YORUMLAR
Toplam 38 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mahmut Hoca 25 Aralık 2019 Çarşamba 22:52

Mahmut Şaylan maşallah nede cesurmuşsun aldın mı aferini Arda başkanından? Sen de keşke seçilseydin meclis üyesi bakalım neler olacaktı???

Yorumu oyla      7      5  
Sözde Chpli 25 Aralık 2019 Çarşamba 20:59

Özde Chp li, verilmiş hak haktır diktatörlükle alınması kabul edilemez! O sözleşmeli personelden neden Emin Aksoyun karısı sözleşmesi yenilenlerden? Meclis üyesi olsada çıkar sağlatmam diyen adam neden Meclis üyesi karısı diye o personelin sözleşmesini yenilemekte bunu açıkla bakalım

Yorumu oyla      7      5  
Partizan 25 Aralık 2019 Çarşamba 20:24

Dede partim dediği Chp yi bitirmeye niyetli bu adam belli yazık sana verdiğimiz oylar haram olsun! Gaziemirin gelmiş geçmiş en kötü kibirli başkanı sen oldun. Hekesin adını kötü anacağı biri olacaksın!

Yorumu oyla      7      5  
Mehmet TANRIÖVER 25 Aralık 2019 Çarşamba 19:02

Halil ARDA Kimin Eli Kimin Cebinde belli olmayan Hababam sınıfından beter bir kurumu devraldı orayı ekibiyle birlikte disipline etmeye çabalıyor bu konuda tavizsiz tutumu birçok kişiyi rahatsız etti Gaziemir halkı Halil ARDA,ya sahip çıkacaktır kendisini yıldırmaya çalışanlar karşısında asla geri adım atmamalı idealist insanlar Başkanın yanındadır sadece Gaziemirin Sorunlarına odaklanmalı kendisini polemiğin içine çekmek isteyenlerin tuzağına düşmemeli.

Yorumu oyla      6      8  
Özünde 25 Aralık 2019 Çarşamba 18:50

Sayın özde chp li ne güzel kendiniz tek tek yazmışsınız çıkarılan işçileri birde kimlerin son 15 günde alındığını kimlerin kaç yıldır çalıştığını öğrenin sonra yazın!!! Bence herkesi çıkarsın üç beş kişiyle kendisi kalsın!!!Buda benim taktirim!!!!

Yorumu oyla      5      7  
Seninleyiz Halil Arda 25 Aralık 2019 Çarşamba 18:48

Ne yani hiç bir iş yapmadan milletin sırtından maaş alanları hangi emekçilikle savunuyorsunuz. Daha çok işten çıkarılması gerekenler var. Ne mağduru bu bahsettiğiniz asalaklar. Gaziemir bağırsaklarını temizlemeli bu asalaklardan.

Yorumu oyla      5      6  
Halk 25 Aralık 2019 Çarşamba 18:34

İsimsiz arkadaş insanlar meydanda oturup başkanı beklemez(meydanda oturmakta yasaklandı) halkın olan belediye başkanlığı makamında görüşmek ister!!! Belediye başkanılığı halka hizmet yeridir.evet kimse kibrinden ve egosunda yanına yaklaşamıyor!!!!!

Yorumu oyla      6      6  
Samimiyetsiz 25 Aralık 2019 Çarşamba 17:59

Halil başkan bakıyorum da kahve pazar takılmaya başlamışsın! Meydandaki kalabalık kahvelere git tek başına kurmayların olmadan yer mi yemezzzz! Pazarın kalabalık saatinde git pazara yer mi yemezzzz! O elini tuttuğun teyze gibi işten attığın birinin annesinin elini tutabilir misin yer mi yemezzzz! Kış günü insanları işinden eden egoist vicdansız bir adam olduğun gerçeğini o fotoğraflar değiştirmez yalnız! İçinde bir diktatör varmıl başkan değil!

