YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TC misafir 5 Aralık 2020 Cumartesi 01:40

Mustafa İsmet Kaş, belli ki ilk yorumunu bana cevap olarak yazmışsınız ama yazdıklarımı okumakta zorluk çekmişsiniz yorumumun neresinde tank ürettiğimizi yazmışım? Burada önemli olan Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan bir askeri üretim ve onarım tesisinin 50 milyon dolar gibi bir devlet için komik bir paraya yabancı bir devletin ortak edilmesidir biz Türkiye Cumhuriyeti olarak 50 milyon dolar bulmaktan aciz miyiz? Hadi tank paleti geçtim, Katarla su yönetimi anlaşmasını ne diye imzalarsın? Biz zaten su zengini bir ülke değiliz bizim yeraltı su kaynakları yönetiminde katarın ne işi var bunu hiç sordun mu? Borsa İstanbul kâr eden bir kurum ve neden katar ortak olup hazıra konuyor? Antalya limanı neden satılıyor? Son olarak sana tavsiyem Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini kelime kelime anlayarak defalarca okuman, o zaman ne demek istediğimizi çok rahat anlayacaksınız. Keşke etikenizi (mesleğinizi) yazmasaydınız çünkü ben ve benim gibiler etikete değil kumaşa bakar.

Yorumu oyla      2      3  
Poyraz 4 Aralık 2020 Cuma 20:03

Mustafa Ismet Baş Çanakkale yolunda olan tesisler içinde Çanakkale 'de diyebilir miyiz? O zaman mesela Viking kağıt fabrikası da Çanakkale 'de oluyor.

Yorumu oyla      2      3  
Bülent ışık 4 Aralık 2020 Cuma 19:55

Tombaladan Cumhur ittifakının adayı çıksaydı yine bu başlığı atar mıydınız ? Yüzde 53 oy alan millet ittifakı yerine yüzde 44 oy alan ittifakın adayı mı seçilseydi? Kazanma ihtimaliniz olmasaydı Menemen 'de seçim olur muydu ? 2018 seçimlerinde AKP, MHP ve İyi Partinin toplam oy oranı yüzde 45.5 2019 yerel seçimlerinde bu üç Cumhur ittifakının oy oranı yüzde 44.5 bu oy oranına güvendiniz değil mi ?

Yorumu oyla      2      3  
Algoritma 4 Aralık 2020 Cuma 14:21

Tencere dibin kara seninki benden kara. CHP iller akpliker mhpliler diğerlerini saymıyor bile. Milli değerler satılan bu bir. Atatürkü n partisi hdp ile bir olmaz. Ülkeyi abd ye şikayet etmez. Aynısı aynı

Yorumu oyla      2      5  
Komedi 4 Aralık 2020 Cuma 14:01

Türkiye Cumhuriyeti'nin tank palet fabrikasına yatırım yapacak parası yok mu da Katarlılar yatırım(!) yapıyor? Bırakın bu işleri.

Yorumu oyla      4      3  
Mustafa İsmet Kaş 4 Aralık 2020 Cuma 13:48

yol yeni foça yoludur. ne kadar da büyük bilgiyesahipmişsinız. ödoğru bilgiyi görünce kıvırıyorsun. hemen aliga belediye başkanı. tanımam bilmem çok önemli bir konuysa senin için direk başkana yaz bu senin kaçıncı vukuatın diye

Yorumu oyla      2      5  
BAŞ MÜHENDİS 4 Aralık 2020 Cuma 13:09

çok ayıp ediyorsun ya da bilgisizsin MKE'nin foça da bir tesisi yok Aliağa sınırları içinde var, insan emekli olduğu yeri bilmez mi ülkenin haline bak ya,,,, sen sayın yazar aliağa bld başkanının kaçıncı vukuatı MHPli meclis üyesinin ağzını burnunu kırıyor siz susuyorsunuz.

Yorumu oyla      5      3  
Mustafa İsmet Kaş 4 Aralık 2020 Cuma 13:07

Güzel yazmak bende isterim ama telefonda yazamıyorum. siz konun doğruluğuna bakın edebiyat dersi değil Türkiyedeki aşırı tartışmalara gereksiz konulara cevap vermek istedim. bir de sağel işaret parmağım kesiktir. yani yok

Yorumu oyla      2      5  
Komedi 4 Aralık 2020 Cuma 12:33

Başmühendis ama doğru Türkçe yazmayı bilmiyor ve akıl veriyor.

