YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
The end 15 Ağustos 2020 Cumartesi 17:46

Bizim yaş ortalamız 18 25 55 fakat büyük abilerimiz buraya yazmaz.bu böyle biline artı o kraviti takar iceride gireriz yanlız senin için sonrası???seninle russia ruleti oynamak isterdim ismine isim telefonuna telefon.fakat o yürek sende yok

Yorumu oyla      2      3  
Ekin 14 Ağustos 2020 Cuma 21:46

Ahahahaha bırak kuru gürültü yapmayı. Kopyala yapıştırla ilgili kanıt sorduk, boş teneke gibi tıngırdıyorsun. Tamam yazma ismini, hepimiz kim olduğunu biliyoruz zaten, amma ödlek çıktın:)) Tesadüfen göz atıyormuşmuş ajababbavdvshabdj ya hadi bi, hadi. Akşam akşam güldürdün:) Ama kanıtları bekliyoruz, kaynadı sanma, hadi bakalım anca.

Yorumu oyla      2      3  
Herkes? 14 Ağustos 2020 Cuma 14:48

Türkçe ile sorunları olduğu veya sünger gibi içtikleri için ağızları dolanan "beslemeler" ortaya salınıp, "efendi" masanın altına saklandığına göre bu başlığı kapatıyorum. :))) Ve bir daha hiç kimseyi yanıtlamayacağım, çünkü içinde debelendikleri pis kokulu çukurdan bana da çamur sıçratmalarına fırsat tanımayacağım. LAKİN SON İKİ ÇİFT LAFIM OLACAK: 1) Şöyle bir göz gezdirdim de, zaten okur fakiri olan tayfun maro adlı adamın yazı(!)larının yorum bölümlerinde, buradaki yandaş "sürü"nün bir tekinin bile adını veya rümuzunu göremedim.:))) "Ne iş?" diye düşünürken, Hitler'in, sadece miting kırmak için bir araya gelen kara gömlekli bindirilmiş kıtaları veya Recep Tayyip'in, sadece muhalefete gözdağı vermek için bir araya gelip ekranlarda poz veren beyaz kefenlileri aklıma geliverdi. "Beslemeler"le bu kadar benzeşmeleri tesadüf olmasa gerek, he mi? :))) 3)Yandaşlardan birinin veya birkaçının sandığı gibi, tayfun maro denen adamın(!) okuyucusu filan değilim. Tesadüfen göz attığım yazı(!)larında, görüşlerine katılmayan okurlara yakışıksız saldırılarını gördüğüm için müdahele ettim ve okurlarına saldırdığı sürece MÜDAHELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM. Bu benim "okur hakkımdır" ve beni engellemeye "besleme çakalların" gücü filan yetmez. Çok rahatsız olan varsa kepenklerini kapatıp zamanını "demlenmeye" ayırabilir. :))) 3) IQ sorunları nedeniyle dolduruşa gelerek boylarını ve beyin kapasitelerini aşan konulara burunlarını sokup "efendilerine" yaranmak amacıyla bıçkın/kopuk havalara giren pabucumun kenarı değerindeki bazı çaylaklara, "havlayacak köpek dişlerini göstermez" veya "it ürür kervan yürür" demem bile yeterdi ama yine de kendilerine uyarı niteliğinde bir "kıyak" yapacağım. Şöyle ki; ileride bir gün "ben ettim sen eyleme" diye ağlayıp yalvararak, kaçacak delik aramak istemiyorlarsa veya yine bir gün iyi hal indiriminden yararlanmak için "karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar" hesabı, kravat takıp boyunlarını bükerek "hatırlamıyorum hakim bey, ucuz şarap içmiştim, sarhoştum" klasik savunmasına bel bağlamak istemiyorlarsa, meydanı boş sanıp da karşılarındakileri tehdit etmeden önce BİN KEZ düşünsünler, he mi, TAM BİN KEZ!!! Söyleyeceklerim bu kadar, "sürü" artık gidebilir, "beslenme" saatleri yaklaşmıştır sanırım. :))) Çıkış kapısı tam arkalarında...

