YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Emel toprak 26 Haziran 2021 Cumartesi 22:44

Çok doğru bir tespit .

Yorumu oyla      2      3  
ÜNAL ÜNVER 18 Nisan 2021 Pazar 14:36

Bilgisayar başında yazmakla olmuyor,bahcemize gelip bizleri de dinlemeniz lazim sayın yazar..

Yorumu oyla      2      3  
Ünal Ünver 18 Nisan 2021 Pazar 14:33

Yazarak olmuyor beyefendi,önce bu insanları dinleyeceksiniz,yerinde göreceksiniz.Sonra çiftçinin tarlasını neden sattığını öğreneceksiniz,alanların neden aldıklarını ve ne yaptıklarını göreceksiniz..Sonrada gazeteci olarak bilgisayarinizin basina oturup bol keseden atacaksınz ve maaşınızi alacaksiniz.Bence böyle yapmalısınız...Gerçekleri görmek için bahcemize bekliyoruz..Benimle iletişim kurabilirsiniz..

Yorumu oyla      2      3  
Zeynel durna 17 Nisan 2021 Cumartesi 21:48

Tarım arazisi dediğiniz yerleri görmeden bilmeden yorum yapıyorsunuz çiftçinin gözden çıkarmış olduğu yerleri parseleyip parseleyip sattığı yerlere tarım arazisi diyorsunuz

Yorumu oyla      2      3  
Sust 17 Nisan 2021 Cumartesi 21:00

Bu memlekette size Natan hobi bahceleri mi kaldi.tarim arazilerine deniz kenarlarina VILLA yaparken nerdesiniz.tarim arazilerine fabrika yaparlarken nerdesiniz.burada yasayan ve yasamaya ugrasan kisileri SIZ zenginmi saniyorsunuz.elli liraya alinan yer ler buralar .buradaki kisiler her turlu meyva agacini dikiyorlar zebze yetistiriyorlar .evet gormek incelemek isteyen kisiler varsa gelsinlet gorsunler bir bahceye neler yapilmis .anlatalim.sen bu yaziyi yazan zaat gel beni bul bakalim yazdiklarin nekadar dogru nekadar yanlis.milleti hobi bahcesi dusmani yapma.

Yorumu oyla      2      3  
Vatandaş 16 Nisan 2021 Cuma 18:14

Hobi bahçeleri mantar gibi çoğaldı ve hiç bir kurum yerel ve genel yönetim dur demedi vatandaşlar bir takım rantçı kesimler tarafından alet edilerek para kazandılar şimdi ne olacak doğa ve tarım alanında masraf edilerek yapılan konutlar nasıl olacak böyle mi olur yine vatandaş mağdur olacak baştan önlemler alınıp yasalara göre hareket edilseydi bu durumlar olmazdı bu konuda gerekli işlemleri yapmayan kamu görevlilerine zimmet çıkarılmalıdır...

Yorumu oyla      2      3  
bucalı 16 Nisan 2021 Cuma 13:40

Çok güzel yazmışsın ağzına sağlık. .bu konuyu herdefasinda yorum olarak yapmışımdır ne yazıktır kimseler bunu anlamadı yada anlamak istemedi hobi bahçe diyerek insanlar ne yapmak istedi toprakla uğraşmak istiyorlarsa köylere tasinsinlar burada çiftçilik yapsınlar. .

Yorumu oyla      3      3  
Hasan 16 Nisan 2021 Cuma 10:34

Konu çok önemli ve bir an önce halledilmesi gerekiyor. Eğer şimdi yıkılmazlarsa ileride kesinlikle önünü alamazsınız. Bu ucubeler geleceğimizin yağmalanmasıdır başka bir şey değil..

Yorumu oyla      5      3  
Seydiköy 16 Nisan 2021 Cuma 10:18

Gaziemir dağlarında fazla da uzak olmayan zamanda yeşil kalmayacak. Gelecek nesillere beton , plastik , Demir den manzaralar mirasımız olacak .

Yorumu oyla      5      3  
şeraFettin ZEYREK 16 Nisan 2021 Cuma 10:16

Dikili ovasına su geldi fakat her yer ev yapılıyor. Dur diyecek biri yok mu. Ovayı bozanların çoğu da OKUMUŞLAR. AYDIN GEÇİNENLER. içlerinde ÇEVRECİLER BİLE VAR...

Yorumu oyla      5      3  
Ali 16 Nisan 2021 Cuma 09:59

Sayın ksk li yazdığınız gibi içersine 200 mev yapıp havuz yapıp ben burda hobi olarak tarım yapıyorum diyorlar ama birde içersine 20 veya 30 m bir yer yapmış ve burada ağaçlarına bakıyor şeftali gibi ceviz gibi bunun arasındada ekip biçiyor bunların ben ce ayrılması lazım diye düşünüyorum devlet arazilerine sormadan yapılan yapılar zaten hiç doğru değil

Yorumu oyla      5      3  
KSKLİ 16 Nisan 2021 Cuma 09:14

Kaleminize sağlık üstadım. Milletin ortak malı üzerine havuzlu villa hayali kuranlar bu millete ihanet ediyor. Ülkeler Afrikada tarım arazisi alıyor biz elimize Allah lutfü böyle güzel 4 mevsimi olan memelekette bunları yapıyoruz.

Yorumu oyla      3      3