YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Sarı Çizmeli Memed'A. 26 Haziran 2019 Çarşamba 21:55

Yazınıza katılmamak imkansız Sn.YALDIZ, kemal kılıçdaroğlu'na dair 5.bölüm hariç... Bu konuda her fırsat bulduğumda/her zaman /her yerde savladığım düşüncelerimi burada da paylaşacağım...Şöyle ki; koltukçu kemal, Sn.Ekrem İmamoğlu'nu, Sn.Muharrem İnce'nin yolunu kesmek için ortaya sürdü... Hesabına göre seçim karambolü içinde Sn.İnce silinip gidecek, bu arada Sn.İmamoğlu seçimde yenilgiye uğrasa bile tanınmamış bir ad olduğu için fazla tepki çekmeyecekti... Diğer taraftan, koltukçu kemal'in seçim kaybedilmişMİŞ, kaybedilmemişMİŞ umurunda bile olmayacaktı, çünkü onun umurunda olan tek değer, koltuğuydu... Ama her zamanki/ve her konudaki öngörüsüzlüğü yine ortaya cıktı ve Sn.Ekrem İmamoğlu soğukkanlı ölçülü ve dengeli politik ve insani duruşuyla koltukçu kemal'in planını bozdu... Sonuç: Sn.Ekrem İmamoğlu, bugün itibariyle CHP liderliği için en büyük ve tek aday durumuna geldiğinden/ve gelmeye devam edeceğinden, harcanması için koltukçu kemal ve çetesi tarafından -ve üstelik seçim sonucunu hazmetmiş görünen ama kendine asla yediremeyen akepe'nin başı rte'nin de desteğiyle- her türlü dümen/tezgah/oyun sahneye konacaktır.

Yorumu oyla      4      6  
İzmirli 26 Haziran 2019 Çarşamba 18:37

Sonuçta istanbul’da İzmir gibi gavur oldu emeği geçen herkesi kutluyorum.

Yorumu oyla      4      5  
Gürkan 26 Haziran 2019 Çarşamba 12:31

Ekonomik kriz, EYT, Suriyeliler, kullanılan dil, ittifak yapılması ki AKP'nin seçimleri kaybetmesinin en büyük etkenlerinden biri budur. İttifaklar olmasaydı bugün CHP'nin Ankara ve İstanbul'u alma şansı düşüktü, hatta yoktu.

Yorumu oyla      6      6  
ESER 26 Haziran 2019 Çarşamba 11:35

izmir il başkanı, izmir CHP delegeleri nasıl il başkanı olunur sayın Kaftancıoğluna bakarak görsünler. CHP İl başkanı mutlaka kongrede aday olmalıdır. Olmalıdır ki kötü yönetiminin bedelini görsün. İzmir hiç bir dönemde böyle başarısız bir il yönetimi görmedi.

Yorumu oyla      6      5  
KONAK 26 Haziran 2019 Çarşamba 09:15

yazıyı iyi okursanız apo devlet bahçelinin içinde

Yorumu oyla      5      6  
Hakkı ülkü 25 Haziran 2019 Salı 22:06

Tümüyle katılıyorum kardeşim.

Yorumu oyla      4      5  
Sello 25 Haziran 2019 Salı 18:52

Bu kadar orantısız güce rağmen,milyona yakın fark oluyorsa,diyecek bir şey yok,tebrik edilir

Yorumu oyla      8      5  
Oğuz Kaan 25 Haziran 2019 Salı 18:15

Sayın Yaldız, bu sürecin en önemli aktörlerinden birisini göz ardı etmişsiniz. İYİ Parti etrafında kümelenen Demokrat Ülkücüler MHP tabanını eritmişler ve İmamoğlu'nun şahsına güçlü bir destek vermişlerdir. Terörist başının mektubu, milliyetçi oyların Cumhur İttifakından Millet İttifakına kaymasında hızlandırıcı etki yaratmıştır.

Yorumu oyla      8      6  
ozelestiri 25 Haziran 2019 Salı 17:42

Insaat sirketleri ve onlarin sahibi oldugu medyada ki sozum ona gazeteciler, Kapikullarini da ekleyince hep dogru yapiliyor zannettik milletin mutfagi yanarken anlatamadik hazine ve maliye emin ellerdeydi. Sayin Cumhurbaskanimiz da cok yoruldu herhalde partinin genel baskanligini birakir. Binali Beyin aday gosterilmesi de etik degildi Tbmm baskani iken

Yorumu oyla      7      5  
HAKAN YAVUZ 25 Haziran 2019 Salı 17:00

APOYU UNUTMUŞUNUZ ÜMİT BEY. TERÖRİST BAŞI LİSTENİN NERESİNDE

Yorumu oyla      5      6  
bayraklı 25 Haziran 2019 Salı 16:26

Binali Yıldırımla kıyaslamak bile zül olur yandaşlığı bırakıp adil yorum yapmadığınızdan tarafsınız o yüzden gerçekleri görmek istemiyorsunuz. Yandaş Fatih portakalın bile gördüğü açık seçik it vali demesini siz de görmedim diyorsanız bence yorum yapmayın.

Yorumu oyla      6      11