Yorumu oyla      2      3  
The end 13 Ağustos 2020 Perşembe 20:46

Knk açtım senin kudur parçayı yıkıldım bro TÜRKİYEDEN Almanya'ya sevgiler seviyoruz sizi @The end

Yorumu oyla      2      3  
Kabus Berk İnan 13 Ağustos 2020 Perşembe 19:21

kudur kudur kudur kudur)Almanya'dan kucak dolusu Sevgilerle @tetenyakabus TÜRKiYEM

Yorumu oyla      2      3  
Ekin 13 Ağustos 2020 Perşembe 16:26

Herkescim, Ekin deyince senin de arkadaşlarının da dizlerinin bağı çözülür, bunu bilmeyen yok :) Hâlâ boş konuşuyorsun. Buraya ismin ve iddia ettiğin plagiarism kanıtlarınla gel. Bak herkes yazmış ismini cismini. Dört gözle bekliyoruz seni:)

Yorumu oyla      8      9  
Mert uluç 13 Ağustos 2020 Perşembe 15:53

Mert uluç-ahmet ataseven-koray şanlı sıra senin?

Yorumu oyla      13      6  
Herkes? 13 Ağustos 2020 Perşembe 14:16

Ne kadar da çok "yarası olan" varmış maşşallah, SÜRÜSÜNE bereket :))))) Ve hepsinin de adı soyadı yazılı(!)

Yorumu oyla      4      13  
Abimin hatrına 13 Ağustos 2020 Perşembe 13:38

18 yaşındayım.adım mert öğrenciyim.Burada olma sebebim olay var dediler geldim.Bak güzel abim bizimle uğraşma biz yaşça ufağız ama tehlikeliyiz .Saygılarımla

Yorumu oyla      13      4  
Herkes seni gidi seni 13 Ağustos 2020 Perşembe 13:16

Şii mayk (michael) derdin ne senin :)))yazsana ismini ...Tayfun Maro'nun avenesi seni ne yapar biliyormusun akıllım... düşün bi :) yaz bana .sen ismini yazsana ama erkekçe....

Yorumu oyla      17      4  
Lombak 13 Ağustos 2020 Perşembe 13:11

Provokatör İsmail Sabaz eksik kalmış yalnız. Olmadı bak şimdi.

Yorumu oyla      2      3  
Ustura 13 Ağustos 2020 Perşembe 13:07

Tayfun abim eline sağlık...sevgi karşılıklı...

Yorumu oyla      18      6  
Lombak-yapay zekada yönetilensiniz 13 Ağustos 2020 Perşembe 13:05

Yeni efendilerini bekleyen edilgenlerle, cehape sosyal medya linç teşkilatı nasılda tencere kapak buluşmuş. ABD piyonu Demirtaş'a ayakkabı eskite eskite yürüyenlerle, Taraf gazetesi yazarı Rojova Cumhuriyetçisini genel başkan yardımcısı atayanlarla 2023 seçim ertesi hezeyanlara adım adım gittiğinizi görüyor, yine bu millete ana muhalefet olamadığınızı söylüyorum. Ne Ironstone ne Davidson ne Fathersoul ne de Whitehappysoldier size yama olup sizi kurtarabilir.

Yorumu oyla      2      3  
Genç kuşak 13 Ağustos 2020 Perşembe 13:01

:)Seni komik adam .sen çatla:))))Şii sen niye bu adamın peşindesin bakalım:))Çekemediğindemi akıllım...ahahahahaha klavye delikanlısı..

Yorumu oyla      16      4  
Ekin 13 Ağustos 2020 Perşembe 11:56

Anonimliğin keyfini sürüyor Herkes? Önce kendi isminle yaz, cesaretini görelim. Plagiarismi kanıtlamak 90''lı yıllarından sonundan beri çok kolay. Kopyala yapıştır olduğunu düşündüğüm kelime öbeğini alır, arama motorunda aratırsın, sana kaynağını söyler bu kadar basit. Çocuk bile yapar ama sende bu yeti yok. Anca boşa sallıyorsun. Gerçek ismin ve kanıtlarınla gel de kimin ipi nereye çıkıyor görelim.