Yorumu oyla      4      3  
Mustafa İsmet Kaş 4 Aralık 2020 Cuma 11:45

bu adam ne zaman yazacak diye bekliyorum. yazdığında zevkle okuyorum. ama çok katılmıyorum. Bu mesela beğenmezsiniz ama sağcı yazarları sırf bilgi tarzı yönünde okumak gibi birşey. 3 yıl önce MKE Foçadan emkli olmuş bir baş mühendisim. Tank Palet Fabrikası diyorlar hergün akşam bunları dinlemekten bıktım. Kardeşlerim, birşeyi düzelteyim: bizim hiç TANK fabrikamız olmadı. Bildiğiniz gibi daha çok alman Leopark tanklarımız var. Onların da yedek parçları peşin ödeme yapmamıza ramen hep kısıtlanıyor. Hatta PKK üzerinde kullanmazsınız diyede ültümatom veriyorlardı. Fransız ve italyan silahları içinde böyle... Şimdi gelelim Katar işine. Katar küçük zengin bir ülke. Parası çok. Türkiye ilede çok eski ve güçlü ilişkileri var. Yani onlarda para bizde de altyapı var. Bunlar birleştirildi. Palet fabrikamız TANK fabrikasına dönüştürülme kararı alındı. imzalar bu. Katarla ilişkilerimiz çok. bakın Orada askerimiz var. geçtiğimiz 2-3 yılı hatırlayın. Bir de tanklar üretildiğinde Türkiyede Üretilecek. Katarlılar cebine koyup götürmeyecek. bu kadar bsit bir meseleyi büyütmanin manası yok. SErmayerniz yoksa dışarıdan getirirsiniz. ABD, Fransızi İtalyan Alaman Rus Katar olabilir normal bunlar. Tartışmalar yersiz

Yorumu oyla      3      7  
Nouma mı Gomis mi? 4 Aralık 2020 Cuma 10:56

Keşke Kemalpaşa tombalası yılbaşında olsaydı.

Yorumu oyla      3      3  
TC misafir 3 Aralık 2020 Perşembe 19:54

Yolsuzluklarla ilgilenmeni takdir ediyorum kim ülkeye kuruş zarar verdiyse mutlaka hesabı sorulmalı ve cezasını çekmeli bunun partisi yoktur. Ancak şu son dönemlerde katar gibi bir avuç ülkenin sömürgesi durumuna düşmüşüz ve kendini milliyetçilikle öne çıkaranlar nedense üç maymunu oynuyorlar merak ediyorum, acaba bu durumdan çıkarları mı var yoksa bu konulara değinmeye cesaretleri mi yok ya da milliyetçilikleri palavradan ibaret mi? Soruyorum sana Cumhur: Katarı nasıl bilirsin? Zerre milliyetçiliğin ve cesaretin varsa katara verilen tavizlere değinirsin.

Yorumu oyla      3      3  
Mister No 3 Aralık 2020 Perşembe 18:56

Daha yeni 300 Milyonluk isie 752 Milyon ödendigi ortaya cikti. Ha kimemi ödenmis ? Tabiiki AKP´liye. Ama Cumhur duymaz, görmez. Cumhur anca Muhalefete saldirir. Bu ne acizlik böyle.

Yorumu oyla      3      3  
Mehmet Özmen 3 Aralık 2020 Perşembe 16:25

İpin ucunu devlet ele geçirdi ipi doladikca sökük çözülmeye devam edecek darısı diğer belediyelerin başına

Yorumu oyla      3      3  
Tanıdık misafir 3 Aralık 2020 Perşembe 15:40

Fikret bey,günümüz siyasetçileri mağlesef siyasti kavga olarak öğrenmişler, kendilerini güncelleyemiyorlar bu nedenle yazılarında güncel olaylara yer veremiyorlar karşılarında kim varsa hep kara çalmak üzere programlanmışlar, bu gidişle ülkemizin işi çok zor, Allah güzel ülkemize ve hepimize hayırlar versin.

Yorumu oyla      8      3  
Görmedim, duymadım, bilmiyorum mu? 3 Aralık 2020 Perşembe 12:17

Aliağa'da dayak iddiası var. Ne diyorsunuz?

Yorumu oyla      6      3  
Fikret ASLAN 3 Aralık 2020 Perşembe 11:56

Cumhur nedense hep muhalefet partilerinin yolsuzlukları ortaya çıkarılıyor ve sende bunlara balıklama atlıyorsun... iktidara mensup bütün belediye başkanları sütten çıkmış ak kaşık... Sen buna inanıyormusun Cumhur. Mesela İ.Melih GÖKÇEK ve oğulları hakkında ne düşünüyorsun.

Yorumu oyla      8      3