Yorumu oyla      6      6  
Öz chpli 25 Aralık 2019 Çarşamba 17:45

Özde chp li o zaman onunda neden çıkarıldığını öğrenin sonra yazın 22 yıllık bir kadın personel seninle çalışmak istemiyorum deyip kapının önüne koyulmaz varsa gerekçesi açıklasın 4 başkanla çalışmış bir kadını kapının önüne koymak belediye başkanın önce kadınlara verdiği değeri sonra çalışanlarına verdiği değeri gösteriyor. Yoksa onun yerine siz veya sizin bir yakınınızmı işe girecek bilemiyorum? Son gün işe alınanların çıkarılmasına zaten kimse karşı gelmedi el insaf 9. aydır hala işçilerinle uğraşan başka bir belediye başkanı varmı? İşçiyle emekçiyle garibanla uğraşan bir belediye başkanı istemiyorz halkına hizmet eden merhametli vicdanlı bir başkan istiyoruz siz belediye çalışanlarının her gün acaba bu gün kim çıkarılacak diye işe gittiğini biliyormusunuz? orası onun özel şirketi değil kafalsına göre benim dediğim diye davranamaz....

Yorumu oyla      5      6  
İyi İnsan 25 Aralık 2019 Çarşamba 16:33

Bu ne kin be kardeşim geldiğinden beri insanlara ve partine yapmadığın eziyet kalmadı yazıklar olsun aday olduğun partini yerin dibine gömdün bakalım bugün nasıl gündeme gelicen sabahın 8 inde pazarda poz vermek kolay birde öğleden sonra git pazarda esnaf bırakmadın belediyede işçi bırakmadın birde açık açık ilçe başkanlığına müdahele ettin kongredeki konuşmanla bütün kinini kustun partine oysa artık insanlar güzel konuşa herkesi kucaklayan iinsanları ayrıştırmayan işçilerinin ekmeğiyle oynamayan gerçekten iyi insanların başkan olmasını istiyor sen yaptıklarınla iyi insan olmadığını gösterdin istifa et.......

Yorumu oyla      11      9  
meydan 25 Aralık 2019 Çarşamba 16:09

Halil Arda yakınları bakıyorum yorumları dizmişler de yazıklarına kendileri inanıyorlarmı acaba? Hepside eminim ki Ardadan menfaat sağlamak isteyen 3-5 yandaşıdır. Halil arda iyi insan olsa o kadar insanın işsiz kalmasına gönlü el vermez. İnsanlara iftira atmaz! Eşini belediyenin işlerine o kadar karıştırmaz. Tek adam diktası kurmaya çalışmaz. Vicdansız bir adam sadece kendi sevdiklerine iyi geliyor. Gaziemirime yakışmadı. Mehmet Karabel ellerine sağlık.

Yorumu oyla      9      10  
Baba Muhalefet 25 Aralık 2019 Çarşamba 15:41

Sağından soluna/CHP'lisinden AKP'lisine al birini vur ötekine... Türkiye'de tüm politikacıların tek amacı/derdi kişisel çıkarlarıdır.Nokta.

Yorumu oyla      4      9  
ÖZDE CHPLİ 25 Aralık 2019 Çarşamba 15:27

Sayın Öz Chp'li siz seçimden 15 gün önce işe alınan 22 kişiden mi bahsediyorsunuz? Yoksa sözleşmeli personel statüsündeki yıl sonunda sözleşmesi dolup sözleşmeleri yenilenmeyecek personelden mi? 22 Kişi ile ilgili söyleyebileceğiniz bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bu Halil İbrahim Şenol'un Halil Arda'ya atmaya çalıştığı goldür. Diğer sözleşmesi yenilenmeyen tüm personele Sayın Arda istemeleri durumunda şirket işçisi olarak çalışabileceklerini memur fazlası olduğunu söylemiştir. Bu kişiler bunu kabul etmemeleri durumunda sözleşmelerini yenilenmeyeceği tebliğ edilmişti. Gelelim Zafer Çalpbinici'ye müdürüne herkesin içinde küfretmiştir. Zafer Saylan ise facebook üzerinden aleni olarak Sayın Arda'ya hakaret etmiştir. Tek bilmediğim detay eski gelir müdürü Aziz Elibol'un eşi Funda Elibol'un neden hizmet akdinin fesedildiğini gerçekten de bende bilmiyorum. Umarım yeterince aydınlatıcı olmuştur yazdıklarım.

