YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Volkan 5 Temmuz 2020 Pazar 04:57

Yalan haberlerin çıkmasına tepkili olduğu kanâtindeyim, reissimin. Sosyal medyanın yasaklanması demek bence, basın, hukuk, özgürlüğünün olmadığı bir ülkede felaket olur. Sevgilerimle...

Yorumu oyla      2      3  
Bülent ışık 3 Temmuz 2020 Cuma 20:06

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya sosyal medya kullanım oranlarını açıklamış. Birinci sırada yüzde 36.5 ile AKP yüzde 28.3 ile MHP ikinci sırada geliyor.

Yorumu oyla      2      3  
Gürkan 3 Temmuz 2020 Cuma 12:24

Gündemi iyi takip eden arkadaşım; "Bu mecraların 'tamamen kapatılmasını' istiyoruz." demek ne demek? Youtube bu ülkede kaç yıl kapalı kaldı? Şu an bir çok VPN servisi yasaklı durumda. Hangi düzenlemeden bahsediyorsunuz? Vergiymiş, hakaretmiş ... bunun aksini söyleyen mi var? "Hakaret eden" şu anda da istenirse anında bulunuyor. Kimin nereden fotoğraf veya video paylaşımı yapacağı da o kişiyi ilgilendirir; kimi plajdan fotoğraf atar, kimi de devamlı parti il binasından ... Baro meselesine gelirsek de; orada da bir düzenleme kesinlikle şart. Neden rahatsız oluyorsunuz ki! Düzen gelecekmiş :)

Yorumu oyla      2      3  
Mustafa Ali Kasap www.malikasap.com 3 Temmuz 2020 Cuma 12:02

Gönlünüze yürenize kaleminize bereket sevgili kardeşim.

Yorumu oyla      2      6  
Izmirli 3 Temmuz 2020 Cuma 08:42

Tebrik ederim, güzel bir tespit olmuş. Önümüzdeki dönemde bu insanları cep telefonu vs.kullanmayanlar yönetecek.Zira bu işlere bulasmayan zihni duru kalanlar bu tür beyin uyusmuslari çok daha kolay idare edebilir.

Yorumu oyla      3      6  
Gürkan'a 3 Temmuz 2020 Cuma 08:30

En değişik yorumu yapan da Gürkan. Sosyal medyayı kapatalım diyen yok. Ama Gürkan öyle sanıyor. Gündem diyor gündemden haberi yok. Dğzen getirelim deniyor. Kimse kimseye saldırmasın hakaret küfür etmesin diyor. Bir de bu şirketler Türkiye'ye vergi ödesin deniyor. Bunda ne var. Gürkan senden kazanılan para abd ye uuçmasın deniyor. Bilmem anlatabildim mi. Yazıya gelşnce en güzel yeri mezarlık olmuş gülmekten kırıldık

Yorumu oyla      2      6  
Atilla Güneş 2 Temmuz 2020 Perşembe 22:32

Baliçiler tinerçiler papikciler hepsinden daha mübtela yaşasın sosyal maddeciler Allah''a emanet olun başkanım

Yorumu oyla      2      5  
Av.Ali Ertunç 2 Temmuz 2020 Perşembe 16:45

Cumhur Bulut ne yazarsa muhalafet etmeyi görev bilenler komik duruma düşmüş. adam haklı sosyal maddede seviye sıfır. zaten iyi kulllananlara bir şiey demiyor. şimdi yazıya veya yaşanan olaaya karşı çıkanlar geçsinler sosyal maddedin başına hadi yazsınlar Erdoğan'a mümkün mü? işte iki yüzlüler. yazı güzel konu doğru. ama Baro meselesinde çok hassasım. atılan adımları doğru bulmuyorum

Yorumu oyla      3      6  
Gürkan 2 Temmuz 2020 Perşembe 16:41

"Ben beğenmiyorum, yasaklansın!" diye bir anlayış olabilir mi? Yazı yeni değilmiş, yorum yapanlar boş yapmış. Direkt olarak, sadece yazıdan bahseden kim? Hiç mi gündemi takip etmiyorsunuz? Ayrıca, sosyal medyanın yasaklanma isteği de yeni bir şey değil. Neden kapatılmak istendiği de kabak gibi bellidir.

Yorumu oyla      4      3  
Zagor 2 Temmuz 2020 Perşembe 16:27

Bize Neandertal, az zeki diye hakaret edenleri görünce , daha terbiye sinirini cizmeyi bilmeyenlerin Sosyal Medya hesabini kapatsaniz yeter diyorum. Gerisine gerek yok.Ortami kimin kirlettigi belli oluyor.

Yorumu oyla      4      3  
Mehmet Gülgör 2 Temmuz 2020 Perşembe 16:12

Yüreğine sağlık kardeşim.

Yorumu oyla      2      7  
Gül 2 Temmuz 2020 Perşembe 16:04

Aslında doğru kullanıldığında insanı geliştiren bir medya unsuru fakat bizim kendilerini gelişmiş bilgi alim sanan ve hic bir şeyden anlamayan cahil kesim burda iyicene zıvanadan cıktı .

Yorumu oyla      2      3  
Mustafa Çevik 2 Temmuz 2020 Perşembe 15:54

Her kelimesi doğru. İşi büyüttük. yazar bunları hemde 2017 de yazmış şimdinin işi değil. yani aşağıda yorum yapanlar boş yapmış. Dolusu bu yazılanlar haklı. zten yazıda ne erdoğan ne de ailesine yapılanlar yazıyor. 3 yıl önceki tespitleri haklı diğerlerinin yazdıkları ise gereksiz. solda sıfır

Yorumu oyla      2      7  
Kemal 2 Temmuz 2020 Perşembe 14:14

Şimdi burda yazılanları çarpıtmaya çalışıp, siyasi çıkar peşinde koşan az zeki ama çok saldırgan bir güruh olabileceği sebebiyle şunu söylemek isterim. Muhteşem üslup ve akıcı bir kalem ile yazdigin bu yazı sebebiyle yüreğine sağlık Cumhur bey. Kendini laik zanneden neandertal kısmına diyorumki. ATATÜRK bu gün çıkıp gelse senin siyasi liderlerini ne yapardı?

Yorumu oyla      5      8  
Fikret ASLAN 2 Temmuz 2020 Perşembe 13:52

İktidara muhalefet eden herkese terörist diyenlerin sosyal medyada muhalif herkese küfretmeleri serbest ama bir muhalifin iktidarı eleştirmesi suç ve sen Cumhur efendi aklınca bize sosyal medyanın artılarını eksilerini anlatıyorsun ama bize anlatma, çevrendeki klavye delikanlılarına anlat. Hani TROL denen kesim var ya. İşte onlara anlat veya sen benim külahıma anlat Cumhur.

Yorumu oyla      7      5  
Gürkan 2 Temmuz 2020 Perşembe 12:39

Erdoğan sosyal medyayı eleştirince AKP'lilerden önce MHP'lilerin sosyal medyayı eleştirme yarışına girmesi :) Halbuki daha yakın zamanda tam tersini söylüyorlardı. Her akşam troller birilerini hedef gösterirken, Atatürk'e hakaret ederlerken sesini çıkarmayanlar, birden sosyal medyayı sevmemeye başladılar. Dert başka dert! Muhalif kesimin elinde bir tek sosyal medya kaldı; orayı da kapatmak istiyoruz deyin, sosyal madde gibi isim türetmeye gerek yok.

Yorumu oyla      6      4