Yorumu oyla      14      9  
Herkes? 13 Ağustos 2020 Perşembe 11:13

MaŞŞaLLah, tayfun maro'nun mahalle kahvesinde toplanıp saldırıya geçen avenesi yorumlarıma eksi'leri yağdırmış yine :))) Fakat "Sezar'ın hakkını Sezar'a vermek lazım, Pavlov bile böylesine "sadık" sürüler yetiştirememişti :))) Eh, adam nasıl yetiştirilirse öyle yetiştirirmiş. Neyse, herkes bildiğini okusun, elbette ben de bildiğimi okuyacağım ve iplikleri pazara çıkarmaya devam edeceğim. Yarası olan gocunur.

Yorumu oyla      4      15  
Ekin 12 Ağustos 2020 Çarşamba 21:31

Oo çete buraya toplanmış:) Yazım dilinden aşağıdakilerin isimlerini tek tek yazabilirim de onların kendi ismiyle yazacak cesareti bile yok, yazık:)

Yorumu oyla      8      9  
Aman haaa! 12 Ağustos 2020 Çarşamba 18:52

Sohbet-i bâ nâdân, alâmet-i nâdânist

Yorumu oyla      2      3  
cahil-ü nadan'a 12 Ağustos 2020 Çarşamba 18:44

Bilgi yok! Fikir nasıl olsun? Anlayamaması bundandır. E saldıracak garibim ne yapsın, işi bu.. Bağıracak tabii, hakaret edecek, kübradan atıp suçlayacak, elinden gelen bu. Hor görmeyin o da bir canlı.

Yorumu oyla      3      5  
Farazi 12 Ağustos 2020 Çarşamba 15:31

Sayın Herkes, T. Maro''nun en büyük fanatiği sizsiniz sanırım. İstinasız her yazının altındasınız, bu kadar beğenmeyip de sürekli okuyor olmanız da bir garip. Madem bir fikir yok, o kadar kötü, okumayın olsun bitsin. Sürekli bir hır gür halindesiniz.

Yorumu oyla      7      8  
İzmirli 12 Ağustos 2020 Çarşamba 15:21

Biz gençleri sizin gibi büyüklerimiz ön gösterdiği için teşekkürler güzel yüzlü abim!

Yorumu oyla      16      8  
Genç kuşak 12 Ağustos 2020 Çarşamba 11:14

Eline yüreğine sağlık TAYFUN MARO seviyoruz seni!

Yorumu oyla      22      11  
Herkes? 12 Ağustos 2020 Çarşamba 11:00

Hemen hemen çoğunu "kopyala yapıştır" yöntemiyle oradan buradan kaçırdığın suya sabuna dokunmayan yazı(!)larında bir fikir yok ki "yazında yer almayan bir fikri varmış gibi göstermiş" olayım. Zavallı diye işte yazı sandığı alıntılarında fikir filan olduğunu sanan senin gibi acınası türlere denir... Demek ki neymiş tayfun maro? :)))

Yorumu oyla      6      18  
T. Maro 11 Ağustos 2020 Salı 17:12

Bay Herkes Yazımda yer almayan bir fikri varmış gibi göstermek ahlaki değildir. Eleştiri hiç değildir. Ama sizin ahlaki yoksunluğunuz böylesi bel altı vuruşlara izin verdiği için yapacak bir şey yok. Çok zavallısınız.

Yorumu oyla      13      10  
Herkes? 11 Ağustos 2020 Salı 16:44

Görüş(!)lerine karşı çıkanlara bulaşmayı alışkanlık haline getirdi bu adam. Ama bir yerde haklı, çünkü böyle yapmazsa zerre kadar okunmayacağını çok iyi biliyor.

Yorumu oyla      6      23  
T. Maro 11 Ağustos 2020 Salı 14:32

Bay Saygın, Lütfen, yazımın altına deli saçması yorumlar yazmayın. Belli ki metin size ağır gelmiş. "Yapay zeka kullanmak sağcılık" ve "sol eğilimler burjuvazinin elinde" gibi zırvaları yazımla ilişkilendirmek cehalet değilse kötü niyettir.

Yorumu oyla      22      19  
Vedat Saygın 11 Ağustos 2020 Salı 00:38

Yeni bir dilin kurulacağı kesinde bizim bu dili anlayacağuımız belli değil. Yapay zekayı kullanmak sağcılıkmı oluyor şimdi. Dünyanın heryerinde sol eğilimler burjuvazinin elinde, bunu kavramadan yazarsan bu kadar yazarsın işte.

Yorumu oyla      19      19