Yorumu oyla      7      12  
Gaziemirli 25 Aralık 2019 Çarşamba 15:03

ARDA geldiginde cok umutlandik belediyeyi iki baskan yardimcisinin elinden kurtaracak diye ama maalesef gelen gideni aratti evet mudurune kufur eden adamin olayi dogrudur ama o adami o konuma getiren mudur de hicmi hata yok ya biraz insaf Sirf muduru istedi diye funda hanimi cikardi. Emeklisine az kalan isciyi yuksek egosu yuzunden bosyere attı. Partili belediye calisanlari oraya buraya surdu ustelik bunlar birlesir sikinti cikarir diye de ayri ayri yerlere surdu. Ve simdi ise kongreden sonra partililerin cikarilacagi konusuluyor cikarmasa bile yildirip kacmalarini bekleyeceklermis.YAZIKLAR OLSUN. Peki HALKCI BAŞKAN nasil TEK ADAM REJIMI oldu çok basit danisma kurulu konusmasindan anliyoruz ki YEREL YONETICILER TOPLANTISINDA GÜVENCE ALDI ama bir şeyi unuttu siyasette guvence olmaz zemin kaygandır dun gaz verenler bugün hatirlamazlar Insallah duzelirsin baskan insanlarin ekmegi ile oynamazsin parti ici meseleleri ulu orta konusmazsin...

Yorumu oyla      9      7  
25 Aralık 2019 Çarşamba 14:21

Öz chp li arkadaş Halil Arda ile görüşmek isteyen çarşı meydanında görüşüyor Köylü arkadaş Onun adı korku imparatorluğu değil DİSİPLİN Çalışmayan kaytaran arkadaşların rahatı bozuldu

Yorumu oyla      6      10  
doğruya doğru 25 Aralık 2019 Çarşamba 14:07

Başkan ya ne yapacaktı yandaşlarına ihalemi dağitacakti.

Yorumu oyla      6      11  
Gaziemir 25 Aralık 2019 Çarşamba 14:04

Bugüne kadar bozuk gelmiş.bozuk mu gitsin.halil arda bozuk düzenle savaşıyor.herkes bunu görsün.dünyanın borcuyla,şimdiye kadar okey masasında para kazananlar şimdi sütten çıkmış ak kaşık gibi hak arıyorlar.arkandayız HALİLARDA.

Yorumu oyla      6      10  
Öz Chpli 25 Aralık 2019 Çarşamba 13:14

Sayın özde chpli çıkarılan bütün işçiler müdürlerine küfürmü etti peki kadın işçilerde küfürmü etti halil ardayı korumak için gariban işçilerin günahını almayın adam geldiği gün makam odasına parmak izli kapı yaptırdı o kapıyı aşıp görüşebilen varsa bravo adamda ego tavan yapmış hani şeffaf belediyecilik belediye halka hizmet yeri onun özel şirketi değil.

Yorumu oyla      13      8  
Dürüst Başkan 25 Aralık 2019 Çarşamba 13:00

Halil Arda yanındayız.

Yorumu oyla      9      14  
Köylü 25 Aralık 2019 Çarşamba 12:56

sayın arda geldiğin günden beri olaysız bir gün yok belediye çalışanlarını bile karşı karşıya getirdin bravo bu egoyu, bu kibiri bu tek adam gibi benim taktirim demeyi bırakın artık resmen korku imparororluğu kurdunuz belediyede ve gaziemirde ne gareziniz var bu partiye bu halka sizin. Beceremeyecektiniz madem neden talip oldunuz bu göreve biz artık gaziemirde ve belediyede HUZUR istiyoruz yeter artık.

Yorumu oyla      12      9  
9 eylül 25 Aralık 2019 Çarşamba 12:49

Hani iyi insanlardınız siz sayın arda. Seçilene kadar dilinizden düşmedi bizler iyi insanlarız diye. Kontenjandan aldığınız meclis üyenizle şov yaptınız 9 eylülde sonra bir daha sizleri gören olmadı. Haberlerde izliyoruz ama bozuk düzeninizi. Gaziemir belediyesi hiç bu kadar çok olay görmemiştir.. halil ibrahim şenola sarhoş diyenler görsün şimdi ayık adamlar nasıl yönetiyor. Size oy vermediğim için vicdanım çok rahat.

