YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ozzy 19 Temmuz 2020 Pazar 23:41

İlk defa çok beğendim yazınızı

Yorumu oyla      2      3  
Baba İktidar 18 Temmuz 2020 Cumartesi 15:45

Baba muhalefet sizin okuma yazmanız var mı, yazıyı okudunuz mu? Adam buraları bizimse rahatça ibadet ediliyorsa bu Atatürk'ün sayesindedir diyor. Hepsine Atatürk tabu vermiştir diyor. Ağır gelenlere cevap veriyor sma sen ne diyorsun. Lütfen başta sorduğum soruları cevapla.

Yorumu oyla      2      4  
Hem Nalına Hem Mıhına 17 Temmuz 2020 Cuma 13:31

Sn.Akçaçatı, kominizm" değil, "komünizm" :))) Öğrenin gaari... Saygılarımla.

Yorumu oyla      4      3  
Baba Muhalefet 17 Temmuz 2020 Cuma 13:30

"Mustafa Kemal’in Ayasofya’sı" ağır mı geldi Sn.BULUT, "bu ne hiddet bu ne celal" ?!

Yorumu oyla      4      3  
Komedi 17 Temmuz 2020 Cuma 12:32

"Avrupa Seviciler", önce doğru düzgün Türkçe yazmayı öğren de sonra denize dökersin. İki kelimeyi bir araya getirip, doğru düzgün yazı yazamayanlar milliyetçilik taslıyorlar. Kilisenin camiye çevrilmesi bana göre yanlış. Bunun Avrupa hayranlığı ile alakası nedir? Yazıya gelirsek de; Atatürk'ü çok iyi anlamış olmalısız ki AKP ile ittifak yapıyorsunuz.

Yorumu oyla      3      3  
Batuhan 16 Temmuz 2020 Perşembe 23:44

Çok güzel bir yazı olmuş Cumhur bey, kaleminize sağlık

Yorumu oyla      3      7  
Hilal Bıyıklı 16 Temmuz 2020 Perşembe 20:22

Yüreğine bileğine kalemine sağlık Cumhur kardeşim. Bazıları kopyala yapıştır yapıyorsun yazmış. Cumhur Bulut bilgili donanımlı genç kardeşimizdir ne yazdığını ve ne yazacağını gayet iyi bilir. İmanlı inançlı koyu bir Türk milliyetçisi dir. Varol benim kardeşim. AYASOFYA Müslüman Türk milletinin Cami sidir. Yıllardır özlemle hasretle beklediğimiz gün buğün.

Yorumu oyla      3      6  
Avrupa seviciler 16 Temmuz 2020 Perşembe 20:19

Cumhur bey kaleminize ve yüreğinize sağlık. Şöyle bir yorumlara göz attım da ne kadar Atamın denize dökemediklerinin torunu varmış, ne kadar bu milletten ve global tarihten uzak ama kendini aydın zanneden az zeki bir toplum mensubu varmış Fikrim oluştu. Yorumları okuyon hıristiyan illerinde kalan eclat yadigarı tarihi yapılarda 5 vakit namaz kılınıyor zannedecek. Devam etmek isterdim, bir köşe yazısı kıvamında yazmakta isterdim lâkin kelimeler edebini yitiriyor. Bu nedenledir yazıyı burda kesiyorum. Elinize sağlık Cumhur bey fikir birliğimiz var.

Yorumu oyla      3      8  
Yçolak 16 Temmuz 2020 Perşembe 17:50

Saygı deyer yazarım yazılarınızı yakından takip ediyorum türkmen meclisine hediye ettıgınız marş bize onurdur İzmir deki buyuk sehırın karsında dik durursunuz ve bu gun ayasofya ya karsı duran borek yemıslere verdıgı mucadelenın yanındayız

Yorumu oyla      3      8  
Bütçe Açığı 16 Temmuz 2020 Perşembe 17:34

Yıl sonu bütçe açığı 140-150 milyar olacak gibi. Bununla ilgili de "komiklikli" bir yazı olacak mı?

Yorumu oyla      4      3  
Zeliha Akçaçatı 16 Temmuz 2020 Perşembe 17:26

Ne kopyala yapıştır. Sırf dünya kiliseler birliğine verdiği cevap bile yeter. Hem kim Cumhur başkan kadar dik duruş sergiliyor? Kaçamak Atatürkçülük yapanlar nerde gerçek Atatürkçü Cumhur nerde. Yazdıkları. Konuşur gibi sohbet yazısı bilgilerde son derece kıymetli. Taşı gediğine koyuyor. Öztırak bey okusunlar hizaya gelsin. Kominizme Atatürkü dediği ortada. Atatürkü İslama hizmeti de bi gerçek. Kim dile getiriyor bunu? Cumhur. Ne siyasal İslamcı gericiler ne de statükocu solcular anlayamaz bunlardan. Cumhur devletin temel kuruluş felsefesini temsil ediyor.

Yorumu oyla      3      6  
Selim Karayanlı 16 Temmuz 2020 Perşembe 17:09

YDoğru söylüyor. Abartmayın. Be olmuş. bi müze cami olmuş. Kabe ye gidemiyoz. Tavaf yok. Haç yok. Ayosofya cami olsa nolcak.bütün camiler vakit namazkarında boş. Cumhur haklı mal bizim size ne oluyor.

Yorumu oyla      2      3  
Fikret ASLAN 16 Temmuz 2020 Perşembe 16:53

Cumhur yazdığın yazıların tamamını internetten kes kopyala yapıştır yazılarla yazıyorsun ve Yazarım diye geçiniyorsun. Hakikaten Yeni Türkiyeye uygun bir yazarsın. Bol şanslar Cumhurcuğum.

Yorumu oyla      5      3  
Basit mesele 16 Temmuz 2020 Perşembe 13:56

Çok basit bir mesele değildir. Yarın, bu kararla Mustafa Kemal'in devrimlerinin de kaldırılmasının önü açılmıştır. Ayasofya'nın tekrardan müzeden camiye çevrilmesi değil, en baştan camiye çevrilmesi bana göre doğru değildir. Ayasofya ne müze ne de camidir; bildiğin klisedir. Öyle inşa edilmiş. Yıllarca cami olarak kullanılması da bu gerçeği değiştirmiyor. Şimdi namaz nasıl kılınacak diye çözüm getirmeye çalışıyorlar. 1500 yıllık bir yapıdan bahsediyoruz. Umarım zarar gelmez.

Yorumu oyla      4      3