüyorlar. Hele hele milli ve manevi değerlere saldıranları fena paralıyorlar aman dikkat edin

Yorumu oyla      3      8  
Karşıyakalı 17 Eylül 2021 Cuma 10:18

İlk kez yazınızı okudum ve muhteşem derecede hak verdim. Malesef İzmir''in son durumu içler acısı.

Yorumu oyla      3      10  
Kemal B. 17 Eylül 2021 Cuma 10:11

Şimdi bu yazıyı eleştirmek için aynı cafede bir araya gelmiş 3 veya 4 tane evrimini tamamlayamamış homoerectus görürseniz bilinki onlar izmirli değiller. İzmir en iyi hizmeti hak ediyor, izmilide bunun farkinda artık.

Yorumu oyla      3      8  
Rezalet 17 Eylül 2021 Cuma 01:40

"Kafa hastalıklı", "edepsiz", "gafil" ... bunlar halkın seçtiği kişiye söyleniyor. Eleştiri başka bir şey, hakaret etmek başka bir şey. Olacak iş değil. Bu işin sonu fiziki saldıraya kadar varır. Yarın bir gün kendini bilmez biri fiziki bir saldıra da yapabilir. CHP İzmir'e dikkat ediyorum Soyer'i çok yalnız bırakıyor. İstanbul gibi değil.

Yorumu oyla      6      4  
Abdullah Temizkan 16 Eylül 2021 Perşembe 22:51

Artık İzmir marka oldu hocam, siz nelere takmışsınız öyle kafayı. Türkiye''nin herhangi bir yerinde yollar bozuksa eğer, insanlar bunu anlatmak için "İzmir''in yolları gibi" diyorlar. Böyle bir markayı yaratan zekayı alkışlamamak elde değil. İzmirliler hizmete değil ideolojiye oy veriyor. Bunun gibi siyaset simsarları da buna uygun rol kesip seçim kazanıyorlar. İzmir hizmet alamadığı gibi Türkiye''ye de yabancılaştırılıyor. Sanki Türkiye''nin bir şehri değil de Fransa''nın şehri. Kendileri de bu ülkeye ve halka yabancı oldukları için bu milletin değerlerini, bilmiyor, sevmiyor, saygı göstermiyorlar. Belediyeciliğin içini boşalttıkları yetmezmiş gibi şimdi de manevi değerlerin içini boşaltıyorlar. Memleket alienlerden nasıl kurtulacak acaba?

Yorumu oyla      2      10  
Kopuk gerceklik 16 Eylül 2021 Perşembe 21:55

Millet sizin patates soğan siyasetinizi yemiyor milli ve manevi olan herşeye alerji duymanız bize normal geliyor şunu bilinki sema ya dokunmak cem e dokunmak sizin ve sizin gibilerin son adımı olacak

Yorumu oyla      2      8  
Medine Altınsay 16 Eylül 2021 Perşembe 21:55

Cumhur Başkanım Biz Bunların Böyle Olduğunu Ezelden Biliyorduk Zaten Ama Önceden Böyle Açık Açık Yapmazlardı... Belediye Başkanı Olacak Zat Geldikten Sonra Ne Olduysa Artık Gözümüze Soka Soka Gözümüzün İçine Baka Baka Yapıyorlar... Daha Fazla Ne Yapabilir Diyorum Daha Fazlasını Yapıyorlar... Bi Düşünelim Bu Zihniyetin Ülkeyi Yönettiğini Allah Muhafaza Allah Korusun...

Yorumu oyla      2      12  
Tek sdam 16 Eylül 2021 Perşembe 21:16

Kim ne derse desin Cumhur İzmirdeki milli düşüncenin bayraktarı olmuştur

Yorumu oyla      2      8  
Tarkan 16 Eylül 2021 Perşembe 20:03

4.5 milyon nüfusu olan İzmir'de bireysel kredi kullanan kişi sayısı 2 milyon 549 bin 270.

Yorumu oyla      3      3  
Gül 16 Eylül 2021 Perşembe 19:16

Bunlar hangi kafayi yaşıyor anlamak mümkün değil bu zihniyetin gerçek yüzünü görmeyen seçmen kitlesine ne demeli ?

Yorumu oyla      2      6  
Namedit 16 Eylül 2021 Perşembe 18:53

Emeğine kalemine sağlık yazınız bizim için söyleyemediklerinimizi kısaca söylemiş bıktık bu pagos zihniyetinden

Yorumu oyla      2      6  
ALİ KARAKUŞ 16 Eylül 2021 Perşembe 18:52

Tebrik ederim imza..

Yorumu oyla      2      7  
Salim oktay 16 Eylül 2021 Perşembe 18:52

İZMİR''E SAHİP ÇIKIN BAŞKAN

Yorumu oyla      2      6  
gazo 16 Eylül 2021 Perşembe 17:43

Biz TUNÇ SOYER DEN MEMNUNUZ .

Yorumu oyla      7      3  
Bülent ışık 16 Eylül 2021 Perşembe 17:10

Bu adam bizden değil demiş işte o yüzden oy veriyorum. Halkın sorunları yerine sabah,akşam pazarın ismi ile yatıp kalkan birisiniz.Pazarın ismi ile uğraşacağına pazardaki fiyatları kendine sorun et. Sizinle aynı görüşte olan memur sendikasının imzaladığı sözleşmeye bak.

Yorumu oyla      6      3  
Gerçeklikten kopmak 16 Eylül 2021 Perşembe 14:42

Pazarda meyve sebze fiyatları uçmuş, bunlar pazarın ismine takılmışlar. Pazarın ismi Cumhur olsun; bu İncir'in 20 liradan, şeftalinin 15 liradan satıldığı gerçeğini değiştirecek mi? Yumurtaya bir zam daha gelmiş, bunların gündemi dansçı, heykel ... elektrik-doğalgaz faturaları, ev kiraları, benzin .. fiyatları uçmuş durumda, bunların gündemi laiklik kaldırılsın. Adam bisiklete bindi diye günlerce eleştirildi. Sabah Akşam Soyer.

Yorumu oyla      12      5  
Şaka gibi! 16 Eylül 2021 Perşembe 12:52

https://www.sabah.com.tr/gundem/2015/05/26/mhpnin-yasakciligini-unutmadik https://www.milligazete.com.tr/haber/1604549/cumhur-ittifakinin-ortagi-bahcelinin-basortusu-dusmanligi-unutulmadi

Yorumu oyla      9      5  
Dün başka, bugün başka 16 Eylül 2021 Perşembe 12:40

Bahçeli aday olmaya cesaret edemez (olsa ne fark eder); ülke yönetme gibi bir düşünceleri yok; AKP'nin peşine takılmışlar ama başkaları şakşakçı, kalemşör ... Ha ha ha ... bu sanatçıyı bakanlık davet ederken sorun yok, İzmir Belediyesi davet ettiğinde edepsiz oluyor. Soyer seçimleri açık ara alınca, İstanbul-Ankara da gidince bunların ayarı iyiden iyiye bozuldu. Milli irade deyip hep tam tersini yaptılar; ya projeler Ankara'da takıldı ya da belediye meclislerinde ...

Yorumu oyla      11      5  
Lombak-Berber Salonu 16 Eylül 2021 Perşembe 12:14

Gardrop Atatürkçülerinin hedefi Türkiye'yi laik-dinci çatışmasına geri döndürmek. Ama asla başaramayacaklar.

Yorumu oyla      4      13