Yorumu oyla      13      10  
Ben halkım 25 Aralık 2019 Çarşamba 12:38

Gaziemir bazar yeri yolları genişleyemiyoruz diye zabıta köylü kadınları kovalıyor bize ekmek lazım biz ekmeğimizi kazanıyoruz nasıl bir zihniyet bu biz avrupa degiliz yeter esnafla uğraşma benim dediğim olur

Yorumu oyla      12      10  
ÖZDE CHPLİ 25 Aralık 2019 Çarşamba 12:33

Yeterin artık yahu emekçi emekçi diyorsunuz. Emekçi denilen kişi işine sadık değil,kendine verilen işi yapmıyor ve üstüne üstlük amirlerine ve müdürlerine aleni olarak küfrediyorsa,Allah aşkına size soruyorum. Bu kişiyi alın siz yanınızda çalıştırın. Dışarıdan üfürmek çok kolay.Bırakın artık 10 yıldır sesi çıkmayan Sarı sendika Belediye-işi savunmayı.

Yorumu oyla      11      12  
Mustafa CAN 25 Aralık 2019 Çarşamba 12:23

Tüm yorumcular öncelikle objektif olalım. Sayın İlçe Başkanı Kasım Özkan , Başkan Halil Arda'dan katı atık toplama işini ihalesiz olarak eski belediye meclis üyesi Ali Kaya'nın sahibi olduğu Kayavargel firmasına vermesini isteyip istemediğini net bir şekilde açıklamalıdır. Yan yollara sapıp olayı çiçek ihalesi yapılmamıştır deyip kendi üzerinden atmamalıdır. Gaziemir Belediyesinde hiç bir zaman çiçek ihalesi yapılmamıştır. Ama ne yazık ki meclis üyesi sayın Levent Çağlarsu hemen seçimden sonra ,bundan sonra belediyenin çiçeklerini bana vereceksin diye Halil Arda'ya şifai olarak söylemiştir. Bunu da ilçe kongresinde kendi ağzından itiraf etmiştir. Ya herkes söylediği lafın arkasında duracak ya da gırtlağın dokuz boğum olduğunu hatırlayıp arkasında duramayacağı sözleri söylemeyecektir. Ayrıca ilçe kongresinde konuşan Sayın Umut Tekin acaba Edevlet üzerinden kendine ait SSK hizmet dökümünü alıp,çalışmadığı halde primlerinin Kayavargel firması tarafından yatırıldığını da aynen konuşmasındaki gibi ayni sertlikte böyle bir şey yoktur diyebilir mi? Saygılar sunarım

Yorumu oyla      12      12  
GERÇEKÇİ 25 Aralık 2019 Çarşamba 11:59

EĞİP BÜKMEDEN KENDİSİNİN GİTMESİ LAZIM VEYA PARTİNİN GÖNDERMESİ LAZIM

Yorumu oyla      9      9  
DÜRÜST BAŞKAN ARDA 25 Aralık 2019 Çarşamba 11:58

Esnaf kaldırımları işgal edecek Başkan uyarınca herşeyin sorumlusu başkan ARDA olacak, işçiler başkana müdürüne küfür edecek, işçiler çalışmayacak mesai saati içinde kahvede okey oynayacak başkan işten atınca işçi düşmanı başkan olacak Sendika üye kaybetti nema, rant bitince sözde işçinin hakkını savunuyormuş gibi yapıp yürüyüş yapacak belediye işçisini dövecek sonra Başkan onu yaptı bunu yaptı bağıracaklar Başkana sözlerini geçiremeyenler başkana cephe alıyorlar Başkan az bile yapıyor Gaziemir halkı herşeyi biliyor , görüyor Dürüst başkan HALİL ARDA

Yorumu oyla      12      13  
Gaziemirli 25 Aralık 2019 Çarşamba 11:40

Sayin halil baskana oy verirken sandikta hic aklimiza gelmezdi 22 yillik 24 yillik emekcilerin ekmegiyle ugrasacagi,kadin dostu olupta bir anneyi bir eşi isten cikaracagi,esnafa bu kadar baski yapacagi,il ve ilceyi tanimayacagi hic aklimiza gelmezdi....sonuçta seydikoyluydu....ama suphe etmeye basladik seydikoylülüğünden.....Agir geldi baskanlik....Sadece Egonun tavan yaptigi bir yerde vicdan bekleyemezsiniz....

