YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Sevgi Baş 1 Mart 2023 Çarşamba 11:02

Gördüğüm günden beri başkanım diyorum inşallah bu güzel projeleri hayata geçirirsiniz hep beraber şarkılarla çocuklarla kutlarız. Yolunuz açık şansınız bol olsun hocam??????

Yorumu oyla      2      3  
Hayrettin Altunova 28 Eylül 2021 Salı 17:37

Baştan , son keliesine kadar muhteşem bir anlatımla bu kadar güzel bir biyorafı ( Kişiyi ve kişiliğini keşf ederek anlatmak ( yazmak ) işte bu kadar harika olur.. Ömür boyu başarılarını daha da, dasını diliyorum .Bekleyerek gözlemliyerek nice başarılarına her kes gibi bende görmek , şahit olmak istiyorum.. Selam ey yigit ATATÜRK '' ÇÜM SEVGİ VE SAYGILARLA..

Yorumu oyla      2      3  
Balçova Nusret Aktan 6 Ağustos 2021 Cuma 18:39

Muharrem Dayanç genç dinamik çalışkan Balçovanın evladı. Herkesle pozitif samimi biri. İstediğimiz zaman ulaşabiliyoruz Muharrem Başkana.geçen gün Büyükşehir beldiyesinde bir işimiz var dı anında çözdü hiç unutmayacağım bu iyiliğini Başkanım.. Önümüzdeki dönem balçovada yaşayan biri olarak çok mennun oluruz. Balçova padişahlıkla kocadan karısına sonrada oğluna olmaz inşallah..

Yorumu oyla      2      3  
NURAN ŞENGEZER ATAŞ 28 Ağustos 2020 Cuma 10:27

Başarılar diliyorum.Yolu açık olsun herdaim

Yorumu oyla      2      3  
Remzi yüce 26 Ağustos 2020 Çarşamba 21:30

Muharrem beye başarılar dilerim Allah muvaffakiyet etsin..

Yorumu oyla      2      3  
Remzi yüce 26 Ağustos 2020 Çarşamba 21:26

Başta , Muharrem dayanç bey ve Babası ; Sevgili hüsnü dayanç bey olmak üzere tüm Aileye selâm ve sevgilerimi sunuyor ve değerli kivremi takdir ediyorum. Kendisine başarılar dilerim.usta gazeteci televizyoncu, sayın Mehmet karabel beyin taktirlerine katılıyorum. Güzel yürekli kivrem Muharrem beyin nice güzel projelere imza atacağına inanıyorum.yolu açık olsun..

Yorumu oyla      2      3  
Yusuf Durmuş 26 Ağustos 2020 Çarşamba 19:18

Murem arkadaşın çabasını biliyor ve takdir ediyorum mücadeleci arkadaş

Yorumu oyla      2      3  
Muhittin Gündeşli 26 Ağustos 2020 Çarşamba 11:51

Adam gibi adamdır Dayanç

Yorumu oyla      2      3  
Mehmet İnal - Narlıdere 26 Ağustos 2020 Çarşamba 08:57

Sosyal projelerin izmirde öncüsü oldu Muharrem bey. otizmli çocuklar projesinde tanıma fırsatım oldu.izmirde ki tüm dinamikleri bir amaç etrafında siyaset üstü konularda bir araya getirmeyi başarmak çok kıymetli.en büyük ihtiyaç da bu. yorulduk artık siyaset dilinde ki ötekileştirmeden.işte tamda izmirdeki bu ekisiği çok güzel dolduruyor Muharrem Dayanç..Umarım çok daha iyi yerler de görürüz sayın yazarın tam de dediği gibi Yıldızı parlak bir kişi .

Yorumu oyla      2      3  
Ercan 25 Ağustos 2020 Salı 14:06

Balcova da dezanantajli olan kimselerin babasi olacagina ,hayirsever ve alcak gonullu yapisi ile herkesi kucaklayan yapisi ile sevilen bir sima ... siyaseti vazgectim adam gibi adam dostlugu herkese lazim..kalin saglicakla

Yorumu oyla      2      3  
Balçova Erkanesnaf 25 Ağustos 2020 Salı 11:03

İnşallah Muharrem Dayanç’ı Balçova belediye başkanı olarak görürüz önümüzdeki dönem.ben balçovada işyeri olan bir esnaf olarak çok memnun olurum.kendisi genç pozitif dinamik sürekli halkın içinde olan vizyonu olan ve çok beyefendi alçakgönüllü biri.inşallah sen olursun Muharrem abi.çok çalışkan biridir Muharrem abi.

Yorumu oyla      2      3