Yorumu oyla      16      10  
Engin kök 25 Aralık 2019 Çarşamba 11:27

Sayın ilçe başkanı mazbatasını alır almaz yönetimi olağan üstü toplayıp gerekli kararı almalı ve disiplin sürecini acilen başlatmalı. Bu işler böyle yürümez veya ilçe başkanı bunu yapmıyor ise o koltuktan ayrılmalı. CHP zarar görmesin.

Yorumu oyla      9      7  
SEYDİKÖYLÜ 25 Aralık 2019 Çarşamba 11:12

Başkanımız Halil ARDA yalnız değildir Seydiköy yanında başkanım Gazemir e disiplin geldi işine gelmeyenler başkana cephe alıyor Başkanımız ARDA bunlara taviz vermez Başkana karşı bağıranlar kötüleyenlerin amacı çıkar meselesidir.İşleri eskisi gibi yürümediği içindir Gaziemir için herşey çok güzel olacak

Yorumu oyla      11      13  
ÇARŞI GAZİEMİR 25 Aralık 2019 Çarşamba 11:02

Sayın mehmet bey gaziemir belediyesi son on yılda geri dönüşümden ne kadar zarar etmiştir. belediye zarar ederken bu işten kimler nemalanmıştır. ilçe başkanı geri dönüşüm ihalesini istemiş midir. geri dönüşüm firması başka hangi belediyelerde ihalesiz iş yapmaktadır. eski ilçe başkanı bu firmada sigortalı çalışmış mı şimdiki ilçe başkanının bunda ne gibi çıkarı söz konusu ve bunun gibi bir sürü sorular biz seçmenlerinde bilmesi gereken konular bunlardır.

Yorumu oyla      9      11  
Sayın delege 25 Aralık 2019 Çarşamba 10:49

bu Gaziemir de sadece Seydiköylüler yaşamıyor bu seydi köylü kafa tascılığı bırakın artık seydi köylü aday olmasa CHP kazanmaz demekten söylemekten vazgeçin inanın Gaziemir artık CHP leşti kim CHP aday çıkarsa çıksın Gaziemiri çok rahat kazanır sayın arda da kendini CHP den büyük görmesin bugün başkansa eğer CHP sayesinde ( Gerçi Özgür özel sayesinde ) olsun sonuçta CHP sayesinde

Yorumu oyla      13      6  
İbrahim Amc 25 Aralık 2019 Çarşamba 10:49

Mehmet bey yazılarınızı özellikle Mustafa Kemal ile ilgili olanları yakinen takip ediyorum. Korku Devleti diye bir terim vardır güncel yaşayışımızda. Gücü ele alanların azınlığın hakkına sahip çıkmadığı için genelde bu azınlık gurubun, söylediği söylemdir. Evet Gaziemir ilçesi neredeyse her gün Yerel ve Genel basın bültenlerinde, bir olay ile yer almaktadır. Halil Arda neden dert yandı konuşmasını 4 sefer dinledim en çok dikkatimi çeken kısım. SEÇİMİ KAZANDIM İLÇE BAŞKANLIĞINA GİTTİM KİMSE BENİ ALKIŞLAMADI, BİR KİŞİ ÇIKSIN SÖYLESİN BENİ ALKIŞLADINIZMI. MEYDANA GİTTİM EZİLME TEHLİKESİ GEÇİRDİM BENİ KUCAKLADI HALKIMIZ. Psikolojik bir değerlendirme yapılması gerekir bu sözlere, bana göre tüm konuşmanın özeti bu sözlerde. Halil Arda diyorki bu sözlerinde. Beni niçin alkışlamadınız, Sosyal demokrat biri olduğunu iddia eden birisi niçin alkışlanmayı ister tevazu, alçak gönüllü olma hissi nerede. Peki ilçede alkışlanmayan başkanı meydanda karşılayanlar ilçe başkanı ve teşkilatı değilmi? Evet Halil Arda yaptıkları için alkışlanmak istiyor. Sendikalar ile kavga ettiği için, işçi çıkardığı için, önceki dönem belediye başkanını kötülediği için, seçimde onun yanından hiç ayrılmayan ilçe başkanını kötülediği için, il başkanını kötülediği için, ilçe teşkilatı onu alkışlamadı diye kötülediği için, çöpü başka belediyeler topladığı için, kredi çekip çöp aracı aldığı için, yabo projesini hayata geçirdiği ve 3 kişiye destek sağlayıp 8 kişiye maaş verdiği için, sosyal medyada kimse onun ismine hakaret etmediği halde bazıları söylemiş diye bana yapıldı deyip hakaretleri üstüne aldığı için, makam araçları alıp garibanlara 150 tl tutan bir tanker suyu yollamadığı için, kardeşi dostu levent çağlarsuyu yolda bulduklarına değiştiği için, Gazibel sarbel şirketlerini birleştirip SEYDAŞ şirketi kurup kendini ve özel kalemini oraya yönetim kurulu başkanı ve yardımcısı atacağı için, alman vakıfları ile iş birliği yapıp gaziemirde okullarda temizlikçi yokken yurt dışı akademik burs ofisi açtığı için, gıda bankasını kapattığı sokağa attığı için kısaca Mehmet bey buraya yazmaya kalksak sığmaz KORKU DEVLETİ YARATTIĞI belediye binasında mutlu olan dört kişi onu alkışlasın....

Yorumu oyla      12      7  
Deniz kuş 25 Aralık 2019 Çarşamba 10:05

İşçi haksız esnaf haksız CHP haksız mobing uyguladğı işçiler haksız ama Halil arda haklı neyse

Yorumu oyla      11      10  
Gaziemir esnafı 25 Aralık 2019 Çarşamba 09:45

Tüm herşeyin sorumlusu sayın Halil ardadır bence Halil arda bu kadar şikayetciyken bıraksın istifa etsin Bağımsız olarak devam etsin esnafa işçiye partisine bu kadar işkence ettirmesin yeter

Yorumu oyla      12      9  
mahmut şaylan 25 Aralık 2019 Çarşamba 09:39

mehmet karabel yazdıklarınıza dikkat edin!Halil ARDA'yı ne kadar tanıyorsunuz? Gaziemir siyasetini ne kadar yakından takip ediyorsunuz? Bu yazıyı neden yazdınız?Halil ARDA CHP'yi yerden yere vurmadı konuşmasında CHP'ye zarar verecek en son kişidir."Her zorluğun sonunda doğan bir ışık vardır. Eğer elleriniz diken yaralarıyla kan revan içinde kaldıysa güle dokunmanıza çok az kalmış demektir" HZ.Mevlana.."

Yorumu oyla      15      13  
bir düzeltme 25 Aralık 2019 Çarşamba 09:29

Partide, destekçisinden üyesine,mahalle delegesinden genel başkanına kadar birçok insan var.Partisini yerden yere vurdu derseniz yanlış olur.Konuşmayı izleyen biri olarak Halil Başkanın İl Başkanı İlçe Başkanına yakınmalarını ve yalnız bırakılışını gördüm.meğersem ikiside seçim süreci boyunca başka adayadayını desteklemiş.bu nedenle yalnız bırakmış olabilirlermi????

Yorumu oyla      12      12  
Mustafa abi 25 Aralık 2019 Çarşamba 09:23

Onun gibi dürüst ve mücadeleci başkana gaziemir hasret kalmıştı

Yorumu oyla      10      14  
sabri yurt 25 Aralık 2019 Çarşamba 09:21

Dürüstlüğünden zerre şüphem yok.Bozuk düzene karşı mücadele eden başkanım kendini yalnız hissetmesin.gaziemir halkı onunla.herşey çok güzel olacak.

Yorumu oyla      12      13